χωρισμος μετα απο πολυχρονη σχεση-αραβωνα - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617
Results 241 to 247 of 247
    Senior Member
    leo,

είχα πει δεν θα ξαναμιλήσω εδώ, αλλά μπαίνω με τη διάθεση να διαβάσω καινούργιο επεισόδιο για σένα και βλέπω 23/1, τα ίδια. Δεν θα μιλήσω για liber και krino, αλλά μήπως σκέφτηκες ότι τα παιδιά από καλή προαίρεση σχολιάζουν έτσι?

Ξεκόλλα βρε φίλε μας.
    Πολύ φιλικά
    Ρ

Banned
    Originally posted by krino
    :cool:

http://clubs.pathfinder.gr/logo.php?club=filotelismos

και επανερχομαι για να προσθεσω πλην του συννημενου οτι με ενοχλουν χρηστες που ειναι μελη σε μια κοινοτητα εδω και μηνες και γραφουν μονο και μονο για το πονο τους (εξαιρεση ενα ποστ - αυτο που θελουν οι γυναικες! 10-12-2007 στις 09:14).

Μου κανουν για πολυ εγωιστικα ατομα που ειναι αυστηρα και μονο για την παρτη τους.

Προτιμω να διαθεσω αλλου το χρονο μου και την σκεψη μου για ατομα που σκεφτονται και τους διπλανους τους και οτι δεν ειναι το κεντρο του πλανητη.

Για ολα αυτα τα προβληματα που γραφω παραπανω, εχω παρει ενα καφασι σοδες να τις πιω να μου περασει...!
    Στην υγεια μας....
    :cool:

Member
    εχετε δικιο. πρεπει να ξεκολησω αν&δεν το βλεπω. sorry για την καταχρηση αλλα πιστευω να καταλαβαινετε εστω&λιγο τον πονο μου.μπορει εσεις να εχετε περασει αναλογες καταστασεις εγω ομως πρωτη φορα αγαπησα &χωρισα ετσι. πανω στην απελπισια μου ψαχνω διεξοδους&παυσιπονα! ψαχνω ελπιδα. γινομαι κουραστικος χωρις να το θελω.δεν ημουν ετσι τωρα εγινα. θα το παλεψω ομως&θα αλλαξω, θα βγω απο αυτο το τελμα&το αδιεξοδο.

μπορει να βγαζω εγωισμο σε εσας ομως πιστεψτε με πως δεν διαθετω&πολυ απο αυτον. σε διαφορετκη περιπτωση τωρα δεν θα εγραφα εδω&δεν θα εξιστορουσα ποσο την αγαπαω ακομα.

ο καθενας βεβαια ελευθερος ειναι να πιστευει οτι θελει.
    ευχαριστω για την παραθεση των αποψεων σας σχετικα με εμενα. θα προσπαθησω να ακολουθησω ορισμενα πραγματα που μου ειπατε&οτι ειναι να γινει θα γινει. πιστευω ακομα..

φιλικα leo

Junior Member
    φιλε εχω και γω ακριβως τα ιδια προβληματα!!!!!!!!!!!

συντομα θα σου στειλω αναλυτικα την δικη μ περιπτωση. ισως σε βοηθησει.............

και ουτε εγω εχω εμπειριες

16 ειμαι............................

Member
    καλησπερα σε ολους! οχι δεν ξεχασα το forum απλα αποσυρθηκα μιας&ειχα κουρασει ανακυκλωνοντας την μιζερια μου στην οποια ειχα περιελθει.
    απλα σημερα ειπα να γραψω κατι για να ευχαριστησω με αυτο τον τροπο ολους οσους ασχοληθηκαν λιγο ή περισοτερο με το ¨προβλημα΄μου.

σας ευχαριστω ολους λοιπον. μου δωσατε δυναμη, να συνεχισω την ζωη μου&να αλλαξω οπτικη γωνια στο τροπο που εβλεπα μεχρι προτινος καποια πραγματα μεσα απο πολυωρη συζητηση με τον εαυτο μου.

οσο αναφορα το παρον, χαμογελαω ξανα, κανω ονειρα ξανα, ελπιζω ξανα..αφου τα βρηκα με εμενα, ολα αρχισαν να ερχονται απο μονα τους..το μελλον δεν με ενδιαφερει πολυ απλα το κοιταζω κλεφτα επιτελους με χαμογελο!

Senior Member
    Βρε καλώς τονα, που πήγες καλέ ? μας έλειψες, το ξέρεις?

Χαίρομαι που είσαι καλά. Μείνε μαζί μας.

Φιλιάαααααααααααα.

:)

Senior Member
    Originally posted by leo79
    καλησπερα σε ολους! οχι δεν ξεχασα το forum απλα αποσυρθηκα μιας&ειχα κουρασει ανακυκλωνοντας την μιζερια μου στην οποια ειχα περιελθει.
    απλα σημερα ειπα να γραψω κατι για να ευχαριστησω με αυτο τον τροπο ολους οσους ασχοληθηκαν λιγο ή περισοτερο με το ¨προβλημα΄μου.

σας ευχαριστω ολους λοιπον. μου δωσατε δυναμη, να συνεχισω την ζωη μου&να αλλαξω οπτικη γωνια στο τροπο που εβλεπα μεχρι προτινος καποια πραγματα μεσα απο πολυωρη συζητηση με τον εαυτο μου.

οσο αναφορα το παρον, χαμογελαω ξανα, κανω ονειρα ξανα, ελπιζω ξανα..αφου τα βρηκα με εμενα, ολα αρχισαν να ερχονται απο μονα τους..το μελλον δεν με ενδιαφερει πολυ απλα το κοιταζω κλεφτα επιτελους με χαμογελο!
    Πολύ καλά νέα ! Συνέχισε να χαμογελάς . ;)

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617