Results 1 to 7 of 7
-
16-04-2015, 15:13 #1
Ζήλεια στην σχέση και ψυχοσωματικά
Καλησπέρα σας και πάλι φίλοι μου.
Αυτην την φορα με καινουργιο θεματάκι.
Εδω και καποιους μηνες το αγορι μου δουλευει μαζι με μια αλλη κοπελα στο ιδιο ποστο.περνουν μαζι περιπου στις 9-10 ωρες και με εχουν ζωσει τα φιδια.
Ενταξει,τα κερατα στο εργασιακο περιβαλλον πανε κι ερχονται.
Το συζητησα μαζι του,μαλωσαμε ,σκοτωθηκαμε,χωρισαμε τα ξανα βρηκαμε και καταληξαμε οτι ειμαστε μαζι επειδη αγαπιομαστε,δεν αφηνεις και μια σχεση 10 ετων ετσι, και με διαβεβαιωσε οτι δεν τρεχει τιποτα με την κοπελα ,ουτε εχει σκοπο να με κερατωσει και οτι απλα δουλευουν μαζι.
το θεμα εειναι οτι εδω και ενα μηνα,δεν κοιμαμαοι,ακνω πολυ ανησυχο υπνο,δεν τρωωω καλα,και τωρα τελευταια ξεκινησαν τα ψυχωσωματικα με αποτελεσμα εχθεσ να επισκευτω καρδιολογο λογο πονου στο στηθος μπροστα και πισω.
μου βρηκε μονο μια προπτωση μητροειδους που εχω απο παιδι και μου ειπε να χαλαρωσω.
ποναω και τωρα που σας γραφω,το προσωπο μου εχει γεμισει σπυρια,νιωθω μουδιασματακια καμια φορα,
και χθες απο τον πονο πηγε να με πιασει πανικος ενω ημουν εξω σε ενα καφε.
ρε γαμωτο,θελω να χαλαρωσω αλλα καθε φορα σκεφτομαι που να ειναι,τι να κανει, τι λενε στην δουλεια, αν ακουμπιουντε και αλλα τετοια.
καμια ιδεα?
- 16-04-2015, 15:26 #2
καλα, τι δουλεια κανει ο φιλος σου?
πρωτη φορα ερχεται σε επαφη με γυναικες και κανεις ετσι?
ολοι οι εργαζομενοι ειναι καθημερινα σε επαφη με ατομα του αλλου φυλου, χωρις να ειναι ο συντροφος παρων.
το θεμα ειναι αν υπαρχει εμπιστοσυνη.
ειδαλλως, αν θελησει να κανει κατι, θα βρει μια γυναικα να ρημαδοπηδηξει, δεν ειναι αναγκη να ειναι η συναδελφος.
χαλαρωσε...
16-04-2015, 16:24 #3
Σε φουρνο δουλευει απλα με την κοπελα ειναι πολλες ωρες μαζι.απο το βραδυ εως το επομενο πρωι οι 2 τους μονο
16-04-2015, 16:33 #4
μαρια μου, στο ειπα ηδη.
αν ειναι αναξιοπιστος, και σε μπουκαλι να τον κλεισεις, δεν μπορεις να εισαι ησυχη. το πιο απλο πραγμα στον κοσμο ειναι να βρει μια γυναικα προθυμη για σεξ.
αν ειναι αξιοπιστος και δεκα γυναικες να τον παρακαλανε και με το ζορι να τον στριμωξουν, αυτος εσενα θα σκεφτεται.
η λυση ειναι μια.
να ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ οτι ο ΕΛΕΓΧΟΣ που ονειρευεσαι πανω στον ανδρα σου, ειναι ψευδαισθηση.
κανεις δεν μπορει να ελεγχει πληρως τι κανει ο αλλος στην ζωη του.
μολις το συνειδητοποιησεις αυτο, θα απελευθερωθεις απο τα βασανα της ζηλειας σου.
εννοειται οτι δεν πρεπει να σου δινει ο αλλος καμια αφορμη να ανησυχεις, η ζωη του να ειναι ανοιχτη σε σενα, να μην κρυβεται σε τπτ, να σε λατρευει και να στο δειχνει, να ζεις αυτα που θελεις στην σχεση σας, να ειστε μαζι και να περνατε υπεροχα, και να νοιωθεις ασφαλης ετσι κι αλλιως. το θεμα ειναι να εισαι ευτυχισμενη μεσα στην σχεση σας και να ξερεις οτι ειναι ερωτευμενος και ευτυχισμενος μαζι σου.
αλλα το να ελεγξεις με ποιον ειναι και τυι κανει καθε δευτερολεπτο,απλα ειναι αδυνατον.
λυσε μεσα σου αν τον πιστευεις η οχι κι αν τον πιστευεις, χαλαρωσε. αν δεν τον πιστευεις, χωρισε να μην παιδευεσαι. αυτο που κανεις ειναι αρρωστια και θα φαει και την υγεια σου και την σχεση σου.Last edited by Remedy; 16-04-2015 at 16:51.
16-04-2015, 17:08 #5
Πολυ καλα κανεις και ανησυχεις. Απολυτη εμπιστοσυνη δεν μπορει να υπαρχει ποτε και στο θεμα απιστια παιζουν ρολο και οι πειρασμοι. Εσυ την ξερεις την κοπελα αυτη; Αυτη ξερει οτι εχει σχεση ο φιλος σου;
16-04-2015, 17:10 #6
αγαπητη Μαρια Μαγδαλινη...
ετσι κ αλλιως αν καπιος εχει στο μυαλο του το να απιστησει αυτο μπορει να το κανει παντου κ σε οπιοδηποτε χωρο απο το να παει σε ενα μπορντελο λεγοντας σου οτι παει σε μια θεια του κ ψαχνει λουτρα για τη μεση της μεχρι οτιδηποτε αλλο φανταζεσε η δε φανταζεσε αλλα κοπελες γυρω του θα υπαρχουν συνεχεια κ αλλες φορες θα τις βλεπεις κ αλλες φορες οχι εκτος αυτου μπορει να στο πε κ ετσι για να σε πριζωσει
να σου πω ενα προτοφανες που μου συνεβει καποτε..
μιλαγα στη τοτε κοπελα μου απο το τηλ ενω εβλεπε μια σειρα στη τηλεωραση (ενω την εβλεπα κ γω αλλα δε της το ειπα) ξαφνικα βλεπω ενα παππου με μουσι κ αυτη μου λεει για να με πριζωσει (ενω δεν ηξερε οτι εβλεπα τι εβλεπε) αχ τι μανουλι ειναι αυτος χαχαχαχαχαχαχα...
μαλον σε βλεπει που τσιτωνεις ευκολα κ σε τσιγκλαει...
17-04-2015, 10:09 #7
βεβαιως και δεν μπορει να υπαρχει απολυτη εμπιστοσυνη, ακομα και για τον πιο ερωτευμενο και αφοσιωμενο.
το θεμα ομως ειναι ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ!
με την υπερβολικη ανησυχια και ειδικα με την υστερια, οχι μονο δεν κερδιζεις ουτε βεβαιοτητες, ουτε την πιστη του αλλου, αλλα τον διωχνεις ακομα κι αν δεν ειχε σκοπο να φυγει, μια ωρα αρχυτερα...
αν δεν δινει δικαιωματα και νοιωθεις ασφαλης και ευτυχισμενος, ΔΕΝ κανεις υστεριες ουτε φανερα, ουτε κρυφα, αν θελεις την υγεια σου και την σχεση σου.
αν δινει δικαιωματα και νοιωθεις οτι κατι δεν παει καλα, σε πρωτη φαση το λες, κι αν σφυριζει αδιαφορα, σε δευτερη, φευγεις.
οι υστεριες, ειναι εκτος πλανου σε καθε περιπτωση..