Results 1 to 15 of 247
-
29-11-2007, 14:51 #1
χωρισμος μετα απο πολυχρονη σχεση-αραβωνα
ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ.ΗΜΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ.ΑΥΤΗ ΜΕ ΗΘΕΛΕ,ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΠΡΙΝ 7ΧΡΟΝΙΑ.ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ ΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΣΕ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΜΑΛΩΝΑΜΕ,ΣΠΑΝΙΑ,ΚΑΑΜΕ ΑΜΟΙΒΕΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ&ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΙΔΑΝΙΚΑ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ,ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ&ΑΥΤΗ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΟΛΥ&ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΔΩΡΑΚΙΑ,ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ,ΓΡΑ� �ΜΑΤΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ.ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΚΟΠΑ ΝΕΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ.ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ,ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑ ΕΚΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ&ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΡΑΤΟ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΗ&ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΖΙ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ "ΓΝΩΡΙΣΑ" ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ&ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ&ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ "ΑΝΕΒΑΖΕ" ΣΑΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
ΝΑΙ ΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΑΝΩΡΙΜΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ Η ΠΟΙΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ.ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ.ΕΓΩ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ&ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ "PHONE SEX" KAI MILOYSAME ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΡΙΚΕΡΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΖΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ&ΔΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ.ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ.ΑΠΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ,ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ.1-2ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝΕΙΧΕ ΚΛΑΨΕΙ&ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ.ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ&ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ.ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ&ΕΚΕΙΝΗ ΤΟ ΗΞΕΡΕ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ&ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΝΟΙΩΘΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ&ΖΗΛΕΥΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ"!ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΩ&ΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΗΛ.ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑ&ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΑΓΑΠΑΩ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕΡ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕ.ΑΝ ΜΕ ΧΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΑΜΕΣΩΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 1,5ΧΡΟΝΟ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΜΙΛΟΥΣΑΜΕ&ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΑΛΛΗ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΓΙΑ 5ΛΕΠΤΑ&ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟ.ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ&ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΗ.ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΑ&ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ.ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΑΒΩΝΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ.ΔΕΝ ΠΟΛΥΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΕΙΙΔΑΜΕ ΣΑΝ ΠΛΑΚΑ.ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ.ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ&ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΑΛΑ.ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ.ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΑΜΕ ΜΑΖΙ.ΕΚΑΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΩ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΘΕΛΩ&ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ.&ΑΥΤΗ ΕΔΕΙΧΝΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ,ΗΡΕΜΗ,ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑ Ν ΑΓΚΑΛΙΑ,ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΩΤΑ,ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΜΕ,ΤΡΩΓΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ 15ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ.ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ&ΟΛΑ.ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ.ΕΔΕΙΧΝΕ ΠΙΟΜ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ&ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΜΕ ΘΕΛΕΙ,ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ,ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ&ΚΑΝΑΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ.ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΠΟΜΑΚΡΗ,ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕ.ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ&ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ&ΟΤΙ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.ΓΙΑ 1ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΒΛΕΠΟΜΑΣΤΑΝ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ&ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΣΗ.ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ.ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ.
ΓΙΑ 1ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ&ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ Η ΑΓΑΠΗ,ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΔΕΡΦΙΚΑ ΚΤΛ.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ&ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 2ΜΗΝΕΣ.ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΙΝ 1ΜΗΝΑ&ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!
ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ&ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑΑΥΤΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ&ΤΩΡΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ.
ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΛΕΓΕ ΟΤ&ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ.&ΡΩΤΑΩ ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ&ΟΤΙ ΜΕ ΘΕΛΕΙ&ΜΑΓΑΠΑΕΙ&ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΣΥΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΜΙΣΕΙ:ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ.Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΛΩΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΡΑ.ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ&ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ,ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ,ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ&ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ,ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΩΡΑ;ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΘΕΛΕΙ;ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΛΑ.ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ&ΕΙΠΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ&ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΓΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ&ΑΥΤΗ.ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ&ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ;ΤΙ;ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ&ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΟΥΡΑΣΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
- 29-11-2007, 15:37 #2
leo,
οχι μονο με κουρασες αλλα μου αλλαξες και τα φωτα....!
Αλλα επειδη το στορυ που εγραψες με αγγιξε καπως, το συνεχισα μεχρι τελους.
Παρολα αυτα θελω να το ξαναδιαβασω και να το σκεφτω λιγο.
Προς το παρον αν εχεις κατι αλλο να πεις, γραψτο (με μικρα γραμματα πληζ) και θα επανελθω με ολοκληρωμενη απαντηση.
29-11-2007, 15:48 #3
LOGIA THS KOPELAS MOY SE MAIL POY MOY EIXE STEILEI:
Shmera einai Kyriakh 14/1/2007.Den Kserw telika ti 8a apoginoume emeis oi dyo.pantws kati prepei na kanoume..
skeftomai na prospauhsw poly gia na efarmosoume kapoia pragata mpas kai mas vgei se kalo..alliws vlepoume.
ax dyskoles oi sxeseis!
kalhmera kardoula mou!opws kai na exoun ta pragmata eisai h psyxh mou, h prwth mou agaph...
ΡΩΤΑΩ:
το διαβασα τοτε&δεν καταλαβα τι εννοουσε..εδειχνε να περναει καλα μαζι μου αλλα μεσα της προφανως κατι την βασανιζε..τα πραγματα που σκεφτοταν να εφαρμοσουμε δεν μου ταειπε..παλι βρισκομασταν καθημερινα μεχρι που βαρεθηκαμε να βλεπομαστε στο τελος&μου ελεγε οτι γιναμε σαν ηλικιωμενο ζευγαρι που βγαινει καθε μερα την ιδια ωρα βολτα!
εγω παντως την ειχα μοναδικη στη ζωη μου,ειδικα φετος σταματησα να μιλαω&με την αλλη(ναι αργησα το ξερω&φταιω σε αυτο)..εκανα τα παντα για να αισθανεται ευτυχισμενη μαζι μου..την προσεχα,την φροντιζα,την ηθελα,την αγαπουσα..δεν ηξερα τι αλλο να εκανα πραγματικα..αλλα εαν σκεφτοταν ολα αυτα απο την αρχη της χρονιας&αρχισε να ξενερωνει,να βαριεται&δεν ξερω τι αλλο σκεφτηκε(το μελλον της ισως με μενα,οτι δεν θα προχωρουσε αλλο ησχεση ετσι οπως την ειχε φανταστει,δεν ηταν προφανως ικανοποιημενη με την σχεση μας ετσι οπως κατηντησε με τα χρονια)..
εγω ποτε δεν σκεφτηκα να χωρισουμε..γιατι σε αντιθεση με αυτη ημουν ικανοποιημενος απο την σχεση μας..οκ μπορουσε να διωρθωθει σε καποια σημεια αλλα οχι με τον χωρισμο..ηταν επειδη ειχα ζησει&αυτη την \"τηλεφωνικη εμπειρια\" με μια αλλη μαλλον&ημουν ευχαριστημενος ετσι.τωρα ηθελα να της αφιερωθω ολοκληρωτικα..ηθελα να κανω τοσα πολλα ακομα μονο για αυτη αλλα δεν με αφησε..
ενταξει να εχει&αυτη εμπειριες αν το εκανε για \"αντιποινα\"..μονο που αυτη με χωρισε&τωρα εχει πραγματικη εμπειρια με καποιν αλλον..οχι εικονικη σαν εμενα!
εγω απορω τωρα με ολα αυτα..με την αλλαγη της..να κοιμαται με αλλον αμεσως μολις με χωρισε μετα απο τοσα χρονια&ενω ηταν μαζι μου τοσο καλη μεχρι τελους!κανει σαν να ελευθερωθηκε απο κατι που την επνιγε καιρο&τωρα βγαζει ενα αλλο προσωπο τελειως διαφορετικο απο αυτο που εδειχνε σε μενα ολα αυτα τα χρονια μεχρι&τωρα..ενταξει την πληγωσα σε καπποια φαση..της προσφερα ομως&την καρδια μου&μου ειπε ακομα&οταν χωριζαμε οτι ξερει ποσο πολυ την αγαπαω..δεν θα εφευγα ποτε μου ειπε γιατι την αγαπουσα πολυ,γιαυτο εφυγε αυτη!
