Results 1 to 14 of 14
-
20-04-2015, 09:57 #1
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ!ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΛΗ..ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΑΣ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ Κ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΥΑΛΙΑ ΩΣ ΠΑΙΔΙ)ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ..ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΗ ΟΠΟΤΕ ΕΠΑΙΞΑ ΕΓΩ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΥ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΤΕ Η ΜΗΤΕΡΑ Μ ΕΒΡΙΣΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΤΟ..ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑ ΕΒΡΗΣΚΕ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΒΓΑΔΕΣ Κ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ(ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ)ΤΟ ΕΛΛΑΤΩΣΕ ΑΙΣΘΗΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΟΨΕ !ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΩ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ!Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΦΟΡΗΤΗ...ΦΩΝΕΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΚΑΚΟ....ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΛΑΕΞΑ????ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ,ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ Τ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!Last edited by VERAAA; 20-04-2015 at 10:42.
- 20-04-2015, 10:52 #2
εχω διαβασει παρα πολα αρθρα στο ιντερνετ σχετικα με το τι μπορει να προκαλεσει η μοναξια κ αν καπιος εχει τη παραμικρη αντιριση μπορω να του τα κολησω στη μυτη :D:D
απλα καπιες φορες θα πρεπει να δειξεις καλη διαθεση εσυ η ιδια απο μονη σου οταν θελεις κατι γιατι αν δε το κανεις αυτο οι αλλοι ακομα κ υπερανθρωπες δυνατοτητες να εχουν δε μπορουν να κανουν κ πολα πραγματα..
ολοι οι ανθρωποι χρειαζονται καπιον να στηριχθουν για να μπορεσουν να τα βγαλουν περα κ δεν ειναι καθολου τυχαιο που αυτοι που ειναι οι πιο μοναχικοι ανθρωποι ειναι οι ιδιοι που αναπτυσουν συνηθως κ τους πιο δυνατους δεσμους με τους αλλους ως μια αντισταθμιση της αλλης οψης του νομισματος.
απο οτι φαινετε λοιπον....
εζησεες σε ενα περιβαλον που δε σε βοηθησε ιδιαιτερα να καταλαβεις την αξια που εχει η επικοινωνια με τους γυρω σου αφου σχεδον τιποτα δεν σε εσπροχνε προς αυτη τη κατευθυνση κ αυτο ειναι το βασικοτερο θεμα απο ολα
σε ολα τα πραγματα για να προχωρισεις κανεις παντοτε την αρχη εσυ ο ιδιος για να μπορεσουν μετα οι αλλοι να σε ακολουθησουν
το πιο δυσκολο δεν ειναι να βρεις ανθρωπους που να σε καταλαβαινουν αυτοι μπορει να υπαρχουν ηδη μεσα στους γνωστους αγνωστους που μπορει να σου μιλησουν ενω εσυ δε το γνωριζεις ειναι να σου συστηνονται κ αυτοι ως γνωστοι αγνωστοι επειδη μεγαλωσαν κ αυτοι στο ιδιο περιβαλον με εσενα κ ετσι δεν εχουν κ τη μεγαλυτερη ανεση να αναπτυσουν επαφες με τους αλλους.
αρα καπους απο τους δυο πρεπει να αρχισει τη συζητιση κ αυτο ισως θα ειναι το μεγαλυτερο θεμα που θα μπορουσες να αντιιιιμετωπισεις.
20-04-2015, 11:11 #3
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!!!ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ....ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΔΡΕΥΤΕΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΠΙΤΙ!
20-04-2015, 11:39 #4
ε ετσι κ αλλιως εχω βαλει μοτερακι στο πληκτρολογιο..
κ ομως καπου εκει που δε φανταζεσε υπαρχουν συναδελφοι αφου για τον καθε ανθρωπο σιγουρα θα βρεθει καπιος να συμφωνισει μαζι του οσο δυσκολος κ ιδιαιτερος κ αν ειναι
το μονο που χρειαζετε να κανει ειναι να διατηρει την επαφη του με τον εξω κοσμο... ολα τα υπολυπα δεν ειναι κ τοσο δυσκολα οσο φαινονται...
20-04-2015, 11:59 #5
Δηλαδη τι μου προτεινεις????
20-04-2015, 13:31 #6
το θεμα ειναι οτι υπαρχουν καπια θεματα που ζοριζομαι να μιλησω για αυτα κ αν συνεχισω ετσι θα τραβαω τη μπλουζα μου κ θα βγαινουν απο μεσα υδρατμοι..
αλλα αν κατσικωθεις καπου κ μιλας καπια στιγμη θα σου πω τι ενοω... σημερα αυριο η οπια μερα να ναι...
αυτο το θεμα που αναφερεις ειναι συνθετο κ πολυπλοκο μεχρι να αναλυθει πληρως θα χρειστουν πολα κατεβατα.
προσπαθησε να επικοινωνισεις με τους αλλους αρκει να ειναι τα σωστα ατομα λογο εμπειριας σιγα σιγα θα αρχισεις να το καταλαβαινεις.
20-04-2015, 13:52 #7
κατι μου λεει (εσυ), οτι τα θες και τα παθαινεις...
κατ αρχας, με το θεμα του ποτου.
εισαι βεβαιη οτι δεν ειναι αλκοολικη? δεν χρειαζεται να πινει κανεις απ το πρωι και να στουκαρει με το αυτοκινητο στα δεντρα, για να ειναι αλκοολικος ξερεις.. αρκει να υπαρχει εξαρτηση εστω κι απο το λιγο σχεδον καθημερινο η καθημερινο ποτο. ακομα κι αν ειναι σε εξοδους, δηλαδη με παρεα.
αν ομως ΟΝΤΩΣ δεν ειναι, απλα της αρεσει να πινει ποτε- ποτγε, τοτε τι σε νοιαζει?? δεν σε αφορα το τι κανει η μητερα σου, εφοσον δεν γινεται επικινδυνη. απο την ηλικια σου συμπεραινω οτι δεν ειναι και καμια ηλικιωμενη να τα εχει χασει και να της κανεις κουμαντο. δικαιωμα της οι προσωπικες της συνηθειες.
ακομα και να ειναι αλκοολικη, δεν μπορεις να κανεις τιποτε αν δεν θελει η ιδια να ξεφυγει, οπως και με καθε εξαρτημενο. μονο να απομακρυνθεις και να μην ενθαρυνεις..
μας λες ποσο κουραστηκες απο τον ρολο της δυνατης στο σπιτι, αλλα εδω μονη σου λες οτι η ιδια σου η μητερα παραπονιεται για τις πρωτοβουλιες που παιρνεις και σε παρακινει να μην ανακατευεσαι τοσο σε ρολους που δεν σου ανηκουν.
γιατι λοιπον δεν παιρνεις την ευκαιρια με την προταση της, να το κανεις ????
διοτι για καποιους λογους σου αρεσουν η σε βολευουν οι ρολοι αυτοι, αγαπητη μου....
οκ, σε μια σοβαρη κριση, η μανα σου λυγισε και την στηριξες εσυ.
αφ ενος δεν ησουν παιδακι για να διαλυθεις με την ελλειψη της πατρικης παρουσιας, ησουν ολοκληρη γυναικα 24 ετων, σε ηλικια που θα μπορουσες να εχεις δικα σου παιδια! η μανα σου ομως εχασε τον συντροφο της, το στηριγμα της, τον ανθρωπο της. αντιμετωπισε την απολυτη μοναξια σε αυτη την ζωη και καλως της σταθηκες, αν και ειχες καθε δικαιωμα να σπασεις κι εσυ. δεν σε υποχρεωσε κανεις. μπραβο σου που το εκανες, αλλα αυτο δεν σου δινει δικαιωματα πανω στην ζωη τους εφ ορου ζωης. τα εχεις μπερδεψει..
Η ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΑΣΕ και εσυ η ιδια αλλα ακομα και η μανα σου οπως μονη σου λες, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συνεχιζεις στον ρολο αυτο.
τοτε γιατι συνεχιζεις?
δεν ειναι επιχειρημα το οτι τοτε στο επετρεψε (η ακομα και το χρειαστηκε), τοτε δεν μπορουσε, τωρα θελει την ζωη της πισω. δεν καταλαβαινω γιατι κατσικωθηκες στον ρολο του προστατη οικογενείας...
περα απο τα παραπανω, μιλας σε πολλα σημεια και για το παρελθον αλλα και για τωρα, για το οτι χρειαζεσαι κι εσυ μια στηριξη.
στην ηλικια που εισαι ομως, δεν πρεπει ολες σου τις αναγκες να τι ς λυνεις μεσα απο την πατρικη οικογενεια. δεν εισαι ανηλικη.
κανε σχεσεις φιλικες, συντροφικες, και βρες και δωσε και στηριξη και φιλια και ερωτα και ολα τα ωραια.
γιατι κατηγορεις για ολα την μαμα ? εισαι εδω και χρονια ενηλικη. θα επρεπε εσυ να φιαξεις τον κοινωνικο σου κυκλο, και για στηριξη και για διασκεδαση και για ολες τις χρησεις..
αγορι δεν εχεις?
σε ολα αυτα η αναγκαστικη συγκατοικηση μικρο ρολο παιζει, αν και το καταλαβαινω απολυτα οτι πρεπει να αυτονομηθεις μολις τα οικονομικα σου το επιτρεψουν.
αυτο δεν σημαινει ομως, οτι μεχρι τοτε πρεπει να παιζεις ειτε το μικρο παιδακι, ειτε τον μπαμπα!!!
βρες τον ενηλικο ρολο σου και τις σχεσεις σου εκτος και εντος σπιτιου, ακομα και μενοντας εκει, μεχρι να μπορεσεις να φυγεις..
20-04-2015, 14:12 #8
REMEDY, σε ολα οσα λες συμφωνω μαζι σου ετσι ειναι και ετσι πρεπει να γινουν τα πραγματα.Στο κομματι της λογικης το κατανοω αλλα αν και σε αυτη την ηλικια ναι εχω αναγκη τη μαμα μου σε καποια θεματα και λυπαμαι που δεν την εχω οπως θα ηθελα.Μπορει χωρις να το καταλαβω να ηθελα στο παρελθον να την αλλαξω κτι που δεν γινετε οι ανθρωποι δεν αλλαζουν να ηταν οπως θα ηθελα ισως κι εκεινη να θελει κι εγω να ειμαι οπως θα ηθελε..αλλα αυτο δεν θα γινει και το καταλαβαινω τωρα.Οσο και να ακουστει περιεργο (πες με εγωιστρια η οπως θελεις)εμενα με στεναχωρει πολυ να γυρναω σπιτι και να την βλπω να εχει πιει με επηρεαζει καλως η κακως και θελω και πρεπει να απομακρυνθω αυτο ειναι αληθεια!
ευχαριστω πολυ για το χρονο σου ελαβα οσα μου ειπες πολυ σοβαρα!Θα απομακρυνθω για να ηρεμησουμε ολοι!
20-04-2015, 14:29 #9
εγω αναρωτιεμαι αν το προβλημα ειναι η μανα σου η το οτι εχεις αποξενωθει με τους γυρω σου.
20-04-2015, 15:40 #10
Πιθανον και τα δυο!για μενα το ενα συνδεει το αλλο!!
20-04-2015, 17:01 #11
οταν λες οτι γυρνας σπιτι και εχει πιει, εννοεις οτι την βρισκεις με ενα ποτηρι, η την βρισκεις μεθυσμενη?
αν ειναι αλκοολικη, πολυ λογικο και να σε χαλαει και να στεναχωριεσαι. δεν μπορεις να παρεμβεις ομως, αλλα μπορεις να την ενθαρυνεις να κανει κατι ΑΝ ειναι θετικη και η ιδια. αν ειναι αρνητικη, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να απομακρυνθεις και να την αφησεις να βουλιαξει μονη της.
μπορεις να πας να συμβουλευτεις μονη σου δομες απεξαρτησης για να σου εξηγησουν τι ειναι η συνεξαρτηση και ποια σταση των οικειων βοηθαει την κατασταση και τους εαυτους τους.
οπως θα ηθελες μπορει να μην γινεται, αλλα μπορει να γινεται καλυτερα απο τωρα ...
για παραδειγμα.
αυτα που θελεις , ΖΗΤΑ ΤΑ. οχι ομως κατηγορητικα. μην την απαξιωνεις και μην απαιτεις, μην της δειχνεις την συνολικη εικονα,μην της λες ποσο σε απογοητευει, αλλα φερσου κατα περιπτωση.
δλδ, θελεις περισσοτερη στηριξη? ζητα την συμβουλη της σε συγκεκριμενα προβληματα σου. πες της τι σου συμβαινει και ζητα την γνωμη της.
μπορει να ανταποκριθει και να βοηθηθεις, μπορει ομως επισης να ξαναβρει τον ρολο της αν δει οτι το παιδι της την χρειαζεται.
20-04-2015, 19:53 #12
Ναι ισως εχειςδικιο!!!η αληθεια ειναι οτι με τις φωνες και θελοντας να επιβαλεις την αποψη σου δεν βγαινει κατι...!Σε ευχαριστωπαρα πολυ!
23-04-2015, 14:45 #13
Οταν λες οτι εσυ ας πουμε εχεις αναλαβει το ρολο να στηριζεις τι εννοεις? για πες παραδειγματα.
23-04-2015, 19:51 #14
η αδερφη σου ποσο χρονων ειναι ?
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic