Τι να κάνω τελικά? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72
    Senior Member
    Χωρισμος που μιλαμε δεν υπαρχει κοπελα μου. Για να σε καλει μια στο τοσο σημαινει οτι υπαρχει ενδιαφερον. Εγω υποψιαζομαι μηπως ειχες γινει πολυ δεδομενη, γι αυτο απομακρυνθηκε. Μηπως πρεπει να επανακαμψεις δυναμικα με αλλες συμπεριφορες πλεον, αν ακομα τον θες φυσικα. Πηγες για το σκυλι τελικα;

Member
    Ίσως έχεις δίκιο αλλά δεν ελπίζω τίποτα πλέον..πήγα δεν μου φταίει σε κάτι το ζωντανό..όπως είπα κ στον παραπάνω συνεχίζω την ζωή μου ότι είναι να γίνει θα γίνει..

Senior Member
    Ωραια, εγω θα σου προτεινα να μην τον καλεσεις εσυ πρωτη κ ασε να δεις απο αυτον κινηση.

Member
    Εννοείται πως δεν ξαναπαίρνω προτοβουλία..με πήρε τηλ την επόμενη να με ρωτήσει αν πήγα τελικά..

Senior Member
    Ενδιαφερεται παντως, αλλιως δε θα σε καλουσε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σωσω View Post
    Αδιαφορώ αυτό κάνω..κ γω συνεχίζω την ζωή μου ήταν στην αρχή τώρα το χώνεψα..το ξέρει ότι δεν θα τον περιμένω κ ότι λέω το εννοώ!Πιστέυω ότι κατάλαβε ότι με χάνει..για αυτό τα κάνει αυτά..ο έρωτας περνάει εύκολα όπως κι όταν σου έρχεται
    αυτο και να συνεχισεις να κανεις. αλλα μην περιμενεις απλως καποια κινηση του. εξαφανισου παντελως.
    αυτα με το ξενερωμα που εδειχνε και τα κρυο- ζεστη- δεν- ξερω- τι- θελω- δεν- ξερω- ποιος- ειμαι- εχω- μια- ψυχολογια- θελω- να- μεινω- μονος, ειναι στανταρ αντιδρασεις καποιου που ψαχνεται αλλού.
    ηδη τον επιβεβαιωσες ΑΠΕΙΡΑ με οσα τον ρωτουσες ..
    ο τυπος τσεκαρει αν ειναι στην θεση του το "θυμα". ξερει οτι γουσταρεις φυσικα, εφοσον εκεινος απομακρυνθηκε και δεν το ηθελες, εσυ.
    τωρα προσπαθει να καταλαβει αν τον παιρνει να σε κανει καβαντζα του για οοοοταν και αααν του σηκωθει.
    μην του κανεις την χαρη.
    αν υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα να εχεις την σχεση που θελεις μαζι του, αυτη θα ειναι αν διατηρεις την αξιοπρεπεια σου και δεν δεχεσαι να συμβιβαστεις με οτι ξεροκοματο σου πεταξει ο καθε εξυπνακιας..
    βεβαια δεν ξερω αν θα τον θελεις εσυ, τοτε.
    σου αξιζει να εισαι η πρωτη επιλογη του οποιουδηποτε, οχι να περιμενεις τον αποχωρησαντα να επιστρεψει απο τις δοκιμες;)

Senior Member
    Πολύ καλησπέρα σας...Πριν ένα μήνα χώρισα για βλακώδες θέμα αλλά από ότι φαίνεται εκείνον το βόλεψε..στην αρχή με κυνήγησε τόσο εγώ δήλιαζα γιατί ήταν με την κοπέλα ακόμα(2 μιση χρόνια κ 1.5 συγκατικούσαν) μαζί δεν ήθελα να είμαι το τρίτο πρόσωπο εκείνος ισχυριζόταν ότι έχουν τελειώσει απλά εκείνη δεν μπορούσε να το δεχτεί ε με τα πολλά το τελειώσανε του είχα πει να μείνει μόνος του να σκεφτεί τι θέλει αλλά ήταν αρνητικός ήθελε να κάνει σχέση αμέσως μαζί μου...τέλος πάντων αρχίσαμε χαλαρά στην αρχή όλα μέλι γαλά μετά άρχισε και μου έκανε νερά ήταν λίγο απόμακρος (κάνει 2 δουλειές δεν μπορώ να πω)αλλά όταν ξεκινάς κάτι βρίσκεις χρόνο σωστά?όταν τον συνάντησα ήταν χαλαρός μου μίλησε συζητήσαμε τι έφταιξε κτλ αλλά δεν ήταν ξεκάθαρος στο τι ήθελε από μένα μου είπε ότι δεν αποκλείει το να ξαναείμαστε μαζί..εκείνη την ημέρα του έστειλα μνμ και του είπα αν αξίζει να τον περιμένω η να προχωρίσω γιατί με το να είμαι στον αέρα και να μην ξέρω που βαδίζω δεν με βοηθάει μου είπε ότι είναι στον κόσμο του και ούτε αυτός ξέρει που βαδίζει και ότι αυτή την φάση θέλει να μείνει μόνος του...οκ το σεβαστηκα και του ρώτησα αν νιώθει έστω κάτι για μένα και η απάντηση που πήρα ήταν ένα σκέτο "αμέ" εε δεν ασχολείθηκα τι να πω μετά από αυτό?!πάνε 8 μέρες από τότε...να επισημάνω ότι είναι κλειστός χαραχτήρας και δεν ανοίγετε εύκολα..δεν θα τον ξαναενοχλήσω θέλω να του δώσω όσο χρόνο χρειάζετε για να ξεκαθαρίσει μέσα του κάποια πράγματα..απλά δεν ξέρω αν αξίζει να περιμένω η να προχορίσω παρακάτω(οι γνώμες σας ίσως με βοηθήσουν)..ευχαριστώ!:)
    Χριστε μου ποσο χαζες ειτε οι γυναικες τα αναλυετε τοσο πολυ ολα ενω ειναι ξεκαθαρα δε σκεφτομαστε οπως εσεις ποτε θ το παρετε χαμπαρι;;φυσικα κ δεν ενδιαφερεται αφου δε ταιριαζετε πιθανο ναχει βρει αλλη απλα κραταει επαφη μηπως κ χρειαστει γκομενα για παρεα οταν θ χρειαστει

Member
    'Ετσι ακριβώς..ότι κόπηκε μεγιά που λέμε σε κανέναν δεν αρέσει να είναι καβάντζα πόσο μάλλον σε μένα..ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός πιστεύω! :)

Member
    Δεν αμφιβάλω για αυτό..μπορεί να το κάνει και από ανωτερότητα και καλά(ότι εγώ δεν έχω θέμα είναι άνετος τι κι αν χωρίσαμε είμαι μεγαλόψυχος)Πολλά παίζουν υπάρχουν τόοοσες πιθανότητες..

Member
    Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά μας επιβεβαίωσες ότι σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι κ όχι με το πάνω αλλά βέβαια ότι και να σας κάνουμε πάντα εμείς φταίμε εσείς όλα λάδι...καλά κάνουν μερικές και σας ξεφτυλίζουν κ κλάιγεστε κ τρέχετε σαν τα σκυλάκια από πίσω τους(αυτά δεν τα λέτε)..σας αξίζει(για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι στους τυπάδες(γαμιάδες και καλά) που είναι ''άντρακλες" κ συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται..

Senior Member
    Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά μας επιβεβαίωσες ότι σκέφτεστε με το κάτω κεφάλι κ όχι με το πάνω αλλά βέβαια ότι και να σας κάνουμε πάντα εμείς φταίμε εσείς όλα λάδι...καλά κάνουν μερικές και σας ξεφτυλίζουν κ κλάιγεστε κ τρέχετε σαν τα σκυλάκια από πίσω τους(αυτά δεν τα λέτε)..σας αξίζει(για να μην παρεξηγηθώ αναφέρομαι στους τυπάδες(γαμιάδες και καλά) που είναι ''άντρακλες" κ συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται..
    Εγω φερομαι οπως μου φερονται συνηθως αλλα κ με τις γυναικες που επι τω πληστον ειναι πουτανες ποτε δε ξερεις τι κανουν ..σταματησα να ασχολουμαι παραπανω αν μου φερεται καλα καθομαι αν οχι παιρνει μπουλο κιας ειναι κ κουκλα δε νομιζω να ναι κακο να κραταει καβατζες καποιος κ σεις το κανετε οι γυναικες

Senior Member
    Εγω φερομαι οπως μου φερονται συνηθως αλλα κ με τις γυναικες που επι τω πληστον ειναι πουτανες ποτε δε ξερεις τι κανουν ..σταματησα να ασχολουμαι παραπανω αν μου φερεται καλα καθομαι αν οχι παιρνει μπουλο κιας ειναι κ κουκλα δε νομιζω να ναι κακο να κραταει καβατζες καποιος κ σεις το κανετε οι γυναικες

Member
    Καβάτζες δεν έχω κρατήσει ποτέ μου δεν είναι ωραίο να δίνεις ελπίδες σε κάποιον που σε θέλει ενώ δεν το θες..η ψυχή του ανθρώπου δεν είναι παιχνίδι για να παίζεις όποτε σου έρθει..!

Member
    Πόσο δίκιο είχες τελικά..ο κύριος βρήκε άλλη..ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη τίποτα δεν μένει κρυφό..βέβαια αυτός δεν ξέρει ότι το ξέρω και συνεχίζει τα μνμτ και τα τηλέφωνα..ζω για την στιγμή που θα μου πει ότι θέλει να είμαστε ξανα μαζί εκεί θα φάει το ωραίο του ακυράκι και θα στανιάρει..αυτός τώρα με θεωρεί καβάτζα..η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! ;)

Senior Member
    Που το ξερεις οτι εχει αλλη;

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast