Results 151 to 165 of 247
-
27-12-2007, 09:07 #151
Originally posted by leo79
Originally posted by liberchild
Λεό, θέλω να σου πω οτι όσες σελίδες κι αν ανοίξουν για πάρτη σου, εσύ δεν θα καταλάβεις κάτι απλό. 7 χρόνια μαζί και δεν μπόρεσες να αφουγκραστείς το αντίο της? πόσο χωμένος ήσουν στα δικά σου συναισθήματα ώστε να ασχολείσαι μόνο με αυτά? η κοπέλα σου καθόλου ξαφνικά δεν την έκανε. εσύ ήσουν αλλού. τι τα ψάχνεις?
καλημερα&χρονια πολλα σε ολους!
θα ηθελα αν μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ετσι οπως εσυ αντιλαμβανεσαι 2-3 σημαδια απο τα οποια θα μπορουσα να καταλαβω την σκεψη φυγης της πρωην κοπελας μου. εγω προφανως δεν τα αντιληφθηκα.ποια ηταν αυτα κατα την αποψη σου απο αυτα που διαβασες;
ευχαριστω
Ακόμα και μάγος να ήμουν και να σου έλεγα αυτό κι αυτό, έχει καμμιά σημασία πιά?
- 27-12-2007, 10:55 #152
Λεό, θέλω να σου πω οτι όσες σελίδες κι αν ανοίξουν για πάρτη σου, εσύ δεν θα καταλάβεις κάτι απλό. 7 χρόνια μαζί και δεν μπόρεσες να αφουγκραστείς το αντίο της? πόσο χωμένος ήσουν στα δικά σου συναισθήματα ώστε να ασχολείσαι μόνο με αυτά? η κοπέλα σου καθόλου ξαφνικά δεν την έκανε. εσύ ήσουν αλλού. τι τα ψάχνεις?
καλημερα&χρονια πολλα σε ολους!
θα ηθελα αν μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ετσι οπως εσυ αντιλαμβανεσαι 2-3 σημαδια απο τα οποια θα μπορουσα να καταλαβω την σκεψη φυγης της πρωην κοπελας μου. εγω προφανως δεν τα αντιληφθηκα.ποια ηταν αυτα κατα την αποψη σου απο αυτα που διαβασες;
ευχαριστω
Ακόμα και μάγος να ήμουν και να σου έλεγα αυτό κι αυτό, έχει καμμιά σημασία πιά?
ειπες οτι δεν εφυγε ξαφνικα(συμφωνω απλα σε μενα με την συμπεριφορα της μου φανηκε ο χωρισμος πολυ ξαφνικος)&οτι δεν καταλαβαινα.ποια ειναι λοιπον τα μυνηματα που επρεπε να εχω παρει&δεν αντιληφθηκα ειδικα τον τελευταιο καιρο που ολα εδιχναν οτι ηταν υπεροχα(π.χ. στις διακοπες μας);
27-12-2007, 10:59 #153
Λεό, εγώ δεν είμαι η κοπέλα σου που θα σου εξηγήσει. Μια συλλογιστική έκανα, και είπα οτι όταν ένας άνθρωπος φεύγει, δείχνει από πριν κάποια σημάδια τα οποία εσύ δεν διέκρινες. Τίποτα άλλο.
27-12-2007, 11:42 #154
Λεό, εγώ δεν είμαι η κοπέλα σου που θα σου εξηγήσει. Μια συλλογιστική έκανα, και είπα οτι όταν ένας άνθρωπος φεύγει, δείχνει από πριν κάποια σημάδια τα οποία εσύ δεν διέκρινες. Τίποτα άλλο.
ok.εχεις δικιο.ευχαριστω για τις αποψεις σου&τις πολυτιμες συμβουλες σου..μακαρι να περνουσαν ολα τωρα.μα ακομα αν&εχουν περασει 3,5μηνες απο τοτε που χωρισαμε(πολυ ή λιγο δεν ξερω) ακομα σκεφτομαι μονο αυτην.
