ΛΕΞΕΙΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50

Thread: ΛΕΞΕΙΣ

Senior Member
    μπορω να σου πω να διαβασεις καποια βιβλια που υπαρχουν στην αγορα δυστηχως εδω στην ελλαδα μονο 2 εκδοσεις υπαρχουν απο εκδοσεις μπουκουμανη το ποιο προσφατο με τιτλο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ εχει εξαντληθει απο εκδοσεις εσοπτρον νομιζω ...υπαρχει το σαιτ της primaltherapy ....και σχεδον ολα τα βιβλια στα αγλλικα amazon ebay .... τωρα οσο για το μπαλκονι που γραφεις αννα....ξερεις ποιο θα ηταν το αποτελεσμα ....και φυσικα γιαυτο φταινε πολλα πραγματα απο το παρελθον σου που για μερικα μπορει να εχεις μια επιγνωση καποια για αλλα ομως οχι .....και εγω κανω ακομη αγωνα για ολο αυτο ακομη και για την αμερικη που λες ....εδω ειμαστε για να τα λεμε να γνωριστουμε να βοηθηθουμε οσο μπορουμε ... στη διαθεση σου φιλια καλημερα σου(αυτο το καλημερα ξερω τωρα αν και πως μερικες φορες ακουγεται αλλα το κουραγιο μου ερχεται ποιο μιζερο .....τα λεμεεεεεε)

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Δήμητρη χάρηκα!!! Δήμητρα κι εγώ!! Είσαι και συνονόματος! Δεν εννοούσα να παραμερίσει την ιστορία του αλλά να συνεχίζει να προσπαθεί Αλέξανδρε για να σου δώσω να καταλάβεις η ευαισθησία όπως την εννοώ εγώ... μπορεί να αφορά πχ τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος, τις αλλαγές, μια δύσκολη μετάβαση για παράδειγμα από τη ζωή στο χωριό στη ζωή στη πόλη, από μια σχέση σε ένα χωρισμό, από μια ήσυχη ζωή σε μια θορυβώδη.... πολλές φορές η πραγματικότητα μας ξεπερνά αλλά θέλουμε κι άλλα γίνονται....
    καλημερα δημητραα ..... και εγω χαρηκα

Senior Member
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    κανείς δεν πρόκειται να σου δώσει κανένα ποσοστό και καμιά διαβεβαίωση οτι θα νοιώσεις ελευθερος απο ότι σε βασανίζει...πρέπει απλά να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και τη θέληση σου οτι πραγματικά θέλεις να αλλάξεις.ΑΠΛΑ Η ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ Η ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΔΕΙΣΛΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΩΤΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΛΛΟΤΕ ΟΧΙ .....ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ........ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ ..Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΤΙ ..... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΙΣΟΣ 20 Η 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ ...........
    κ πως νομιζεις οτι βρηκα εγω το ποσοστο που προαναφερα πριν ? οπως ειπα ειναι γενικο κ ενδεικτικο τωρα ειναι αλλο θεμα αν καποιος πχ ψυχολογος η ψυχιατρος δεν σου λεει το ποσοστο το οποιο δεν ειναι μια παραξενη μεταφυσικη εννοια αλλα μια απλη εννοια ωστε να ξερει καποιος ποσον αποτελεσματκη ειναι μια θεραπεια . απο κει κ περα αποψη σου να καμνεις οτι θες .
    οσο δε για το οτι 20 μερες εναι λιγες οχι πριμαλ δεν ειναι γελοιοτητα . εξαρταται απο την θέραπεια κ ποσον αποτελεσματικη ειναι . εδω φαινεται οτι δεν εισαι καλα ενημερωμενος/η.
    ουτε χρειαζεται να βιωσεις πονο κτλ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by AN NA View Post
    Κι εγώ έχω ωραία θέα από τη βεράντα μου αλλά όταν τη βλέπω σκέφτομαι μόνο πόσα μέτρα με χωρίζουν από το έδαφος και πιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν....Συνέχεια αναρωτιέμαι γιατί βλέπω αρνητικά ακόμα και τα θετικά πράγματα που υπάρχουν στη ζωή μου... Φταίει η κατάθλιψη ή εγώ είμαι γενικώς προβληματική???
    μπορει το οτι εισαι "προβληματικη " -σε παρενθεσεις γιατι δεν πολυπιστευω οτι εισαι οντως - μπορει κ απο την καταθλιψη .
    μπορει κ τα 2 μαζι . αν διαβασεις ενα καταλογο με τα συμπτωματα της καταθλιψης θα δεις οτι αυτο που περιγραψες ειναι ενα απο τα συμπτωματα

Banned
    Καλησπέρα ΑΝ ΝΑ,το ίδιο κάνω κι εγώ, βλέπω σε κάθε θετικό χίλια αρνητικά, δεν φταις εσύ αλλά η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234