Results 31 to 36 of 36
Thread: κόλλημα - ξεκόλλημα
-
26-11-2007, 20:07 #31
Γράφω τις σκέψεις μου όπως μου έρχονται και όταν μου έρχονται ............
δεν μου έρχονται όλες μαζί και γιαυτο μερικές φορές συμπληρώνω το μήνυμα ............... με νεο μήνυμα ...............
προτιμώ να μην το διρθώσω γιατί καποιος μπορεί να το έχει ήδη διαβάσει .............
Δεν βλέπω Κρίνο κανένα νόημα να γίνω σουπερ ντουπερ χρήστης , εσύ βλέπεις ? Υπάρχει βραβείο ?
Γιατι γράφω ? γιατι με βοηθάει και να σκέφτομαι ............. και δεν ξέρω αν πρέπει να απολογηθώ ........
οσο για το ερώτημα σου Reina εσύ μπορεις να μου δώσεις απάντηση ως άλλος χρήστης που δεν απαντάει ................. εγω, οπως είπα συνεχίζω να γράφω, οπως συνεχίζω να σκέφτομαι στο θέμα ..............
Αν ενοχλώ , ισως να μη με διαβάζετε .............
- 26-11-2007, 20:15 #32
βρε Κλειώ,
ποιός είπε οτι ενοχλείς? έδειξα κάτι τέτοιο από τη συμμετοχή μου στα θέματα που ανοίγεις?
Εγώ σου απάντησα με τον τρόπο μου στο \"κόλλημα/ξεκόλλημα\".
Τί είναι αυτό που σε αφήνει ανικανοποίητη με τον τρόπο που απαντάς και στα 2 λεπτά ποστάρεις. Αυτό δεν έχει σχέση?
26-11-2007, 20:20 #33
δεν υπαρχει βραβειο κατ εμε.
Απλα προσπαθησω να βρω μια εξηγηση που να στεκει.
Κατα τα αλλα οχι δεν ενοχλεις,
στατιστικα απο 900 σου ποστ εχω διαβασει μαλλον το 30% η λιγοτερα,
τα υπολοιπα τα σκρολαρω....
:cool:
26-11-2007, 20:21 #34
Originally posted by Kleiw
Aphelia αναρρωτιέμαι πραγματικά μήπως είναι θέμα συνήθειας ...............
ούτε εσύ ούτε εγώ, είμασταν απο τα παιδιά που πιεζόμασταν για σχολική επίδοση ............
μάθαμε σε μια χαλαρότητα ............ και δεν χρειάστηκε να αναθεωρήσουμε γιατί τα πράγματα πήγαν μια χαρά .............
τα άτομα που έχω στο νού μου , που μια χαρά διαχειρίζονται το χρόνο τους και δεν αναβάλλουν τις δουλειες τους , ήταν απο μικροί εργατικοί .............
είναι γονιδιακό χαρακτηριστικό μόνο ή η δύναμη της συνήθειας έχει βάλει το χεράκι της ?
είμαι σίγουρη οτι έχει βάλει το χεράκι της ...........
Το ότι δε με βοηθάει αυτό το στυλ στη ζωή μου είναι σίγουρο, αλλά πως μπορείς να επαπρογραμματιστείς όταν τελικά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας κάτι;
26-11-2007, 20:32 #35
Originally posted by Reina
βρε Κλειώ,
ποιός είπε οτι ενοχλείς? έδειξα κάτι τέτοιο από τη συμμετοχή μου στα θέματα που ανοίγεις?
Εγώ σου απάντησα με τον τρόπο μου στο \"κόλλημα/ξεκόλλημα\".
Τί είναι αυτό που σε αφήνει ανικανοποίητη με τον τρόπο που απαντάς και στα 2 λεπτά ποστάρεις. Αυτό δεν έχει σχέση?
οσο για το τι με αφήνει ανικανοποιητη , είναι απλά η σκέψη μου................. κατα καποιον τρόπο επεξεργαζομαι κατι στο μυαλο μου και μου έρχονται ιδέες ........ ατακτοποίητες ακόμη ..............
(επίσης μερικες φορές με πετάει έξω το δίκτυο και προτιμώ να χασω μια μικρή απάντηση απο μια μεγάλη )
26-11-2007, 20:59 #36
Originally posted by Aphelia
Originally posted by Kleiw
Aphelia αναρρωτιέμαι πραγματικά μήπως είναι θέμα συνήθειας ...............
ούτε εσύ ούτε εγώ, είμασταν απο τα παιδιά που πιεζόμασταν για σχολική επίδοση ............
μάθαμε σε μια χαλαρότητα ............ και δεν χρειάστηκε να αναθεωρήσουμε γιατί τα πράγματα πήγαν μια χαρά .............
τα άτομα που έχω στο νού μου , που μια χαρά διαχειρίζονται το χρόνο τους και δεν αναβάλλουν τις δουλειες τους , ήταν απο μικροί εργατικοί .............
είναι γονιδιακό χαρακτηριστικό μόνο ή η δύναμη της συνήθειας έχει βάλει το χεράκι της ?
είμαι σίγουρη οτι έχει βάλει το χεράκι της ...........
Το ότι δε με βοηθάει αυτό το στυλ στη ζωή μου είναι σίγουρο, αλλά πως μπορείς να επαπρογραμματιστείς όταν τελικά με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας κάτι;
Καθε δυνατό χαρακτηριστικό μας που μας βοηθά στην \'\'επιβίωση\'\' κάνει την αναγκαιότητα ύπαρξης κάποιου άλλου μικρότερη ....... και δεν το αναπτύσσει .............
στην συγκεκριμένη περίπτωση : η επιμονή και η προσπαθεια και η συγκέντρωση δεν ήταν τόσο απαραίτητα απο την στιγμή που τα φέρναμε βόλτα αλλιώς ..........
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....