σε αυτο το διαστημα γνωρισα&αλλες κοπελες, ακομα&δοκιμασα ερωτικα με μια απο αυτες αλλα ματαια..νομιζα πως θα μου φυγει απο το μυαλο αλλα συμβαινει το αντιθετο..συνειδητοποιω ποσο πολυ την αγαπαω ακομα&οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι της.ειμαι με αλλες αλλα μου ερχονται στο μυαλο μου εικονες απο εκεινη..
πως το εξηγειται αυτο;ειναι φυσιολογικο μετα απο αυτο το διαστημα που εχει μεσολαβησει; αυτη ειναι προφανως τελειως αλλου&μερικες φορες απορω αν ολο αυτο ειναι μισος ή απλα αδιαφορια!
τελικα αυτα ολα ειναι τα συμπτωματα&φισιολογικες συμπεριφορες μετα πο εναν τετοιο χωρισμο;γιατι βγαζει προς τα εμενα ενα μισος που δεν μπορω να καταλαβω απο που πηγαζει;
27-12-2007, 12:26 #155
Nομίζω ότι σε μια σχέση και μάλιστα σοβαρή όπως του φίλου μας , δεν έχουν θέση τα \"σημάδια\".Θα έπρεπε να μιλήσει ξεκάθαρα , να εκφραστεί με λέξεις , να πει τι δεν πάει καλά.Oι γρίφοι και οι υπαινιγμοί δεν έχουν θέση σε μια σχέση.
27-12-2007, 12:32 #156
Το τι θάπρεπε είναι άλλο. Αμα δεν έχεις διάλογο για το τι τρέχει, δεν μπορεί, έχεις κάποια δείγματα. Γι αυτά μιλάω.
27-12-2007, 12:46 #157
leo, αναφέρθηκες πολλές φορές στο πόσο ωραία ήταν όλα το καλοκαίρι...
σκέφτηκες την περίπτωση να ήταν η τελευταία της προσπάθεια να μείνει σε μιά σχέση που ενδεχομένως δεν ήθελε να χαλάσει; Αλλά που τελικά είχε κλείσει τον κύκλο της για εκείνη;
Αναφέρθηκε και πιο πάνω (από τον krino αν δεν κάνω λάθος), ας μην υποτιμάμε τον παράγοντα ηλικία.
Ούτε τον παράγοντα συνήθεια.
Ούτε τον παράγοντα εγωισμός.
Και θα περάσεις κάποιο χρόνο με πόνο και με το μεγάλο γιατί να σε βασανίζει, και θα τα κοσκινίζεις όλα ξανά και ξανά στο κεφάλι σου και θα θυμώνεις, μέχρι να κλείσει ο κύκλος και για σένα. Και -όπως γίνεται πάντα- ένα πρωί θα ξυπνήσεις και θα έχει γίνει το κλικ του κλεισίματος και για σένα και θα τραβήξεις τη γραμμή. Μέχρι τότε, προσπάθησε όσο γίνεται να μην αφήσεις όλο αυτό να σε παρασύρει σε σκέψεις και λόγια αρνητικά για εκείνη, που αργότερα, όταν συνέλθεις με το καλό, θα σε κάνουν να νοιώσεις άσχημα και να τα μετανοιώσεις.
Πάντως θα ήταν ανεκτίμητο να μπορούσαμε να ακούσουμε την ιστορία και από την άλλη πλευρά...
27-12-2007, 13:30 #158
εαν ειχε κλεισει το κυκλο της η σχεση μας επρεπε να μου το πει,να μου μιλησει για τους προβληματισμους της..οχι να ειναι μαζι μου ολη την μερα επι τοσους μηνες τελειως φυσιολογικη&μετα να φευγει&να τα διαλυει ολα..εγω δηλ.πως να αντιδρασω;εχασα την γη κατω απτα ποδια μου..αλλα αυτο δεν την προβληματισε ουδολως..και να σας πω την ιστορια απο την αλλη πλευρα;
εμενα οταν μου ζητησε αρχικα να χωρισουμε μου ειπε μονο οτι κουραστηκε απο την σχεση, οτι θελει να μεινει μονη, οτι σκεφτηκε πρωτη φορα καπποιον αλλο&δεν μπορει να με κοροιδευει..οτι μαγαπαει αλλα νοιωθει ενα κενο οταν με βλεπει..τωρα πως γινεται να αισθανοταν αγαπη, ερωτα κτλ 2-3βδομαδες πριν χωρισουμε&μετα να λεει οτι νοιωθει ενα κενο αυτο δεν μπορω να το εξηγησω!
