Results 31 to 42 of 42
Thread: γυναικειες φιλιες
-
19-05-2015, 21:47 #31
Πιεστικη σε καμια περιπτωση..ισα ισα π εχω αναγκη τη μοναξια μ καποιες φορες..το αντιθετο μαλιστα..καχυποπτη θα θελα να ημουν κ λιγο γτ κανει καλο..φιλτραρεις πιο γρηγορα τους ανθρωπους νομιζω..
- 19-05-2015, 21:51 #32
Πιεστικη σε καμια περιπτωση..ισα ισα π εχω αναγκη τη μοναξια μ καποιες φορες..το αντιθετο μαλιστα..καχυποπτη θα θελα να ημουν κ λιγο γτ κανει καλο..φιλτραρεις πιο γρηγορα τους ανθρωπους νομιζω..:confused:
19-05-2015, 22:00 #33
εγω καταλαβα πολυ καλα τι ενοεις απλα προσπαθω να βρω ενα τροπο να το διατυπωσω..
θα προσπαθησω να πω τι σκεφτομαι..
για να εισαι φιλος με καπιον πρεπει να τον βλεπεις οτι στεκεται στο ιδιο υψος με εσενα προφανως δεν εχεις βιωσει μεχρι τωρα φιλια επειδη δε μπορεσαν να καταλαβουν τι ακριβως σκεφτοσουν κ επειδη εμεινες με τις σκεψεις σου εβλεπες τους παντες σε αποσταση
οταν ταυτιζεσε με καπιον το να γινεις φιλος μ αυτον ειναι θεμα χρονου αρκει να βρισκεσαι κοντα του η καπου εκει γυρω του κ να τον αφησεις να σε πλησιασει
με αυτα τα δεδομενα που εχεις τωρα για να μπορεσει καπιος να καταλαβει τι σου συμβαινει θα πρεπει να ειναι η μεντιουμ η τερας αντιληψης θα πρεπει να γινεις λιγο πιο κατανοητη οστε να ειναι καπιος σε θεση να καταλαβει πιο ευκολα τι σε ενοχλει τι σου αρεσει κ τι δε σου αρεσει δηλαδη να καταλαβει ποια εισαι οπως ακριβως συστηνομαστε σε καπιον κ του λεμε γεια σου με λενε αλεξανδρο κλπκλπ εγω οταν πχ μιλαω με καπιον που με ενδιαφερει ως ατομα φροντιζω παντα να του συστηνομαι σα να του λεω κανε κ συ το ιδιο.. ενας καλος τροπος πχ για να βρεις αυτο που θες ειναι να φερεις τον αλλο σε καταφατικη διαθεση λεγοντας του ξεκαθαρα την αληθεια ειναι σα να τον προτρεπεις να κανει κ αυτος το ιδιο αυτο ομως προυποθετει οτι ειναι ο καταληλος για αυτο...
δηλαδη αν σε καπιον σκοπευεις να του ανοιχτεις φροντισε να σαι οσο πιο ξεκαθαρη μπορεις με αυτο το τροπο ειναι σα να τον σπροχνεις να κανει κ αυτος το ιδιο...
19-05-2015, 22:41 #34
ισα ισα π εχω αναγκη τη μοναξια μ καποιες φορες..
αυτο ενοω ΕΣΥ θα πρεπει να βαλεις τους ανθρωπους μεσα στη ζωη σου για να μην εισαι μονη οταν πχ κλεινεις πορτες οι αλλοι δε μπορουν να σου κανουν παρεα.
αυτο προσπαθω να πω...
πχ οταν λες εχω αναγκη τη μοναξια οι αλλοι αδυνατουν να εξηγισουν τι σε κανει να το λες αυτο.
19-05-2015, 23:14 #35
πιστευω ότι υπαρχουν εγω εχω μονο μια και φταιω εγω γτ δεν το κυνηγησα εκανα αρκετες γνωρημιες αλλα επειδή ειχα μια μικρη παρεουλα ηδη δεν εδινα τοσο βαση στις νεες γνωρημιες τωρα μειναμε 2!καλο είναι να μην κλεινεις πορτες και που ξερεις στα πολλα ατομα θα βρεθουν και μια δυο καλες φιλες δν πρεπει να το βαζουμε κατω..
20-05-2015, 18:11 #36
Δεν υπάρχει!
21-05-2015, 23:42 #37
θα μπορουσα να μπω στην δικη σου οπτικη γωνια (μου ειναι ευκολο εξαλου) κ να σου πω τι ακριβως θα σκεφτομουν σε αυτη τη περιπτωση που μιλας..
πες οτι δεν υπαρχει αληθινη φιλια οκ? ακομα κ αν δεν υπαρχει αληθινη φιλια οπως σκεφτεσαι υπαρχει αμοιβαιο συμφερον να ερχεσε σε επαφη με αλλους ανθρωπους που σου τεριαζουν
γιατι
ετσι εχεις τη δυνατοτητα να βλεπεις τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη γωνια..
δηλαδη...
εγω συναντοντας ανθρωπους που μου μιαζουν ο τροπος σκεψης τους ηταν ενα πουκαμισο στα μετρα μου που το φοραγα κ εγω ανετα αλλα κ ο δικος μου τροπος σκεψης αποτελουσε για αυτους ενα πουκαμισο στα μετρα τους που το φοραγαν κ αυτοι ανετα...
ετσι ειναι σα να πολαπλασιαζεις τη δυναμη του μυαλου σου γιατι βλεποντας τους ομιους σου κ ενω σε βλεπουν κ αυτοι παιρνεις ιδεες αλλα κ παιρνουν κ αυτοι ιδεες που πριν μπορει να μην ειχες συλαβει γιατι δε γινεται με ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι να τα βρισκεις ολα κ να αποδιδει παντου κατα 1000% καπια στιγμη καπου θα κολησει κ θα χρειαστει βοηθεια για να ξεκολησει
αρα υπαρχει αμοιβαιο συμφερον κ απο τις 2 μεριες.
26-05-2015, 01:03 #38
26-05-2015, 01:09 #39
γιατι απο μονα τους τα 2 φυλα διαχωριζονται λοφω διαφορετικων χαρακτηριστικων.. προσωπικα σε γενικες γραμμες βρισκω την πλειοψηφια των αγοριων καλυτερους φιλους απο τα κοριτσια. δε σου λεω βρε παιδι μου οτι δεν υπαρχουν καλες φιλες και κακοι ανδρες φιλοι... βασικα με αυτα που εχω δει ειμαι λιγο δυσπιστη οταν ακουω οτι " εχω πραγματικους φιλους κλπ" γιατι τα εχω ακουσει απο πολλους που ακομη και μετα απο χρονια απεδειχθη οτι τελικα δεν ηταν πραγματικοι... μακαρι να εχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φιλιες στη ζωη σου..χαιρομαι οταν ακουω οτι καποιοι εχουν γιατι μου δινει ελπιδα...! =)
26-05-2015, 01:12 #40
γιατι απο μονα τους τα 2 φυλα διαχωριζονται λοφω διαφορετικων χαρακτηριστικων.. προσωπικα σε γενικες γραμμες βρισκω την πλειοψηφια των αγοριων καλυτερους φιλους απο τα κοριτσια. δε σου λεω βρε παιδι μου οτι δεν υπαρχουν καλες φιλες και κακοι ανδρες φιλοι... βασικα με αυτα που εχω δει ειμαι λιγο δυσπιστη οταν ακουω οτι " εχω πραγματικους φιλους κλπ" γιατι τα εχω ακουσει απο πολλους που ακομη και μετα απο χρονια απεδειχθη οτι τελικα δεν ηταν πραγματικοι... μακαρι να εχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φιλιες στη ζωη σου..χαιρομαι οταν ακουω οτι καποιοι εχουν γιατι μου δινει ελπιδα...! =)
27-05-2015, 20:55 #41
k ομως εγω πιστευω οτι εχεις ενα τροπο να προσανατολιζεσε σωστα χωρις κ συ να εχεις καταλαβει ακριβως πως το κανεις αυτο. ομως με εχεις πεισει οτι μπορεις να βρεις τροπο να επικοινωνισεις με οπιον θες ακομα κ αν φαινεσε καπως σε αποσταση εγω πιστευω οτι μπορεις να τα καταφερεις αρκει να το θελεις πολυ.Θα στοιχηματιζα οτι οταν κατι το θελήσεις πολυ θα το πετυχεις αυτο που θες απλα ισως χρειαζεσε καπιο χρονο μεχρι να λειτουργησουν οι πυξιδες σου..
ενας φιλος μου μου ελεγε αρκετες φορες οτι ολοι οι ανθρωποι δε μιλουν την ιδια γλωσσα να σου πω κ γω το πιστευω αυτο πχ παρατηρουσα πολες φορες οταν του μιλαγα οτι οτι κ να του πω το καταλαβαινε χωρις να προσπαθουσε καν ενω καπιοι αλλοι εβλεπα οτι καταλαβαιναν τι ελεγα με ισως καπια μικρη προσπαθεια...
ειναι κ αυτο πχ οταν βλεπεις οτι καπιος σου λεει ακομα κ οτι σκεφτεσαι χωρις να το ηξερε η βλεπεις να καταλαβαινει δυσνοητες φρασεις αυτο ειναι καπως πιθανο να σημαινει οτι ειναι ο καταληλος για τη περιπτωση.
30-05-2015, 23:59 #42
Φυσικά και υπάρχει γυναικεία φιλία. Η μητέρα μου έχει φιλίες 50+ χρόνων. Ξέρω κι άλλα παραδείγματα. Έχω όμως και φίλες στην ηλικία μου που έχουν τσακωθεί. Απλά διαπίστωσα ότι πάντοτε μία από τις δύο δε μπορούσε να ρίξει τον εγωισμό της. Γενικά για να διατηρηθεί μια φιλία πρέπει να έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγνώμη και να κάνεις και υποχωρήσεις μερικές φορές. Να ακούς την άλλη τα προβλήματά της και να βοηθάς αναλόγως, όχι μόνο να περιμένεις βοήθεια. Φίλη είναι όταν ζητάς βοήθεια στις τρεις τη νύχτα και κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε συμπαρασταθεί. Διαφορετικά είστε απλά γνωστές που κάνετε παρέα <3