Ζημιά!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Thread: Ζημιά!

Senior Member

Ζημιά!

Είμαι 19, είναι 18 και τα έχει με ένα 17αρη εδώ και 5 μήνες που κλαίει όταν του λέει να χωρίσουν και την εκβιάζει ότι εξαιτίας της θα αποτύχει στις πανελλήνιες. Βγήκαμε πριν λίγες μέρες(μετά από 3 μήνες αφότου γνωριστήκαμε) και περάσαμε υπέροχα, μιλήσαμε πολύ και περάσαμε το βράδυ αγκαλιά, με χάδια και φιλιά( σε καβάτζα που εκείνη προτεινε). Εδώ θέλω να υπογραμμίσω ότι ένιωσα οτί υπήρχε αληθινό πάθος και ένταση ανάμεσα μας εκέινες τις ώρες.Προς το τέλος μου είπε ότι δεν περίμενε να εξελιχθεί έτσι η βραδυά. Όταν της απάντησα ότι δεν παίζω μαζί της κι οτί μας "βλέπω" μαζί, ξαφνιάστηκε και στο δρόμο για το σπίτι της δήλωνε συνεχώς μπερδεμένη... Γυρνώντας στο δικό μου σπίτι πέρνω ένα απισιόδοξο μηνυμα του στυλ καλύτερα να συνεχίσει ο καθένας το δρόμο του, το μόνο που θέλω είναι να είσαι καλά και άλλα τετοια μελιστάλαχτα...Επίσης έγραφε ότι δεν είναι σε θέση να αφήσει τον άλλον,περνάει καλά μαζι του και τον αγαπάει.

2 μέρες μετά την πήρα τηλ. και ακούστηκε κάπως απόμακρη.Βέβαια μου είπε κι ότι δεν είναι και στα καλύτερα της!Της είπα ότι το μνμ της μου φάνηκε μάυρο, κι αυτή υποστήριξε το αντιθετο...δεν ξέρω γιατί,δε μιλησαμε πολυ.

Το πρόβλημα μου είναι : Πώς να σταθώ αυτόν τον καιρό απέναντί της και να την διεκδικήσω?

Έχω σκεφτεί πώς να φερθώ, αλλά υπάρχει χρόνος πιστεύω να ακούσω και τις απόψεις πάνω στο ταπεινό μου θέμα...

Ειμαι όλος αυτιά!

Junior Member
    Η γνώμη μου είναι πως για κάποιο λόγο (που ισως και αυτή να μην έχει ξεκάθαρο στο μυαλό της) θέλει να μείνει μαζί του. Το καλύτερο που εχεις να κανεις είναι να μην την πιέσεις για σχέση ή για να χωρίσει με τον αλλον, αυτό την τρομάζει γιατι μεσα της δεν το έχει αποφασίσει ακόμη. Απλά πες της οτι καταλαβαίνεις τη θέση της και ότι εισαι εδώ για εκείνη όποτε θελει να μιλήσει ή να βρεθείτε χωρίς να την πιέζεις και χωρίς να απαιτείς τίποτα. Αυτά είναι καλύτερα να της τα γράψεις σε μύνημα και πες της ότι δεν θα την ενοχλήσεις εσύ για να μην της δημιουργήσεις πρόβλημα και οτι περιμένεις απο εκείνη να σε παρει τηλ. Πες επίσης ότι δεν θέλεις να χαθείτε γιατι έχετε καλή επικοινωνία, πέρασες καλά μαζί της κλπ.
    Ισως ετσι να καταλάβει με τον καιρό ότι ταιριάζεται και να φύγει μόνη της απο τον άλλον όπως και να εχει τουλάχιστον πιστεύω ότι θα σε παρει τηλ για να βρεθείτε αν όχι σε 1 μερα πολυ συντομα. Πάντως θα της βαλεις το μικρόβιο στο μυαλό για να σε σκέφτεται και αν εχεις τη διάθεση να της αφιερώσεις χρόνο και να την περιμένεις τοτε πιστεύω ότι όλα θα πανε καλά.
    tip: Μην κακολογείς τον αλλον αν νιώσει ανετα μαζί σου θα το κανει εκείνη, εσύ σε καμία περίπτωση μην παρεις θέση η σωστή αντιμετόπιση είναι \"εσύ ξέρεις καλύτερα, εγώ δεν τον ξέρω\"
    Καλή επιτυχία.

Senior Member
    Γειά σου pap1! Ευχαριστώ που με εμψυχώνεις να κάνω αυτό που κι εγώ σκεφτηκά... Δε χρειάζονται άλλες συμβουλές, ευχαριστώ! Μια ώθηση ήθελα απλά! Καλη συνέχεια...