Τα βιντεοπαιχνιδια ειναι σχεδιασμενα για να ανεβαζουν την ντοπαμινη-κοινως τρελαινουν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    Λες οτι αμα εχουμε απολαυση θα εχουμε λιγοτερα απωθημενα αρα θα νιωθουμε και καλυτερα και οχι τοσο διαθεση να "επαναστατησουμε" και απογνωση που ειναι η λογικη της τρελας.

Εχεις ενα δικιο σε αυτο..

Αυτο που βοηθαει ειναι επισης να μην υπαρχει αυτη η "αρνητικη επιβραβευση".

Δηλαδη να μη μας υποτιμουν οι αλλοι ή να εχουμε το συναισθημα οτι μας υποτιμουν οι αλλοι.

Οταν δινουμε, λεμε, κανουμε κατι να μην υπαρχει αρνητικο feedback.

Νομιζω βοηθαει και αυτο..

Βεβαια με τα βιντεοπαιχνιδια αποκτας μια εσφαλμενη αυτοπεποιθηση γιατι με λιγο κοπο και ρισκο πετυχαινεις πραγματα που νομιζεις οτι ειναι σημαντικα.

Ετσι αισθανεσαι διπλα απογοητευμενος μετα στον πραγματικο κοσμο αμα εχεις αποτυχιες ή δε γινεται αυτο που θελεις εσυ.

Βασικα εγω νομιζω οτι μας κανει να νιωθουμε πιο αναλαφροι κανει καλο.

Αυτο ειναι και το πιο σημαντικο κριτηριο και για παπαδες ή ανθρωπους που πουλανε συνωμοσια κλπ.

Αμα σε κανει να νιωθεις πιο αναλαφρος μετα τοτε αυτο ειναι καλο.

Γενικα δε πρεπει να ξανανακαλυψουμε τον τροχο.

Στη θεση τη δικη μας ειχαν και εχουν βρεθει απειροι ανθρωποι στο παρελθον.

Οτι μας δενει με τα γηινα και το σωμα κανει κακο ενω οτι μας κανει να εχουμε πιο υψηλες δονησεις και μας συνδεει με την ψυχη και τον ουρανο μας κανει καλο.

Η ελιτ θελει να εχουμε χαμηλες δονησεις και χαιρεται με την κατασταση μας.

Για αυτο προβαλλει και παντου 24 ωρες το 24ωρο το σεξ, τη βια κλπ. για να μας δεσμευει με το σωμα και κατα επεκταση να μην ειμαστε ελευθεροι αλλα δουλοι του σωματος και της γης.

Αμα καταφερεις να ελεγξεις καπως το σωμα σου και να το χαλιναγωγησεις τοτε θα εχεις καταφερει πολλα γιατι θα εχεις πιο υψηλες δονησεις.

Δε λεω οτι το εχω κανει αλλα οποιος εχει υπο ελεγχο του το σωμα ειναι ελευθερος.

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΕΓΩ παιζω παντως παιχνιδια(εχω παρει μαλιστα κ πλαυ στατιον κ οταν τερματιζω καποιο παιχνιδι περιοπης χαιρομαι-γενικα ειμαι της λογικης οτι η ψυχωση καταπολεμιεται με την απολαυση κυριως...).κ δεν μιλαω εκ του ασφαλους γτ απο πολυ μικρος εχω φτασει σε επιπεδα προγραμματιστικα υψηλα ανα καιρους,πιστευω στην εννοια του παιχνιδιου ως δυναμη αυτοιασης(και δεν μιλαω για παιχνιδια τυπου πακμαν...).ετσι οσο κ να μου ειναι συμπαθης ο μαους κ ιντερνετικος φιλος ο μαους οφειλω να παραδεχτω οτι ο αγαπητος σουλφλου εχει το δικιο αυτη τη φορα! ειδικα στο σημειο που συμφωνει οτι θελει καποιο μετρο στο χρονο κ το βιντεογκειμ...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Quote Originally Posted by Breath View Post
    Δημήτρη ναι, μπορεί να είναι κουραστικό κάποιες φορές, αλλά αυτό εξαρτάται βέβαια και από τον αντίπαλο που έχεις απέναντί σου. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και ένα άλλο παιχνίδι, που είναι και πιο γρήγορο από το σκάκι, ονομάζεται mancala, το ξέρει κανείς? Βοηθάει πολύ και στη συγκέντρωση πιστεύω, είναι πολύ καλό! Για πείτε κανένα άλλο που σας αρέσει.
    tabli......

Quote Originally Posted by maus View Post
    Λες οτι αμα εχουμε απολαυση θα εχουμε λιγοτερα απωθημενα αρα θα νιωθουμε και καλυτερα και οχι τοσο διαθεση να "επαναστατησουμε" και απογνωση που ειναι η λογικη της τρελας.

Εχεις ενα δικιο σε αυτο..

Αυτο που βοηθαει ειναι επισης να μην υπαρχει αυτη η "αρνητικη επιβραβευση".

Δηλαδη να μη μας υποτιμουν οι αλλοι ή να εχουμε το συναισθημα οτι μας υποτιμουν οι αλλοι.

Οταν δινουμε, λεμε, κανουμε κατι να μην υπαρχει αρνητικο feedback.

Νομιζω βοηθαει και αυτο..

Βεβαια με τα βιντεοπαιχνιδια αποκτας μια εσφαλμενη αυτοπεποιθηση γιατι με λιγο κοπο και ρισκο πετυχαινεις πραγματα που νομιζεις οτι ειναι σημαντικα.

