XANAX - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63

Thread: XANAX

Senior Member
    Μάρκο πραγματικά βγάζεις μια απίστευτη κακία που δείχνει πως τα ψυχολογικά που έχεις εσύ είναι χειρότερα και από τα δικά μας.
    Δείχνει πως ή έχεις υποστεί bullying/εκφοβισμό/τραμπουκισμό ή ήσουν το παιδί της φάπας ή σε παντοφλιάζει ο-η σύντροφός σου ή και όλα μαζί.

Σε κάθε περίπτωση εξακολουθείς να είσαι γραμμένος και να ασχολείσαι σε ένα φόρουμ με κοπρίτες/ηλίθιους/άρρωστους άρα μάλλον η ζωή σου δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον.
    Διαβάζεις τι γράφει ο καθένας αναλυτικά και απαντάς σωστά και οργανωμένα που σημαίνει αν μη τι άλλο πως αφιερώνεις χρόνο για να πονέσεις τον άλλον εκεί που πονάει.

Έντονα κόμπλεξ που προσπαθείς να βγάλεις στους πιο αδύναμους ύπο την προστασία του ίντερνετ.
    Θύμα που προσπαθεί να γίνει θύτης...

Τι έχεις ακριβώς;
    Είσαι γκει; Είσαι μικρόψωλος και δε σου κάθονται οι γκόμενες; Είσαι κοντός και χοντρός; Ήσουν το παιδί της φάπας; Σε παντοφλιάζουν;
    Εν πάση περιπτώση σε λυπάμαι γιατί στο μυαλό σου γίνεται μεγαλύτερη ταραχή από το δικό μας.

Γιατί εγώ και άλλα μέλη μπορεί να ξενυχτάμε στο φόρουμ προσπαθώντας να λύσουμε τα θέματα μας αλλά συγγνώμη που στο λέω γιατί πληγώνει έχουμε αληθινούς φίλους.
    Μπορεί λίγους αλλά τους έχουμε.
    Έχουμε συγγενείς που μας αγαπάνε ασχέτως αν αποφασίζουμε να μη μοιραστούμε το πρόβλημα μας μαζί τους.
    Έχουμε βγάλει πανεπιστήμια και ΤΕΙ και έχουμε εργαστεί.
    Και τα προβλήματα μας είναι περισσότερο οργανικά-βιολογικά.

Ενώ εσύ παιδί μου δείχνεις πιο μπερδεμένος από όλους και όλος αυτός ο θυμός και το μίσος που βγάζεις ουσιαστικά τον βγάζεις προς τον εαυτό σου.
    Έχεις γεμίσει μαυρίλα μίσος και εκδικιτικότητα για άτομα και για τον εαυτό σου και δεν μπορείς να τα εξωτερικεύσεις πουθενά αλλού....

Χτυπιέσαι μόνος μέσα στο σπίτι.
    Μήπως αυτοτραυματίζεσαι κιόλας;
    Και σίγουρα είσαι και αυτοκτονικός κατά διαστήματα...

Θα μπορούσες βέβαια να είσαι και σε φάση μανίας...

Εν πάση περιπτώση δεν ξέρω καλά τα του διαδικτύου οπότε αν μπορείτε κάντε στο παλικάρι ένα μπαν βάση ip αν είναι αυτό εφικτό...

Senior Member
    Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και γιαυτό λειτουργούν άλλα χάπια στον κάθε οργανισμό.
    Εμένα το ζάναξ δε μου λειτούργησε εκεί που ήθελα να λειτουργήσει.
    Εν πάση περιπτώση εγώ βρήκα πως το λεξοτανίλ δούλευε σε εμένα και ούτε εθίστικα ούτε έπαιρνα έναν τόνο.
    Μισό χαπάκι του 1,5μγ δηλαδή 0,75μγ δούλευαν καλύτερα από 0,5μγ ζάναξ και έτσι έπαιρνα αυτό.

Μέγιστο το χω δε το χω πάρει 15 μέρες σερί.
    Ουδέποτε ως τώρα έκανα εθισμό.
    Και το σιπραλέξ μέσα σε 7 μέρες το έκοψα...

Banned
    Quote Originally Posted by panagiwtis23 View Post
    Μάρκο πραγματικά βγάζεις μια απίστευτη κακία που δείχνει πως τα ψυχολογικά που έχεις εσύ είναι χειρότερα και από τα δικά μας.
    Δείχνει πως ή έχεις υποστεί bullying/εκφοβισμό/τραμπουκισμό ή ήσουν το παιδί της φάπας ή σε παντοφλιάζει ο-η σύντροφός σου ή και όλα μαζί.

Σε κάθε περίπτωση εξακολουθείς να είσαι γραμμένος και να ασχολείσαι σε ένα φόρουμ με κοπρίτες/ηλίθιους/άρρωστους άρα μάλλον η ζωή σου δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον.
    Διαβάζεις τι γράφει ο καθένας αναλυτικά και απαντάς σωστά και οργανωμένα που σημαίνει αν μη τι άλλο πως αφιερώνεις χρόνο για να πονέσεις τον άλλον εκεί που πονάει.

Έντονα κόμπλεξ που προσπαθείς να βγάλεις στους πιο αδύναμους ύπο την προστασία του ίντερνετ.
    Θύμα που προσπαθεί να γίνει θύτης...

Τι έχεις ακριβώς;
    Είσαι γκει; Είσαι μικρόψωλος και δε σου κάθονται οι γκόμενες; Είσαι κοντός και χοντρός; Ήσουν το παιδί της φάπας; Σε παντοφλιάζουν;
    Εν πάση περιπτώση σε λυπάμαι γιατί στο μυαλό σου γίνεται μεγαλύτερη ταραχή από το δικό μας.

Γιατί εγώ και άλλα μέλη μπορεί να ξενυχτάμε στο φόρουμ προσπαθώντας να λύσουμε τα θέματα μας αλλά συγγνώμη που στο λέω γιατί πληγώνει έχουμε αληθινούς φίλους.
    Μπορεί λίγους αλλά τους έχουμε.
    Έχουμε συγγενείς που μας αγαπάνε ασχέτως αν αποφασίζουμε να μη μοιραστούμε το πρόβλημα μας μαζί τους.
    Έχουμε βγάλει πανεπιστήμια και ΤΕΙ και έχουμε εργαστεί.
    Και τα προβλήματα μας είναι περισσότερο οργανικά-βιολογικά.

Ενώ εσύ παιδί μου δείχνεις πιο μπερδεμένος από όλους και όλος αυτός ο θυμός και το μίσος που βγάζεις ουσιαστικά τον βγάζεις προς τον εαυτό σου.
    Έχεις γεμίσει μαυρίλα μίσος και εκδικιτικότητα για άτομα και για τον εαυτό σου και δεν μπορείς να τα εξωτερικεύσεις πουθενά αλλού....

Χτυπιέσαι μόνος μέσα στο σπίτι.
    Μήπως αυτοτραυματίζεσαι κιόλας;
    Και σίγουρα είσαι και αυτοκτονικός κατά διαστήματα...

Θα μπορούσες βέβαια να είσαι και σε φάση μανίας...

Εν πάση περιπτώση δεν ξέρω καλά τα του διαδικτύου οπότε αν μπορείτε κάντε στο παλικάρι ένα μπαν βάση ip αν είναι αυτό εφικτό...
    Συγχαρητήρια για την απάντηση σου καταρχήν.
    Δεν είναι εφικτό πάντως αυτό με την ip ο μικρός τραμπουκος μπορεί να έχει όσες ip θέλει για να μπαίνει εδώ.. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι. Πάντως επειδή έχω εντοπίσει ποίος είναι και σε άλλα φόρουμ έχει βάλει και την μούρη του, αν τον δεις θα καταλάβεις πέρι τίνος πρόκειται και απο που πηγάζει ο κομπλεξισμος του.

Banned
    δε πειραζει μωρε σιγα μη τα παιρνετε ολα στα σοβαρα.

Senior Member
    Ίσως να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά απο τον πατέρα του.Ποτέ δεν ξέρεις.Λογικό είναι όταν δεν έχεις ούτε ένα φίλο να ξεσπάς αλλού προσπαθώντας να δώσεις έτσι αξία στον εαυτό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Συγχαρητήρια για την απάντηση σου καταρχήν.
    Δεν είναι εφικτό πάντως αυτό με την ip ο μικρός τραμπουκος μπορεί να έχει όσες ip θέλει για να μπαίνει εδώ.. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι. Πάντως επειδή έχω εντοπίσει ποίος είναι και σε άλλα φόρουμ έχει βάλει και την μούρη του, αν τον δεις θα καταλάβεις πέρι τίνος πρόκειται και απο που πηγάζει ο κομπλεξισμος του.
    ΄
    Ίσως οι γονείς του τον συνέλαβαν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κάπου στην Ουκρανία γύρω στο 1986.

Banned
    Μάρκο πραγματικά βγάζεις μια απίστευτη κακία που δείχνει πως τα ψυχολογικά που έχεις εσύ είναι χειρότερα
    ναι ειναι αληθεια αυτο σε ολες τις περιπτωσεις καπως ετσι γινεται τα υπολυπα ειναι περισσοτερο για να γελασω...

Senior Member
    Το xanax είναι από τα καλύτερα φάρμακα.Τα lexotanil είναι παλιά.Το χάπι βοηθα στον ύπνο σου.Το πρωί δεν έχει καμια επίδραση.Σε έχει αφήσει τελείως.Πάντως δεν είναι θεραπεία.Δώσε βάση στο αντικαταθλιπτικό.
    real eyes realise real lies

Banned
    Quote Originally Posted by Johnc View Post
    ΄
    Ίσως οι γονείς του τον συνέλαβαν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών κάπου στην Ουκρανία γύρω στο 1986.
    Το Τσερνομπιλ εχει τρομερες συνεπειες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Το Τσερνομπιλ εχει τρομερες συνεπειες..

Δεν καταλαβαινω τι εννοειται κυρα μνημονιο, εγω το 86 γεννηθηκα και στην μανα μου ειχαν πει να κανει εκτρωση....
    Μια χαρα βγηκα , απλα λιγο πανικοβλαμμενη....

Banned
    Quote Originally Posted by white View Post
    Το xanax είναι από τα καλύτερα φάρμακα.Τα lexotanil είναι παλιά.Το χάπι βοηθα στον ύπνο σου.Το πρωί δεν έχει καμια επίδραση.Σε έχει αφήσει τελείως.Πάντως δεν είναι θεραπεία.Δώσε βάση στο αντικαταθλιπτικό.
    δε νομιζω οτι καπιος ειναι σε θεση να πει αν ενα φαρμακο ειναι καλυτερο η χειροτερο εκτος αν εχει ασχοληθει με τη χημεια η ειναι χημικος.
    αφου ο ανθρωπος δε καταφερε να φτιαξει φαρμακο χωρις παρενεργειες αυτο σημαινει οτι δε καταφερε να αποδιξει οτι μπορει να γινει θεος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δε νομιζω οτι καπιος ειναι σε θεση να πει αν ενα φαρμακο ειναι καλυτερο η χειροτερο εκτος αν εχει ασχοληθει με τη χημεια η ειναι χημικος.
    αφου ο ανθρωπος δε καταφερε να φτιαξει φαρμακο χωρις παρενεργειες αυτο σημαινει οτι δε καταφερε να αποδιξει οτι μπορει να γινει θεος.
    Πολύ μεγάλη κουβέντα Αλέξανδρε μπράβο σου.
    Εγώ ακόμα και τα φάρμακα που έχουμε πιστεύω πως ο Θεός φώτισε μερικούς ανθρώπους να τα εφεύρουν και να απαλύνουν λίγο τον πόνο που για κάποιο λόγο σηκώνουμε

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Δεν καταλαβαινω τι εννοειται κυρα μνημονιο, εγω το 86 γεννηθηκα και στην μανα μου ειχαν πει να κανει εκτρωση....
    Μια χαρα βγηκα , απλα λιγο πανικοβλαμμενη....
    Παρε το κυρα πισω Τσερνομπιλ!!!!!

Senior Member
    Σορρυ , απο εδω και περα θα σε αποκαλω σκετο μνημονιο...

Senior Member
    Eπειδη τυχαινει να εχω δει αρκετα ντοκυμαντερ με dealers με καλυμενα τα προσωπα τους , δινοντας ' συνεντευξη ' , συγκαταλεγουν αναμεσα στην πραματεια τους , ηρωινη , κοκαινη , κρυσταλ μεθ , κλπ, τα περιφημα XANAX !! τα οποια επισης εχω δει , παλι σε ντοκυμαντερς , να εχουν την τιμητικη τους , στις Αμερικανικες φυλακες !! λοιπον , μην μου λετε οτι ειναι ενα καλο φαρμακο , ειναι ενα νομιμο ναρκωτικο .
    Και το λεω αυτο ως παθων , διοτι χαρη σεναν ' γιατρο ' , εθιστηκα σε αυτα , ειχα φτασει να παιρνω 10mg την ημερα ( επι χρονια ) , και τωρα ειμαι στα 7mg , και δυσκολευομαι τρομερα να τα μειωσω , ενω το αλκοολ , το εκοψα πολυ πιο ευκολα .
    Συν το οτι ειναι υποπτα για υποτροπη καταθλιψης .

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast