Ανάσταση! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
  1. #16
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Αστα αυτα πονηρη! Αφου εχω φιλες που πανε με το παλιο, δεν κανουμε μαζι γιορτες. Κοιτα μη φας δυο φορες αρνι γιατι τα 80 κιλα θα τα κατοστησεις!
    Το Πάσχα, συμπίπτουν ημερολογιακά το Παλιό με το Νέο ημερολόγιο, σωστά το λέει το δελφίνι. Το Πατριαρχείο στα Ιεροσόλυμα που βγαίνει το Άγιο Φως και το παίρνουμε κάθε μεγάλο Σάββατο, είναι με το παλαιό ημερολόγιο. Το ίδιο και το Άγιο Όρος. Το Πάσχα συμπίπτει γιατί η Α' Οικουμενική σύνοδος της Νίκαιας (325) όρισε ως μέρα του Πάσχα την πρώτη Κυριακή μετά την πανσέληνο που ακολουθεί την εαρινή ισημερία της 21ης Μαρτίου. Κι επειδή η πρώτη μέρα της Σελήνης τοποθετείται μεταξύ 8ης Μαρτίου και 5ης Απριλίου, το Πάσχα μπορεί να πέσει στο διάστημα μεταξύ 22ας Μαρτίου και 25ης Απριλίου.

  2. #17
    Δεν είσαι άσχημη, αφού το είπες και η ίδια οτι ήσουν η ομορφότερη παλαιότερα. Μην παραμελείς τον εαυτό σου, πάρε την απόφαση και όλα θα φτιάξουν, θέληση και επιμονή χρειάζεται!

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    4,913
    Quote Originally Posted by panos21 View Post
    Δεν είσαι άσχημη, αφού το είπες και η ίδια οτι ήσουν η ομορφότερη παλαιότερα. Μην παραμελείς τον εαυτό σου, πάρε την απόφαση και όλα θα φτιάξουν, θέληση και επιμονή χρειάζεται!
    Μακάρι αλλά πρέπει να χάσω 20 κιλά!

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    αθηνα
    Posts
    16,720
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γιατί ρε συ τι έγραφε Μαγκάιβερ;


    Σε στολιζε με κακοηθειες Ολγα , αλλα τι σημασια εχει . Τα 20 κιλα μπορεις να τα χασεις σε 6-7 μηνες ανετα , απλως μην τρως παχυντικα , και μην τσιμπολογας ενδιαμεσα .

  5. #20
    Δελφίνι χρόνια πολλά!
    Την διατροφή που έκανες (δεν κάνω διαφήμηση, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ) την σταμάτησες? Επισης κι εγώ δεν νομίζω πως είσαι η πιο άσχημη, η πιο χοντρή ίσως αλλά η πιο άσχημη όχι... αν και φαντάζομαι πως τις πιο ζουμπουρλούδες από εσένα που ίσως υπήρχαν επέλεξες να μην τους δώσεις και πολύ σημασία... Γυμναστήριο ή γενικά κάποια άσκηση έχεις δοκιμάσει να πας? Είναι και πιο αποτελεσματικοί και πιο ευχάριστοι από την διατροφή... και μπορεί να γνωρίσεις και κανέναν άνθρωπο... αν καταφέρεις να ακολούθησεις πρόγραμμα

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    211
    Καθρέπτης, χαίρομαι πραγματικά που είσαι εντάξει!!!

    Αλλά όχι και η πιο χοντρή το δελφίνι με 80 κιλά... Άλλες γυναίκες με 1.60 ύψος που έχουν φτάσει ή περάσει τα 100 τι θα έπρεπε να λένε;!
    Τα επιπλέον κιλά ρίχνουν τη διάθεση στους περισσότερους ανθρώπους με αποτέλεσμα να οδηγούνται στο να τρώνε περισσότερο και μετά απλά να το μετανιώνουν και να μεμψιμοιρούν και να ξανατρώνε κλπ. Been there στο παρελθόν, σε μεγάλης διάρκειας καταθλιπτικό επεισόδιο. Και φυσικά με θεωρούσα την πιο άσχημη και την πιο χοντρή του κόσμου. Και έτσι νόμιζα ότι με έβλεπαν όλοι. Ενώ αυτό που έβλεπαν ήταν μια κοπέλα με παραπανίσια κιλά. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Και το ότι είχα περάσει αρκετό διάστημα χωρίς σχέση τότε, δεν οφειλόταν στα παραπανίσια κιλά μου όπως νόμιζα, αλλά στην ψυχολογία μου, στο κλείσιμο στον εαυτό μου και στην παραίτηση. Άντρες που να προσπάθησαν να με πλησιάσουν υπήρξαν κι ας μην ήθελα να το δω τότε, για να με αυτοτιμωρώ. Εγώ το έβαζα στα πόδια και δεν έδινα καμία ευκαιρία επειδή πίστευα ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να με γουστάρει και απλά θέλει να κάνει την πλάκα του κλπ.
    Γι' αυτό δελφίνι, αυτό που χρειάζεται να αλλάξεις πρώτα απ' όλα είναι τον τρόπο σκέψης σου. Και μετά όταν αγαπήσεις τον εαυτό σου ή έστω αρχίσεις να νοιάζεσαι πραγματικά για σένα, θα χάσεις και βάρος. Δεν είναι εμπόδιο τα κιλά στο να σε πλησιάσει κάποιος, δεν είσαι και άνω των 100 να έχεις τόσο σοβαρό πρόβλημα. Τόσοι άνθρωποι γύρω μας με περιττά κιλά έχουν σχέση με κάποιον/α και πάνω απ' όλα έχουν καλή σχέση με τον εαυτό τους.

    Μάλλον όμως άδικα τα γράφω όλα αυτά, αφού εδώ και κάποιους μήνες που έχω γραφτεί στο φόρουμ και διαβάζω, το μόνο που κάνεις είναι να κολλάς εμμονικά σε κάποια θέματα, να ρίχνεις εκεί την ευθύνη για όλες τις "αποτυχίες" σου, χωρίς να έχεις τη διάθεση να τα αλλάξεις. Και αυτό είναι το χειρότερο που έχεις να κάνεις στον εαυτό σου.

    Για 20 κιλά δε χρειάζεσαι καν εξαντλητική δίαιτα. Να κόψεις το συνεχές καταβρόχθισμα παχυντικών και ανθυγιεινών τροφών χρειάζεται και να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου λίγο περπάτημα. Όπως σου είπε και ο Μακ πιο πάνω, χάνονται άνετα σε 6-7 μήνες.

    Αν σε βοηθάει να σε ελέγχει κάποιος διατροφολόγος, κάν'το. Αλλά να προσέξεις να μη σε βάλει σε καμιά εξαντλητική και στερητική δίαιτα, γιατί αν είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα σου με το φαγητό, θα αγανακτήσεις πιο σύντομα και θα ξεσπάσεις τρώγοντας βλακείες με αποτέλεσμα να πάρεις παραπάνω απ' όσα έχασες.
    Μπορείς να τρως τα πάντα, με μέτρο. Μια φορά τη βδομάδα κάνε την "αμαρτία" σου, ώστε να μη σου μένουν απωθημένα. Τις υπόλοιπες μέρες συγκρατήσου και βάλε άσκηση στη ζωή σου. Ο καιρός έφτιαξε, βγες και περπάτησε ένα μισάωρο. Έχεις σκύλο όπως είπες, πήγαινέ τον βόλτα 2 φορές τη μέρα και περπάτησε. Μπορείς χαλαρά να γνωρίσεις και ανθρώπους έτσι, να έχεις μια καλημέρα, να βγαίνεις για κανένα καφέ και να μην κλείνεσαι στο σπίτι. Βρες ενδιαφέροντα να σε αποσπούν από το τριπάκι του φαγητού.

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    4,913
    Ωραία τα λέτε παιδιά αλλά εμένα μου φαίνεται βουνό να γίνω όπως ήμουνα πριν 9 χρόνια 58 κιλά. Η μανούλα μου ζηλεύει όλα τα άλλα κορίτσια που τα θεωρεί πιο προσγειωμένα από μένα και ότι όλα θα παντρευτούνε και ότι εγώ δεν θα τα καταφέρω. Και ότι θα μείνω στο ράφι και θα ζηλεύω τις παντρεμένες για όλη μου την ζωή. Πρέπει να χάσω τα κιλά μου είναι το μικρότερο πράγμα που μπορώ να κάνω για μένα.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Ευχομαι Καλο ΠΑΣΧΑ! Να βρουμε ολοι μας την ΑΝΑΣΤΑΣΗ στην καρδια & στην ζωη!
    By giorgos panou in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 14
    Last Post: 05-05-2013, 13:42
  2. Καλη ανασταση σε ολους!
    By unlucky in forum Διπολική διαταραχή
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2013, 11:10
  3. Καλη ανασταση
    By mary.a in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 6
    Last Post: 29-04-2011, 13:44
  4. Replies: 0
    Last Post: 24-04-2011, 15:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •