Και τώρα τι; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Να πω κι εγώ τη γνώμη μου? Κι εγώ συμφωνώ το πόσο σημαντική είναι μια σχέση δεν ορίζεται από τη χρονική της διάρκεια αλλά από το πόσο έντονα ήταν τα συναισθήματα.... Στη περίπτωση σας από όσα γράφεις καταλαβαίνω ότι ο πρώην σου ήταν αρκετά ανασφαλής εξού και οι σκηνές ζηλοτυπείας... εσύ φαντάζομαι μια γυναίκα με το κύκλο της ανεξάρτητη οικονομικά... Ποιος τέλειωσε τη σχέση δεν κατάλαβα.... για ποιούς λόγους και επίσης πόσο ερωτευμένη ήσουν εσύ... Αν πραγματικά υπήρχε κάτι δυνατό και δεν σας έχει τελειώσει??? ίσως γι αυτό σε ψάχνει... μπορεί να μην έχει τελειώσει για εκείνον.... το γεγονός ότι είναι σε μια σχέση εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.....

Junior Member
    Papa, ναι, είμαι οικονομικά ανεξάρτητη με ευρύ κοινωνικό κύκλο, σε αντίθεση με αυτόν που ναι μεν έχει τη δουλειά του, αλλά μόνο έναν φίλο, που και μ' αυτόν τσακώθηκε και τον απομάκρυνε. Τη σχέση την τέλειωσε ο Γ. γιατί τη μια δε μπορούσε να είναι σε σχέση, την άλλη του είπα ψέματα και τον κορόιδεψα και πάει λέγοντας... Ανυπόστατες δικαιολογίες, αν με ρωτάς.
    Το πόσο ερωτευμένη ήμουν εγώ είναι μια καλή ερώτηση και τώρα πια, μπορώ να γράψω ξεκάθαρα την απάντηση: Τόσο, ώστε να θέσω συνειδητά εαυτόν στη θέση του θύματος λεκτικής και ψυχολογικής βίας. Αυτό είναι η αλήθεια.

Για μένα το γεγονός ότι είναι σε σχέση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αποφάσισε να πάει σε ψυχολόγο- χωρίς να ξέρω ποιο γεγονός προηγήθηκε- λέει πολλά. Ίσως καταφέρει να χτίσει μια υγιή σχέση. Εμένα δεν ξέρω γιατί με έψαξε, αυτό ήταν εξαρχής και το ζητούμενό μου για το παρόν θέμα.

Junior Member
    Παμε κ στη συνεχεια του νηματος: Νεα επικοινωνια, με παραπονα για την εξελιξη της ψυχοθεραπειας και για ενημερωση για επικειμενο χωρισμο. Για το πρωτο, πηρα θεση, γκρινιαξα οτι δεν ειναι αντιβιωση την πηρες κ σου περασε, για το δευτερο, ειπα οτι δε με αφορα, δε θελω να μαθω. Τα καμπανακια κινδυνου μου χτυπησαν λιγο σαν τις καμπανες της Παναγιας των Παρισιων, αλλα δεν ειπα τιποτα extreme..

Senior Member
    Τι σου πε δηλ; δεν το καταλαβα τι εννοεις.

Junior Member
    Δε βλεπει λεει αποτελεσμα μετα απο τοσες συνεδριες. Πρεπει να αλλαξει καποια πραγματα στον τροπο σκεψης του, αλλα δε μπορει.

Μην ασχολεισαι

Senior Member
    Είναι δύσκολη η κατάσταση σου..είναι δύσκολο να γυρναει καποιος μετα απο τοσο καιρο ειτε γιατι αισθανεται τυψεις ειτε γιατι τον συμβουλεψε η ψυχολογος του πανω απο ολα για τη δικη σου ψυχικη υγεια..Νιωθεις αναμφίβολα αμήχανα αλλά ισως καπου μεσα σου να θες να γυρισεις?..ωστόσο καλυτερα για σενα που συνηλθες απο αυτο τον χωρισμο..και καλυτερα να προχωρήσεις μπροστα παρα να μείνεις στον παρελθον

Page 3 of 3 FirstFirst 123