Results 91 to 105 of 201
-
03-04-2015, 11:15 #91
σκέφτομαι να του πώ να πάμε σε ψυχολόγο μαζί ....βέβαια ξέρω ότι θα με κατακρίνει και δεν θα θέλει με τίποτα...όμως εγώ θα ήθελα να μου πει κάποιος ειδικός τί έχει ο άντρας μου στο μυαλουδάκι του!!! τι σημαίνει για εκείνον να θέλει να δεί την γυναίκα του με άλλον...Μήπως παραέδωσα σημασία? μου έχει γίνει έμμονη ιδέα....
- 03-04-2015, 11:54 #92
Ναι της γράφω ότι δεν είναι ωραίο που το ζητάει ο άντρας της αυτό. Ίσως είναι καλύτερα να χωρίσει. Εξελιγμένο ζευγάρι εννοώ να περνάτε καλά με όλους τους τρόπους. Πάντως είναι πιο υποτιμητικό να ζητάει γυναίκα κάποιος. Έπρεπε να κάνεις αυτό που σκέφτηκες κι ας σου είπε αν δεν έχει τρίτο άτομο ότι δεν θέλει. Ας το έκανες σαν έκπληξη χωρίς να το πεις. Το να είσαι ανοιχτή και να δέχεσαι κάποια πράγματα είναι καλό. Το θέμα είναι όμως πως αν είσαι θα σου ζητάει χειρότερα ο οποιοσδηποτε άντρας. Αν δεν είσαι θα κάτσει μαζί σου θα το παίζει ο άλλος συζηγος καλός και θα σε σέβεται κατά τ'αλλά όμως θα τρως κέρατο και δεν θα το ξέρεις. Απλά διαλέγεις που θες να βρίσκεσαι από τα δύο. Έτσι κι αλλιώς τώρα πλέον αυτή η εποχή είναι της παρτούζας και της ελεύθερης σχέσης. Τις πραγματικά καλές σχέσεις με κιάλια τις βλέπεις. Ο δονητής δεν θα έπρεπε να είναι κάτι που δίνει δικαίωμα η να θεωρείτε κάτι κακό. Το ύποπτο είναι αν χρησιμοποιήθηκε σε αυτόν κι όχι σε σένα.
03-04-2015, 12:05 #93
03-04-2015, 13:02 #94
Έχω ένα γνωστό ζευγάρι που κάνουν συχνά τρίο και με άντρες και με γυναίκες. Δεν ξέρω πώς ξεκίνησαν (εννοώ με άντρα ή γυναίκα), ξέρω μόνο πως η προσέγγιση ήταν λίγο όπως στη δική σου περίπτωση. Ο άντρας είχε αυτή τη φαντασίωση και το είπε στη γυναίκα του με τη λογική ότι αυτό μου αρέσει και θα ήθελα να το δοκιμάσω μαζί σου. Και αυτή δέχτηκε γιατί ήθελε να πραγματοποιούν μαζί της φαντασιώσεις του. Αλλά εννοείται ότι αυτό δεν έγινε μια φορά και είναι κάτι που συνεχίζεται. Και έχουν παιδί όπως εσύ αλλά όχι δεν την θεωρεί π... αλλά γαμάτη και ότι δεν πρόκειται να βρει άλλη σαν αυτή. Κι αυτό φαντάζομαι γιατί εκείνη την ώρα στο σεξ τη βλέπει σαν σύντροφο και όχι σαν μάνα του παιδιού του που πρέπει να κάνει συγκεκριμένα πράγματα μαζί της. Αλλά πραγματικά είναι οι μόνοι που ξέρω που κάνουν κάτι τέτοιο και δεν τους πολυνοιάζει η γνώμη των άλλων (το ξέρει ο περίγυρός τους). Το να θέλει ο άντρας σου να κάνει κάτι τέτοιο και μετά να σε λέει και π... από πάνω μου ακούγεται παρατραβηγμένο αλλά εσύ τον ξέρεις καλύτερα τι άνθρωπος είναι. Δηλαδή είναι πουριτανός και κατακρίνει εύκολα; Και μετά θέλει να πάει να τα κάνει; Δεν ξέρω. Εγώ απλά σου λέω ότι ναι υπάρχουν περιπτώσεις σαν αυτή που περιγράφεις που έχουν λειτουργήσει. Εσύ αν ήξερες ότι 100% δεν θα σε θεωρεί μετά π... θα το σκεφτόσουν να το κάνεις; Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω αν το πρόβλημα είναι η εικόνα που θα έχει μετά αυτός για σένα ή ότι δεν την βρίσκεις με τίποτα στην ιδέα να κάνεις κάτι με 2 άντρες.
03-04-2015, 13:16 #95
δε μπορω να καταλαβω γιατι συνεχιζεις να το περιπλεκεις προσεξε ποσο απλο ειναι κ ποσο το περιπλεκεις
απλο.
αν σ αρεσει το δεχεσαι
αν δε σ αρεσει τον χωριζεις
δε νομιζω οτι εχεις κατι αλλο να κανεις... κ μη ου πεις τωρα τη φραση δε θα σου κανω το χατηρι κλπ σε μενα δεν εχεις να κανεις χατηρια γιατι δε γνωριζομαστε.
03-04-2015, 13:24 #96
χαίρομαι που το γνωστό σου ζευγάρι είναι καλά μεταξύ τους μετά απο τρίο και ο άντρας θεωρεί την γυναίκα του γαμάτη.... όπως όλες οι γυναίκες πιστεύω έχουμε φανταστεί κάποιες φορές πως θα είναι να κάνεις κάτι με άλλον άντρα ή και με 2. κ εγώ το έχω φανταστεί αλλά δεν το έχω κάνει και σίγουρα δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω με τον άντρα μου. Αν το έκανα κάποτε θα ήταν μετά απο μεθύσι με άσχετους που δεν θα με ένοιαζε τι σκέφτονται....Υποθέτω...Με τον άντρα μου σκέφτομαι ότι θα μου είναι πολύ άβολο και θα είμαι αμήχανη, δεν θα νιώθω ελεύθερη, φοβάμαι ότι αν το κάνω θα το κάνω μόνο για να ευχαριστηθεί ο άντρας μου και μάλλον δεν θα το πετύχω γιατί στην ουσία δεν το θέλω. Θα πρέπει να έχω κατεβάσει 1 μπουκάλι vodka για να πάω!! Αναρωτιέμαι ποιο θα είναι το τρίτο άτομο, τι θα κάνει, πώς θα με βλέπει...τέτοια... και μετά ....δεν θα ξαναθέλει να δοκιμάσουμε ο δικός μου? θα θέλει πάλι και θα περάσουμε σε μια κατάσταση αδιέξοδου. Το μόνο που θα κερδίσω είναι να καταλάβει ότι δεν τόχω και θα πάει να το βρεί κάπου αλλού. Οπότε...whats the point...
03-04-2015, 13:58 #97
κ εγώ το έχω φανταστεί αλλά δεν το έχω κάνει
απο τη στιγμη που το εχεις φανταστει οπως λες για αυτο παντρευτηκατε απλα σκεφτεσαι εδω θα κανω κουμαντω εγω δε θα σου περασει εγω ειμαι το αφεντικο...
το εχω φανταστει λεει αλλα δε σκεφτηκα ποτε να το κανω
ωραια αμα δε θες να κανεις μη το κανεις δε θα σε βαλει κανενας με το ζορι να ξερεις ομως οτι στον επομενο που θα συναντησεις αν αυτον τον χωρισεις παλι το ιδιο θα σου πει αν τεριαζεις μαζι του.
03-04-2015, 14:08 #98
Εντάξει τότε νομίζω τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αν δεν το θες δεν το κάνεις όσο και να χτυπιέται. Στα έγραψα όλα αυτά γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω αν το ζήτημα είναι ότι θέλεις αλλά φοβάσαι τι θα πει ο κόσμος και ο άντρας σου και έψαχνες αν υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν κάτι παρόμοιο. Από τη στιγμή που δε νιώθεις ότι θέλεις να το κάνεις όμως δεν βλέπω άλλη λύση από το να του το ξεκαθαρίσεις. Γιατί και το να τον αποφεύγεις σε οποιαδήποτε επαφή απλά θα σας αποξενώσει τελείως.
03-04-2015, 14:12 #99
03-04-2015, 16:55 #100
Πολλοί άνθρωποι έχουν ιδιαιτερότητες, πολλοί έχουν περίεργα γούστα, και το τρίο είναι το λιγότερο περίεργο που μπορεί να σου προτείνει ο σύντροφός σου! Πολλά θα μπορούσε να σημαίνει αυτό, αλλά δεν είναι δεμένο κόμπο ότι δε σ'αγαπάει, θέλει να σε ταπεινώσει κλπ!
Εμένα προσωπικά κάποιος μου το πρότεινε συνεχώς κ δεν το έκανα, μέχρι που όταν χωρίσαμε μου εξομολογήθηκε ότι το ήθελε για μένα. Ένιωθε λέει ότι μου πέφτει πολύ λίγος, ότι δεν είναι αρκετός για να με ικανοποιήσει, μιας και ήταν αρκετά μεγαλύτερος κ με λιγότερες αντοχές, και ο κύριος λόγος για όλα αυτά ήταν το κόμπλεξ κατωτερότητας που είχε κ πίστευε ότι δν είναι σε τίποτα αρκετά καλός, οπότε από το να τον χωρίσω επειδή θα τον βαρεθώ, προτιμούσε να μου το προτείνει για να μείνω.
Από'κει και πέρα, όπως σου είπα μπορεί να στο προτείνει για χίλιους δυο λόγους. Μπορούμε να το πάμε από το ένα άκρο στο άλλο, και να τελειώσουμε αύριο... Το θέμα είναι τι θέλεις πραγματικά εσύ, και αυτό να κάνεις. Δεν έχω καταλάβει αν θέλεις ή δε θέλεις. Μου δίνεις την εντύπωση ότι απλά στέκεσαι στο θέμα ''μετά δε θα με σέβεται, είμαι μαμά, δε μ αγαπάει'' ενώ ίσως ήταν καλύτερο ένα πιο open mind. Την ώρα του σεξ δεν είσαι μαμά, ούτε νύφη της μάνας του, ούτε σύζυγός του. Είσαι η σύντροφός του, η παρτενέρ του, και το τι γίνεται την ώρα του σεξ δε σημαίνει ότι θα αποτυπώνεται από τούδε και στο εξής σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας! Να σου πω και το άλλο... Πριν 50 χρόνια που οι παππούδες στη γειτονιά μου δεν έκαναν τρίο με τις γυναίκες τους κ φίλους, αλλά τις είχαν κλεισμένες σπίτι να κάνουν παιδιά και αυτοί πήγαιναν στις γυναίκες των γειτόνων, υπήρχε περισσότερος σεβασμός;; Ίσα ίσα, κατ'εμέ είναι πολύ θετικό που σου το ζητάει. Οκ θα μπορούσε κ να μην το είχε ζητήσει, αλλά θέλω να πω ότι είναι πολύ καλύτερο το ότι το μοιράζεται μαζί σου κ θα ήθελε να το κάνετε μαζί, παρά να το κάνει με 2 φίλους και 2 άγνωστες...
Αnyway νομίζω ότι το υπεραναλύω κ θα βαρεθείς να με διαβάζεις, οπότε το point είναι ότι αν δεν είσαι διατεθειμένη να κάνεις τρίο επειδή όντως δε σ αρέσει καθόλου σαν ιδέα, απλά δεν το κάνεις. Αν θα ήθελες να το δοκιμάσεις, δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να είναι με τον άντρα σου...
Όσον αφορά τα αίτια, είπαμε, χιλιάδες μπορεί να είναι. Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο όμως να είναι απλά ανοιχτόμυαλος. Όπως είπες κ εσύ, το έχει ξανακάνει στο παρελθόν.
Άρα μάλλον δεν είναι κάτι προσωπικό που έχει μαζί σου, φαίνεται να αφορά τη σχέση του με το σεξ κ όχι μ'εσένα!
03-04-2015, 19:43 #101
Βρε γλυκιά μου, την κ@υλα του έχει στο μυαλουδάκι του, μην ψάχνεις κρυμμένα νοήματα.
Το εκνευριστικό είναι που επιμένει. Ή που είναι πολύ σημαντικό γι αυτόν, οπότε έχετε σεξουαλικό πρόβλημα αν εσύ δε θες να δοκιμάσεις, ή που είναι εγωίσταρος/ξεροκέφαλος οπότε έχετε πρόβλημα συνεννόησης.
23-08-2016, 18:07 #102
Εγω δεν ειμαι παντρεμενη αλλά ομως εχω κανει αυτο που σου ζηταει ο αντρας σου με τον φιλο μου... Ηταν μαζι του και με ενα φιλο του. Η εμπειρια ηταν πολυ καλη μεχρι του σημειου που αυτος φρικαρε! Εγω ηθελα να τον ευχαριστησω και να κανω ολα οσα ειχε φαντασιωθει αλλα στα μισα απλα το εκοψε ο ιδιος γιατι ζηλεψε αφορητα!Σε σημειο που για τρεις μηνες μετα εψαχνε το κινητο μου μη τυχον και μιλαω με τον αλλο! Σημειωτεον πως τριο ειχε κανει και με προηγουμενες σχεσεις του και δεν ειχε τετοια αντιδραση αλλά με εμενα απλα το χασε τελειως, δεν μπορουσε με τιποτα να με μοιραστει! Αυτο δεν το περιμενε με τιποτα να του συμβει και κλονησε τη σχεση μας για λιγο! Εγω το περιμενα δεδομενου οτι ζηλευει ακομα και τους φιλους του, δεν θελει να τους εχω καν φιλους στο FB οποτε του ειχα αντιπροτεινει να γινει με δυο γυναικες και τον ιδιο αλλα ...δεν...επεμενε λεγοντας πως ειναι ΟΚ γιατι το εχει ξανακανει! Και ομως δεν ηταν αυτο που ειχε φανταστει! Εχουμε μια πολυ μα παρα πολυ καλή σεξουαλικη ζωη και πιστευε πως αυτο θα την ανεβαζε ακομα αλλα δεν του αρεσε καθολου το real time! Δεν ξερω αν βοηθησα, εμεις το ξεπερασαμε το θεμα και ειμαστε ακομα καλυτερα απο πριν αλλά το θεμα τριο με μενα δεν νομιζω να ξανασυμβει
23-08-2016, 21:28 #103
oποιος γουσταρει την γυναικα του η την κοπελα ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...εκτος αμα ειναι ******* και φαντασιωνεται και αγορακια στο κρεβατι τπθ...απο εκει και περα τα υπολοιπα π σ λεει ειναι παραμυθια κοπελα μ....και εσυ απορω πως το δεχτηκες, τελοςπαντων αυτο ειναι δικο σ θεμα..αλλα μην τρως και κουτοχορτο...οτι ταχα τωρα σ εχει βασιλισσα...
επισης τριο κανουμε με κοπελες π θελουμε να τις ξεφτιλισουμε και τις εχουμε για πεταμα.......
23-08-2016, 22:55 #104
ξερω ξερω.. στα λογια οι περισσοτεροι δε κανουν τιποτα και στη πραξη ο καθενας ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ
οταν καπιος θελει κατι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΓΜΕΝΟ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ το ρατσισμο και τους διαφορους φωστηρες που τον αναγκασαν
να το παιζει οτι αλλαξε.
-----------------------------
αρα δε φταινε και τοσο οι ψευτες φταινε κυριως οσοι τους εμποδιζουν να μιλησουν με σχολια στα ορια του ρατσισμου..
οστοσο εγω δε θα προσπαθησω να σου αλαξω γνωμη για το ολο θεμα δικαιομα σου ειναι να πιστευεις οτι θες απλως δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι οι αλλοι θα καταληξουν τελικα να σου λενε αυτο που θες ν ακουσεις για να μη τους χαρακτηρισεις ασχημα κλπκλπ.
αρα αν σ αρεσει να σε δουλευουν ειναι αλλο θεμα αυτο εμενα παντως δε μ αρεσει...προτημω να ακουω την αληθεια και το τι πραγματικα πιστευει καπιος.
23-08-2016, 23:42 #105
εφοσον 2 η 3 ανθρωποι ειναι ενηλικοι δικαιομα τους ειναι να κανουν οτι θελουν.
το ΔΙΚΑΙΟ αυτο θα ηταν.