ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 125
    Banned
    Είπαμε η διαφορετική σκέψη είναι συνομωσία , άλλωστε το αποδεικνύει και η φυλλάδα .
    Τα ΜΜΕ λένε πάντα την αλήθεια σε όλα τα θέματα είναι γνωστό αυτό προς θεού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητη melissa , δεν ειναι ωραιο να ειρωνευεσαι μελη του φορουμ . Ησουν αεροσυνοδος , ΟΚ , ειναι σαν να λες ημουν πχ. μαγειρας , ουτε καν λοστρομος , στο ταδε φοτηγο πλοιο , αυτο δεν σε κανει ειδημονα στην πλοηγηση του πλοιου .
    Φαίνεται πως η ικανότητά σου να εντοπίζεις ειρωνίες περιορίζεται στο πρόσωπό μου αλλιώς δεν εξηγείται πώς από τις τελευταίες σελίδες το μόνο ειρωνικό που είδες να ειπώνεται είναι αυτό.

Quote Originally Posted by white View Post
    Αμα ήταν αεροσυνοδός θα είχε μια καλή δικαιολογία γιατί πήραν τα μυαλά της αέρα αλλά μάλλον η μόνη σχέση της με το αντικείμενο είναι εκείνο το άρθρο της Aegean για το "Ρεβεγιόν στον Αέρα".
    Ποσώς με ενδιαφέρει αν με πιστεύεις ή όχι. Όσο ήμουν αεροσυνοδός άλλο τόσο είσαι και εσύ διδάκτορας. Ή ό,τι δηλώνεις εσύ ισχύει και ό,τι λέω εγώ όχι;

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Σε παρακαλώ πολύ τώρα.. Έχει γνώσεις η κοπέλα και μιλάει παντα τεκμηριωμένα.. Άλλωστε δεν είναι και λίγο να σερβιρεις τους επιβάτες ενός αεροπλάνου. Κάτσε καλά τώρα.
    Ενώ εσύ μνημόνιο που βγάζεις πορίσματα ότι αποκλείεται να φταίει ο πιλότος και μετά ότι πιθανόν είναι τζιχαντιστής χωρίς καν να έχεις πατήσει το πόδι σου σε αεροπλάνο ή αν το έχεις πατήσει ήταν για πόσο; μία-δυο ώρες της ζωής σου αφού τα φοβάσαι, είσαι πιο ειδική και είσαι στο απυρόβλητο από το να σου πει κάποιος να χαλαρώσεις.

Banned
    Κάποιο λάθος κάνεις.. Αν κάποιος βγάζει πορίσματα εδώ μέσα , αυτή είσαι εσυ με την ταμπέλα της αεροσυνοδου..!
    Προσωπικά είπα εξαρχής οτι η όλη ιστορία δεν μου κάθεται.. Μια προσωπική μου άποψη στα πλαίσια της συζήτησης ενος φόρουμ.. Δεν χρειαζεται να επαναλαβω οτι είπα .
    Όσο αφορά το τρομοκρατικό σενάριο ουσιαστικά απαντησα στον white και είπα οτι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο , μια τέτοια εκδοχή δεν πρόκειται να το μαθαίναμε ποτέ.. Αν εσένα σε πείθει οτι ο πιλότος ηταν καταθλιπτικός με κρίσεις πανικού και έριξε το αεροπλάνο πάσο.. Δικαίωμα σου , οπώς είναι και δικαίωμα μου να έχω την δική μου κριτική σκέψη.
    Οκ κάπταιν; :-)

Senior Member
    Και ποιο είναι το πόρισμα που έβγαλα ακριβώς;

Senior Member
    Κακως ασχολουμαι .
    Last edited by Macgyver; 01-04-2015 at 19:30.

Banned
    Το να μας περνάς συνομωσιολογους και αυτό ένα πόρισμα είναι.. Εσυ ήρθες εδώ ως ειδικός ( που δεν είσαι κιόλας) να μου πεις οτι επειδή φοβάμαι τα αεροπλάνα δεν μου επιτρέπεται να έχω άποψη σε οτι βλέπω και ακούω.. Σοβαρά μιλάς; ή μήπως όποιος ταξιδεύει με αεροπλάνα είναι και ειδικός;

Banned
    Τέλος πάντων δεν υπάρχει και λόγος τώρα για όλο αυτό.. Μια συζήτηση κάνουμε δεν είμαστε στην ομάδα aircrash investigation :p

Senior Member
    Εχεις δικιο μνιμονιο , μια κουβεντα κανουμε , ανταλλασουμε αποψεις , ξεφευγουμε και απο τα θεματα τυπου , αμαν , με αφησε η κοπελα μου , αλλα καλο ειναι οι τονοι να κρετιουνται σε κοσμιο επιπεδο .

Senior Member
    Αγαπητη melisa , ουτε με την σταση του white συμφωνω , αλλα εσυ βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα , οπως την 1 ) συμφερει την εταιρεια να τα ριξει ολα στο πιλοτο , ετσι θαχει λιγοτερα προβληματα , και οτι 2 ) αυτοι που εξεταζουν το μαυρο κουτι ειναι ανεξαρτητοι ερευνητες . Επειδη η δουλεια μου εχει σχεση με τις θαλασσιες μεταφορες , εκτος του οτι εχω 40 ωρες πτησεων + 3 μηνες θεωρητικα μαθηματα , κατι ξερω παραπανω , οχι βεβαια για το ατυχημα , αλλα για το 1 και 2 .
    Δεν είπα ποτέ το 1. Όσο για το 2 ποιοι εξετάζουν το μαύρο κουτί; Οι εταιρείες;

Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Το να μας περνάς συνομωσιολογους και αυτό ένα πόρισμα είναι.. Εσυ ήρθες εδώ ως ειδικός ( που δεν είσαι κιόλας) να μου πεις οτι επειδή φοβάμαι τα αεροπλάνα δεν μου επιτρέπεται να έχω άποψη σε οτι βλέπω και ακούω.. Σοβαρά μιλάς; ή μήπως όποιος ταξιδεύει με αεροπλάνα είναι και ειδικός;
    Κι εγώ επειδή σέρβιρα καφέδες στο αεροπλάνο δεν έχω δικαίωμα να έχω άποψη; Σοβαρά μιλάς; Το μόνο που είπα είναι να χαλαρώσουμε λίγο το θέμα ότι κάτι κρύβεται οπωσδήποτε. Αυτό και μόνο. Από την αρχή αυτού του νήματος έχουν γραφτεί τέρατα.

Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Δεν είπα ποτέ το 1. Όσο για το 2 ποιοι εξετάζουν το μαύρο κουτί; Οι εταιρείες;

Κι εγώ επειδή σέρβιρα καφέδες στο αεροπλάνο δεν έχω δικαίωμα να έχω άποψη; Σοβαρά μιλάς; Το μόνο που είπα είναι να χαλαρώσουμε λίγο το θέμα ότι κάτι κρύβεται οπωσδήποτε. Αυτό και μόνο. Από την αρχή αυτού του νήματος έχουν γραφτεί τέρατα.
    Εσυ καλη μου δηλωσες ειδικη επι των αεροπλανων.. Σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να υποτιμησω την δουλεια σου ,απεναντιας θα ελεγα , απλα χρησιμοποιησα το στυλακι σου :)

Senior Member
    Κακως ασχολουμαι .
    Last edited by Macgyver; 01-04-2015 at 19:31.

Senior Member
    Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει πατήσει ποτέ σε αεροπλάνο ξέρει τα ίδια πράγματα για την επικοινωνία του πληρώματος και τις διαδικασίες από έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει μέσα στο αεροπλάνο; Εντάξει πάσο. Ποτέ δεν είπα ότι ξέρω από μηχανικά προβλήματα κλπ κλπ, ξέρω όμως από τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την είσοδο στο πιλοτήριο. Δε νομίζω ότι η φράση να προσπαθούμε να μη βλέπουμε παντού συνωμοσίες ήταν τρομερά ειρωνικό. Νομίζω το έχουμε κουράσει πολύ το θέμα.

Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει πατήσει ποτέ σε αεροπλάνο ξέρει τα ίδια πράγματα για την επικοινωνία του πληρώματος και τις διαδικασίες από έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει μέσα στο αεροπλάνο; Εντάξει πάσο. Ποτέ δεν είπα ότι ξέρω από μηχανικά προβλήματα κλπ κλπ, ξέρω όμως από τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την είσοδο στο πιλοτήριο. Δε νομίζω ότι η φράση να προσπαθούμε να μη βλέπουμε παντού συνωμοσίες ήταν τρομερά ειρωνικό. Νομίζω το έχουμε κουράσει πολύ το θέμα.
    Καλα...Πες μας ειχες ποτε καμια πτηση ασχημη , τοσο πολυ που να λες "σταματηστε να κατεβω" ??

Senior Member
    Κακως ασχολουμαι .
    Last edited by Macgyver; 01-04-2015 at 19:32.

Senior Member
    Αγαπητη melissa , οντως στο 1 ειπες το αντιθετο , λαθος μου , αλλα και παλι που το ξερεις . Υπαρχει το λεγομενο owners negligence , συμφωνα με το οποιο οι ασφαλιστικες αποζημιωνουν ανεξαρτητως ποιος φταιει , εκτος αν υπαρχει θανατος , εκει η υποθεση παει δικαστικως , και εσυ προδικαζεις την ετυμηγορια .
    Οσο για το 2 , δεν θελω φυσικα ναποκαλυψω τι δουλεια κανω , αλλα τα λαδωματα , η η μεροληψια , ειναι στην ημερησια διαταξη , ακομα και η Χαγη , δεν ειναι αμεροληπτη , και δυσκολα στρεφεται εναντια σε μεγαλα συμφεροντα .
    Γιατί το κόστος του να αποδειχθεί ότι μια εταιρεία δεν είναι ασφαλής γιατί δεν προσλαμβάνει τα σωστά άτομα είναι πολύ μεγαλύτερο από όλες τις αποζημιώσεις που θα γλιτώσει. Και μη με ρωτάς πώς το ξέρω, δεν θέλω να αποκαλύψω τη δουλειά μου.

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast