Results 16 to 30 of 42
Thread: γυναικειες φιλιες
-
16-05-2015, 21:39 #16
Μαλιστα!πολλες και διαφορετικες οι απαντησεις λοιπον..αρα συνεπαγεται οτι το θεμα ειναι μπερδεμενο..οπως συνεχιζω να ειμαι κ εγω! Καποια αναφερθηκε στο οτι μαλλον δν ειμαι καλη φιλη. Περα απο το οτι ειναι κομματακι αγενες να το πεις αυτο σε καποιο ατομο που δεν γνωριζεις.. η φαση ειναι οτι συμβαινει το ακρως αντιθετο! Νομιζω οτι μαλλον ημουν υπερβολικα δοτικη,ευγενικη,και αληθινη συναισθηματικα και φαινεται δν αντεχαν τοση καλοσυνη που συνηθως εβρισκαν κατι να με θαβουν.. δυο πραγματα πιστευω οτι ισχυουν και μ δινουν καποιες εξηγησεις για την κατασταση που επικρατει...πρωτον. δν υπαρχει ανιδιοτελης αγαπη,οποτε ολοι καποιο ανταλλαγμα περιμενουμε (βαζω κ τν εαυτο μ) κ δευτερον για να σε μισει καποιος δυο ειναι πιθανα..ή του χεις κανει κακό ή απλως σε ζηλευει.. :/
- 17-05-2015, 00:00 #17
Νομιζω οτι μαλλον ημουν υπερβολικα δοτικη,ευγενικη,και αληθινη συναισθηματικα και φαινεται δν αντεχαν τοση καλοσυνη που συνηθως εβρισκαν κατι να με θαβουν..
απο αυτα που γραφεις με κανουν να σκεφτομαι πολυ θετικα γιατι οταν συναντω τετια ατομα με αυτα ακριβως τα χαρακτηριστικα συνηθως γινομαι οσο πιο καλος μπορω..
θα ηθελα λοιπον να σε παρακαλεσω να εχω για λιγο τη προσοχη σου..
το εχω διαπιστωσει κ γω αυτο που γραφεις το εχω γραψει κ σε αλλα θεματα
αν καπιος δε σε εκτιμησει επειδη του διχνεις ενδιαφερον θα σε εκτιμησει γιατι τον περιφρονεις
μπορεις να μου κανεις μια χαρη? σταματα να τα ριχνεις στον εαυτο σου κ σκεψου οτι αυτοι που περιγραφεις ηταν παντελως ακαταληλοι για τη περιπτωση σου.. βασικα ειναι κριμα να σκεφτεσαι να αλαξεις αυτο που εισαι γιατι αυτο που γραφεις ειναι ομολογουμενος ωραιο
ισως αυτο που χρειαζεσε πραγματικα ειναι λιγη πιστη στον εαυτο σου αλλα κ τις ιδεες σου.. για ολους τους ανθρωπους υπαρχει κ ο καταληλος ανθρωπος για αυτος αρκει να ξερουν που θα τον βρουνε...
η αγαπη ξεκινα παντοτε απο τον εαυτο μας αν εκει αγαπη υπαρχει την αντανακλουμε κ στους αλλους σα να ειναι καθρεφτης
αυτο βασικα το πιστευω κ εγω
ή του χεις κανει κακό ή απλως σε ζηλευει.. :/
το θεμα ειναι να καταλαβεις το τι ειναι καταληλο για σενα αντι λοιπον να λες οτι δεν αντεχουν τοση καλοσυνη κοιτα γυρω σου κ δες καπια αλλη που εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με εσενα που σκεφτεται κ αυτη ακριβως το ιδιο με αυτο που σκεφτεσαι πιστεψε αυτο γινετε να το βρεις εστω κ αν αρχικα μπορει να σου φαινετε δυσκολο ολα τα δυσκολα σε βγαζουν στους καλυτερους δρομους.
18-05-2015, 14:14 #18
για ποιον λογο εκφραζεις αυτην την απορια σου συνεβει κατι?με φιλη κολλητη? σου εκανε κατι? πες μου αν θελεις.....
