Results 1 to 13 of 13
Thread: πως αντιδρατε στην απιστια??
-
15-04-2015, 19:45 #1
πως αντιδρατε στην απιστια??
πως αντιδρατε οταν καποιος σας πουλαει?ακουω πολλες περιπτωσεις ..μια ακραια ειναι να δεις τον συντροφο σου να σε απαταει..πραγματικα δεν μπορω να φανταστω τι θα εκανα αν μου τυχαινε.αλλα αν τυχει?ολα στη ζωη ειναι.να νιωθεις οτι ο αλλος σε προδιδει με τον χειροτερο τροπο.ποια ομως ειναι η σωστη αντιμετωπιση?υπαρχει?μου εχει τυχει να εχω μια σχεση και ο αλλος να φλερταρει με αλλη μπροστα μου..δεν εκανα σκηνη,κρατηθηκα ασχετα αν μεσα μου εβραζα και μου ηρθε η επιθυμια να πληρωσει με το ιδιο νομισμα..αλλα τι πρεπει να κανεις?να φυγεις?να τον χαστουκισεις?να τον βρισεις?η να κρατησεις την αξιοπρεπεια σου και να φυγεις κυρια?εγω νιωθω οτι αν του δειξω οτι με πειραξε τοσο πολυ θα του δωσω αξια.εγωιστικα...σας εχει τυχει κατι παρομοιο?
- 16-04-2015, 00:51 #2
κοριτσακι δν μου τυχει και δε θα ηθελα αλλα ..ενα και ενα κανουν δυο .οταν σε μια σχεση χαθει το ενδιαφερον χανεται ολο το ¨παιχνιδι ¨ !αν σε οποιαδηποτε στιγμη απο τν πορεια της σχεσης σου συνειδητοποιησεις οτι το ατομο που εχεις διπλα σου δν πληρει τν εικονα που εχς στ μυαλο σου κ μπορει να συγκριθει με καποιο αλλο καλυτερα να τελειωσεις μια ωρα αρχυτερα .οταν εισαι ερωτευμενος τα παντα περιστρεφοντε γυρω απο εκεινον/η .βεβαια στην αρχη τ αισθημα ειναι ιδιαιτερα εντονο και στη συνεχεια γνωριζεις καλυτερα τον αλλο τον συνηθιζεις αλλα και παλι δν ειναι αυτος λογος να ψαχνεσαι δεξια αριστερα.εν πασει περιπτωση εσυ μιλας γ αντιδραση εφοσον συμβει η απιστια. για μενα ειναι μονοδρομος. ασυγχωρητο. αυτο δ σημαινει οτι σηκωνει φασαρια καβγα ξυλο δε ξερω και γω τι αλλο. ουτε χρειαζεται να μπαινεις σε διαδικασια να του δειξεις πως νιωθεις.προφανως και νιωθεις προδομενη.παιρνεις τα πραγματακια σου και την κανεις ν βρεις και συ τη τυχη σου. οπως στρωνει κανεις κοιμαται
16-04-2015, 22:20 #3
Ξενερωνω ..................................
17-04-2015, 04:36 #4
Σηκωνεσαι και φευγεις χωρις κουβεντες
18-04-2015, 10:37 #5
Εξαρτάται από τις συνθήκες, το είδος της σχέσης που έχω, τη μορφή της απιστίας (ξεπέτα ή κατ εξακολούθηση) και πολλά άλλα.
18-04-2015, 20:39 #6
Παιρνω ιδεες απο την 10η εντολη ! :P
18-04-2015, 23:50 #7
19-04-2015, 00:09 #8
19-04-2015, 11:34 #9
Θα γραψω και εγω την δικη μου εμπειρια και θα ηθελα την αποψη σας αν και τις δικες μου αποφασεις τις
εχω ηδη παρει.Λοιπον, γνωρισα τον ανδρα μου στα 19 μου και παντρευτηκαμε μετα απο 2 χρονια,τωρα ειμαι
εγω 60 και εκεινος 63,καλα καταλαβατε ειμαι μια γιαγιουλα και ο αντρας μου παπους.
Ο αντρας μου ναυτικος στο επαγγελμα ειχε παρει συνταξη και τωρα με την κριση μπαρκαρησε με ανασφαλιστα
ξανα.Σαραντα χρονια γαμου με τις χαρες και τις λυπες μας,χρονια που περασαν ομως με πολλη αγαπη,ειμασταν παντα ερωτευμενοι.
Τα τελευταια χρονια μονο η κριση ,βλεπετε ειχαμε ξανοιχτει με ενα δανειο,με εκανε να εγκαταλειψω λιγο τον εαυτο μου
και αραιωσαμε πολυ την σεξουαλικη μας ζωη ,ο αντρας μου δεν ελεγε τιποτα,ουτε παραπονιοταν ποτε.Τον νοεμβριο ξεμπαρκαρησε
και την πρωτοχρονια ανακαλυπτω στην εσωτερικη τσεπη του μπουφαν του ενα δευτερο κινητο.Εν ολιγοις ανακαλυπτω
μετα απο ανακρισεις 4 ημερων οτι ειχε γνωρισει μια π.ινδονησιανα και πηγε μαζι της σε 3 ταξιδια που εκανε το βαπορι στην ινονησια δηλ.4
ημερες τον Ιουλιο,4 τον αυγουστο και 3 τον οκτωβριο ,του ειχε δωσει η κυρια το τηλεφωνο της και οταν το βαπορι εφτανε ινδονησια την ειδοποιουσε.
Αλλα δεν εφτασε μεχρι εκει οταν γυρισε την επαιρνε καθε 4 μερες περιπου τηλεφωνο και το αποκορυφωμα της εστειλε και 200 ευρω ως δωρο
Χριστουγεννων γιατι του κλαιγονταν οτι δεν εχουν να φανε τα παιδια της,ειχε 2 παιδια,
Τωρα τι εκανα εγω μετα τις αποκαλυψεις ΤΑ ΕΣΠΑΣΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΠΙΑΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΜΠΙΜΠΕΛΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΝΤΑΝΙΕΡΑ ΟΛΑ
ΤΟΥ ΕΧΩΣΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.Εκεινο το βραδυ εφυγα απο το σπιτι και κοιμηθηκα σε ξενοδοχειο
στα παιδια μας δεν ειπα τιποτα.Ο αντρας μου βαθια μετανιωμενος τα ειπε ολα στον γιο μας και τον παρακαλεσε να μεσολαβησει για να τα βρουμε και να τον συγχωρεσω.
5 μηνες σχζεδον εχουν περασει απο τοτε και ειμαι μια καλα και μια μια ΜΕΓΑΙΡΑ το τι εχει ακουσει δεν λεγεται ,καθεται και τα υπομενει ολα.
Ξερω οτι με αγαπαει,ξερω οτι δεν κανει χωρις εμενα λεπτο,ομως η σκεψη της προδοσιας του με τρελαινει.Τον εχω συγχωρεσει ομως δεν μπορω να ξεχασω
προσπαθω ομως πολυ γιατι τον αγαπω.Το καλο της υποθεσης εχασα 7 κιλα,ξαναμπηκα στα παντελονια μου και η σεξουαλικη μας ζωη παει απο το καλο στο καλυτερο.
Ελπιζω καποια μερα συντομα να ξεχασω,εκεινος κανει οτι μπορει και μου δειχνει συνεχως ποσο εχει μετανιωσει.
19-04-2015, 16:56 #10
Τι να σου πω ρε λυδια, να σπασεις ολα τα πιατα κ τις φοντανιερες στο σπιτι? Τωρα ειναι κ κριση, δε συμφερει, βλακεια εκανες. Τα παιδια που ειναι?
19-04-2015, 20:03 #11
Κερασι μου,το ευχαριστηθηκα κρατιομουν μεχρι να μου πει ολες τις λεπτομερειες ηρεμη οσο δεν μπορεις να φανταστεις και οταν καταλαβα
οτι δεν υπαρχει τιποτα αλλο βγηκε ολη η οργη απο μεσα μου και ο θυμος για την προδοσια του.Τωρα που εχουν περασει σχεδον 5 μηνες ,
οπως θα καταλαβες ,το αντιμετωπιζω το ολο θεμα με μπολικη δοση χιουμορ και αυτοσαρκασμου ,εχω και εγω τις ευθυνες μου ,αλλα και το τασακι
στο κεφαλι το χρειαζονται.Τελος παντων να πουμε κατι να γελασουμε ,τα παιδια ειναι μεγαλα ,παντρεμενα με παιδια εχουμε 2 εγγονια (ειμαι 60)
και εδω να προσθεσω οτι ο ερωτας δεν εχει ηλικια ,ο κυριος σκεφτηκε να με απατησει τωρα που αποκτησαμε εγγονια,ασχετα αν το μετανιωσε οικτρα.
Φυσικα και δεν υπηρχε περιπτωση να χωρισω τωρα, μετα τοσα χρονια γινεσαι με τον ανθρωπο σου ενα ομως περασα πολυ ασχημα ,πονεσα και ακομα ποναω
αν υπαρχει καποιο κολπο να μην τριγυρναει το μυαλο μου στην απιστια θα ηθελα να το ακουσω.
22-04-2015, 14:22 #12
καπως ετσι σκεφτομουν κ γω . μεχρι που μεγαλωσα και διαπιστωσα οτι πολλες φορες οι ιδιοι δινουμε τις αφορμες για να παει ο αλλος η αλλη με αλλον !
ητε παραμελουμε το ταιρι μας κ ερωτικα κ συναισθηματικα -καποιες φορες επιτηδες - ητε λογω των προβληματων που δημιουργουμε στην σχεση μας
οταν ο αλλος εχει ενα τετοιο ελαφρυντικο τοτε το καλυτερο ειναι το ζευγαρι να καθισει να συζητησει μπας κ καταφερει να βρει μιαν ακρη
23-04-2015, 12:12 #13
Οσοι κερατωνουν θελουν να χουν τη σιγουρατζα της σχεσης και παραλληλα να χουν τα τυχερα τους οταν αυτα προκυψουν.Οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος μπορει να φυγει.Μονο σε γαμους τα δικαιολογω καπως αυτα γιατι δημιουργουνται πιο περιπλοκες καταστασεις.
Επισης ειναι δεδομενο πως οποιος κερατωσει,θα ξανακερατωσει μολις νιωσει οτι τον παιρνει.