Ετσι αισθανεσαι διπλα απογοητευμενος μετα στον πραγματικο κοσμο αμα εχεις αποτυχιες ή δε γινεται αυτο που θελεις εσυ.

Βασικα εγω νομιζω οτι μας κανει να νιωθουμε πιο αναλαφροι κανει καλο.

Αυτο ειναι και το πιο σημαντικο κριτηριο και για παπαδες ή ανθρωπους που πουλανε συνωμοσια κλπ.

Αμα σε κανει να νιωθεις πιο αναλαφρος μετα τοτε αυτο ειναι καλο.

Γενικα δε πρεπει να ξανανακαλυψουμε τον τροχο.

Στη θεση τη δικη μας ειχαν και εχουν βρεθει απειροι ανθρωποι στο παρελθον.

Οτι μας δενει με τα γηινα και το σωμα κανει κακο ενω οτι μας κανει να εχουμε πιο υψηλες δονησεις και μας συνδεει με την ψυχη και τον ουρανο μας κανει καλο.

Η ελιτ θελει να εχουμε χαμηλες δονησεις και χαιρεται με την κατασταση μας.

Για αυτο προβαλλει και παντου 24 ωρες το 24ωρο το σεξ, τη βια κλπ. για να μας δεσμευει με το σωμα και κατα επεκταση να μην ειμαστε ελευθεροι αλλα δουλοι του σωματος και της γης.

Αμα καταφερεις να ελεγξεις καπως το σωμα σου και να το χαλιναγωγησεις τοτε θα εχεις καταφερει πολλα γιατι θα εχεις πιο υψηλες δονησεις.

Δε λεω οτι το εχω κανει αλλα οποιος εχει υπο ελεγχο του το σωμα ειναι ελευθερος.
    like...........

Senior Member
    μαλλον χρειαζεται απολαυση αλλα απολαυση με συναισθημα,
    γιατι απολαυση χωρις συναισθημα τρελαινει..
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

http://www.actionaid.gr/anadoxi OPOIOS THELEI NA KANEI PRAGMATIKA KALO STHN PSYXH TOY K SE KANA PAIDAKI 22E/MHNA MONO
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 21-04-2015 at 10:34.

Senior Member
    http://www.actionaid.gr/anadoxi OPOIOS THELEI NA KANEI PRAGMATIKA KALO STHN PSYXH TOY K SE KANA PAIDAKI 22E/MHNA MONO
    το σκεφτηκα κ γω Δημητρη αυτο , αλλα τα οικονομικα μου ειναι τοσο στενα που δεν μπορω να διαθεσω ουτε τα 22 :/ πολυ καλη κινηση να το ποσταρεις εδω

ναι το εγραψα για οσους τους περισσευουν.εγω λεω να το κανω.TAIRIAZEI k me thn παθηση μας ζουλφλου που ειναι ψυχικη κ αν κανουμε δλδ καλο στην ψυχη μας θα κανουμε καλο και στην παθηση πιστευω. ΥΓ απο ατελειωτες ωρες ψυχοθεραπειας κ δοσιμο χρηματων σε γιατρους καλυτερο.

Senior Member
    συμφωνω.

βεβαια η ιδια η χωρα μας περναει κριση και δεν εχουν να φανε οποτε καλυτερα να τα δωσουμε π.χ. σε ενα ιδρυμα σαν τα χωρια SOS της Ελλαδας και μετα σε καποια
    απροσωπη ξενη οργανωση που δεν ελεγχεται.

ή αμα θελεις κανεις και εργασιοθεραπεια και μαγειρευεις π.χ. φαγητο ή βοηθας σε οργανωσεις αστεγων κλπ.

ναι το εγραψα για οσους τους περισσευουν.εγω λεω να το κανω.TAIRIAZEI k me thn παθηση μας ζουλφλου που ειναι ψυχικη κ αν κανουμε δλδ καλο στην ψυχη μας θα κανουμε καλο και στην παθηση πιστευω. ΥΓ απο ατελειωτες ωρες ψυχοθεραπειας κ δοσιμο χρηματων σε γιατρους καλυτερο.

οχι ελεγχονται μια χαρα με διπλο ελεγχο παρακαλω απο ορκωτους.actionaid...

Senior Member
    ναι οκ δε σου λεω οτι δε κανουν τη δουλεια τους.

βεβαια για το ορκωτος μην εισαι τοσο απολυτος οτι ειναι εγγυηση.

αλλα πρωτα θα κοιταξουμε το σπιτι μας που καιγεται και μετα θα τα δωσουμε στην Αντις Αμπεμπα.

οχι ελεγχονται μια χαρα με διπλο ελεγχο παρακαλω απο ορκωτους.actionaid...

εγγυηση ειναι στα ορια της λογικης οι ορκωτοι κ μαλιστα οι ελεγχοι ειναι διπλοι!! ΥΓ μην αποθαρυνουμε τζαμπα τυχων αναδοχους.γτ τα παιδακια μας χρειαζονται πραγματικα! Αλλωστε η actionaid το ονομα της αποτελει εγγυηση....

τα 22 ευρω δεν ειναι σημαντικο ποσο για τον ελληνα τουλαχιστον για αυτους που πανω κατω εχουμε.αλλα για αυτες τις χωρες πιανουν τοπο τα λεφτα γτ ο μισθος ενος δασκαλου ειναι 18 ευρω περιπου.δεν θα επιχειρηματολογησω αλλο οτι ειναι καλο(αναμφισβητητα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) κ ελπιζω να μην επιχειρηματολογησουμε αλλο κατα στο να εχουμε αναδοχα παιδια. ΥΓ ρεσυ παιθαινουν εκει απο διψα

Page 2 of 2 FirstFirst 12