Results 16 to 25 of 25
Thread: Θα τον ξεπεράσω ποτέ;
-
07-04-2015, 01:29 #16
Ωραία, μόνο και μόνο για τα άτομα που ανέφερες αξίζει να είσαι γερός και δυνατός, να ζήσεις και άλλες όμορφες στιγμές μαζί τους να μοιραστείτε πράγματα, το παρελθόν πάει κράτα μόνο ότι καλό σε δίδαξε, Υπάρχει κάτι στη ζωή σου από χομπι ή κάτι ανάλογο που δεν έχεις κάνει ακόμη ή το ξέχασες απλά στο πέρασμα του χρόνου?
- 07-04-2015, 08:49 #17
Ναι, είναι αλήθεια! Το παρελθόν, οι καταστάσεις που είδα και έζησα, με δίδαξαν. Έγινα "σοφότερος" με τα χρόνια και τα βιώματα. Βλέπω την ζωή με άλλα μάτια εδώ που είμαι.
Απλά είναι δύσκολο όταν φτάσεις σε μια κάποια ηλικία να κάνεις νέα ξεκινήματα. Είτε ερωτικά, είτε συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά... Και ειδικά όταν είσαι στα πατώματα και σέρνεσαι, δεν έχεις καμιά δύναμη να σηκωθείς και το να κάνεις. Κάποια στιγμή σου στερεύουν όλες οι δυνάμεις. Και καλωσορίζεις και την κατάθλιψη.Θέλω απλά να ελπίζω σε κάτι...
07-04-2015, 12:54 #18
07-04-2015, 18:49 #19
Νομίζω πως η αγοραφοβία που σε κάνει μη λειτουργικό -δε μπορείς να βγείς έξω, μας γράφεις- είναι το κύριο πρόβλημα. Χωρίς δουλειά, δραστηριότητες, γνωριμίες, πώς θα προχωρήσεις??
Δες άμεσα κάποιον ειδικό (ψυχολόγο ή κατά προτίμηση ψυχίατρο). Κατά τη γνώμη μου είναι ο μόνος τρόπος να βοηθηθείς.
07-04-2015, 22:12 #20
Και σε ψυχιάτρους έχω πάει και σε ψυχολόγους και φάρμακα έχω πάρει και ψυχοθεραπείες έχω κάνει...
Αν εννοείς imagine να προχωρήσω ερωτικά... δεν το βλέπω. Φοβάμαι ότι θα ξαναπροδωθώ και κατά κάποιο τρόπο "προστατεύω" τον εαυτό μου! Ίσως όπως "προστατεύω" τον εαυτό μου εγκλωβίζοντας τον με την αγοραφοβία...Θέλω απλά να ελπίζω σε κάτι...
07-04-2015, 22:21 #21
xart καλησπέρα,
αφού δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα τον πρώην πιστευω οτι δεν θα είσαι σε θέση να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.
Άποψη μου είναι να μείνεις μόνος σου όσο καιρό χρειαστεί ώστε να ηρεμήσεις μέσα σου και να μπορέσεις να κάνεις το επόμενο σου βήμα με σιγουριά.
Σίγουρα ο πρώην δεν σου φέρθηκε σωστά και μετά απο τόσα χρόνια σχέσης, αλλά μην σπαταλάς και άλλο τον χρόνο σου για κάποιον που δεν σε θέλει στην ζωή του, πάρε τα πάνω σου και συνέχισε.
Μπορεί να βρεις και κάτι πολύ καλύτερο απο αυτό που είχες , μπορεί και όχι αλλά αν δεν ρισκάρεις δεν θα ξέρεις. Επίσης μην συγκρίνεις τον πρώην με τον επόμενο, δεν ειναι όλοι οι ανθρωποι το ίδιο. Αυτά απο μένα.
07-04-2015, 22:41 #22
Στην αρχή με έπιασε μια επιθυμία να γνωρίσω κάποιον άλλο και έκανα και προσπάθειες. Είμαι όμως στην πέμπτη δεκαετία της ζωής μου και οι επιλογές είναι ελάχιστες και ίσως οι απαιτήσεις μου υψηλές... Έτσι απογοητεύτηκα και δεν το επιδιώκω πια. Είπα αν είναι να έρθει θα έρθει. Ας γίνει ότι θέλει... Δεν με απασχολεί αυτό ως πρώτη προτεραιότητα. Πρέπει να κοιτάξω άλλα πράγματα. Άσχετο που δεν κοιτάω τίποτα και έχω μείνει στήλη άλατος.
Θέλω απλά να ελπίζω σε κάτι...
08-04-2015, 11:08 #23
Αχ xart...
Πάντα σκεφτόμουν πως οι άνθρωποι με διαφορετικές προτιμήσεις απο τις καθιερωμένες, λόγω κοινωνικών προτύπων δεν μπορούν να δημιουργήσουν οικογένεια.
Αυτό που έχω καταλάβει και απο κοντινούς ανθρώπους και απο γνωστούς είναι πως μέτα απο κάποια ηλικία (άλλοι στα 40 άλλοι στα 50 και πάει λέγοντας) αν δεν έχουν την δική τους οικογένεια, σύντροφο ζωής κτλ ''πλήττουν''.
Οι περισσότεροι τουλάχιστον που δεν έχουν οικογένεια νιώθουν ''κάτι'' που δυστυχώς δεν μπορώ να το περιγράψω...
Δε λέω φυσικά για τις περιβόητες εξαιρέσεις.
Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να βρεις έναν σύντροφο ζωής...
Να δώσεις όσα έχεις μέσα σου και να ζεις όμορφα.
Δυστυχώς όσο και να θέλουμε να πιστέψουμε πως ο σύντροφος είναι απλά και μόνο ένας σύντροφος, ο οποίος δεν αλλάζει την ζωή μας κοροιδεύουμε τον εαυτό μας.
Πάντως να σου πω αυτό που λέω στη μάνα μου, με την οποία πάνω κάτω έχετε μια ηλικία...
ΖΗΣΕ όσο προλαβαίνεις.
Μπορεί στην επόμενη ζωή να είσαι σκαθάρι :P
Γνώρισε καινούργιους ανθρώπους.
Παίξε και χάσε ξανά και ξανά.
Όσο πλήρης -απο εμπειρίες- και αν είσαι κάτι θα σου έχει ξεφύγει...
Ελπίζω να το βρεις και την επόμενη φορά που θα σε ''πετύχω'', να γελάει η ψυχούλα σου.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :)
08-04-2015, 11:32 #24
Όποιος καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι λέει μια παροιμία...
Ίσως να είναι νωρίς ακόμα. Δεν ξεπερνιούνται τόσο μακρόχρονες σχέσεις σε μερικούς μήνες και πιθανόν να μην ξεπερνιούνται και ποτέ!
Ο χρόνος μου ναι μπορεί να με πιέζει αλλά δε θέλω να κάνω μια σχέση με τον πρώτο που θα βρω απλά για να μην είμαι μόνος. Αν το ήθελα θα μπορούσα να το είχα κάνει. Δεν είμαι κανένα τέρας χαχαχαχα Αλλά δε μπορ΄ψ να άνω μια σχέση με κάποιον που τον κοροϊδεύω απλά για να καλύψω την δική μου ανασφάλεια. Κάποια πράγματα είναι και "να τύχει να έρθουν"!Θέλω απλά να ελπίζω σε κάτι...
08-04-2015, 11:39 #25
Φυσικά...
Σε καταλαβαίνω...
Δώσε χρόνο στον εαυτό σου...
Μα κοίτα μπροστά...
Μην κλείνεις τα μάτια σου...
Και όχι... ο χρόνος δεν σε πιέζει...
Ίσως τα στερεότυπα...
Δε θα ξεχάσω που ήμουν σε ένα μαγαζί...
Σηκώνεται λοιπόν ένα ζευγάρι...
Ηλικία... περίπου 60-70...
Ευτυχισμένοι...