αν δεν με αγαπουσε&ηταν προαποφασισμενη για τον χωρισμο πως μου ελεγε&μου εδειχνε ετυχισμενη εναολοκληρο καλοκαιρι..ημασταν μαζι συνεχεια&ουτε ενα σημαδι..δεν εχω τι ναπω σας κουρασα..ενα ξερω..δεν ειναι εγωισμος αυτο που νιωθω.ειναι υπερβολικη αγαπη..την αγαπαω7ας ξερω οτι δεν ενδιαφερεται πια για μενα καθολου,με κατηγορησε για να δικαιολογηθει&τωρα ειναι με αλλον..θα της τα συγχωρουσα ολα φτανει να γυριζε..αλλωστε εμενα μου τα συγχωρεσε&εμενε μαζι μου για καποιον λογο..γιατί;πειραματιζοταν μεχρι που θα αντεξει η σχεση μας;εγω γυρισα ολοκληρωτικα,με κερδισε οπως ηθελε..σειρα της να ζησει,να κανω τωρα εγω υπομονη&αν με αγαπησε οσο εγω θα καταλαβει&θα γυρισει οπως εγω..
ευχαριστω για ολα..ειμαι τρελλος γιάυτην!το ξερω..αυτη δεν το ξερει&δεν την ενδιαφερει να το μαθει..αυτο με σκοτωνει φιλοι μου..
29-11-2007, 17:26 #4
Κάποιες σκέψεις. (Μη τις πάρεις και κατάκαρδα κι εγώ σκ..τα τα κάνω με τις σχέσεις).
Η σχέση σου έστω και εικονική με την τηλεφωνική κοπελιά την πείραξε. Αλλά μάλλον την πείραξε περισσότερο το ότι το ανέχτηκε. Κι αυτό βγήκε μετά. Όταν είδε ότι σ\'έχει πια καθ\'ολοκληρία (ποτέ μην το δίνεις αυτό το προνόμιο) έφυγε και η πρόκληση και της βγήκε και η ενόχληση από την προηγούμενη σχέση σου.
Εδώ που τα λέμε είναι λίγο γκαβό να κάνεις κάτι με μια άλλη (και να το λες και στη δικιά σου από πάνω).
Νομίζω ότι οι περισσότερες κοπέλες δεν φοβόνται τόσο πολύ την σωματική απιστία όσο τη συναισθηματική απιστία. Αυτό έχω καταλάβει εγώ τουλάχιστον.
Εν πάση περιπτώση τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Λίγες κινήσεις έως καθόλου κι ουσιαστικές.
Καλή τύχη με ή χωρίς αυτή
29-11-2007, 19:12 #5
πόσο χρονών είναι η κοπέλα leo?
29-11-2007, 19:25 #6
leo η ελλειψη εμπειρίας βάζει δαίμονες ............
δεν πιστευω οτι δεν σε αγάπησε και οτι σε κορόιδευε ........... καθε άλλο ............
αλλα προφανώς ο άλλος την ενθουσίασε και θέλησε να δοκιμάσει , να δεί !!!!!!!!!
Δεν έχει δεί αρκετά για να ξέρει ......... και ψάχνει .........
Δεν ξέρω αν γυρίσει σε εσένα μετα απο αυτόν .......... δεν ξέρω τι θα νιώσει για εκείνον ...... δεν ξέρω ποσο θα μπορείς να την περιμένεις ................. μπορεί και εσύ να αλλάξεις γνώμη ................
Ολα είναι πιθανα ............
Δεν εχω καλή συμβουλή ............. αλλα επειδή και να την κυνηγήσεις και να την κερδίσεις μπορεί εσύ να αλλάξεις γνώμη μετά ............. (ειδικά μετα απο αυτό που έγινε) ............ θα ελεγα να σκεφτείς το ενδεχόμενο να κοιτάξεις και εσύ γύρω σου ................ να δεις και άλλες γυναίκες , να ψαχτείς λίγο παραπάνω ............. και αν καταλήξεις παλι σε αυτήν , τουλάχιστον θα είσαι πιο συνειδητοποιημένος ..............
29-11-2007, 21:09 #7
leo,
καποια πραγματα που σου ειπε ο αλεξ. ειναι σχεδον η αρχη του προβληματος.
Αυτο το νταλάβερι που ειχες με την τυπα, μπορει να το δεχτηκε μεν, το εθαψε ανεπιτυχως δε.
Η ειλικρινια σαν προσον ειανι πολυ θετικο αλλα δεν επαρκει για να λυσει ολα τα προβληματα που μπορει να δημιουργηθουν με μια τετοια κινηση.
Ηθικα δεν σε κατηγορω για οτι εκανες, γιατι δεν πιστευω στην μονογαμικοτητα των σχεσεων πιστευω ομως στην ομαλη ροη της διαχειρισης μια σχεσης. Που σημαινει οτι πρεπει να κανεις οτι πρεπει και σου βγαινει (σχετικο ειναι αυτο) για να την προστατεψεις εφοσον αυτο θες.
Φυσικα η σχεση δεν πρεπει να κατανταει ηθικος εκβιασμος του στυλ για να ειμαι μαζι της πρεπει α κανω α και β και γ.
αλεξ,
Εδώ που τα λέμε είναι λίγο γκαβό να κάνεις κάτι με μια άλλη (και να το λες και στη δικιά σου από πάνω).
γκαβο - ξεγκαβο εγω το εκανα και δεν το μετανιωσα ποτε - οτι εκανα - οπως το εκανα - οταν το εκανα.
Προσεχε να μην εχεις ενοχες σε αυτο.
Το προβλημα δεν ειναι δικο σου αλλα της κοπελας σου που δεν μπορεσε να το διαχειριστει.
Και νομιζω οτι ειναι χρησιμο να παμε στα θετικα της υποθεσης.
Εκανες μια πολυ ωραια σχεση που κρατησε καιρο.
Αν καταλαβα εισαι πιτσιρικας.
Ηταν η πρωτη σου δυνατη σχεση και μεταξυ μας θα την θυμασαι για παντα.
Ομως σκεφτεσαι τι ωραια που θα ηταν να ησουν για παντα μαζι, ετσι???
ΛΑΘΟΣ!
Αν εμενες για παντα μαζι θα ηταν η καταστροφη σου - της.
Κατ εμε ειναι αναγκαιο να πειραματιστεις στη ζωη σου και με αλλες σχεσεις - επαφες whatever...
Συνοπτικα λοιπον, κρατα την ομορφη αναμνηση και οπως ομορφα ξεκινησε ετσι ομορφα προσπερασε την.
Χρησιμοποιησε την εμπειρια σου για την επομενη σχεση καιμην χανεις χρονο ουτε λεπτο.
Γενικα να ξερεις εισαι τυχερος ανθρωπος για οτι εζησες και μην μιζεριαζεις που τελειωσε.
Επρεπε να τελειωσει και η σκεψη σου τωρα πρεπει να προσανατολιστει σε κατι πιο ανωτερο απο οτι ησουν.
Να θυμασαι οτι τα παντα δουλευουν υπερ σου...
:cool:
29-11-2007, 21:43 #8
leo79 σου έστειλα u2u
29-11-2007, 22:24 #9
Φαντάζομαι ότι είσαι 28 ετών για να λες leo79.
Πρωσοπική μου άποψη είναι να ξεκαθαρίσεις χρονικά τα πράγματα.
Αυτή τη περίοδο υπερτερεί η θλίψη σου και η έλειψη της αγαπημένης σου.
Λογικό είναι να τριγυρνούν πράγματα στο μυαλό σου και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ?
Το γιατί είναι απλό και στο είπε ότι πλέον η κοπέλα σε έβλεπε αδερφικά.
Με βάση ότι (σου είπε πάντα την αλήθεια) σίγουρα σαν άντρας δεν την γέμιζες πλέον αλλά σαν ΦΙΛΟΣ πολύ περισσότερο!
ΦΙΛΟΙ να γίνετε φαντάζομε οτι εσύ δεν το θες και ίσως ούτε και αυτή.
Βάλε σε προτεραιότητα τον LEO!!!
Με λίγα λόγια.... η κοπέλα έκανε μία επιλογή να σε χωρίσει.Η λύση απο τη μεριά της είναι να της ξαναγίνει το \"κλικ\" στη libido και να σε ξαναδεί σαν άντρα παρά σαν αδερφό.
Όμως αυτό είναι δικό της \"κλικ\" και ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Όχι δικό σου!!!
Μην ψάχνεις εαν έκανες λάθος χειρισμούς στο παρελθόν....και να τους βρεις πως θα λύσεις το παρών?
Με συζήτηση μαζί της αποκλείεται διότι το πρόβλημά της δεν είναι τα \"παλιά σου λάθη\"αλλά
τα τωρινά της γούστα.
Δέξου το ότι δεν σε επιθυμεί σαν άντρα της αλλά σε εμπιστευεται σαν φίλο.
Άμα είχες ένα μαγικό λυχνάρι και την έφερνες πάλι δίπλα σου νομίζεις ότι θα άλλαζε κάτι?
Απλώς εσύ θα ένιωθες φανταστικά....η κοπέλα όμως και πάλι θα ένιωθε \"αδερφικά\",παρά σεξουαλικά προσεγγίσιμη ώστε να σε θέλει.
Πάλι θα έφευγε...και πάλι θα στεναχοριώσουν.
Η λύση σου είναι δύσκολη αλλά απλή.
Άφησε το χρόνο να κυλήσει(διότι σε αυτά είναι ΓΙΑΤΡΟΣ!)και εαν έχεις τη διάθεση διάλεξε μια επόμενη \"φάση\".
Α.Μοναξιά για λίγο καιρό αλλά με τους φίλους μου
Β.ευκαιριακές σχέσεις
Γ.Μια επόμενη σοβαρή σχέση
Στροβιλίζοντας το μυαλό σου στο που έφταιξες δεν λύνεται κάτι......απλά ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ.
Ψάχνοντας τρόπο να την φέρεις πίσω πάλι δεν λύνεται κάτι....διότι είναι δικό της θέμα!
ΠΡΟΧΩΡΙΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ!
Ασε στη τύχη το ότι άμα γίνει πάλι το \"κλικ\" θα γυρίσει.....διότι φίλε μου δεν είναι στο χέρι σου.....δύσκολο να το εμπεδώσουμε εμείς οι άντρες ....αλλά απλό!!!
Μετά απο πολύ καιρό θα τα σκέφτεσαι και απλά θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση και ίσως και λίγος θυμός(Έτσι δουλεύει ο εγκέφαλος και αντιμετωπίζει τη θλίψη!!).
Να \'σαι πάντα καλά
Happyman
30-11-2007, 09:03 #10
ειμαι 28 ετων.η κοπελα μου \"πρωην\' ειναι 26μισό.ηταν η πρωτη μας σχεση οπως ειπα.ημασταν μικροι οταν ξεκινησε αυτο το \"ταξίδι\" και ελλείψη εμπειριων, χειριστικαμε λαθος ορισμενες καταστασεις&τωρα οριστε τα αποτελεσματα.
βγαινω με φιλους απο τοτε που χωρισα..προσπαθω να μην μιλαω γιαυτο αλλα παλι εκει ξαναγυριζω..υποσυνιδητα.εν� �αξει δεν ειναι οτι πιο ευκολο μετα απο ενα τελειο καλοκαιρι(ετσι μου εδωσε να καταλαβω)που περασαμε,ολα κυλουσαν φυσιολογικα,εγω εκανα-καναμε σχεδια να φτιαξουμε το σπιτι μας,να δουλεψω περισσοτερο για να της προσφερω οτι καλιτερο μπορω,να κανω τα παντα για εκεινη,ξαφνικα να μενεις μονος..η διαφορα μας ειναι οτι εγω τωρα λειτουργουσα καλως η κακως μονο για αυτην για εμας.αυτη ομως εβαλε τον εαυτο της πανω απο εμας και εφυγε να ζησει το \"ονειρο\"της.
πως γινεται ρε φιλοι μου ενας ανθρωπος που με αγαπησε τοσο πολυ,με κυνηγησε πολυ για να κανουμε σχεση,εδωσε παρα πολλα,ηταν τα παντα για μενα,τωρα να μην ενδιαφερεται αν ζω η αν πεθανα;;
ματαια ρωταω ξερω.ολοι οι φιλοι,γνωστοι ακομα δεν εχουν συνυδητοποιησει οτι χωρισαμε.μας θεωρουσαν \"προτυπο\" ζευγαριου!δεν μας εβλεπαν να μαλωναμε γιατι δεν μαλωναμε&νομιζαν οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα..ετσι νομιζα&εγω τωρα.αλλα η κοπελα μου ειχε αλλες σκεψεις.
προσπαθω να την ξεπερασω.να συνεχισω.βγαινω εξω,εκανα&καποιεσ γνωριμιες με κοριτσια,αλλα δεν εχω δυναμη να προχωρησω.οταν μενω μονος παλι σκεψεις παλι κλαμα,παλι προσευχες στον Θεο!
δεν εχω αυτοπεποιθεση πια.νοιωθω ασχημος,χωρις προσωπικοτητα,οτι καμια γυναικα δεν θα με κοιταξει ξανα για να κανει σχεση μαζι μου.οι φιλοι μου μου λενε οτι ειμαι ωραιο παιδι,με χιουμορ και καλο χαρακτηρα&οτι αντικειμενικα μπορω να βρω&μου αξιζει πιο ωραια κοπελα απο αυτην που ειχα.αυτο μου το ελεγε&αυτη οτι,οτι δηλαδη εγω ημουν παντα πιο ομορφος απο αυτη!!ανοησιες!εγω ξερω οτι τωρα δεν ειμαι σε θεση να κυνηγησω,να διεκδικησω καποια αλλη..
θελω να φυγω σε αλλη πολη,σε αλλη χωρα,να κλεισω κινητα,να μην πω σε κανεναν που παω..να μην ξερω τι θα γινει πισω μου..μια ζωη μεχρι τωρα ημουν το καλο παιδι.ευγενικος,χαμηλων τονων με καποια ξεσπασματα ορισμενες φορες αλλα μεχρι εκει.μονογαμικος,τρυφερος,� �υαισθητος κτλ. και τι εγινε;;τωρα η κοπελα που αγαπαω ειναι με καποιον αλλο ο οποιος ειναι πιο μαγκας απο μενα.ειχε&αλλες γυναικες πιο μπροστα,εχει cabrio αμαξι&καλη θεση μεσα στην εταιρεια που δουλευει&η κοπελα μου.εγω βρηκα την αγγελια,εγω της εκανα το βιογραφικο,εγω της ελεγα να κανει υπομονη&να δουλευει οταν φετος στις αρχες ηθελε να φυγει..&τωρα που ενοιωσε δυνατη&την φλερταρε καποιος \"μαγκας\" με πεταξε σαν σκουπιδι για χαρη του ερωτα της!η ειρωνεια ειναι οτι εμενα με ξεφτιλησε παντου&ειπε οτι χωρισαμε γιατι εγω ειχα παραλληλη σχεση,κουβεντα δεν εκανε για το γεγονος οτι εχει καποιον αλλο τωρα&τον ηθελε πολυ πριν χωρισουμε.αουτος που ειναι τωρα μαζι του&ειναι ψευτομαγκας&γκομενιαρης δεν την ενοχλει ομως αλλα την εξιταρει κιολας.εγω ομως που της προσφερα μια ζωη σιγουρη με αγαπη,φροντιδα,με μια οικογενεια με παταξε ετσι απλα..
σας κουρασα..συγνωμη.ευχαριστω πολυ για τις πολυτιμες συμβουλες σας.προσπαθω απλα να βρω ενα διεξοδο μεσα απο ανταλλαγη αποψεων απο αυτο το χρησιμο site..ελπιζω να βρει ο καθενας το φως που θελει&περιμενει μεσα στο τουνελ της ζωης του.εγω μολις μπηκα σε αυτο&δεν ξερω ποσο μακρυ θα ειναι..ευχαριστω ξανα..
30-11-2007, 09:44 #11
Εγώ νομίζω πληγώθηκε πάρα πολύ με αυτό που της έκανες (αλλά δεν το έδειξε) και βρήκε και την ευκαιρία (τον μάγκα) και είπε να σου την φέρει με αυτό τον τρόπο...
30-11-2007, 11:21 #12
Leo, πολυ καλά σου έκανε και έφυγε. Δεν είχες καμμία δουλειά να συνεχίζεις μια ηλίθια σχέση απο το τηλέφωνο. Φυσικά και σε βλέπει αδερφικά δεν το καταλαβαίνεις το γιατί? όταν της λες οτι η αλλη σε επιβεβαιώνει σαν άντρα δεν έπεται οτι αυτή δεν το κάνει?
Να έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις τα λάθη σου. Εσύ ο ίδιος τα πέταξες όλα, την πλήγωνες καθημερινά κι αυτή επειδή σε αγαπούσε τα δεχόταν αλλά ο άνθρωπος έχει όρια στο τι δέχεται.
Αν γούσταρες άλλες γυναίκες κι άλλες επιβεβαιώσεις, και εφ όσον είχες το ατού οτι είναι δεκτική, θα μπορούσατε να βρείτε μια φόρμουλα να αλλαξοκωλιάζεστε από κοινού.
Η διάθεση όμως ενός άντρα να θέλει ανά πάσα στιγμή να κατακτά γυναίκες είναι καταστροφικό για τη σχέση!!!!
30-11-2007, 12:09 #13
Originally posted by krino
Το προβλημα δεν ειναι δικο σου αλλα της κοπελας σου που δεν μπορεσε να το διαχειριστει.
σοβαρα?
30-11-2007, 12:33 #14
χμμμ... εγώ πάλι τείνω να πιστεύω ότι η κοπέλα έφυγε μόλις έπαψε να υπάρχει η απειλή της \'άλλης\'. Αυτό είναι καλό για εσένα leo, γιατί εφόσον η κοπελιά δεν μπορούσε να λειτουργήσει μέσα στο πλαίσιο της ασφάλειας, δείχνει πως μάλλον δεν είχε σκεφτεί καλά τι ακριβώς την τραβάει σε εσένα. Βλέπεις, όλη σας η σχέση εκτός από τον αρχικό ενθουσιασμό είχε δοκιμασίες, σπουδές, στρατό, άλλη κοπέλα....όταν τέλειωσαν οι δοκιμασίες δεν βρήκατε τη φόρμουλα της εμπιστοσύνης, της οικειότητας και της ανανέωσης.
λίμπερ κι εσύ έχεις δίκιο σε αυτά που λες, αλλά τελικά κανένας από τους δυο τους δεν διαχειρίστηκε τις ανάγκες του παρέα με το σύντροφο. Ο καθένας ήταν μόνος του. Η ειλικρίνεια είναι καλό βήμα και συμφωνώ με τον krino ότι δεν χρειάζεται να έχει ενοχές ο leo ως προς αυτό. Απλά την επόμενη φορά να καταλάβει εγκαίρως ότι παρόμοιες είναι και οι ανάγκες της συντρόφου και να μην αναζητά την κατάκτηση και την επιβεβαίωση ο καθένας μόνος του όπως κι έγινε.
30-11-2007, 13:56 #15
Συναισθηματική υπερφαγία
23-05-2025, 23:22 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία