Results 1 to 15 of 17
Thread: CBD αποριες
-
07-04-2015, 15:05 #1
CBD αποριες
βλεπω κ διαβαζω πολλα για το cbd, καποιοι λενε για αγχολυτικες, αντικαταθλιτικες ακομα κ αντιψυχωσικες ιδιοτητες, υπαρχει παντου στο εξωτερικο για να το αγορασεις ( σε τσουχτερη τιμη), το χει δοκιμασει κανεις σας? ειδα εναν διπολικο στο Youtube που ελεγε πως ειναι πολυ αποτελεσματικο με λιγες παρενεργειες, επισης διαβασα καποιες μελετες που εγιναν στην αμερικη με cbd κ σολιαν, οι τυποι ισχυριζονται πως ειναι το ιδιο αποτελεσματικο με το σολιαν πλην ομως με θεαματικα λιγοτερες παρενεργειες απο αυτες του σολιαν, ειναι κανα μαρκετινγκ τρικ ολο αυτο το Hype? να μην φαω τον προλογο με λιγα λογια?
- 07-04-2015, 15:20 #2
Καταρχην το λαδι κανναβης σε φαγωσιμη μορφη δεν εχει ευφορικη δραση.ειναι το νουμερο ενα φυτικο φαρμακο αυτην την στιγμη στον κοσμο χωρις παρενεργειες.εχει αντιψυχωσικη δραση εγω ρωτησα τον κορυφαιο ψυχιατρο στην ελλαδα για το αν θα μου κανει δουλεια και μου το προτεινε ανεπιφυλακτα.μολις τελειωσω με τα φαρμακα θελω να κατεβω αθηνα να μιλησω μαζι του εκτος αν παω παλι στον γριβα.το πιο προσφατο βιβλιο αυτου του γιατρου ειναι το ιαμα κανναβη οπου αναφερει τις θεραπευτικες ιδιοτητες της κανναβης εχει κι αλλα βιβλια σχετικα με τις ουσιες.
07-04-2015, 15:48 #3
δεν θελω να "γινω" φιλε μαμρα,το THC μου μπερδευει τα μυαλα, απλα ρωτησα αν μπορω να εμπιστευτω τα πολλα cbd oil που κυκλοφορουν στη αμερικανικη αγορα κυριως, εσυ δοκιμασες ποτε τετοιο λαδι?
07-04-2015, 16:29 #4
αγαπητε αγαπητη δεν σου ειπα να φτιαχτεις απλα στο ανεφερα.σου ειπα οταν τελειωσω μα τα φαρμακα η θα κατεβω αθηνα να ρωτησω τον γιατρο που προανεφερα η θα ξαναπαω στον γριβα λογικα θα ξερει.για τα cbd που διαβαζεις στο ιντερνετ και την περιεκτικοτητα τους δεν γνωριζω αυτο που γνωριζω ειναι οτι ναι το κανναβολαδο σε φαγωσιμη μορφη εχει αντιψυχωσικη δραση φανταζομαι ενας λογος ειναι η υψηλη περιεκτικοτητα σε λιπαρα οξεα.αν διαβασεις στο ιντερνετ αναφερουν οτι το ω3 ειναι μια φυσικη υπερτροφη για τις ψυχικες ασθενειες.
07-04-2015, 17:44 #5
Σοουλ , εγω δεν εμπιστευομαι σκευασματα που απο νετ γιατι δεν μπορω να ξερω αν οντως ειναι πιστοποιημενα , ουτε αν ειναι καθαρα.
Αν κυκλοφορουν στο εμποριο , ειναι τουλαχιστον ασφαλη , ασχετα αν υπαρχει περιπτωση να μην εχουν καμμια θεραπευτικη δραση.
12-04-2015, 19:15 #6
παιδια μην παιζεται με το μυαλο σας και παιρνετε καθε ειδους ματζουνια.
η σχιζοφρενεια ειναι πολυ σοβαρη παθηση και ολοι αυτοι που προβαλλουν ματζουνια χωρις επιστημονικες μελετες και οδηγιες για ποσα mg να παιρνεις κλπ. ειναι εγκληματιες.
απο αυτους εχει πολλους η Ελλαδα. Θυμηθειτε το νερο του Καματερου , γενικα τα λαμογια ειναι γελοια και θησαυριζουν εις βαρος των αλλων ευδοκιμουν στην Ελλαδα.
Ναι στο CBD αλλα πρωτα να γινουν σοβαρες μελετες και να μας πουν τη δοσολογια που πρεπει να παιρνουμε.
Εκτος αμα εχεις απλως αγχος επειδη σε παρατησε η γκομενα και οχι σχιζοφρενεια.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
17-04-2015, 13:07 #7
φιλε μαους η σκεψη του να παρω cbd εγινε μετα απο πολυ ψαξιμο, υπαρχουν οντως μελετες που επιβεβαιωνουν αγχολυτικη κ ισως αντιψυχωσικη δραση, παρολα αυτα δεν ειχα σκοπο να παρατησω τη θεραπεια μου κ να παιρνω μονο cbd,ετσι κ αλλιως το συγκεριμενο προιον πλασαρεται ως συμπληρωμα διατροφης και οχι ως θεραπεια.τωρα το αν κανει δουλεια στο αγχος η στη διαθεση θα το ξερω σε λιγες μερες που μου ερχεται το πακετο, ο σκοπος μου ηταν αρχικα να βρω ενα ενναλακτικο ηρεμιστικο-αντικαταθλιπτικο , δεν ηταν να αντικαταστησω τη θεραπεια μου εξολκληρου με cbd, ισως δεν το εθεσα σωστα στα προηγουμενα ποστ κ παρεξηγηθικα, επισης δεν λεω σε κανεναν να παρει αν δεν το επιθυμει, εγω το αγορασα γτ ειμαι απλα περιεργος να δω αν οντως ειναι αποτελεσματικο,θα σας πω τις εντυπωσεις μου μολις το δοκιμασω αλλα κ στη πορεια, δεν πιστευω να λαλησω αλλωστε προκειται για 100% non psychoactive ουσια λενε, ειδωμεν
17-04-2015, 22:59 #8
μολις ηρθε το cbd και το δοκιμασα, δεν ειναι καμμια ουσια πολυ δυνατη απο οτι καταλαβα, μου φερε μια χαλαροτητα κ μια ευδιαθεσια παρολα αυτα, δεν ειναι απατη αλλα ουτε κ τιποτα ιδιετερο, θα σας εχω ενημερους κ για πιο μακροπροθεσμα αποτελεσματα
17-04-2015, 23:08 #9
οκ φιλε soulfly.
παλαιοτερα το ειχα ψαξει και οντως στη Γερμανια κανουν ερευνες για την αντιψυχωτικη του δραση.
αλλα δε ξερω τα αποτελεσματα αυτων των ερευνων ουτε αμα οι γιατροι εχουν εμπειρια και ξερουν τη δοσολογια που πρεπει να παιρνεις κλπ.
σαν συμπληρωμα καλο ακουγεται, αν και θα πρεπει να το πεις στον γιατρο σου.
δεν ειναι παρανομο να αγοραζεις CBD ;
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
18-04-2015, 01:20 #10
οχι ειναι νομιμο γτ δεν εχει ψυχοτροπο δραση, προσφατα εγινε νομιμο ομως
26-04-2015, 14:42 #11
μετα σχεδον απο δεκα μερες που χρησιμοποιω το cbd oil παρατηρησα μια τονωση της διαθεσης μου κ λιγοτερο αγχος παραλληλα βεβαια συνεχιζω κ το σολιαν γτ δεν θελω να ρισκαρω υποτροπη, σε καμμια περιπτωση δεν προκειται για ματζουνι σαν τα πολλα που κυκλοφορουν, εχει αποτελεσματα!εγω σιγουρα θα ξαναγορασω με βολευει να το εχω σαν εξτρα βοηθημα,και χαιρομαι που μου δινει τη δυναμη να μη πεσω παλι σε βενζος ταβορ στεντον κ τετοια ομορφα, σας συνιστω να το δοκιμασετε με τη συμφωνη γνωμη του γιατρου σας βεβαια, νομιζω πως εχει μελλον το λαδι κανναβης κ δεν αποκλειεται να δουμε κ αντιψυχωσικο βασισμενο στο cbd τα επομενα χρονια,θα ξαναποσταρω για το πως νιωθω και κατα ποσο βοηθιθηκα απο αυτο, μολις τελειωσει το μπουκαλακι
26-04-2015, 21:21 #12
11-05-2015, 00:48 #13
πως παει φιλε Soulfly νιωθεις καλυτερα με το CBD ;
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
11-05-2015, 03:23 #14
πολυ καλυτερα κατεβασα και το σολιαν ακομα λιγο και παιρνω πολλες φορες μονο 200mg ισα ισα να κραταει τις ισορροπιες στο κεφαλι αυτο το μηνα παντως δεν ξερω αν θα εχω τη πολυτελεια να αγορασω cbd oil, ειναι κ ακριβο το ρημαδι κ τα μεταφορικα απο εξωτερικο ειναι πολλα, παντως αξιζει αν θελετε τη γνωμη μου με εχει βοηθησει πολυ κ ειναι μια καλη εναλλακτικη στα ηρεμιστικα κ αντικαταθλιπτικα, σαν αντιψυχωσικο τωρα δεν θα λεγα οτι φτανει μεχρι εκει ισως σε πολυ δυνατες δοσεις μονο, αλλα θες και ποσα λεφτα να παρεις το πολυ συμπυκνωμενο, ειναι πανακριβο. αυτο που πηρα εγω ηταν το πιο φτηνο και μαζι με μεταφορικα μου βγηκε κανα 40αρι,
29-06-2015, 15:48 #15
Απο που αγοραζει κανεις cbd oil? Ειναι υπερβολικο να ξεκινησει κανεις με δυνατη δοση? Εαν παραγγειλω απο την Ολλανδια θα εχω προβλημα με το τελωνειο???
Σας ευχαριστω...