ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Junior Member
    Quote Originally Posted by MARO_86 View Post
    Παιδιά,

Διάβασα ένα αρθρο και με βοήθησε αρκετά να αναθεωρήσω κάποια πράγματα...

http://vasilis-cholevas.weebly.com/u.../neurwseis.pdf

http://vasilis-cholevas.weebly.com/u...3608/irwas.pdf

http://vasilis-cholevas.weebly.com/u...diopatheia.pdf

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΟ!!!
    Παρα πολυ καλο Μαρω ευχαριστουμε που το μοιραστηκες βοηθαει αρκετα!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by NASOSB View Post
    Πολύ ωραίο φαίνεται!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Ελπίζω να τα καταφέρω να το μελετήσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    φλοκ δεν θέλω να σου πω λεπτομέρειες αλλά το συγκεκριμένο άτομο έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια και δεν έχει γίνει καλά, παίρνει αγωγή και δεν είναι καλά, φαίνεται στο βλέμμα του, στον τρόπο που μιλάει, στις κινήσεις, ακόμα και η χροιά της φωνής έχει αλλοιωθεί, δεν είναι το παιδί που ήξερα, έχει αλλάξει πολύ...... Δεν είμαι σίγουρη αν συνδύαζε κάνναβη με αλκοόλ, γι' αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρη, πάντως είχε μπλέξει με παρέα που έκανε χρήση κι εκείνος εκείνη την εποχή βίωνε έναν χωρισμό, βρέθηκε ευάλωτος και παρασύρθηκε... αυτά δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο και δεν θα συνεχίσω πάνω σε αυτό το θέμα.. παρεπιπτόντως 4 και 3 μας κάνουν επτά!! όπως βλέπεις είμαι καλή στα μαθηματικά χαχαχα!!! αυτό για να αστιευτώ λιγάκι.............
    Παπα αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση με την κανναβη. Δεν υπαρχει καν αγωγη για ατομο που εκανε χρηση κανναβης. Οχι οτι δεν εχει παρενεργειες αλλα αυτες ειναι λιγο αυπνια μερικες μερες και τελειωνει εκει το θεμα. Ουτε αλλαγη χροιας στην φωνη εκτος την ωρα που εισαι σε ευφορια και μπορει να βαρυνει λιγο ουτε συνδυασμος με αλκοολ. Το μονο..κακο που μπορει να κανει σε σχεση με το αλκοολ ειναι οτι οταν καπνιζεις μπαφο μετα πινεις οσο θες αν ομως πιεις αλκοολ και μετα ενα τσιγαρο σου γυριζει το στομαχι και κανεις εμετο. Επισης δεν...μπλεκεις ποτε με παρεες που απλα κανουν κανναβη γιατι κανναβη καπνιζει η μιση χωρα και μπορει να ειναι ενας γειτονας σου γιατρος με γυναικα καθηγητρια κλπ δεν σημαινει οτι οσοι καπνιζουν ειναι τζανκια υποκοσμος κλπ. Παντως αυτο με την αγωγη ειναι εντελως ακυρο γιατι πολυ απλα οπως σου εγραψα ακομη και σε χωρες που ειναι παρανομη η κανναβη δινεται ελευθερα για ιατρικους σκοπους ετσι ωστε να ανακουφιζει τον κοσμο απο τον πονο. Μαλλον ο φιλος σου καπου αλλου εμπλεξε και δεν σου τα λεει καλα. Καμια 20χ καπνιζα και τωρα απλα κανω κανα τσιγαρο οταν θελω χωρις καμια παρεγεργεια και κυριως χωρις εθισμο.

Banned
    εσυ νομιζεις οτι ολοι εχουν την ορεξη σου αλλα δεν ειναι ετσι ακριβως το ειπες μια το ειπα δυο το ειπες τρεις εχεις γινει βαρετο το ολο θεμα ο καθε ενας ειπε την αποψη του ας μη το ξεφτυλισουμε τωρα τα εχεις γραψει 100 φορες ολα αυτα.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Mriya; 21-04-2015 at 05:08.

Banned
    μαλον δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι με αυτα που λες εκτιθεσε δημοσια αλλα μεχρι να το παρεις χαμπαρι χερετισματα οσο για τις υπολυπες συκοφαντιες περι ψωνιου κλπ ατομα σαν εσενα τα εχουν κανει ψωμοτυρι αφου ειναι η κλασικη τακτικη τους οποτε δε μου κανει καμια εντυπωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μαλον δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι με αυτα που λες εκτιθεσε δημοσια αλλα μεχρι να το παρεις χαμπαρι χερετισματα οσο για τις υπολυπες συκοφαντιες περι ψωνιου κλπ ατομα σαν εσενα τα εχουν κανει ψωμοτυρι αφου ειναι η κλασικη τακτικη τους οποτε δε μου κανει καμια εντυπωση.
    Ναι ρε λιγε εκτιθομαι εγω. Οσο για τις...συκοφαντιες βρες πανω απο μια στις 100 διαφωνιες με κοσμο που να παραδεχτηκες οτι εισαι λαθος και τπτ αλλο. Γραφεις συνεχεια στον καθενα που λεει οτι εχει καποιο προβλημα με υφακι που δειχνει οτι εσυ ξερεςις καλυτερα απο τον παθοντα. Οσο για το ποσο παιρνω χαμπαρι μαλλον εχω μεγαλυτερο iq απο γυψοσανιδα το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. ξεχασα εσυ δεν...ασχολεισαι οταν ζοριζεσαι και για να τελειωνουμε και με εσενα φλοκ

αλεξανδρος_77

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
    Last edited by Mriya; 21-04-2015 at 05:10.

Senior Member
    Α και που εισαι απαντα σαν ανθρωπος καμια φορα. Πες μου γιατι πεταγεσαι εσυ σε κουβ εντα με αλλο μελος. Πες μου γιατι εκτιθομαι? Επειδη το πιστευεις..εσυ? μιλα ρε μια φορα με ενα επιχειρημα το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Mriya; 21-04-2015 at 05:11.

Banned
    εσυ βασικα θα γεμισεις το θρεντ με κατεβατα οφ τοπικ επειδη νομιζεις οτι ετσι θα φρικαρεις εγω βασικα οτι κ να ακουσω το ιδιο μου κανει αλλα αυτο φαινετε ακομα δε το καταλαβες στην αλλη που ανοιξε το θεμα εχεις σπασει τα νερα ως τωρα μονοπωλεις συνεχεια το θρεντ με τις αποψεις σου που κανεις δεν τις ασπαζετε
    δε βαρεθηκες ακομα να λες τα ιδια? εισαι φοβερα κουραστικος.

Senior Member
    Θα γεμισω το θρεντ με κατεβατα τοπικ επειδη θα..φρικαρω? Κανε το μεταφραση στα Ελληνικα να σου απαντησω. Εσυ οτι και να..ακους - διαβαζεις βασικα - το ιδιο σου κανει. Μα δεν διαφωνησα αλλωστε τα ειπαμε για το iq σου. Η αλλη που ανοιξε το θεμα λιγε διαβαζει και μπορει να απαντησει εσυ παλι σταματα να φερεσαι σαν γυναικα και να βαζεις αλλους μπροστα αλλα ειπαμε εσυ ξερεις καλυτερα απο την κοπελα τι νιωθει η ιδια. Το ποιος ασπαζετε τις αποψεις μου δεν σε αφορα αλλα επισης προτεινα σε οποιο μελος διαφωνει να μιλησουμε ομορφα και ωραια οπως το μελος Παπα η ο Τζων πραγμα που εσυ δεν εχεις κανει ουτε μιση φορα. Τα ιδια δεν τα εχω επαναλαβει αν νομιζεις οτι λεω τα ιδια δειξε μου τα ποσταρισματα που γραφω τα ιδια. Το οτι ειμαι κουραστικος ειναι γελειο να το λες εσυ ειδικα μετα τα νουμερα που διαβασες περι μηνυματων. Επισης Αλεκακη οταν εχω να κανω με ατομα το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης σαν εσενα καλη ωρα θα ηταν το πιο λογικο να τα επαναλαβω ακομα και χιλιαδες φορες το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. Σταματα να μιλας εξ ονοματος ολως και να μιλας μονο για σενα. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης εισαι και υπουλος στην κουβεντα προσπαθωντας να χειραγωγησεις καταστασεις και μιλωντας εκ μερους ολου του φορουμ. Ελπιζω να μην ξεχασες ποιος πεταχτηκε οπως παντα σχολιαζοντας το δικο μου ποστ που θα μου πεις κιολας οτι κουραζω θελοντας να πεις εσυ την τελευταια κουβεντα κιολας ενω τοι ξεκινησες και ναι θα γραφω οσο θελω εκτος να μου πει το αντιθετο η κοπελα που ανοιξε το θεμα. Κοιτα λιγο το προφιλ σου και ποσο χωνεσαι στις υποθεσεις αλλων και σταματα να κρινεις κοσμο το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης και οταν λες την αποψη σου για μενα ειπαμε θα μιλας για τον εαυτο σου και δεν θα λες την αποψη σου σαν αποψη ολων. το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης Υ.γ Ακομη να απαντησεις εστω και σε μια ερωτηση σαν ανθρωπος αλλα ξεχασα οταν δεν μπορεις απλα δεν..ασχολεισαι.
    Last edited by Mriya; 21-04-2015 at 05:17.

Banned
    γραφε μεχρι το πρωι ατομα που μιλουν αυτη τη γλωσσα κ προτρεπουν τους χρηστες σε εκνομες πραξεις δεν αξιζει καν να τα παρεις στα σοβαρα εγω απαξιω να απαντησω.

Senior Member
    Βρε τον Αλεκακη βρηκε τροπο να μου την πει. Εκνομες? Το οτι εχουν ευεργετηθει βρε αστειε ατομα απο αυτο και μαλιστα με κρατικες βουλες ειναι προτροπη για..εκνομη πραξη και δεν εχει σημασια αν αυτη η κοπελα νιωσει καλυτερα για να μην παραβει τον νομο? Αλλα ειπαμε εισαι ξερολας και ενας τετοιος μιλαει χωρις ενημερωση αλλιως θα ηξερες το ποιοι και γιατι ποινικοποιησαν ενα φυτο πιο χρησιμο απο εσενα σιγουρα αλλα εισαι τοσο φυτουλας που δεν μπαινεις καν στον κοπο να αναρωτηθεις πως γινεται να ποινικοποιητε ενα φυτο που φερνει ευφορια και το εδωσε η φυση αλλα και αν γινει αυτο πως γινεται να μην ποινικοιποιηθουν αλλα που ειναι θανατηφορα και καλυβεσαι μονο απο το γεγονος οτι εσυ εισαι με τον νομο ενω εγω οχι. Δυστυχως Αλεκακη εγω δεν θεωρω την διαδικασια της σκεψης περιττη οπως εσυ προφανως και μπορω να καταλαβω το γελοιο της ποινικοιποιησης ενος φυτικου και κυριως φυσκικου προιοντος. Παντως ειναι το μονο ποστ που εχεις δικιο γιατι πολυ απλα εισαι νομικα καλυμενος ηθικα παλι αστο μην σε..κουραζω.

Banned
    συνεχισε να εκτιθεσε δημοσια εγω φανταζομαι αν σε ενα φορουμ συμπεριφερεσε ετσι στη πραγματικη σου ζωη πως θα σαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by NASOSB View Post
    ελπιζω να τα καταφερουμε ολοι μας!!!

Senior Member
    Μονο στο μυλο σου εκτιθομαι αλλη μια κουβεντα που λες συνεχεια χωρις να την δικαιολογεις ως συνηθως. Μπες στο προφιλ μου να δεις πως μιλαω σε νορμαλ ανθρωπους και θα δεις μονο μια φορα να μιλαω οχι και τοσο καλα και αυτο επειδδη ενας σαν του λογου σου ειρωνευτηκε και παλι ουτε καν του κακομιλησα οπως σε εσενα σε αντιθεση με εσενα που σε ολα σχεδον τα ποστ πουλας ειρωνια και τα βαζεις με τον κοσμο ειδικα οταν διαφωνει με εσενα πραγμα που απλα δεν αντεχεις και επειδη δεν αφηνω τιποτα να πεσει κατω εσυ εισαι ο μονος που καταφερες να με κανεις να μιλησω ετσι. Αφου θες να μαθεις πως φερομαι θα σου πω. Κανω αυτο που προτρεπω σε εσενα να κανεις καθαριζω τις μπουγαδες μονος μου χωρις να γραφω σε εσενα π.χ οτι οοοολοι εδω μεσα διαφωνουν μαζι σου λες και ειμαι αρχηγος τους η η κοπελα που ποσταρε το θεμα νευριασε χωρις αυτη να εχει πει κατι κλπ βαζοντας ουσιαστικα αλλους μπροστα. Για την δικη σου προσωπικη ζωη παλι δεν μπορω να πω τιποτα γιατι πολυ απλα απο οτι καταλαβα δεν εχεις. Αλεξανδρε ζουμε offline να σε δουμε

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast