Τι να κάνω τελικά? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72
    Member
    Όχι ο καθένας σπίτι του..αλλά μένουμε στην ίδια γειτονιά..

Senior Member
    Ωραια. Αυτο το μηνα απο τοτε που σε χωρισε, ποσο μιλατε;

Member
    έχουμε μιλήσει γύρω στις 4-5 φορές..

Senior Member
    Με την αλλη κοπελια ξερεις τι γινεται; θελω να πω μιλανε, βρισκονται κλπ;

Member
    Όχι..δεν έχουν καμία επαφή με το που χώρισαν πήγε κ πήρε άλλον αριθμό..εκτός κ αν έχουν επαφή κ δεν το ξέρω αλλά μου είπε ότι δεν...

Senior Member
    Μαλιστα. Με την αλλη κοπελα πριν ποσο καιρο χωρισε επισημα ας το πουμε;

Member
    5 μήνες κ κάτι..

Senior Member
    Koιταξε εγω μπορω να σου πω καποια πραγματα να τον τρελανεις αλλα με προβληματιζει τι γινεται με την αλλη. Φοβαμαι μηπως σου κανει rebound που λενε επειδη δεν εχει περασει ολα τα σταδια που πρεπει. 5 μηνες ειναι ενα καλο διαστημα βεβαια αλλα ειναι και αναλογως το ατομο. Εσενα πως σε γνωρισε; πως σου την επεσε κ σε καταφερε;

Member
    Μου είπε ότι με πετύχαινε συνέχεια μπροστά του ήξερε για μένα πράγματα τι έκανα που ήμουν με ποιον..με παρακολουθούσε αλλά δεν το παραδεχόταν αλλιώς πως τα ήξερε αυτά?!με έκανε add στο Fb πως τον δέχτηκα δεν ξέρω πες το κάρμα γτ αν ο άλλος έχει ανώνυμο προφίλ δεν το δέχομαι..εε μου μίλησε εκεί δν μου είπε ποιος ήταν από την αρχή..εκείνος δεν έμενε στην γειτονιά είχε χρόνια να έρθει η ερχόταν κ δεν τον είχα παρατηρήσει γνωριζόμασταν φατσικά από παιδιά αλλά δν μιλάγαμε δεν κάναμε παρέα αφού είναι κ 4 χρόνια μεγαλύτερος φέτος ήρθε να μείνει εδώ γιατί το σπίτι του το έγραψε η θεία του αφού χωρισε κ με την άλλην γτ και το άλλο σπίτι δικό του είναι που έμενε μαζί της...δεν μπορούσε να μείνει σε μεγάλο σπίτι μόνος του..μου ζήτησε να βγούμε αρκετές φορές αλλά εβρισκα δικαιολογίες..εε με τα πολλά βγαίνουμε πριν χωρίσει μαζί της βγαίναμε συνέχεια σχεδόν μου είπε ότι με γούσταρε κ ότι έβλεπε σε μένα πράγματα που ήθελε..έκανε πράγματα που άλλος δεν είχε κάνει επέμενε πολύ παρόλο που του έριχνα τόσα άκυρα..μου έστελνε μνμτ με έπαιρνε τηλ με παρακαλούσε..εγώ δεν ήθελα να είμαι η αιτία που θα χώριζε αλλά μου είπε ότι δεν είμαι η αιτία απλά η αφορμή να δώσει τέλος σε μια τελειωμενη σχέση..έκανα πολύ υπομονή γτ κ εκείνη δεν έφυγε γρήγορα από το σπίτι του..την λυπόταν κιόλας έτσι μου έλεγε γτ δεν είχε που να μείνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σωσω View Post
    Πολύ καλησπέρα σας...Πριν ένα μήνα χώρισα για βλακώδες θέμα αλλά από ότι φαίνεται εκείνον το βόλεψε..στην αρχή με κυνήγησε τόσο εγώ δήλιαζα γιατί ήταν με την κοπέλα ακόμα(2 μιση χρόνια κ 1.5 συγκατικούσαν) μαζί δεν ήθελα να είμαι το τρίτο πρόσωπο εκείνος ισχυριζόταν ότι έχουν τελειώσει απλά εκείνη δεν μπορούσε να το δεχτεί ε με τα πολλά το τελειώσανε του είχα πει να μείνει μόνος του να σκεφτεί τι θέλει αλλά ήταν αρνητικός ήθελε να κάνει σχέση αμέσως μαζί μου...τέλος πάντων αρχίσαμε χαλαρά στην αρχή όλα μέλι γαλά μετά άρχισε και μου έκανε νερά ήταν λίγο απόμακρος (κάνει 2 δουλειές δεν μπορώ να πω)αλλά όταν ξεκινάς κάτι βρίσκεις χρόνο σωστά?όταν τον συνάντησα ήταν χαλαρός μου μίλησε συζητήσαμε τι έφταιξε κτλ αλλά δεν ήταν ξεκάθαρος στο τι ήθελε από μένα μου είπε ότι δεν αποκλείει το να ξαναείμαστε μαζί..εκείνη την ημέρα του έστειλα μνμ και του είπα αν αξίζει να τον περιμένω η να προχωρίσω γιατί με το να είμαι στον αέρα και να μην ξέρω που βαδίζω δεν με βοηθάει μου είπε ότι είναι στον κόσμο του και ούτε αυτός ξέρει που βαδίζει και ότι αυτή την φάση θέλει να μείνει μόνος του...οκ το σεβαστηκα και του ρώτησα αν νιώθει έστω κάτι για μένα και η απάντηση που πήρα ήταν ένα σκέτο "αμέ" εε δεν ασχολείθηκα τι να πω μετά από αυτό?!πάνε 8 μέρες από τότε...να επισημάνω ότι είναι κλειστός χαραχτήρας και δεν ανοίγετε εύκολα..δεν θα τον ξαναενοχλήσω θέλω να του δώσω όσο χρόνο χρειάζετε για να ξεκαθαρίσει μέσα του κάποια πράγματα..απλά δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω η να προχορίσω παρακάτω(οι γνώμες σας ίσως με βοηθήσουν)..ευχαριστώ!:)
    σωστα. οταν θελεις καποιον βρισκεις χρονο να εισαι μαζι του, ΟΣΗ δουλεια κι αν εχεις.
    ποσο χρονο διηρκεσε το "μελι- γαλα" και ποσο διαστημα σου εκανε "νερα", μεχρι να σου πει να απομακρυνθειτε?
    και τι εννοεις οταν λες οτι αρχισατε χαλαρα? δεν σου ζητησε να εχετε αποκλειστικη σχεση?

