Συγγενής με κατάθλιψη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Banned
    οφειλετε στο οτι σκαω γαιδαρο με το πεισμα μου αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...

Junior Member

Thumbs up

χα χα και πολύ καλά κάνεις, Καλό βράδυ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εμιλυ View Post
    Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Πιστεύεις ότι πρέπει να μιλήσω στην οικογένειά μου (μόνο εγώ γνωρίζω πόσο σοβαρό είναι το θέμα γιατί υποτίθεται ότι με έχει εμπιστευτεί) ή θα της κάνει κακό αυτό;Δεν θέλω να πάψει να με εμπιστευεται γιατί τότε θα μένω στο σκοτάδι και ίσως πάψει να μου μιλάει. Μου λές ότι είναι προτιμότερο να μην την πιέζω να πάει σε ειδικό;Ειναι σαν να την αφήνω στην τύχη της έτσι..
    Καλησπερα σου μελος,προτου κανεις κατι θα συμβουλευτεις ειδικο για το πως πρεπει να κινηθεις,τωρα αν θα πρεπει να πεις κατι σε αλλους ειναι αναλογα ποσο εχεμυθοι ειναι αυτοι για να μην επιδεινωσετε το προβλημα,κανε κατι το συντομοτερο γιατι πολλες φορες οι καταθλιπτικοι παρουσιαζουν αυτοκτονικες τασεις,δεν μπορεις να την πας στον ειδικο με το ζορι ομως να παρακολουθεις την συμπεριφορα της προσεκτικα κ ο ειδικος που θα δεις ιδιαιτερως θα σου πει πως να την πεισεις να παει

Αλαφροισκιωτε το ψάξαμε πολύ με τη επιληψία.Το έπαθε όταν της πρωτοπαρουσιάστηκε η κατάθλιψη.Οι γιατροί μας είπαν πως το ένα είναι άσχετο με το άλλο αλλά να σου πω κάτι;Δεν πιστεύω ότι οι γιατροί ξέρουν τα πάντα. Μας είπαν όμως ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να πάθει μία και μοναδική έπιληπτική κρίση στη ζωή του χωρίς συγκεκριμένη οργανική αιτία.
    Αλέξανδρε το ότι είσαι καλά οφείλεται σε αγωγή ή το παλεύεις μόνος σου;
    Δεν εχω ακουσει ποτε να σχετιζονται αυτα τα 2 παντως.
    Ο συγγενης σου δεν μπορει να αντιμετωπισει τα θεματα που του φερνουν καταθλιψη?Ειναι πραγματα που δε διορθωνονται?

Junior Member
    Όχι, κατάθλιψη και επιληπτική κρίση (χωρίς ιστορικό) δεν συνδέονται.Αλλά δεν είναι περίεργη σύμπτωση να συμπέσουν ξαφνικά; Και όχι, τα προβλήματα που εχει διορθώνονται ,απλά έχει κατεβάσει ρολά.Εχει χαθεί στο ότι τα οικονομικά είναι χάλια, οι σχέσεις δύσκολες,κτλπ κτλπ. Αυτές οι δυσκολίες μας φαίνονται συχνά ανυπέρβλητες.Νομίζω όλοι εδώ το έχουμε νοιώσει στο πετσί μας.

Το λεω γιατι με λιγη θεληση ισως αποφυγει το ψυχολογο.

Junior Member
    Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Πιστευετε ότι η κατάθλιψη έχει λίγο ή πολύ...Δηλαδή με λίγα λόγια αν κάποιος έχει κατάθλιψη πρέπει να το παλέψει μόνος του και αν δεί ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα τότε να πάει σε ψυχολόγο; Και μήπως καταρχήν πρέπει να παει σε ψυχίατρο για να του δώσει ισως αντικαταθλιπτικά και να συνεχίσει ίσως με ψυχοθεραπεία; Ποια είναι η δική σας άποψη;

Senior Member
    Βρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;Πιστευετε ότι η κατάθλιψη έχει λίγο ή πολύ...Δηλαδή με λίγα λόγια αν κάποιος έχει κατάθλιψη πρέπει να το παλέψει μόνος του και αν δεί ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα τότε να πάει σε ψυχολόγο; Και μήπως καταρχήν πρέπει να παει σε ψυχίατρο για να του δώσει ισως αντικαταθλιπτικά και να συνεχίσει ίσως με ψυχοθεραπεία; Ποια είναι η δική σας άποψη;
    Καλησπερα σου εμιλυ,ολοι πρεπει να ζητανε βοηθηεια,αυτο που προτεινω ειναι συνδιασμο ψυχολογου ψυχιατρου αλλωστε δεν παιζουν τον ιδιο ρολο στην θεραπεια του ασθενη με τον ενα μιλας ο αλλος δινει τα φαρμακα

Senior Member
    Για ποιους λογους πιστευεις οτι ο συγγενης σου αυτος εχει παθει καταθλιψη? Υπαρχουν καποια προβληματα που αντιμετωπιζει, καποιες καταστασεις?

Junior Member
    Tα ατομα που εχουν καταθλιψη εχουν πολλες πιθανοτητες να εξελιχθει η καταθλιψη τους κατι πολυ σοβαροτερο αν δεν γινει κατι δραστικο απο την αρχη..και ναι Αέξανδρε,υπαρχουν ατομα που την αντιμετωπιζουν μονοι τους,οπως κανω κι εγω,υπαρχουν ομως και ατομα που χρειαζονται βοηθεια και απο τον ιδιο τους τον εαυτο και απο καποιον ειδικο

Junior Member
    Συμφωνω απολυτα!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12