Και τώρα τι;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    Junior Member

Και τώρα τι;

Είμαι χωρισμένη εδώ και 10 μήνες από τον πρώην μου μετά από δύο χρόνια σχέσης με on- off διαστήματα. Μού πήρε αρκετό καιρό για να συνέλθω, κυρίως γιατί πραγματικός λόγος χωρισμού δεν υπήρξε ποτέ, πέρα από την τεράστια ανασφάλειά του και τον εγωισμό του. Προσπάθησα πολύ για αυτή τη σχέση, για δύο λόγους: 1) Είναι ένας ταλαιπωρημένος άνθρωπος, που έχει στερηθεί αυτό που λέμε "οικογενειακή αγάπη", για αυτόν υπήρχε μόνο ο εαυτός του να τον βοηθήσει και 2) Είμασταν ιντερνετικοί φίλοι για πάνω από 5 χρόνια, προτού αποφασίσουμε να συναντηθούμε και ήξερα ήδη αρκετά πράγματα για αυτόν και το background του.

Ομολογώ ότι πάντα τον νοιάζομαι (ως άλλη μητέρα Τερέζα) και ότι παρά την κακή συμπεριφορά του, ποτέ δεν του μίλησα άσχημα, δεν τον μείωσα, δεν τον κατηγόρησα. Αντιθέτως, του έλεγα ότι αν ποτέ χρειαστεί βοήθεια, θα είμαι στο πλευρό του. Προ μηνός, με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι θέλει να συζητήσουμε. Δέχτηκα και στη συνάντηση που είχαμε, διάχυτη από αμηχανία- αναμενόμενα- μού ζήτησε συγγνώμη για όσα έχει κάνει και έχει πει εις βάρος μου και ότι επισκέπτεται ψυχολόγο. Επίσης, ότι με θεωρεί πολύ καλό άνθρωπο και θέλει να υπάρχω στη ζωή του. Είχα ανάμικτα συναισθήματα για όλα αυτά. Αφενός χάρηκα που επιτέλους αποφάσισε να βρει λύση για τα θέματά του (ή τουλάχιστον να προσπαθήσει) και αφετέρου μπερδεύτηκα, γιατί σκέφτηκα ότι δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να μου ζητάει συγγνώμη για όσα συνειδητά έχει πράξει μετά από δέκα μήνες. Εκ των υστέρων, νομίζω ότι είτε η ψυχολόγος του είχε την ιδέα να συζητήσουμε είτε οι τύψεις του.

Να επισημάνω και το γεγονός ότι είναι σε σχέση.

Senior Member
    Οταν λες ανασφαλειες του τι εννοεις;

Banned
    να υποθεσω οτι σκεφτοσουν τη λεξη pink panther?

Αντιθέτως, του έλεγα ότι αν ποτέ χρειαστεί βοήθεια, θα είμαι στο πλευρό του.
    xmm αυτη τη φραση συνηθιζω να τη λεω κ γω...

βασικα ετσι οπως το ακουω εχω την εντυπωση οτι σου λεει οτι επισκεπτεται ψυχολογο επιδη εχει τυψεις για οτι σου ελεγε βασικα η σε ειχε υπερβολικα δεδομενο κ συνηδιτοποιησε οτι αυτο δεν ειναι ετσι η απλως μετανιωσε

κ αλλα κ γω να σου πω σκεφτομουν οτι δεν εχει νοημα να σου ζητα συγνωμη απλα προσπαθει να σε πεισει να προσπερασεις οσα σου ελεγε..

τωρα αν δε το ξανακανει δε ξερω ισως ειναι 50/50...

οταν λες κακη συμπεριφωρα του τι ενοεις ακριβως?

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Οταν λες ανασφαλειες του τι εννοεις;
    Εννοω οτι οταν γινεται ολοκληρος καβγας για το αν θα πας για καφε με συναδελφους σου μετα τη δουλεια, μεταξυ των οποιων ειναι και αγορια, ανασφαλεια δεν ειναι; Δεν εδωσα ποτε δικαιωματα για να με ζηλεψει, ουτε ειμαι ο τυπος που μπορει να θεωρηθει οτι μπορει να εκφραστει περισσοτερο "φιλικα" στις συναναστροφες του.

Junior Member
    Κτητικοτητα, ανευ λογου ζηλια και εκφραση της με ασχημο τροπο. Εν ολιγοις, ακουγα τα εξ αμαξης, Αλεξανδρε. Το pink, παρεμπιπτοντως, ειναι απο το χρωμα, επειδη το συμπαθω :)

Banned
    πφφφ.. δε μ αρεσει αυτο δεν υπαρχει χειροτερο ελλατωμα απο καπιον που ζηλευει ασε που ειναι κ χειριστικος χαρακτηρας παντα αφου πανε μαζι κ το να συμβιωνεις μαζι του ειναι φοβερα κουραστικο..

Junior Member
    το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Banned
    και όταν φας μερικές ψιλές, ελά να κλαφτείς
    τι @@ καθεσε κ λες? αφου δεν ειπε τετιο πραγμα οτι εφαγε ψιλες.οι περισσοτεροι αδιορθοτοι συνηθιζουν να ζητανε συγνωμη με το παραμικρο.

Senior Member
    Προσπέρασέ το. Δεκτή η συγνώμη, πάντα η δικαίωση του εαυτού μας είναι ευπρόσδεκτη... αλλά τπτ παραπάνω. Όπως έγραψες και συ, τα θέματά του λύνει- και καλά κάνει.
    Μη σ απασχολεί γιατί το κάνει. Δεν σ αφορά. Άστο.

Μη δίνεις παραπάνω σημασία απ ότι πρέπει. Και, κυρίως, μην αρχίσεις "φιλικές" επαφές μαζί του για να τον στηρίξεις κλπ. Έχει άλλη σχέση, άλλη ζωή, άλλη είναι "ο άνθρωπός του".

Μην ξανακολλήσεις. Πρόσεχε.

Junior Member
    Quote Originally Posted by markos2 View Post
    Και τώρα τι θες? να σου επιβεβαιώσουμε ότι είναι καλό να ξανασμίξετε? Άντε με το καλό, και όταν φας μερικές ψιλές, ελά να κλαφτείς. Εδώ θα είμαστε.
    Markos2, ευχαριστώ για την απάντηση, αν και δεν είπα ποτέ ότι θα ήθελα να ξαναείμαι με αυτόν τον άνθρωπο. Ούτε σκοπός μου ήταν να "κλαφτώ" όπως γράφεις, δόξα τω Θεώ, κλάφτηκα όταν έπρεπε σε πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Ωστόσο, ήθελα να δω πώς φαίνεται όλο αυτό σε ένα τρίτο, πιο αντικειμενικό μάτι. Εσένα σου έβγαλε, εριστική διάθεση βλέπω... Οκ, όπως και νά' χει, σ' ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να απαντήσεις, έστω και σε αυτό το ύφος, σε κάποια που δεν ξέρεις.

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τι @@ καθεσε κ λες? αφου δεν ειπε τετιο πραγμα οτι εφαγε ψιλες.οι περισσοτεροι αδιορθοτοι συνηθιζουν να ζητανε συγνωμη με το παραμικρο.
    Τhanks Αλεξανδρε.

Junior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Προσπέρασέ το. Δεκτή η συγνώμη, πάντα η δικαίωση του εαυτού μας είναι ευπρόσδεκτη... αλλά τπτ παραπάνω. Όπως έγραψες και συ, τα θέματά του λύνει- και καλά κάνει.
    Μη σ απασχολεί γιατί το κάνει. Δεν σ αφορά. Άστο.

Μη δίνεις παραπάνω σημασία απ ότι πρέπει. Και, κυρίως, μην αρχίσεις "φιλικές" επαφές μαζί του για να τον στηρίξεις κλπ. Έχει άλλη σχέση, άλλη ζωή, άλλη είναι "ο άνθρωπός του".

Μην ξανακολλήσεις. Πρόσεχε.
    Ευχαριστώ, imagine. Σε αυτό το μήκος κύματος είχα σκοπό και γω να κινηθώ, γι' αυτό και του είπα ότι δεν διεκδικώ κανένα ρόλο στη ζωή του. Αναρωτιέμαι όμως αν την πρόθεσή μου να τον βοηθήσω αν ποτέ χρειαστεί, την παρερμηνεύει ως "θα- είμαι-η- καβάντζα-σου", γιατί τέτοια διάθεση σαφώς και δεν έχω.

Senior Member
    Μηπως ειχε ετσι καποια οικογενειακα θεματα; καποια προβληματα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink_1080 View Post
    Ευχαριστώ, imagine. Σε αυτό το μήκος κύματος είχα σκοπό και γω να κινηθώ, γι' αυτό και του είπα ότι δεν διεκδικώ κανένα ρόλο στη ζωή του. Αναρωτιέμαι όμως αν την πρόθεσή μου να τον βοηθήσω αν ποτέ χρειαστεί, την παρερμηνεύει ως "θα- είμαι-η- καβάντζα-σου", γιατί τέτοια διάθεση σαφώς και δεν έχω.
    Δεν έχει καμμια σημασία τι και αν παρερμηνεύει. Εφόσον είσαι σίγουρη πως δεν θα είσαι η καβάντζα του, το θέμα έχει λήξει.

Εάν και εφόσον κάποια στιγμή αυτό συμβεί και σου δείξει κάτι τέτοιο με πράξεις, τότε θα τον στείλεις από κει που ήρθε. Προς το παρόν δεν έχεις τέτοιες ενδείξεις.

Τέλος, επιμένω, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΦΙΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΠΤ.

Senior Member
    Συνειδητά έκανε τα λάθη του πριν τρεις μήνες,συνειδητά τώρα που μίλησε με την ψυχολόγο του κατάλαβε τι έκανε λάθος και σου ζητάει συγγνώμη.Ειλικρινά δεν βρίσκω κάτι κακό.Έχει σχέση ok,σε θέλει στην ζωή του και από ότι φαίνεται και εσύ θες να τον βοηθήσεις.Και σε αυτό δεν βρίσκω κάτι κακό.Τώρα αν θες να είσαι μαζί του ή όχι είναι προσωπικό σου θέμα.Σήμερα έχει σχέση αύριο δεν έχει.Αν δεν αντέχεις την ζήλια πρέπει να το σκεφτείς.Η ζήλια είναι μέρος της προσωπικότητας κάποιων ανθρώπων.Δεν το κάνουν αναγκαία από ανασφάλεια.Πάντως μην ακούς κανέναν.Κανε ότι λέει η καρδια σου.Από την εμπειρία μου αυτοί που θα σε κατακρίνουν πρώτοι είναι κάτι τύπισσες που τα έχουν με παντρεμένους στα κρυφά.
    real eyes realise real lies

Page 1 of 3 123 LastLast