και αφου χωρισαμε εμαθα οτι τα φτιαχνει με τον συναδελφο της&με κατηγορει αποκλειστικα για ολα..λεει οτι ειχα σχεση με μια αλλη(την τηλεφωνικη ναι).θυμαται&εξιστορει τα παντα με καθε λεπτομερεια&το χειροτερο λεει&ψεμματα.καταστασεις που ουδεποτε εγιναν..
μπορει να με κατηγορησει για οτι θελει αλλα οχι για την ειλικρινια μου(μεχρι βλακειας)..σε αυτην νομιζα οτι στηριζεται μια σχεση..ομως αυτη δεν ηταν ειλικρινης.επιαζε με αλλον, εφευγε απο εμενα&ομως εμενε μεχρις τελικης πτωσεως χωρις να με προειδοποιησει για τις σκεψεις της..
κουρασα αλλα νομιζω οτι ειμαι αδικημενος απο την ολη συμπεριφορα της.εγω ποτε δεν θα εφτανα στο σημειο να την κατηγορησω για να καλυψω-δικαιολογησω σε τριτους μια αοφαση μου..
27-12-2007, 13:33 #159
Οκ, το ακροατήριο λοιπόν σε ανακηρύσσει αθώο και σε απαλάσσει λόγω προτέρου εντίμου βίου.
Αλλο?
27-12-2007, 13:59 #160
Οκ, το ακροατήριο λοιπόν σε ανακηρύσσει αθώο και σε απαλάσσει λόγω προτέρου εντίμου βίου.
Αλλο?
καλα ντε, μην ειρωνευεστε..δεν ειπα οτι ειμαι αθωως&αυτη ενοχη.σε εναν χωρισμο φταινε δυο..αλλά..
27-12-2007, 14:03 #161
καλα ντε, μην ειρωνευεστε..δεν ειπα οτι ειμαι αθωως&αυτη ενοχη.σε εναν χωρισμο φταινε δυο..αλλά..Μάκια...
27-12-2007, 14:03 #162
απο οσα εχω διαβασει απο την εξελιξη του θρεντ αυτου, απο σενα Λεο, εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι παρα τα πολλα χρονια της σχεσης σας, εισασταν πολυ μακρια ψυχικα και συναισθηματικα....
δεν υπαρχει αλλος τροπος να εξηγηθει το γεγονος οτι εσυ νομισες οτι η ιστορια με την τηλεφωνικη σχεση δεν την αγγιζε καν ενω τελικα φαινεται οτι την πειραζε και βεβαια δεν υπαρχει αλλος τροπος να εξηγηθει το γεγονος οτι ειχες την εντυπωση οτι η κοπελα ειναι ερωτευμενη μαζι σου, ενω αυτη ηταν υπ ατμον......
και θα συμφωνησω με οσους ειπαν οτι αυτα τα πραγματα σε μια μακροχρονια σχεση δεν γινονται με τπτ απ τη μια μερα στην αλλη....
απλα ΕΣΥ τα καταλαβες απ τη μια μερα στην αλλη....
εφοσον δεν ησουν σε θεση να αφουγκραζεσαι τα μηνυματα που εστελνε η κοπελα σου για την απομακρυνση της,διοτι μηνυματα υπηρχαν, δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να μην υπηρχαν, αλλα μη με ρωτησεις ποια ηταν αυτα, δικη σου ηταν ησ χεση, εσυ επρεπε να τα αναγνωρισεις...εγω στις δικες μου σχεσεις ξερω πολυ καλα ποια ειναι τα μηνυματα αυτα, τα δεχομαι και τα σεβομαι και ποτε δεν κλαιγομαι για κατι που εχει τελειωσει ενω φταιγαμε κι οι δυο, γιατι (επισησς) δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομυριο να εφταιγε μονο η φιλη σου....
και ΟΧΙ, δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να τα λεμε ολα με λεξεις.....
οσο εσυ επικαλεισαι αυτο, τοσο και η κοπελα μπορει να επικαλεστει οτι εσυ οφειλες να την ξερεις καλυτερα κι οχι αυτη να στα εξηγει ολα με δηλωσεις σαφεις και ξεκαθαρες....ετσι κι αλλιως δεν εχουμε ακουσει την δικη της πλευρα της ιστοριας και παω στοιχημα οτι δεν θα εχει καμια σχεση με τις δικες σου κρισεις.....
το αν ειπε και καποια ψεματα εναντιον σου, να το δεχτω εφοσον δεν ειναι εδω καποιος να το διαψευσει εκ μερους της...αλλα εσυ μοιαζει να το χρησιμοποιεις αυτο σαν αλλοθι για την ακριβεια των λογων σου εφ ολης της υλης...
αν τα ειπε αυτα τα ψεματα δηλαδη, καθολου δε σημαινει οτι ηταν ερωτευμενη πριν 2 βδομαδες οπως λες καισ τραβωσε ξαφνικα και ολα τα αλλα που ισχυριζεσαι...
και μην επιμενεις να ρωτας τους φιλους εδω να σου πουν τα σημαδια της στραβομαρας της, γιατι δεν ηταν εκει κανεις αλλος...οι δυο σας εισασταν, και τα σημαδια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ υπηρχαν....ΕΣΥ δεν τα εβλεπες, η εκανες οτι δεν τα εβλεπες....
εν συντομια να σου πω τι πιστευω εγω, οτι εγινε στην σχεση σου...
ησουν ανεκαθεν μακρια απο την σκεψη της και τις επιθυμιες της και αυτο βοηθησε να αρχισει να απομακρυνεται ψυχικα μολις αρχισε η κοπωση στην σχεση αυτη (η δικη της κοπωση). η ιστορια με την αλλη, της την εσπασε, και δεν μπορουσε να πιστεψει ποσο ......ασχετος ας πω για να μη βρισω, εισαι που δεν καταλαβαινεις οτι ακτι τετοιο την ενοχλει ,χωρις να χρειαστει να σου κανει σκηνικο.....
αλλα ο λογος του χωρισμου ηταν οτι βαρεθηκε σε αυτη την σχεση, της περασε το παθος για σενα, γνωρισε και καποιον αλλο που της προκαλεσε ενα νεο παθος, και πηγε γι αλλα τρεχοντας και χοροπηδωντας....
αυτα πιστευω εγω γι αυτη την ιστορια...
27-12-2007, 14:10 #163
αι γιάσου !
27-12-2007, 14:22 #164
Το λοιπόν για να τελειώνουμε, λεό το μόνο που μπορώ να κάνω για σένα, είναι να σου προσφέρω την αγκαλιά μου, να κλάψεις, να πεις τον πόνο σου, να βρίσουμε παρέα, και ό,τι άλλο γουστάρεις!!!!!
περιμένω γου του γου......
27-12-2007, 14:46 #165
σεβαστες οι αποψεις σας&ευχαριστω μα εχω καποιες αποριες..
1. λετε οτι ημουν ανεκαθεν μακρια απο τις σκεψεις-επυθιμιες της..
ποτε δεν μου εδειξε οτι δεν περναει καλα μαζι μου.αντιθετως ελεγε σε ολυς&εδειχνε οτι της αρεσουν αυτα που κανουμε..και εδω να πω οτι απο την φυση μου ειμαι ανθρωπος του εξω..ξερω οτι σε μια πολυχρονη ειδικα σχεση πρεπει να αλλζεις παραστασεις για να την αννανεωνεις..εγω φροντιζα να διασκεδαζουμε με πολους τροπους, να αννανεωνωμαστε για να μην βαριομαστε..
εαν σκεφτοταν αλλα ας μου τα ελεγε..εγω πορευομουν με οδηγο τα οσα μου εδειχνε καθημερινα.&πιστεψτε με ποτε δεν μου εδειξε οτι σκεφτοταν κατι διαφορετικο απο οσα καναμε..παντα ζητουσα την γνωμη της&οτι καναμε το καναμε μαζι..αν επυθυμουσε κατι αλλο επρεπε να μου το πει οπως εκανα&εγω..μαντης δεν εγινα ακομα.
2. σαφως&μου εστελνε μηνυματα&εγω τα επαιρνα.βεβαια δεν περιμενα με βαση την συνολικη συμπεριφορα της οτι την ενοχλει τοσο(λαθος μου) αλλα αυτο το συμπερανα με βαση την ανοχη της συνολικα τοσο καιρο σε αυτο το θεμα..εν τελει εγω καταλαβα, μετανιωσα&της εδειξα οτι θελω μονο αυτη.οτι ειχα μια κακη συμπεριφορα, αλλα οτι παντα την αγαπουσα&προσπαθησα να κανω τα παντα για να της το αποδειξω.νομισα οτι με συγωρεσε(ετσι εδειξε)οτι το εβαλε στην ακρη.&ηρθε μετα απο καιρο,μετα απο αραβωνες,ξαφνικα να θυμηθει το ηθικο μου παραπτωμα για το οποιο ηξερε τα παντα εξαρχης&δεν μιλουσε σε κανεναν.το εβαλε ως τον λογο του χωρισμου μας..μα αν ηταν ετσι θα με χωριζε τοτε οχι τωρα.
εγω παντως θα την συγχωρουσα&δεν θα θεωρουσα μια τετοια ιστορια ικανη να διαλυσει μια σχεση οπως την δικη μας..
\"λογος του χωρισμου ηταν οτι βαρεθηκε σε αυτη την σχεση, της περασε το παθος για σενα, γνωρισε και καποιον αλλο που της προκαλεσε ενα νεο παθος, και πηγε γι αλλα τρεχοντας και χοροπηδωντας....\"
ναι αυτος ηταν ο λογος και τελικα θα γινοταν ετσι&αλλιως..απο οταν τα πρωτοφτιαξαμε σκεφτοταν το που θα καταληξουμε.το ελεγε σε φιλες της μα ποτε σε μενα..εγω ποτε δεν ειδα ετσι την σχεση μας..δεν ειχα τετοια απωθημενα.
και σιγουρα αφουγκραζομουνα τα μηνυματα της..καθολη την διαρκεια του καλοκαιριου πριν χωρισουμε ηταν συνεχως μαζι μου.εδειχνε χαρουμενη.ελεγε ποσο καλα περναει.εκανε σχεδια για τον χειμωνα.μου λεγε ποσο με θελει ποσο μαγαπαει..με λογια&με εργα.
η συμπεριφορα της αρχιζε να αλλαζει λιγες μερες πριν μου πει να χωρισουμε..ναι μονο εγω ξερω τα σημαδια&σας λεω την απολυτη αληθεια..πιστεψτε με.δεν ειμαι βλακας θα καταλαβαινα αν ηταν αλλιως τα πραγματα..
εαν με βαρεθηκε επρεπε να μου το δειξει να μου το πει..οχι να τριγυρναει μαζι μου να μου λεεει το ποσο καλα περναει&μετα να μου πει κουραστηκα..απο τι βαρεθηκε&ποτε.απο αυγουστο σε σεπτεμβρη;
εγω την πιστεψα.νομισα πως σκεφτομασταν το ιδιο&ποτε δεν θα της φερομουν ετσι.ποτε δεν θα ειχα μια τοσο αποτομη αλλαγη συμπεριφορας..αυτο με \"σκοτωσε\".
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή