Results 241 to 247 of 247
-
23-01-2008, 16:56 #241
leo,
είχα πει δεν θα ξαναμιλήσω εδώ, αλλά μπαίνω με τη διάθεση να διαβάσω καινούργιο επεισόδιο για σένα και βλέπω 23/1, τα ίδια. Δεν θα μιλήσω για liber και krino, αλλά μήπως σκέφτηκες ότι τα παιδιά από καλή προαίρεση σχολιάζουν έτσι?
Ξεκόλλα βρε φίλε μας.
Πολύ φιλικά
Ρ
- 23-01-2008, 19:30 #242
Originally posted by krino
:cool:
http://clubs.pathfinder.gr/logo.php?club=filotelismos
και επανερχομαι για να προσθεσω πλην του συννημενου οτι με ενοχλουν χρηστες που ειναι μελη σε μια κοινοτητα εδω και μηνες και γραφουν μονο και μονο για το πονο τους (εξαιρεση ενα ποστ - αυτο που θελουν οι γυναικες! 10-12-2007 στις 09:14).
Μου κανουν για πολυ εγωιστικα ατομα που ειναι αυστηρα και μονο για την παρτη τους.
Προτιμω να διαθεσω αλλου το χρονο μου και την σκεψη μου για ατομα που σκεφτονται και τους διπλανους τους και οτι δεν ειναι το κεντρο του πλανητη.
Για ολα αυτα τα προβληματα που γραφω παραπανω, εχω παρει ενα καφασι σοδες να τις πιω να μου περασει...!
Στην υγεια μας....
:cool:
24-01-2008, 08:59 #243
εχετε δικιο. πρεπει να ξεκολησω αν&δεν το βλεπω. sorry για την καταχρηση αλλα πιστευω να καταλαβαινετε εστω&λιγο τον πονο μου.μπορει εσεις να εχετε περασει αναλογες καταστασεις εγω ομως πρωτη φορα αγαπησα &χωρισα ετσι. πανω στην απελπισια μου ψαχνω διεξοδους&παυσιπονα! ψαχνω ελπιδα. γινομαι κουραστικος χωρις να το θελω.δεν ημουν ετσι τωρα εγινα. θα το παλεψω ομως&θα αλλαξω, θα βγω απο αυτο το τελμα&το αδιεξοδο.
μπορει να βγαζω εγωισμο σε εσας ομως πιστεψτε με πως δεν διαθετω&πολυ απο αυτον. σε διαφορετκη περιπτωση τωρα δεν θα εγραφα εδω&δεν θα εξιστορουσα ποσο την αγαπαω ακομα.
ο καθενας βεβαια ελευθερος ειναι να πιστευει οτι θελει.
ευχαριστω για την παραθεση των αποψεων σας σχετικα με εμενα. θα προσπαθησω να ακολουθησω ορισμενα πραγματα που μου ειπατε&οτι ειναι να γινει θα γινει. πιστευω ακομα..
φιλικα leo
25-01-2008, 16:44 #244
φιλε εχω και γω ακριβως τα ιδια προβληματα!!!!!!!!!!!
συντομα θα σου στειλω αναλυτικα την δικη μ περιπτωση. ισως σε βοηθησει.............
και ουτε εγω εχω εμπειριες
16 ειμαι............................
19-02-2008, 17:03 #245
καλησπερα σε ολους! οχι δεν ξεχασα το forum απλα αποσυρθηκα μιας&ειχα κουρασει ανακυκλωνοντας την μιζερια μου στην οποια ειχα περιελθει.
απλα σημερα ειπα να γραψω κατι για να ευχαριστησω με αυτο τον τροπο ολους οσους ασχοληθηκαν λιγο ή περισοτερο με το ¨προβλημα΄μου.
σας ευχαριστω ολους λοιπον. μου δωσατε δυναμη, να συνεχισω την ζωη μου&να αλλαξω οπτικη γωνια στο τροπο που εβλεπα μεχρι προτινος καποια πραγματα μεσα απο πολυωρη συζητηση με τον εαυτο μου.
οσο αναφορα το παρον, χαμογελαω ξανα, κανω ονειρα ξανα, ελπιζω ξανα..αφου τα βρηκα με εμενα, ολα αρχισαν να ερχονται απο μονα τους..το μελλον δεν με ενδιαφερει πολυ απλα το κοιταζω κλεφτα επιτελους με χαμογελο!
19-02-2008, 19:33 #246
Βρε καλώς τονα, που πήγες καλέ ? μας έλειψες, το ξέρεις?
Χαίρομαι που είσαι καλά. Μείνε μαζί μας.
Φιλιάαααααααααααα.
:)
21-02-2008, 20:37 #247
Originally posted by leo79
καλησπερα σε ολους! οχι δεν ξεχασα το forum απλα αποσυρθηκα μιας&ειχα κουρασει ανακυκλωνοντας την μιζερια μου στην οποια ειχα περιελθει.
απλα σημερα ειπα να γραψω κατι για να ευχαριστησω με αυτο τον τροπο ολους οσους ασχοληθηκαν λιγο ή περισοτερο με το ¨προβλημα΄μου.
σας ευχαριστω ολους λοιπον. μου δωσατε δυναμη, να συνεχισω την ζωη μου&να αλλαξω οπτικη γωνια στο τροπο που εβλεπα μεχρι προτινος καποια πραγματα μεσα απο πολυωρη συζητηση με τον εαυτο μου.
οσο αναφορα το παρον, χαμογελαω ξανα, κανω ονειρα ξανα, ελπιζω ξανα..αφου τα βρηκα με εμενα, ολα αρχισαν να ερχονται απο μονα τους..το μελλον δεν με ενδιαφερει πολυ απλα το κοιταζω κλεφτα επιτελους με χαμογελο!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια