ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εσυ μπορεις να λες οτι θες... αφου εμενα δε με ενδιαφερει καν
    δεν ειναι οτι δε μπορω να συζητησω απλα βαριεμαι να συζητισω γιατι εκτος του οτι δε με νιαζει να σου αλαξω γνωμη εγω δε το εγραψα για σενα αλλα για αυτη που το επεθυνες..

αληθεια πιος σου ειπε οτι εμενα με ενδιαφερει το τι κανεις? οτι νομιζεις κανε δε δινω δεκαρα για αυτο οσο για αυτα που γραφεις ο καθενας θα μπορουσε να καταλαβει οτι δεν θα αξιζε καν να σε παρω στα σοβαρα...
    Καταρχας η απαντηση σου απευθυνοταν προσωπικα σε εμενα γι αυτο που εγραψα. Επισης για να μου αλλαξεις γνωμη πρωτα θα καπνισεις χρονια χορτο οπως εγω για να μπορεις να εχεις αποψη και μετα να κανεις την προσπαθεια σου και υποτιμητικο υφακι εκει που σε παιρνει φιλος οχι σε εμενα γτ αν δεν αξιζει να παρεις εσυ εμενα σοβαρα που μιλαω για θεμα που ξερω προσωπικα τοτε εγω ρε καημενε τι να πω για σενα που δεν εχεις αφησει τιποτα ασχολιαστο απο οσα ποσταρει ο κοσμος? Εχεις αποψη επι παντως επιστητου και δινει συμβουλες παριστανωντας τον ψυχολογο. Δεν εχεις γραψει ουτε μισο επιχειρημα μονο γενικοτητες και αοριστολογιες οπως καθε ενας που δεν ξερει τπτ για καποιο θεμα και γνωριζει οτι του λενε οι αλλοι. Εγω σε προκαλω στο ισο και χωρις περιστροφες να μου κατεβασεις πια αυτα τα κατεβατα που εχεις εναντια σε αυτο που λεω προκαλω και οποιον αλλο θελει και μπορει καποιος να κανει την προσπαθεια του αλλα εσυ δεν το κοβω γτ πολυ απλα δεν εχεις τι να πεις εκτος την δικαιολογια οτι...βαριεσαι να συζητησεις ασχετα αν το κανεις 500 φορες την ημερα πραγμα που δειχνει οτι εισαι και ψευτης και επισης επειδη δεν..καταδεχεσαι. Σου ξαναγραφω οτι πολυ απλα δεν απαντας γτ εισαι ξερολας που δυστυχως εχει και μεγαλη ιδεα για τον εαυτο του γτ ουτε μια φορα δεν εχω δει σε διαφωνια σου να δινεις δικιο σε καποιον και φυσικα ενας ξερολας ποτε δεν θα επιανε κουβεντα με ατομο που καπνιζε 20χρονια και ξερει το θεμα καλα. Μεινε λιοπον στο σχολιο του μελους παπα που σε..δικαιωνει και αν μας διαβαζει το προκαλω και αυτο να μας πει τι επαθε το ατομο που ξερει για να δουμε ποσο κανει 4 και 3.
    Last edited by φλοκ; 19-04-2015 at 20:44.

Senior Member
    Κοιτα αδερφε το να εχεις προδιαθεση για κατι και να βγει με την κανναβη ναι το παραδεχομαι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το δημιουργει το φυτο. Επισης το badtrip που λες δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι. Εμενα μου κανει κατι του τυπου μανιταρι η κατι τετοιο. Αν φυσικα εννοεις κατι αλλο να το διαβασω ευχαριστως αλλα ποσα ατομα ξερεις να επαθαν αυτο που επαθες εσυ? Στο ξαναλεω φιλος και μακαρι να εισαι καλα αλλα το φυτο δεν δημιουργει προβληματα απλα μπορει να υποβοσκουν και να τα βοηθησει να βγουν στην επιφανεια. Αυτο ομως νομοτελειακα θα συνεβαινε καποια στιγμη και με οτιδηποτε. Και εν τελει επειδη μου κανεις σοβαρος σε αντιθεση με κατι αλεξανδρους που κυκλοφορουν εδω ετσι απο περιεργεια στο αλκοολ η κανναβη τι προτεινεις αν σου λεγαν ενα απο τα 2?

Banned

Senior Member
    Εσυ Αλεκακη ειπαμε εισαι για το δευτερο λινκ γτ το πρωτο δεν το βλεπω να παιζει. Φιλομουσος μου βγηκες? Μουσικη θα σου παιξω.

Banned
    a εχεις βαλει κ μοτερακι βλεπω κ γραφεις ασταματητα..
    μαλον ειχες κρυφο καημο να γινει συγγραφες χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχααχ
    οστοσο ζαλισαμε τα παπακια στη κοπελα που ανοιξε το θεμα κ εγινε εξαφανιζολ.

Senior Member
    υπομονη αισιοδοξια ψυχοθεραπεια κι αν ειναι τοσο εντονο οπως λες καποιο αγχολυτικο! κι εγω 2 χρονια αυτο κανω:-P
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Παιδιά,

Διάβασα ένα αρθρο και με βοήθησε αρκετά να αναθεωρήσω κάποια πράγματα...

http://vasilis-cholevas.weebly.com/u.../neurwseis.pdf

http://vasilis-cholevas.weebly.com/u...3608/irwas.pdf

http://vasilis-cholevas.weebly.com/u...diopatheia.pdf

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΟ!!!

Banned
    το θεμα ειναι καπως συνθετοο κ θα πρεπει να γραφουν καμποσα καταβατα ακομα για να μπορεσω να το αναλυσω καλυτερα γιατι μεχρι να νιωσει καπιος ανετα οπιος κ αν ειναι αυτος θα πρεπει να προηγηθει καμποσο μπλα μπλαα ππρωτα κ εκτος αυτου δεν ειμαι κ τοσο καλος στο να λεω πραγματα σχεδον αυτοματα. ειναι πολα τα θεματα που προκυπτουν απο ολα οσα λες κ γραφεις.

Senior Member
    φλοκ δεν θέλω να σου πω λεπτομέρειες αλλά το συγκεκριμένο άτομο έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια και δεν έχει γίνει καλά, παίρνει αγωγή και δεν είναι καλά, φαίνεται στο βλέμμα του, στον τρόπο που μιλάει, στις κινήσεις, ακόμα και η χροιά της φωνής έχει αλλοιωθεί, δεν είναι το παιδί που ήξερα, έχει αλλάξει πολύ...... Δεν είμαι σίγουρη αν συνδύαζε κάνναβη με αλκοόλ, γι' αυτό δεν είμαι απόλυτα σίγουρη, πάντως είχε μπλέξει με παρέα που έκανε χρήση κι εκείνος εκείνη την εποχή βίωνε έναν χωρισμό, βρέθηκε ευάλωτος και παρασύρθηκε... αυτά δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο και δεν θα συνεχίσω πάνω σε αυτό το θέμα.. παρεπιπτόντως 4 και 3 μας κάνουν επτά!! όπως βλέπεις είμαι καλή στα μαθηματικά χαχαχα!!! αυτό για να αστιευτώ λιγάκι.............

Banned
    μη το ζαλισουμε αλλο το συγκεκριμενο θεμα ειναι κουραστικο κ ειναι κ εκτος θεματος οπιος καταλαβε καταλαβε...

Senior Member
    Αλέξανδρε,πες μου κι'εσύ τις συμβουλές σου.
    Δείχνεις καλά ενημερωμενος και με θεληση να βοηθησεις και σε ευχαριστω για αυτο.

Banned
    βασικα ειναι περισσοτερο θεμα αυτοπαρατηρισης ακουγετε καπως δυσνοητο αρχικα αλλα αφου το κατανοησεις (θα τριξει λιγο ο εγκεφαλος σου) θα καταλαβεις τι ενοω... για παραδειγμα δες αυτο για μια στιγμη που ειναι αρκετα ενδιαφερον..

Ο ψυχαναλυτής θα πρέπει να είναι εντελώς ανέκφραστος προς τον ασθενή και -όπως ένας καθρέφτης- δεν θα πρέπει να δείχνει τίποτε άλλο πέρα από αυτό που του δείχνουν.
    Ζίγκμουντ Φρόυντ

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    βασικα ειναι περισσοτερο θεμα αυτοπαρατηρισης ακουγετε καπως δυσνοητο αρχικα αλλα αφου το κατανοησεις (θα τριξει λιγο ο εγκεφαλος σου) θα καταλαβεις τι ενοω... για παραδειγμα δες αυτο για μια στιγμη που ειναι αρκετα ενδιαφερον..

Ο ψυχαναλυτής θα πρέπει να είναι εντελώς ανέκφραστος προς τον ασθενή και -όπως ένας καθρέφτης- δεν θα πρέπει να δείχνει τίποτε άλλο πέρα από αυτό που του δείχνουν.
    Ζίγκμουντ Φρόυντ
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ!!!!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast