Results 1 to 8 of 8
Thread: προβληματα και ψυχωση
-
18-04-2015, 12:58 #1
προβληματα και ψυχωση
θα ηθελα να θεσω ενα θεμμα για συζητηση.
και αυτο ειναι τα προβλήματα που εχουμε ειναι καθημερινα και καθε στιγμη τα εχουμε ή ειναι προβληματα που εμφανιζοντε αραια και που και κατω απο ειδικές συνθηκες.
εμενα τα προβληματα ειναι καθημερινα και εμφανιζονται λες και εχουν δεθει με την προσωπικοτητα μου. αυτα ειναι τα γνωστικα προβλημματα και ενα συμαντικο σε αυτα ειναι οτι δεν κανω συνηρμους, δηλαδη η σκεψη μου δεν παει απο το ενα θεμα στο αλλο με ευελιξία. νοιοθω απαθεια και αποστασιοποιουμε απο την πραγματικοτητα και δεν εχω πλουσιο συναισθημα . και ολα αυτα ειναι καθημερινα και επιμονα.
τωρα οσο αφορα τι κανω για αυτα ;
ειμαι πολυ αδυναμος να τα ξεπερασω και ολες μου οι προσπαθιες ειναι χωρις νοημα , αυτο με κουραζει πολυ.
- 18-04-2015, 15:09 #2
Πέρα από υπομονή τι άλλο να κάνεις;Δεν ξέρω να σε συμβουλέψω κάτι συγκεκριμένο γιατί δεν είμαι και ειδικός,αν κ αυτοί στο σκοτάδι είναι.
Γενικά όλοι μας περιμένουμε να μας πιάσουν τα φάρμακα ώστε με τον καιρό να βλέπουμε βελτίωση.
Τώρα στη δική σου περίπτωση από ότι είχα διαβάσει αντιμετωπίζεις δυσκολίες στα γνωστικά τα οποία χειροτέρεψαν με την πάροδο του χρόνου.
Το συζήτησες με τον γιατρό σου;;Σου είπε να το δουλέψεις με κάποιον τρόπο;;Εμένα πχ στις αρχές με πίεζε να αρχίσω να διαβάζω ώστε να βελτιωθεί η προσοχή μου και ακόμα κ τώρα προσπαθώ κάθε μέρα να ασχολούμαι με το διάβασμα.Ίσως σιγά σιγά με βοηθήσει κ στη σκέψη.Γενικά πνευματικές ασχολίες γιατί εκεί πάσχουμε.
Δεν γνωρίζω αν έχεις κάποιο χόμπι και γενικά τις ασχολίες σου αλλά προσπάθησε να εντάξεις κάποια πράγματα στο καθημερινό σου πρόγραμμα,ίσως βοηθήσει.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
18-04-2015, 21:20 #3
gnostika provlimata einai kathimerina k ipo sinthikes ginontai xeirotera ta pragmata veltionontai me ligo gimnastiki k ethelontismo proteino ego opou i apodosi den paizei proteyonta rolo gt den plironesai tha ithela na s katadeikso episis k ti dinami t foroum os meso epikoinonias k allilepidraseis lampro paradeigma eimai ego pou an deis palia minimata tha katalaveis ti kapsimo travao alla ayti einai i prospatheia m kai to idio sistino k se sena
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-04-2015, 21:48 #4
Eγω πιστευω πως τα προβληματα με την ψυχωση ειναι καθημερινα απλα αν εχεις πολυ αγχος επιδεινωνονται,κρινοντας απο τον ευατο μου μιλαω.
18-04-2015, 22:28 #5
κανε περπατημα συστηματικα, παρε κανενα ζωακι να φροντιζεις και τετοια.
και εγω εχω δυσκολια λιγο στη σκεψη αλλα ειναι απο τα φαρμακα. οταν τα κοψω καλυτερευει η σκεψη αλλα μετα απο λιγο ερχεται ο πανικος.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
21-04-2015, 15:21 #6
σε εμενα τα αρνητικα συμπτωματα εχουν υποχωρησει απλως εχω προβλημα στο να θυμαμαι πραγματα και οταν στρεσαρομαι λιγο εχω την αισθηση οτι ο διπλανος μου ακουει τις σκεψεις μου
21-04-2015, 23:36 #7
και γω το χω αυτο αλλα πιο πολυ νομιζω πως εγω ακουω τις σκεψεις των διπλανων, αυτο ειναι συχνα το κολλημα μου
22-04-2015, 19:41 #8
ωχ παιδια και γω ακουω τους γειτονες και γενικα τους αλλους γυρω μου να με σχολιαζουν..
τις προαλλες τσακωθηκα με ενα στο αστικο και γιναμε κ...ς
επισης εχω προβληματα με τον υπνο αλλα και μετη διαθεση..