Member
    Ήμασταν 3 μήνες μαζί του 2 ήταν μέλι γάλα..τον έναν ήταν κρύο ζέστη...αρχίσαμε σχέση αλλά δεν ξέραμε αν θα πήγαινε σοβαρά και βέβαια μου ζήτησε αποκλειστική σχέση αλλά μάλλον δεν ήταν έτοιμος..

Senior Member
    Ήμασταν 3 μήνες μαζί του 2 ήταν μέλι γάλα..τον έναν ήταν κρύο ζέστη...αρχίσαμε σχέση αλλά δεν ξέραμε αν θα πήγαινε σοβαρά και βέβαια μου ζήτησε αποκλειστική σχέση αλλά μάλλον δεν ήταν έτοιμος..
    α μιλαμε για πολυ μικρο διαστημα, δηλαδη.
    μαλλον εκανε πισω τοτε, η εκανε καποια νεα γνωριμια.
    μην κολλας. προχωρα παρακατω. συμφωνω με ιματζιν.

Member
    Το έχω πάρει απόφαση πλέον..αλλά με πήρε τηλ χθες να με ρωτησει αν πήγα να δω το σκυλί του(και καλά) κ το απόγευμα με είδε κ σταμάτησε και μου μίλησε..αφού δεν θέλει γιατί ασχολείτε δεν μπορώ να καταλάβω..

Senior Member
    Το έχω πάρει απόφαση πλέον..αλλά με πήρε τηλ χθες να με ρωτησει αν πήγα να δω το σκυλί του(και καλά) κ το απόγευμα με είδε κ σταμάτησε και μου μίλησε..αφού δεν θέλει γιατί ασχολείτε δεν μπορώ να καταλάβω..
    το θεμα ειναι, ΕΣΥ τι ασχολεισαι αφου δεν θελει, οχι αυτος...
    αυτος σου εβαλε και δουλεια να κανεις ενω συνεχιζει κανονικα την ζωουλα του, κι εσυ ανταποκριθηκες... αυτο ηθελε.. πιθανον να τον βολευει να εισαι και σε αναμονη. ακομα χειροτερο αυτο.
    ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Member
    Αδιαφορώ αυτό κάνω..κ γω συνεχίζω την ζωή μου ήταν στην αρχή τώρα το χώνεψα..το ξέρει ότι δεν θα τον περιμένω κ ότι λέω το εννοώ!Πιστέυω ότι κατάλαβε ότι με χάνει..για αυτό τα κάνει αυτά..ο έρωτας περνάει εύκολα όπως κι όταν σου έρχεται

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast