ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
    Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Έχω ήδη αρκετά προβλήματα και σε παρακαλώ δεν θα ήθελα άλλα, έχω δυο παιδάκια που μεγαλώνω με φοβερές δυσκολίες σε παρακαλώ δεν θα ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, ο λόγος μου μερικές φορές είναι αυθόρμητος αλλά δεν είχα καμμιά κακή πρόθεση
    παλι καλα που το καταλαβες αφου το να μπει καπιος σε αντιπαραθεση μαζι μου χωρις εγω να εχω επιλεξει να τον ακουσω ειναι το πιο ματαιο πραγμα που θα μπορουσε να κανει.βασικα ομως αν το πας ετσι ο καθενας αντιμετωπιζει δυσκολιες για παραδειγμα μηπως φανταστικες ποτε τι δυσκολιες εχω αντιμετωπισει εγω στη ζωη μου? ασφαλως κ οχι αλλα απο ολες τις δυσκολιες που ειχαν συμβει τελικα τις αντιμετωπισα ολες.. γιατι πολυ απλα την αληθεια θα βρεθουν πολοι να την υπερασπιστουν γιατι απο μονη της προκαλει τον σεβασμο κ την εκτιμηση των αλλων κ δεν εξαρταται απο το ποσο επιτυχημενο η το ποσο αποτυχημενο προφιλ μπορει να εχει φτιαξει καπιος γενικοτερα στις κοινωνικες επαφες που μπορει να εχει στη ζωη του.. κ προφανος εγω δε το συνεχιζω απο μονος μου γιατι δε θα ηθελα να ζαλισω με μια αντιπαραθεση τη θεματοθετρια που θελει απλα να μας μιλησει για τα θεματα που εχει στη ζωη της κ οχι να μας ακουει να τσακωνομαστε.

Senior Member
    Βρε Αλέξανδρε πες μας πως τα ξεπέρασες να μας βοηθήσεις κι΄εμάς...Είναι σωστά αυτά που λέω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    παλι καλα που το καταλαβες αφου το να μπει καπιος σε αντιπαραθεση μαζι μου χωρις εγω να εχω επιλεξει να τον ακουσω ειναι το πιο ματαιο πραγμα που θα μπορουσε να κανει.βασικα ομως αν το πας ετσι ο καθενας αντιμετωπιζει δυσκολιες για παραδειγμα μηπως φανταστικες ποτε τι δυσκολιες εχω αντιμετωπισει εγω στη ζωη μου? ασφαλως κ οχι αλλα απο ολες τις δυσκολιες που ειχαν συμβει τελικα τις αντιμετωπισα ολες.. γιατι πολυ απλα την αληθεια θα βρεθουν πολοι να την υπερασπιστουν γιατι απο μονη της προκαλει τον σεβασμο κ την εκτιμηση των αλλων κ δεν εξαρταται απο το ποσο επιτυχημενο η το ποσο αποτυχημενο προφιλ μπορει να εχει φτιαξει καπιος γενικοτερα στις κοινωνικες επαφες που μπορει να εχει στη ζωη του.. κ προφανος εγω δε το συνεχιζω απο μονος μου γιατι δε θα ηθελα να ζαλισω με μια αντιπαραθεση τη θεματοθετρια που θελει απλα να μας μιλησει για τα θεματα που εχει στη ζωη της κ οχι να μας ακουει να τσακωνομαστε.
    Αλέξανδρε έχεις δίκιο, Μάρω συγνώμη.... Συγνώμη Αλέξανδρε θα το λήξω εδω... ειλικρινά στενοχωρήθηκα πολύ και λυπάμαι.....

Banned
    Quote Originally Posted by MARO_86 View Post
    Βρε Αλέξανδρε πες μας πως τα ξεπέρασες να μας βοηθήσεις κι΄εμάς...Είναι σωστά αυτά που λέω?
    για να σου πω βασικα τη γνωμη μου αρχικα επειδη δε γινετε να εχω χωσει τη μυτη μου παντου σε ολα τα θεματα θα πρεπει κατ αρχην να ειμαι σιγουρος οτι γνωριζω καλα αυτον που μιλω μαζι του... επειδη εχω δει πολες φορες μερικα συγκεκριμενα εργα καθαρα λογο εμπειριας η ομιοτητας αυτων που ακουω με αυτα που εχω δει μπορω να πω μια αποψη πανω σε αυτα...
    μεχρι στιγμης μιλας για σωματικα θεματα αγχος κλπ απλα το θεμα σου μου θυμιζει καπια αλλη που ειχα μιλησει μαζι της εδω που ετυχε να μιαζουν αυτα που λες με τη συγκεκριμενη αλλα αρχικα δε γνωριζω ποσο γνωστο μου ειναι αυτο που περιγραφεις
    αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι γνωστο...
    το ξεπερασα με ενα απλο τροπο:
    μιλησα για οτι με πειραζε γενικοτερα
    σταματησα να υποχωρω σε οτι δεν αντεχα
    σταματησα να δικαιολογω οσους μου μιλαγαν ασχημα
    κ απλα υπερασπιστικα τις θεσεις του εαυτου μου
    κ οτι με εβλαπτε του εβαζα χ
    αυτα οσο πιο γενικα μπορω να τα πω....

Senior Member
    για να σου πω βασικα τη γνωμη μου αρχικα επειδη δε γινετε να εχω χωσει τη μυτη μου παντου σε ολα τα θεματα θα πρεπει κατ αρχην να ειμαι σιγουρος οτι γνωριζω καλα αυτον που μιλω μαζι του... επειδη εχω δει πολες φορες μερικα συγκεκριμενα εργα καθαρα λογο εμπειριας η ομιοτητας αυτων που ακουω με αυτα που εχω δει μπορω να πω μια αποψη πανω σε αυτα...
    μεχρι στιγμης μιλας για σωματικα θεματα αγχος κλπ απλα το θεμα σου μου θυμιζει καπια αλλη που ειχα μιλησει μαζι της εδω που ετυχε να μιαζουν αυτα που λες με τη συγκεκριμενη αλλα αρχικα δε γνωριζω ποσο γνωστο μου ειναι αυτο που περιγραφεις
    αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι γνωστο...
    το ξεπερασα με ενα απλο τροπο:
    μιλησα για οτι με πειραζε γενικοτερα
    σταματησα να υποχωρω σε οτι δεν αντεχα
    σταματησα να δικαιολογω οσους μου μιλαγαν ασχημα
    κ απλα υπερασπιστικα τις θεσεις του εαυτου μου
    κ οτι με εβλαπτε του εβαζα χ
    αυτα οσο πιο γενικα μπορω να τα πω....
    Πίστεψε με είναι πολύ σημαντικό να μιλάς με ανθρώπους που ίσως έχουν περάσει η περνάνε την ίδια φάση με εσένα...είναι εφιάλτης αυτό που περνάμε και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σε καταλάβει και να σε νιωσει είναι αρκετά ανακουφιστικο...γιατί κάποιος που δεν το περνάει αυτό δε μπορεί και να σε καταλάβει.για αυτό μπήκαμε σε αυτό το φόρουμ άλλωστε.για να ακούσουμε και άλλους ανθρώπους και να πάρουμε συμωουλες...
    Δημητρουλα μου μην αισθάνεσαι άσχημα.Εδώ είμαστε για να βοηθηθούμε και να αλληλοϋποστηριχτουμε.

Banned
    υπαρχη κ αλλη μαρια σε αλλο θεμα που λεει για αγχος αν κοιταξεις...

Senior Member
    Εγώ γενικά λέω τι με ενοχλεί.... όμως αν αυτό που με ενοχλεί είναι η ζωή μου στη παρούσα φάση? αν είναι τα ίδια τα παιδιά μου που με παιδεύουν απίστευτα??? τι να κάνω?? να τα εγκαταλείψω???????? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΓΑΠΩ! Αν είχα γύρω μου ανθρώπους να με βοηθήσουν τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά....... όμως κανείς δεν παίρνει τους μικρούς έστω για λίγο να πάρω κι εγώ μια ανασούλα! Θεωρώ ότι εγώ προσωπικά είμαι εγκλωβισμένη σε μια ζωή που μου στερεί τη προσωπική μου ελευθερία, είναι δύσκολο να μεγαλώνεις δυο παιδιά που είναι τεσσάρων χρονών και δεν επικοινωνούν λεκτικά μαζί σου... που είναι απίστευτα ζωηρά, που δεν κοιμούνται το βράδυ, που δεν μπορείς ούτε τουαλέτα να πας με την ησυχία σου! Θεωρώ ότι είναι αφάνταστη η πίεση που νοιώθω κι αυτή μου προκαλεί τα ψυχοσωματικα

Senior Member
    Σήμερα μπορώ και γραφω γιατί ο μπαμπάς τους έχει ρεπό .... από τα ελάχιστα που παίρνει.... δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναγράψω σύντομα, χαίρομαι όμως που μοιράζομαι τα εσώψυχα μου θεωρώ ότι είναι αρκετά θεραπευτικό, μακάρι να είχα την πολυτέλεια να πήγαινα σε έναν ψυχοθεραπευτή αλλά δεν έχουμε χρήματα και στη περιοχή που μένω δεν υπάρχει γιατρός με τέτοια ειδικότητα

Banned
    ε απλο να τα πασαρεις στον αντρουλη σου για λιγο η σε καμια γιαγια να πας καμια βολτα να ξεσκασεις κ να παρεις λιγο αερα κ μετα να επιστρεψεις..

δεν το ενα δεν το αλλο δεν εκεινο βλεπεις γιατι εισαι ετσι? απο καπου θα πρεπει να παρεις κ ολιγη δυναμη για να συνεχισεις....

Senior Member
    Θεματοθετρια μηπως εισαι γενικα τελειομανης εκτος απο αγχωδης;

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Θεματοθετρια μηπως εισαι γενικα τελειομανης εκτος απο αγχωδης;
    ναι ειμαι και τελειομανης.και εχω και υποχονδριακες ιδεεσ.

Banned
    xm ειναι η δευτερη φορα που το ακουω αυτο..

Senior Member
    xm ειναι η δευτερη φορα που το ακουω αυτο..
    Ναι αλλα ειναι η πρωτη φορα που το λεω εγω...Αφου μολις πριν λιγες ημερες ανακαλυψα το σαιτ και εκανα εγγραφη.Αλλωστε δεν θα υπηρχε λογος να ξαναπω τα ιδια.σωστα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by MARO_86 View Post
    Ναι αλλα ειναι η πρωτη φορα που το λεω εγω...Αφου μολις πριν λιγες ημερες ανακαλυψα το σαιτ και εκανα εγγραφη.Αλλωστε δεν θα υπηρχε λογος να ξαναπω τα ιδια.σωστα?
    Μάλλον Μάρω ο Αλέξανδρος εννοεί ότι το είχε ξανακούσει από κάποιον άλλον, ότι σε κάποια λεγομένα το έχει ξανασυναντήσει?? εε Αλέξανδρε?? Η τελειομανία σίγουρα δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο? Αφήνεις κάτι για αργότερα αν δεν είναι επείγον?? Εγώ για παράδειγμα ενώ δεν είμαι τελειομανής, θέλω να τα κάνω όλα να ξεμπερδεύω.... ακόμα κι αν δεν είναι τόσο βιαστικα!! Αυτό φυσικά με κάνει να βρίσκομαι σε υπερδιέγερση. Πιο απλά: σταματημό δεν έχω!!!

Banned
    δε συμφωνω εγω που εχω καταριψει καθε ρεκορ τελειομανιας σε καπια θεματα δε με βλεπω να εχω αγχος μεσα στην αφασια ειμαι καπιες φορες
    ολα ειναι θεμα διαχειρισης αν ξερεις να τα διαχειριζεσε τα πας καλα
    ολοι εχουν καπια χαρακτηριστικα δεν εχει νοημα να τους ενοχλουν ενω ειναι στιχια του εαυτου τους η διαφορα ειναι αν τα διαχειριζονται με καλο τροπο η κακο τροπο.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast