ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 125 of 125
    Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Macgyver θα σου απαντούσα αλλά μάλλον θα το σβήσεις και αυτό μετά και θα γράψεις κακώς ασχολούμαι. Οπότε για να σε γλιτώσω από την ταλαιπωρία το αφήνω εγώ!

Αγαπητη Μελισσα , δεν εχω κατι μαζι σου , σεβομαι την δουλεια σου , τη γνωριζω λογω της μητερας μου που την εκανε , και της πρωην μου , που την εκανε επι 9 χρονια , αλλα δεν μου αρεσει να με ειρωνευεσαι , εγω δεν σε ειρωνευτηκα . Αντε , καλες πτησεις !!

Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Όχι, αλλά είχα πτήσεις που οι επιβάτες είχαν φρικάρει από τις αναταράξεις. Έχει τύχει επιβάτης να φορέσει το σωσίβιο και να μας το δώσει στην έξοδο καθώς έφευγε!
    βασικα αυτο με τις αναταραξεις το ειχα φανταστει ακομα κ αν δε το ειχα δει αφου εγω θυμαμαι πασχα με σχετικα καλο καιρο περναγαμε μεσα απο τα συνεφα (ισως εχει σχεση δε ξερω) κ το αεροπλανο πηγενε κουνια μπελα κ ελαγα στη μανα μου πριν κατι μερες αν εχει κ πολυ κακο καιρο θα πηγαινει σα τραμπολινο

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα αυτο με τις αναταραξεις το ειχα φανταστει ακομα κ αν δε το ειχα δει αφου εγω θυμαμαι πασχα με σχετικα καλο καιρο περναγαμε μεσα απο τα συνεφα (ισως εχει σχεση δε ξερω) κ το αεροπλανο πηγενε κουνια μπελα κ ελαγα στη μανα μου πριν κατι μερες αν εχει κ πολυ κακο καιρο θα πηγαινει σα τραμπολινο

Αλεξανδρε , εχουν σχεση τα συννεφα . Εχω μαθει απο την μετεωρολογια οταν εκανα θεωρητικα πτησεως , οτι τα συννεφα που βρισκονται κοντα στην γη , μην μπω σε λεπτομερειες , δλδ μεχρι υψους 3-4 χλμ. ειναι ικανα να προκαλεσουν αναταραξεις . Οταν φτασεις σε υψος πτησεως , δλδ 10χλμ. υπαρχουν παλι αραια συννεφα , οι θυσανοι , που δεν ειναι ικανα να προκαλεσουν αναταραξεις . Αλλωστε ο πιλοτος βλεπει στο ρανταρ τον καιρο και τα συννεφα , και μπορει να τα παρακαμψει αν ειναι ισχυρα . Αλλα ενα κενο αερος δεν το βλεπει το ρανταρ , οποτε ειναι θεμα τυχης .
    Last edited by Macgyver; 02-04-2015 at 18:18.

Banned
    το ψιλοκαταλαβα αφου περναγε μεσα απο τα συννεφα κ πηγαινε σαν κουνιστρα για αυτο συνηθως πεταει πανω απ τα συννεφα

Member
    Το συγκεκριμένο αεροπορικό δυστύχημα με απασχόλησε πάρα πολύ, διάβασα άρθρα, δηλώσεις, και αρκετές εξελίξεις νέων πληροφοριών που απλά με μπερδεψαν παραπάνω. Ένα συγκεκριμένο σημείο μιας δήλωσης σχετικά με την ψυχική υγεία του συγκυβερνητη ήταν το γεγονός πως παρότι την ψυχολογική του κατάσταση κατάφερε να περάσει τα ''ψυχολογικα τεστ'', είναι άξιο απορίας πως ένας μη ψυχικά υγιές άνθρωπος κατάφερε να περάσει αυτό το τεστ. Θέλω να πω κάποιος που είναι στα καλά του μπορεί επίτηδες να μην περάσει το τεστ, κάποιος όμως που δεν είναι πως μπορεί να το κάνει; Γενικά είμαι και εγώ αυτής της άποψης πως όλο αυτό είναι μια ιντριγκα, ίσως και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημιούργησαν εικασίες που μας έχουν επηρέασει την κρίση μας. Και χαίρομαι που εν τέλει δεν είμαι η μοναδική που δεν είμαι απόλυτη και συγκαταβατικη με την κάθε αβασιμη πληροφορία που μας πλασαρουν

Page 9 of 9 FirstFirst ... 789