Συνεχείς ενοχλήσεις από κουφά πράγματα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Banned
    Quote Originally Posted by Breath View Post
    Καλημέρα, ναι markos4, για μένα είναι αφύσικοι, για σένα μπορεί να είναι φυσικοί.
    Στο σχολιασμό σου προς εμένα αστόχησες λίγο, γιατί εγώ δεν παίρνω φάρμακα, τα οποία όμως σε κάποιες καταστάσεις είναι απολύτως απαραίτητα. Εσύ έχεις ΙΔΨ? την ξέρεις? Εγώ την ξέρω πολύ, γιατί την παλεύω χρόνια. Δεν είμαι φυσιολογική. Υπάρχει προφανώς υπερλειτουργία στον προμετωπιαίο φλοιό του εγκεφάλου μου, κάτι στο δίκτυο των νευρώνων (δεν είμαι ειδικός να το αναπτύξω καλύτερα). Είμαστε οκ τώρα?
    Εσύ από τι πάσχεις? Παίρνεις φάρμακα? Και γιατί τα βάζεις με όλους στο φόρουμ?
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Mriya; 15-04-2015 at 14:52.

Banned
    Λοιπόν, σε όσους, τρολ ή όπως λέγονται δεν ξέρω, πιστεύουν ότι μας κάνουν κάποιο κακό και μας ρίχνουν κάτω με επιθέσεις, βρισιές κλπ θέλω να πω ότι τα περισσότερα άτομα από εμάς εδώ έχουμε περάσει τόσο δύσκολες στιγμές, επίπονες, κολάσεις, ταλαιπωρία και έχουμε σταθεί στα πόδια μας, που τέτοιου τύπου σχολιασμοί έχουν την ισχύ μιας μύγας που ζουζούνισε για λιγότερο από ένα λεπτό στα αυτιά μας. Δεν μασάμε, ούτε ψαρώνουμε. Αυτά.

Μάρκος αυτό που κάνεις ελπίζω να συνειδητοποιήσεις γρήγορα ό,τι γυρνάει όλο μπούμερανγκ στον εαυτό σου και μόνο.

Quote Originally Posted by markos5 View Post
    Δεν υπάρχει για σένα είναι αφύσικοι και για μένα είναι φυσικοί. Είναι αντικειμενικά φυσικοί οι ήχοι που εκλαμβάνεις σαν αφύσικους, γιατί έχεις διαλυμένο νευρικό σύστημα από τα φάρμακα. Π.χ. το κέντρο επεξεργασίας των ήχων στο κλούβιο κεφάλι σου έχει βαρέσει μπιέλα. Ποια υπερλειτουργία και κολοκύθια? Ποιος σου είπε αυτές τις μπαρούφες?

Ας συμβουλευόσουν κάποιον που ξέρει, δυστυχώς τώρα δεν υπάρχει θεραπεία.
    Και επειδή στο θέμα που "εξαφανίστηκε" για ευνόητους λόγους είχες κάποιες ενστάσεις σχετικά με την εξώθηση σε αυτοκτονία, το άρθρο 154 του ποινικού κώδικα έχει ως εξής:
    154/218. Αυτός, που εκ προθέσεως πείθει άλλο σε αυτοκτονία, αν αυτή διαπράχτηκε ή έγινε απόπειρα της, καθώς και εκείνος που βοηθά κατά τη διάρκεια της, είναι ένοχος κακουργήματος και υπόκειται σε φυλάκιση δέκα χρόνων.

Banned
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Και επειδή στο θέμα που "εξαφανίστηκε" για ευνόητους λόγους είχες κάποιες ενστάσεις σχετικά με την εξώθηση σε αυτοκτονία, το άρθρο 154 του ποινικού κώδικα έχει ως εξής:
    154/218. Αυτός, που εκ προθέσεως πείθει άλλο σε αυτοκτονία, αν αυτή διαπράχτηκε ή έγινε απόπειρα της, καθώς και εκείνος που βοηθά κατά τη διάρκεια της, είναι ένοχος κακουργήματος και υπόκειται σε φυλάκιση δέκα χρόνων.
    Ποιά είναι τα συμπτώματα που παρουσιάζει κάποιος που πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης;

Η παράνοια όπως λέγεται και αλλιώς αναφέρεται στην ύπαρξη καχυποψίας χωρίς λόγο και στην πεποίθηση του ατόμου ότι οι άλλοι φέρονται κακόβουλα και θέλουν το κακό του, ότι το παρακολουθούν, ότι μηχανορραφούν εναντίον του κ.λπ.
    Μπορεί να έχει πολλές μορφές, από τις πιο ήπιες όπου το άτομο καταλαβαίνει ότι οι υποψίες του μπορεί να είναι αβάσιμες, ως τις πιο βαριές όπου το άτομο δεν μπορεί να διακρίνει την πραγματικότητα από τις ιδέες που έχει στο μυαλό του.
    Η δυσκολία του ατόμου που υποφέρει από παράνοια να εμπιστευθεί τους άλλους συχνά το οδηγεί σε απομόνωση.
    Το άτομο μπορεί να βρίσκεται συνεχώς σε αναμονή κάποιας πολύ αρνητικής εξέλιξης και να προσπαθεί να «μαντέψει» τις σκέψεις αυτών που θέλουν το κακό του. Κυριαρχούν συναισθήματα θυμού, φόβου, καχυποψίας και σε ορισμένες περιπτώσεις οργής ή μελαγχολίας.
    Είναι δυνατόν μία συγκεκριμένη παρανοϊκή ιδέα να κυριαρχήσει στην ψυχική ζωή του ατόμου, ενώ στις βαρύτερες περιπτώσεις το άτομο μπορεί να ακούει φωνές που σχολιάζουν τη συμπεριφορά του, επαναλαμβάνουν τις σκέψεις του ή του δίνουν διαταγές.
    Τα συμπτώματα σε άτομα με σύνδρομο καταδίωξης είναι: περίεργες υποψίες, ζήλεια ,αίσθηση κατωτερότητας, δυσπιστία και νευρική, εχθρική συμπεριφορά και υπερβολική αγωνία για επιβεβαίωση της προσωπικότητας του.
    Σε κάθε περίπτωση τα άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του ανθρώπου που παρουσιάζει αυτά τα συμπτώματα ,θα πρέπει να απευθύνονται αμέσως σε γιατρούς που ασχολούνται με την ψυχική υγιεινή για να τους στηρίξουν ψυχολογικά αλλά και για να τους δώσουν την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Page 2 of 2 FirstFirst 12