Τι να κάνω τελικά? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
    δεν εχουν ολοι την ...ψυχικη οργανωση αν θελεις πες το, να βαλουν ολες τις τελείες πριν διεκδικησουν κατι αλλο
    Ε στα δυσκολα φαινεται ο ανθρωπος τι να γινει.Αν του καθοταν πριν χωρισει,αυτος δε θα λεγε οχι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ε στα δυσκολα φαινεται ο ανθρωπος τι να γινει.Αν του καθοταν πριν χωρισει,αυτος δε θα λεγε οχι.
    σαφως και δεν θα ελεγε οχι. αυτο ειναι ξεκαθαρο.
    αλλα το οτι χωρισε δειχνει οτι πραγματικα ειχε τελειωσει με την αλλη και δεν την δουλευε, αλλα και οτι πραγματικα την ηθελε/του αρεσε και δεν την θεωρουσε μια βολικη/απελπισμενη για μια ασημαντη ξεπετα:rolleyes:
    απο εκει και περα το μελανο σημειο υπηρχε, εφοσον την κυνηγησε οντας σε σχεση, αλλα δεν ηταν και καταδικαστικο. δειξτε ελεος κυριε δικαστα:p

Member
    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται ακόμα μαζί μου το παλικάρι αφού είναι με την άλλην όλο το απόγευμα στήνει καρτέρι στην γειτονιά κόβει βόλτες μπροστά από το σπίτι μου με το αυτοκίνητο δλδ τι να πω?!έχει ψυχολογικά μάλλον..αφού δεν γουστάρει να είμαι στην ζωή του γιατί το κάνει αυτό να με τρελάνει θέλει?

Senior Member
    Oτι ενδιαφερεται για σενα ειναι βεβαιο, εγω στο χω πει πολλες φορες, μη σου κανει εντυπωση. Αν δεν σε ηθελε δε θ ασχολιοταν καθολου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σωσω View Post
    Πόσο δίκιο είχες τελικά..ο κύριος βρήκε άλλη..ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη τίποτα δεν μένει κρυφό..βέβαια αυτός δεν ξέρει ότι το ξέρω και συνεχίζει τα μνμτ και τα τηλέφωνα..ζω για την στιγμή που θα μου πει ότι θέλει να είμαστε ξανα μαζί εκεί θα φάει το ωραίο του ακυράκι και θα στανιάρει..αυτός τώρα με θεωρεί καβάτζα..η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! ;)
    γλυκια μου σωσω χιλια συγνωμη που ειμαι ετσι αποτομος κ καθετος αλλα ειναι τοσο απλα τα πραγματα και στο μυαλο σας τα κανετε δυσκολα επειδη ετσι σκεφτεστε εσεις λυπαμαι

Member
    Τώρα πλέον το κατάλαβα..μια διαδρομή έχετε στο μυαλό σας και την ακολουθείτε όσα παρακλάδια και να υπάρχουν!

Senior Member
    Πολλα παιζουν ρολο στην ψυχολογια ολων μας οπως η αναγκη για επιβεβαιωση, απωθυμενο, αλητεια, καψουρα, αναλογος με την συμπεριφορα του καταλαβαινεις τι ισχυει βεβαια αυτο ειναι παραπλανητικο μιας και παιζει σημασια και το mood στο οποιο βρισκεσαι οποτε παιζει να μην ειναι σωστη η κριση σου. Πολλοι ανεφεραν πως σε γουσταρει αλλοι παλι πως οχι. Απο τα οσα ανεφερθηκαν θα πω και εγω πως μαλλον σε κραταει για καβατζα ο τυπος, προσπαθει να σε κραταει σε "αναμμενα καρβουνα" για να εισαι standby οταν ξεμεινει. Οταν θελουμε κατι το κυνηγαμε δεν βαζουμε μονοι μας εμποδια, στην περιπτωση του αν σε ηθελε θα χωριζε απο την αλλη.
    Η ταπεινη μου γνωμη.

Senior Member
    Τώρα πλέον το κατάλαβα..μια διαδρομή έχετε στο μυαλό σας και την ακολουθείτε όσα παρακλάδια και να υπάρχουν!
    Ετσι ακρβως πιο καλα δ μπορουσες να το θεσεις

Member
    Ότι και να πιστεύει πλέον ας το κρατήσει για την πάρτη του..εκείνος χτίζει γύρω του τοίχους και διώχνει από δίπλα του ανθρώπους που τον νοιάζονται αν πιστεύει ότι το να αλλάζει τις γυναίκες σαν τις κούκλες και αυτό τον κάνει μάγκα πρόβλημα του..απλά δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα του τι πραγματικά θέλει και αυτή που έχει θα την βαρεθεί σύντομα όπως τον έχω ψυχολογίσει είναι ανασφαλής τέρμα και δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε για λίγο..μακάρι να βρει τον δρόμο του και να μην καταλήξει κανένας αλκοολικός.

Senior Member
    σορρυ λαθος ποστ :P

Member
    Στο σωστό είσαι!χαχαχα

Senior Member
    Ότι και να πιστεύει πλέον ας το κρατήσει για την πάρτη του..εκείνος χτίζει γύρω του τοίχους και διώχνει από δίπλα του ανθρώπους που τον νοιάζονται αν πιστεύει ότι το να αλλάζει τις γυναίκες σαν τις κούκλες και αυτό τον κάνει μάγκα πρόβλημα του..απλά δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα του τι πραγματικά θέλει και αυτή που έχει θα την βαρεθεί σύντομα όπως τον έχω ψυχολογίσει είναι ανασφαλής τέρμα και δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε για λίγο..μακάρι να βρει τον δρόμο του και να μην καταλήξει κανένας αλκοολικός.
    ωραια τα λες αλλα ειναι σα να περιγραφεις εμενα χεχε

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345