Results 16 to 30 of 50
Thread: ΛΕΞΕΙΣ
-
03-04-2015, 21:36 #16
koitakse an exeis xtisei ontos to diko sou kosmo einai diskoli i pragmatikotita
ego zo ston diko mou kosmo kai petagomai stin pragmatikotita gia na sinenoitho
me tous allous oxi me apoliti epitixia gia ayto kai diskoleyei i pragmatikotita
alla oso mporo prospatho to thema mou emena einai oti den eyxaristiemai ton ipno
kai tin ksapla genika kai etsi eimai se mia iperdiegersi kai pao pano kato sa malakas
kai ti nomizeis oti kano k ego malakies alla prospatho na tous dino ena noima
gia na mi trelenomai einai meres pou den tin paleyo einai kai merikes meres pou pernao kalaΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 03-04-2015, 21:38 #17
kai panta me ti mousiki allios de ginetai
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-04-2015, 21:39 #18
03-04-2015, 21:44 #19
koita nomizo oti prepei na anagnoriseis ston eayto sou oti einai kai kapoies meres pou pernas kala
kai na kratitheis apo ayto ego etsi kano de ksero an se voithaei aytoΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
03-04-2015, 21:46 #20
03-04-2015, 21:47 #21
vale k esy kanena tragoudi na doume ti akous
14-04-2015, 21:52 #22
Τις τελευταίες μέρες όλα ήταν μαύρα...σταμάτησα από μόνη μου για μια εβδομάδα τα χάπια που μου είχε δώσει ο ψυχίατρος, τα βαρέθηκα όλα, έτσι και αλλιώς αποτέλεσμα δεν έχουν, η μόνη τους χρησιμότητα είναι αν θα τα πάρω όλα μαζί. Μετράω αντίστροφα τις ημέρες, μένει 1,5 μήνας ακόμα. Πρέπει να αντέξω μέχρι τότε αλλά φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω. Τα έχω παίξει, μου έρχεται να ουρλιάξω
14-04-2015, 22:21 #23
μολις τωρα αποφασισα να διαβασω το θεμα σου...
βασικα οσο βρησκεσε σε ενα γκρουπ με καμια ντουζινα μελη ολο κ καπιος θα βρεθςει να σε καταλαβει το δυσκολο ειναι να τον αναγνωρισεις εξ αρχης
βασικα οσο ασχολεισαι επιφανειακα με ενα θεμα κ χαρτοριχτρα να εισουν δε θα εισαι σε θεση να απαντησεις ισως δε μπηκες στη διαδικασια να ασχοληθεις περισσοτερο με τους ανθρωπους για αυτο κατεληξες στοσυμπερασμα οτι δε σε καταλαβαινει κανενας επεισης η μοναξια ειναι κακη συμβουλος γενικοτερα...γενικα μαθαινεις με το καιρο πως να καταλαβαινεις αν καπιος ειναι καταληλος να σε καταλαβει κ λιγο το ενστικτο κ αυτο κανει δουλεια αν μπορεσεις να το διαθεσεις.
τωρα εμεις δεν ειμαστε εδω για να βγαλουμε πορισματα κ διαγνωσεις σχετικα με ασθενειες για αυτο το λογο δεν εχουν νοημα οι συζητισεις γυρω απο αυτες θα μπορουσαμε ομως να συζητισουμε με απλα κ κατανοητα λογια απλα πραγματα που θα επρεπε να ξερουν ολοι οσοι ενιαφερονται για το θεμα.
15-04-2015, 14:26 #24
Elis, αν γίνεται γράφε στα ελληνικά. Είναι πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφεις αλλά δυσκολεύομαι πολύ να τα διαβάσω και χάνω και το νόημα καμιά φορά. Πρέπει να τα διαβάζω 2-3 φορές.
15-04-2015, 15:24 #25
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ....δεν θα καταφέρουν ποτέ όπως και όλα τα ψυχοφάρμακα να θεραπεύσουν τις πραγματικές αιτίες που συντηρούν τους πόνους σου και κατεπέκταση όλο το σκεπτικό σου ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΑΧΑΣΜΟ ΤΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΟ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΩ ....26 χρόνια η ψυχίατρος σου πάντα βλέπει αυτό ότι διστάζεις να μιλήσεις ....δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο έχει η ίδια δεί τους δικούς της η χειρότερα αν η ίδια πιστεύει οτι αυτοί υπάρχουν και μπορούν να ανασυρθούν ......διαβάζω πολλά αρθρα εδώ και λίγο καιρό εδώ μέσα που τα περισσοτερα αν και φαινομενικά αναφέρονται σε διαφορετικά πράγματα περιστρέφοντε τα περισσοτερα γύρω απο τον άξωνα ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΩ ΑΛΛΟ.....δυστηχώς απο την ελλάδα απουσιάζει το κομμάτι της πρωτογενούς θεραπείας και δεν ξέρω με αυτό το καθεστώς που επικρατεί που μέχρι και το ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ Η ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΓΥΜΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ....θα μπορέσει ποτέ να έρθει γιατί φίλη μου είμαι και εγώ ένας καταθληπτικός 44 ετών αλλα ξέρεις εγώ σε τι έπαψα πια να πιστεύω ..... σε εκείνους που προσπαθούν να με ερμηνεύσουνε να με βάζουν να κάνω για να προσαρμοστώ ....ξέρω κάλητερα από τον καθένα πόσο πονάει το σώμα μου ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΕΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΧΟΣ .......ετοιμάζομαι αργά για να την κάνω ΑΜΕΡΙΚΗ όπου εκεί θα κάνω την primal .... ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ....και να λεω ας πουμε χτές ένοιωσα αυτό το άφησα να έρθει έκλαιγα για ώρες κτλ κτλ και μετά η συνειδητοποιηση .....ναιιι γιαυτο πάντα εκανα εκεινο η εκεινο .......να ανακαλυψω πλόν τις δικέσ μου μοναδικές αλήθειες που μόνο τα συναισθήματα μου μπορούν να μου δωσουν πίσω και όχι το ΙQ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ..........ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
17-04-2015, 04:38 #26
ποιος σου ειπε οτι εισαι αδυναμη κτλ ? επειδη εχεις καταθλιψη ? ολα αυτα ειναι ενας μυθος απο οσους δεν γνωριζουν την καταθλιψη .
γραφεις κ ειναι σαν να μη γραφεις τιποτε απ τη στιγμη που δεν εξηγεις καποια επιπλεον πραματα ωστε να καταλαβει καποιος το προβλημα σου κ ισως να σου δωσει τη σωστη συμβουλη . διολου παραξενο που ενω παιρνεις χαπια δεν εχεις διαφορα. δεν ξερω αν σου το πε ο γιατρος αλλα τα ψυχοφαρμακα δεν ειναι αρκετα αποτελεσματικα αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που δεν ξεφυγεις απο την καταθλιψη κ οχι γιατι εισαι αδυναμη κτλ ... . για να χεις καποιες πιθανοτητες να ξεφυγεις απο τν καταθλιψη θα πρεπει να αλλαξεις κ γιατρο κ θεραπειες .
17-04-2015, 05:03 #27
γεια πριμαλ . θα θελα να σχολιασω ολα οσα γραφεις αλλα αυτη τη στιγμη ειμαι χαλια κ θα περιοριστω σε λιγα. συμφωνω στα περισσοτερα που γραφεις . την πριμαλ εγω δε την ξερω θα σου λεγα ομως αφου θες να την δοκιμασεις πρωτον αν γινεται να πας ευρωπη πχ αγγλια γιατι οπως κ να το δεις ειναι μεγαλη ταλαιπωρια ενα τοσο μακρινο ταξιδι κ πολυεξοδο . δυστυχως εδω στην ελλαδα η ψυχιατρικη κ η ψυχολογια ειναι της πλακας κ δεν εχεις πολλες επιλογες . δευτερον πριν τελικα αποφασισεις να πας να μαθεις απο αξιοπιστες πηγες ποσο πραγματικα αποτελεσματικη ειναι γιατι πολλες θεραπειες δεν ειναι τοσο καλες οσο ακουγεται -το χω παθει κ το χω πληρωσει - ,ποσο θα χρειαστει να μεινεις κ αλλες λεπτομερειες ωστε να το οργανωσεις σωστα . τριτον υπαρχει η αναδραση η οποια ειναι μια πολη καλη μεθοδος με ποσοστο επιτυχιας περιπουι 80 τα εκατο ,δρα γρηγορα μεσα σε λιγες συνεδριες αναλογα την περιπτωση συνηθως ειναι μεχρι 20 συνεδριες . το κοστος ειναι περιπου 600 με 1000 ευρω συνολικα . τοσο περιπου κοστιζουν μονο τα εισητηρια για αμερικη . μπορει η αναδραση να ειναι ποιο αποτελεσματικη απο την πριμαλ μαθε κ παρε την τελικη σου αποφαση κ ευχομαι να πανε ολα καλα
17-04-2015, 08:22 #28
Είσαι ευαίσθητος άνθρωπος, οι ευαίσθητοι είναι ευάλωτοι στην καταθλιψη είτε απλά ως θέμα διάθεσης είτε επειδή κάτι τους πήγε στραβά.
Άμα μιλάς ξεθυμαίνεις, νιωθεις πως έχει φύγει ένα βάρος από μέσα σου. Στα άτομα που νιωθεις οικειότητα μη διστάζεις να εκφράζεσαι, να τους λες αυτα που νιωθεις.
Παίρνιες φαρμακα για πολλά χρόνια. Απλά σε κρατανε σε μια σταθεροποίηση δλδή?
Στο μεταξύ πως είναι η ζωή σου? Παντρεύτηκες? Εργάζεσαι? Εχεις χόμπι, συγγενείς κοντά σου, φίλους, ενδιαφεροντα? Τα βαζω όλα αυτα μαζί επειδή (απ ότι θα σου είπε κι ο ψυχιατρος δλδ) δρουν θεραπευτικά.γιάννης
17-04-2015, 16:06 #29
στην ευρώπη δεν γείνεται σωστά η πρωτογενή θεραπεία δυστηχώς.......είναι μεγάλο κεφάλαιο η primal μπορείς να βρείς πολυ υλικό αν ψάξεις. Λες ΠΟΣΟΣΤΑ επιτυχίας ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟ κτλ φαίνεται ότι μιλάμε διαφορετική γλώσσα και για αμερική ξέρω αλλά δεν μπορώ να πάω για λίγο είνα για εμένα απόφαση ζωής γιατί θα μου πάρει χρόνια αλλά και έτσι εδώ είναι το τίποτε....το αποτελεσματικό της κάθε θεραπείας εξαρτάται απο το άτομο ξεχωριστά σημασία όμως έχει η σωστή οργάνωση και τεχνική σωστά εκπαιδευμένοι ανθρωποί που μπορεί να σε οδηγήσουν στην ρίζα του προβλήματος και να μην ασχοληθούν απλά με τα συμπτώματα και πιστευω τίποτε δεν μπορεί αυτην την στιγμή να συγκριθεί με την primal.....ελπίζω να σαι καλητερα σήμερα φίλε και σε ευχαριστώ
17-04-2015, 17:57 #30