18-05-2015, 14:28 #19
18-05-2015, 16:39 #20
εχμ.. αχμ.. οχμ... γκουχ..
θα το ριξω το φαρμακι μου κι εγω, κι ας με παρει η μπαλα...
με συγχωρεις αγαπητη μου, αλλα τετοιες δηλωσεις δεν κανουν ουτε στα καλλιστεια οταν τους ρωτανε για τα ελαττωματα τους ("ειμαι καλη και ειλικρινης και με πατανε ολοι").
α, και η αντζελα δημητριου το ειχε πει μια φορα ("το ελατομα μο??ειμε αυτορμητη κε ιλικρινις")
19-05-2015, 00:01 #21
19-05-2015, 02:39 #22
θα το ριξω το φαρμακι μου κι εγω, κι ας με παρει η μπαλα..Νομιζω οτι μαλλον ημουν υπερβολικα δοτικη,ευγενικη,και αληθινη συναισθηματικα και φαινεται δν αντεχαν τοση καλοσυνη που συνηθως εβρισκαν κατι να με θαβουν.
οταν ομως καπιος δεν εμεθε πως να ειναι κακος (επειδη οι αλλοι ετσι τη βρισκουν) θα χρειαστει καπιον να τα χωνει για παρτη του.
19-05-2015, 02:46 #23
για αυτο κ σου λεγα βρες τους καταληλους ανθρωπους που ειναι καταληλοι μονο για σενα σχετικα με τους υπολοιπους μη περιμενεις κανενα σεβασμο εκκτος αν αποφασισεις να κανεις αυτο.. https://www.youtube.com/watch?v=YQhenwFF6zw
19-05-2015, 02:59 #24
το πιστευω κ γω απολυτα αυτο τοση καλοσυνη δε την αντεχουν για αυτο κ γω αφου δε την αντεχουν τη κρατησα καλα κρυμενη για αυτους που την αντεχουν.
δε φανταζεσε ποσο σε καταλαβαινω... Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.
19-05-2015, 12:28 #25
αλεξανδρε, μπορει οντως ΕΝΑΣ η ΚΑΠΟΙΟΙ να μην εχουν πραγματικα τιποτε εναντιον σου και να τους ενοχλει που εισαι καλος, ομορφος, ειλικρινης και πετυχημενος, η να τους καθεται στο στομαχι το οτι εχεις μια ευτυχισμενη σχεση ενω αυτοι παρακαλανε και δεν βρισκουν:rolleyes:, η οτιδηποτε αλλο δεν εχουν και το εχεις εσυ.
αλλα δεν μπορει να συμβαινει ΣΕ ΟΛΟΥΣ και να βγαζεις το συμπερασμα οτι δεν υπαρχουν ανθρωποι και δεν υπαρχει φιλια.
οταν ΟΛΟΙ σε απορριπτουν, κατι δεν παει καλα με σενα. κι αυτο δεν ειναι το οτι εισαι πολυ καλος και πολυ ομορφος και σε ζηλευουν...
με το 'εσενα" δεν αναφερομαι σε εσενα, αλλα σε οποιον τα λεει αυτα, οπως η κοπελα που εκανε το θεμα.
19-05-2015, 14:02 #26
αυτα που γραφεις ειναι δικες σου εκτιμησεις αποκλειεται ολοι να σε αποριπτουν αν ψαξεις θα βρεις το καταληλο αρκει να ξερεις που ειναι αρκει να ερχεσε σε επαφη με πολυ κοσμο οσο γυριζει ο τροχος καπου θα κατσει η μπιλια εδω διαβασα στο ιντερνετ μια μερα για την ιστορια ενως ανθρωπου που γενηθικε με ενα σπανιο συνδρομο κ ειχε παραμορφοθει κ ειδε στην αλλη μερια της υδρογειου ενα παιδακι που γεννηθηκε με το ιδιο συνδρομο κ πηγε κ το βρηκε κ μετα μου λες οτι ολοι σε απορριπτουν? αυτο ειναι αδυνατον...
19-05-2015, 14:08 #27
δεν το λεω εγω αλεξ, η θεματοθετρια το λεει.
μιλαει για ολους γενικα που φερονται ασχημα επειδη την ζηλευουν κι οτι ως εκ τουτου, δεν υπαρχει αληθινη φιλια στον κοσμο...
19-05-2015, 15:04 #28
ο καθενας δημοσια μπορει να τα γραφει ολα οπως θελει η οπως τον βολευει για να εκτιθεται οσο δυνατον λιγοτερο για αυτο ελεγα εγω οτι αν καπιον δε τον πιασεις ο ιδιος να του μιλησεις ακρη δε θα βγαλεις για οτι λεει...εκτος κ αν μαντεψεις τι ενοει.
τωρα σε φαση μαυριλας μπορει καπιος να τα βλεπει ολα χαλια ενω δεν ειναι..
αρα η ψυχολογικα φορτισμενος ειναι κ μιλα ετσι η απλα τρολαρει.
εγω ξερω μονο ενα πραγμα αν θελεις κανεις ενα πραγμα να προχωρισει καθε φορα που διαφωνει με καπιον κανει αμοιβαιες υποχωρισεις μια ο ενας κ μια ο αλλος για να μην ερθουν σε ρηξη
αν ομως ο καθενας το επαιρνε ετσι δεν υπαρχει τιποτα αληθινο δε προκειται τιποτα να προχωραγε στη ζωη του αφου με ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι οσο κ να σκεφτεις δε προκειται να τα βρεις ολα αν δεν ακουσεις καπιον αλλο
19-05-2015, 17:16 #29
αλεξανδρε, μπορει οντως ΕΝΑΣ η ΚΑΠΟΙΟΙ να μην εχουν πραγματικα τιποτε εναντιον σου και να τους ενοχλει που εισαι καλος, ομορφος, ειλικρινης και πετυχημενος, η να τους καθεται στο στομαχι το οτι εχεις μια ευτυχισμενη σχεση ενω αυτοι παρακαλανε και δεν βρισκουν, η οτιδηποτε αλλο δεν εχουν και το εχεις εσυ.
απλα ο καθενας για να φτασει στο σημειο να μη ζηλευει καθολου τιποτα κ καμενα θα πρεπει απαραιτητως να εχει ικανοποιησει πρωτα τις δικες τους αναγκες κ επιθυμιες αν αυτο δεν συμβενει για τους Α,Β,Γ λογους μετα ειναι επομενο καθε φορα που θα βλεπει τους αλλους σε καλυτερη θεση απο αυτον να του καθετε βαρυ.. γιατι το να μη ζηλευει καπιος πρωιποθετει πρωτη την αυταπαρνηση του εγωισμου του
αρα οταν ικανοποιεις σε υπερβολικο σημειο τον εαυτο σου στο τελος καταληγεις στο αλλο ακρο δηλαδη να μη ζηλευεις τιποτα κ κανενα.
αρα δεν εξαρταται απο τους αλλους αλλα απο το ιδιο το ατομο.
19-05-2015, 21:41 #30
Καταρχας μαλλον δε διαβαστηκε προσεκτικα αυτο που γραφω... ΡΩΤΗΣΑ αν τελικα υπαρχει γυναικεια φιλια... απο την εμπειρια του καθενα μπας και βγαλω ακρη με αυτο το θεμα.. επισης ειπα οτι δεν εχω βιωσει ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ φιλια απο γυναικες..δν ειπα οτι δεν υπαρχει γυναικεια φιλια..για να μη λεμε κ οοο.τι θελουμε... αλεξανδρε διαβασα προσεκτικα ο.τι εγραψες και σ ευχαριστω..αυτο σκοπευω να κανω ..να βρω τους καταλληλουσ ανθρωπους για μενα π θα εκτιμησουν αυτα π εχω μεσα μ να δωσω.. να συμπληρωθει οτι το θεμα μ σχετικα με τη φιλια αφορα μονο γυναικες..με τους αντρες τα παω μια χαρα και εχω μια πολυ ομορφη σχεση..ευχαρισρω για τις απαντησεις οπως κ να χει..κ οποιος αλλος εχει αποψη επι του θεματος ας γραψει παρακαλω..