ΕΠΕΙΓΩΝΝΝΝΝ!!!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Tα καλαμακια εννοεις με πιτα ή σκετα? και ποια μερα τα φαγες? με πιτα ειναι πιο βαρια, ειδικα αμα βαζεις τζατζικια κ σος. Απεφυγε τα, φαε αλλα πραματα γτδεν ξερεις τι βαζουνε μεσα αυτοι. Μη ξανατρως παλι τετοια.

Junior Member
    τωρα π.χ. εχω συνεχωμενο ρεψιμο πφφφφφ

Junior Member
    σκετα καλαμακια οχι κατι το ιδιατερο με ψωμι δεν νομιζω να φταιει η ποσοτητα απλα η ποιοτητα πιστευω

Banned
    χαμομιλια θα σου προτεινα εγω

Junior Member
    και δεν εχω γαμωτο....αυτην την στιγμη να καταλαβεις εχω φουσκωμα αρκετο ρεβωμαι πιο ελαχιστα αλλα θα δειξει σε λιγακι θα κανω την πρωτη αποπειρα υπνου :p ελπιζω να κοιμηθω..θα ειναι θαυμα

Junior Member
    πφφ ρε παιδια σήμερα καλά κοιμήθηκα μεχρι και το απόγευμαόλα καλα δεν είχα κάτι σημαντικό μόνο λίγο η κοιλιά μου ήτανε φουσκωμένη τωρα εδω και 3 ώρες εχει φουσκώσει περισσότερο και έχω ένα μικρό σφιξιμο στο στομάχι και εχω αγχωθει τρελά τι γίνεται πάλι :(

Gastrenteritida

Quote Originally Posted by manvlhw123 View Post
    πφφ ρε παιδια σήμερα καλά κοιμήθηκα μεχρι και το απόγευμαόλα καλα δεν είχα κάτι σημαντικό μόνο λίγο η κοιλιά μου ήτανε φουσκωμένη τωρα εδω και 3 ώρες εχει φουσκώσει περισσότερο και έχω ένα μικρό σφιξιμο στο στομάχι και εχω αγχωθει τρελά τι γίνεται πάλι :(
    Διάβασα το μήνυμα σου και έπειδη εχω περάσει ακριβώς τα ίδια θα ήθελα να σε βοηθήσω ολα μα ολα οφείλονται στο στρες προσπάθησε να ηρεμήσεις εχεις πΑθει σπαστικη κολιτιδα απο υπέρμετρο αγχος ! Εχεις άρρωστο φοβία και η άρρωστο φοβία σου κανει σπασμό στο εντερο με συνέπεια να δημιουργούνται ολα αυτα τα συμπτωματα σου μιλάω εκ πείρας τα περνάω ολα αυτα που λες 3 χρονια τώρα και ξέρω άκουσε με !

Quote Originally Posted by Φαινιαγια View Post
    Διάβασα το μήνυμα σου και έπειδη εχω περάσει ακριβώς τα ίδια θα ήθελα να σε βοηθήσω ολα μα ολα οφείλονται στο στρες προσπάθησε να ηρεμήσεις εχεις πΑθει σπαστικη κολιτιδα απο υπέρμετρο αγχος ! Εχεις άρρωστο φοβία και η άρρωστο φοβία σου κανει σπασμό στο εντερο με συνέπεια να δημιουργούνται ολα αυτα τα συμπτωματα σου μιλάω εκ πείρας τα περνάω ολα αυτα που λες 3 χρονια τώρα και ξέρω άκουσε με !
    ξέρω τι νιώθεις ακριβώς φουσκωμα ειδικά κατω αριστερά και στο στομαχι δυσπεψια έντονη και ναυτία και σπασμούς στο γαστρεντερικο έτσι ; Πηγές σε γιατρό ;

Junior Member
    καλησπέρα παιδια και πάλι μετα απο 3 χρόνια...σχετικα με αυτα που ειχα πεί παλιοτερα..βρηκα τελικά τι ακριβως ήτανε...η ουσια ειναι να παρατηρεις ακριβώς μετα απο το παθαίνεις απο προσωπικη εμπειρία μπορώ να πω οτι ειναι μετά απο στρεσσογονες καταστάσεις οχι απαιραίτητα που ειναι φανέρες προς τους άλλους αλλά π.χ. πράγματα που πρεπει αν σκεφτεσαι στην καθημερινότητα και σου δημιουργουνε κομπους στο στομάχι κτλ μαζι με άγχος.Και να πω την αλήθεια επειδη τα είχα ξεχάσει όλα αυτά θα ελεγα όλα ειναι στο μυαλό απλα πρεπει να τα χειριζεσαι με πολυ λεπτο τρόπο και πάντα μιλαω για μενα προσωπικα....

Senior Member
    Exo ena paromio provlima eine kathara psixologiko i apopsi m episkepsou enan eidiko an den mporis na to diaxiristis

Senior Member
    ηρεμισε παντως το στρες σου φταιει σε οποιον ειδικο και να πας θα στο πει....
    εχει συσσωρευτεί μεσα σου πολυ και σου βγαινει με αρρωστοφοβια, εχω περασει και γω παρομοια περιστατικα και το συμπερασμα ειναι ενα.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ......η σκεψη του φοβου στο προκαλεί
    δεν εχεις τιποτα απολυτως.....νομιζεις οτι εχεις οταν το σκεφτεσαι.....γιαυτο αγνοησε αυτο που σου λεει το μυαλο σου
    εγω ετσι εκανα,.......δεν πηγαινε αλλο οποτε ειπα τελος...αλλο το μυαλο μου και αλλο εγω......οποτε αγνοουσα οσο μπορουσα τις σκεψεις φοβου, σταματησα να ψαχνω στο αρνητικο ιντερνετ, τα αφησα ολα και επικεντρωνομουν σε μενα μεσα μου και οχι σε σκεψεις και αισθησεις....
    ειχα βρει το μηχανισμο του προβληματος οποτε σιγα σιγα εξασθένησαν τα συμπτωματα και τωρα ειμαι καλα
    μετα απο 3 χρονια πιστευω να τα εχεις καταλαβει ολαυτα και μονος σου

Junior Member
    φυσικα marouli66 γιαυτο και το είπα και μάλιστα να πω την αλήθεια είχα ξεχάσει οτι το είχα δημοσιευθει και τυχαια μου ηρθε ειδοποιηση μετα απο τόσο καιρό...και είπα να πω και την δικιά μου καταληξη....

Senior Member
    πολυ ωραια μπραβο σου...αυτα να τα βλεπουν αυτοι που νομιζουν οτι θα τα εχουν για παντα.....
    απλα ρε συ βλεπω οτι εδω γραφουν μονο οσο ειναι ασχημα..οταν γινουν καλα τπτ...
    οποτε αποτελει μεγαλη ενθαρρυνση το μηνυμα σου διοτι βλεποντας ολοι εδω καθε μερα ατομα απελπισμενα που δεν εχουν θεραπευτεί χανουν το κουραγιο τους οποτε μπραβο σου και παλι

Junior Member
    φυσικο ειναι..γιατι όταν καποιος πλεον δεν έχει προβλημα θα το ξεχάσει και δεν θα δώσει σημασία ή δεν θα το θυμαται καν και όλας και όχι μονο γιαυτο και για πολλά άλλα θεματα εκτος ψυχολογικης διερέυνησεις φυσικά....

Member
    Quote Originally Posted by manvlhw123 View Post
    καλησπέρα σας εδω και 2 μέρες δεν μπορω καθόλου είχα δει και μια παλαιότερη δημοσιευθη σχετικά μεμιακοπέλα που έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα μαζί της λοιπον εδω και 2 μερες δεν μπροω καθολου εχω τάση προς εμμετο συνεχεια χονευω και δεν μπορω να φάω τα βράδυα δνε μπροω καθόλου να κοιμηθω γιατι είναι κάτι σνα αγχος και φοβος αλλα και μια ταση εμμετου και πηγαινοερχομαι σε όλο το σπιτι και έξω για να μπορέσω να μην το θυμάμαι εχω ενα διαρκες φουσκωμα και οταν φουσκωνων σαν μπαλονι τρεχω στην τουαλετα και κάνω κατι μεταξυ διαροια και μετεωρισμου δυνατου μπηκα στο ιντερνετ καιαγχωθηκα ακομη πιο πολυ γιατι διαβασα για φραξη εντερου για ελκος για σκολικοειδιτη κτλ πραγματικα οτνα με πιάνει είναι σαν να πεθαίνω και νομιζω οτι ζώ την τελευταια μου μέρα ελπιζω ρε παιδια να είναι αρρωστια γιατι αν ειναι κατι αλλο εγω δεν ξέρω πραγματικα φοβαμαι οσο ποτε αλλοτε αν μπορούσατε να βοηθήσεται λιγακι(να με καθυσηχάτε λιγακι) γιατι δεν μπορώ.σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Απαγόρευση να μπαίνεις στο Internet.... Κανει χειρότερο τη κατάσταση

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast