χωρισμος μετα απο πολυχρονη σχεση-αραβωνα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 247
    Member
    υ.γ.
    εγω ποτε δεν ειδα την σχεση μας με ημερομηνια ληξης..αυτη ειχε ανασφαλειες&απωθημενα απο την αρχη.εγω δεν ειχα κανει τιποτα που να την πληγωσει ακομα&ομως αυτη ελεγε οτι καποτε θα κανει το ξεσπασμα.εαν ηθελε να ζησει μια αλλη ζωη επρεπε να μου το ελεγε.γιατι με κυνηγησε τοσο&εκανε τα παντα για να τα φτιαξουμε;εγω την πιστεψα,δεθηκα μαζι της οσο με κανεναν αλλο(καθε μερα ειμασταν μαζι),μπορει να προδωσα καπου την εμπιστοσυνη της,να την πληγωσα,μα μετανοιωσα&το εδειξα..αυτη δεν με προδωσε απλα,με σκοτωσε πνευματικα-ψυχολογικα.
    ζουσα γιαυτην.επαιρνα δυναμη απαυτην.με καταλαβαινε,την καταλαβαινα..τωρα ζω για μενα.δεν θελω.θελω να ζω για να δινω σε αλλον..

ειχα τοση ορεξη για ζωη.να δωσω οσα μπορω σε εναν ανθρωπο που το αξιζει&μαγαπαει.θα εκανα τα παντα.αυτο ομως που μου ζηταει(να ζησω διπλατης μα για πντα μακρια της) ειναι πανω απο μενα.μονο αν φυγω μακρια μπορει να ξεχασω καπως.σε αλλη χωρα ισως.να μαθει ποσο την αγαπησε ενας ανθρωπος που με τοση σκληροτητα&ευκολια τον πεταξε.δεν ειμαι κενος.δεν ειμαι αχρηστος.θελω να προσφερω αγαπη,τρελλα,ερωτα..μα δεν εχω σε ποιον..αυτη που ηθελα να της τα δωσω τα αρνηθηκε&δεν ξερω αν υπαρχει αλλη&αν θα την βρω ποτε..

δεν ξερω τι θα κανω.παντως κατι πρεπει να κανω γιατηνζωη μου γιατι αυτο που ζω εδω&3μηνες δεν ειναι ζωη..ειναι μαρτυριο.
    αυτη ζει καλα&εγω παλευω να σταθω στα ποδια μου.οχι δεν μου αξιζει τοσος πονος.

Senior Member
    Originally posted by leo79
    δεν συζητησαμε,δεν μου αφησε κανενα περιθωριο..

Κανεις λάθος !!!!!!!!!!!!!!!

Τοσο καιρό μαζί , είχατε περιθώριο !!!

Δεν ξέρω αν αυτή δεν μίλησε ή εσύ δεν άκουσες ! Αλλα σίγουρα τα συναισθήματα της υπήρχαν καιρο .........

Εγω στην σχέση μου μιλάω , αλλά .......... ποσες φορές αυτά που λέω ακούγονται ????
    Εκφράζω κατι , λέγοντας οτι είναι σημαντικό για εμένα, αλλα με ωραίο τρόπο ............
    Δεν ακούγομαι πάντα ! Οσο ο άλλος δεν βγαίνει απο την βολή του , δεν αρχίζει να ανησυχεί !!!!!!!!!!!!!!!!
    Και αν φτάσω στο αμήν και το πώ έντονα , ακούω το εξής : Γιατι δεν μίλησες ?
    Ξέρεις ποσο εκνευριστικό είναι αυτό ? Να σου λένε οτι δεν μίλησες και απο πάνω ?

Θέλει πολύ δουλειά μια σχέση ........... μεταξύ των άλλων , πρέπει να μάθουμε να μιλάμε , να ακούμε και να συζητάμε !

Senior Member
    εγω ποτε δεν ειδα την σχεση μας με ημερομηνια ληξης..αυτη ειχε ανασφαλειες&απωθημενα απο την αρχη.εγω δεν ειχα κανει τιποτα που να την πληγωσει ακομα&ομως αυτη ελεγε οτι καποτε θα κανει το ξεσπασμα.

εαν ηθελε να ζησει μια αλλη ζωη επρεπε να μου το ελεγε.
    Σου το είπε , αλλα δεν ήθελες να το δείς !!!!!!!! Εβλεπες αυτό που ήθελες εσύ !!!!!!!!!!

Μέγα λάθος ! Και όλο δικό σου !

γιατι με κυνηγησε τοσο&εκανε τα παντα για να τα φτιαξουμε;
    Γιατι ήθελε να τα φτιάξετε ! Αυτο δεν σημαίνει οτι θα είστε για πάντα μαζί !

θελω να προσφερω αγαπη,τρελλα,ερωτα..μα δεν εχω σε ποιον..αυτη που ηθελα να της τα δωσω τα αρνηθηκε&δεν ξερω αν υπαρχει αλλη&αν θα την βρω ποτε..
    Θα βρεις ...... έχε πίστη ! Αν το θέλεις πραγματικά , θα βρείς ! Κοιτα λίγο τον εαυτό σου και δώσε χρόνο ..............

Banned

ναι με τα χρονια&εγω βαρεθηκα&εγω ενοιωσα κενο μερικες φορες&αναζητησα το παθος σε εναν τηλεφωνικο ερωτα..

ομως καταλαβα ποσο την θελω..και τωρα την θελω ακομα περισσοτερο..

γιατι ζητας απεγνωσμενα να χαλασεις μια ομορφη εικονα που εμεινε και στους δυο σας???
    γιατι θα ηθελες να μενατε μαζι και να βαριεσαι την ωρα και την στιγμη που εισαστε μαζι???

Η ελειψη της σε οδηγησε στην απογνωση και ειναι λογικο.
    Παρολα αυτα, ειναι αδυνατο να μεινεις με μια γυναικα σε ολη σου την ζωη.
    Ενδεχωμενα και η επομενη να ειναι ιδια η και καλυτερη ιστορια.
    Ισως και η μεθ\' επομενη η δεν ξερω εγω ποια.
    Συνεχισε να αναζητας την επομενη σχεση σου οταν θα εισαι ετοιμος και φροντισε να κανεις αυτο ακριβως που θες χωρις λαθη (αν βλεπεις καποιο λαθος μεχρι εδω).
    Κρατα την σχεση σας ως μια καλη εμπειρια και να βαλεις στην καρδια σου με μια γλυκα.

Θυμαμαι την πρωτη μου σχεση που εκανα ακομα με γλυκια αναμνηση.
    Ουδεποτε σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να ειμαι παλι μαζι της σημερα, ομως αυτο δεν σημαινει οτι δεν την εχω καλα μεσα μου. Η ζωη μου τοτε συνεχιστηκε και ετσι επρεπε να γινει.
    Κανε το ιδιο μολις μπορεσεις και συνελθεις.

Δεν εχεις κατι να ανησυχεις, η ολη υποθεση σου ειναι μια πολυ ομαλη ιστορια και ολα οσα εκανες (και η κοπελα επισης) τα βρισκω φυσιολογικα.
    Οποτε μεινε σε αυτα!

;)

Member
    κλειω εσυ καταλαβες απο αυτα που εχω παραθεσει οτι μου μιλουσε;μονο σποντες ,μισολογα..

εαν εγω βασανιζομουν με τοσο σημαντικα προβληματα&δεν ημουν σιγουρος εαν θελω να ειμαι με τον ανθρωπο που ειναι μαζι μουθα ξεκαθαριζα απο την αρχη την κατασταση..

συμφωνω οτι το σκεφτοταν απο καιρο..ομως τι εκανε γιαυτο;
    αραβωνιαστηκε αν&με επιφυλαξεις με μονο σκοπο να συγκατοικησουμε.μετα ολο το καλοκαιρι ερχοταν σπιτι μου.ειμασταν οπως ενα φυσιολογικο ζευγαρι&μαλιστα φετος ειμασταν καλιτερα πο ποτε.σου ορκιζομαι οτι δεν μου εκανε καποια νιξη,παρα μονο στο τελος.ηταν πολυ θερμη απεναντι μου.τα σαβ/κα ερχοταν μαζι μου στο σπιτι οπου παραθεριζαν οι γονεις μου.ειμασταν παρεα συνεχεια με φιλους ολα καλα..χαρουμενοι&ανεμελο� �.μετα πηγαμε διακοπες,μακρια,οι δυο μας&ηταν ολα τοσο ομορφα!
    πως ειναι δυνατον να την απασχολουσαν ολα αυτα&να μην εδειχνε το παραμικρο.αντιθετως να μουλεεει ποσο μαγαπαει,ποσο με θελει&ολα οσα λεει ενας ερωτευμενος ανθρωπος σε εναν αλλο.
    αλλωστε μου ειπε σε μηνυμα της επειτα οτι ολα οσα μου ειπε στις διακοπες μας τα αισθανοταν,αλλα οταν γυρισαμε πισω \"ξεφυγε\" λιγο παραπανω!!

την ξερω 7+ χρονια&δεν ειμαι ουτε βλακας..θα ειχα καταλαβει εαν σκεφτοταν κατι..δεν ειμαι ομως μαντης&με σποντες δεν γινεται κουβεντα.δεν ξερω γιατι τα εκανε ολα αυτα.προσωπικα προτιμουσα να μην πηγαιναμε ποτε διακοπες,να μην υπηρχε αυτο το καλοκαιρι..ας μου ελεγε τι νοιωθει,ας χωριζαμε για ενα διατημα μεσα στο καλοκαιρι..τωρα τι εγινε;μειναμε με τις αναμνησεις ενος ιδανικου καλοκαιριου.μονο που αυτες τις αναμνησεις τις θυμαμαι μονο εγω.αυτη τις ξεχασε ηδη μεσα σε λιγο καιρο.σαν να μην συνεβησαν ποτε.
    και ομως τα ζησαμε ολα αυτα&ηταν εκει&ημουν εκει.
    τοτε ενοιωθε ωραια μαζι μου,μετα τι την επιασε;μου ειπε μετα οτι στο πλοιο οταν γυρνουσαμε ετρεμε γιατι φοβοταν οτι θα χωριζαμε.ναι αυτο δεν το καταλαβα.
    δεν καταλαβα την βιασυνη της.δεν καταλαβα την συμπεριφορα της.προτιμησε να χωρισουμε εχοντας ως κυκνειο ασμα της σχεσης μας ενα ιδανικο καλοκαιρι οπου ξαναερωτευτηκαμε.
    τωρα πως γινεται αυτο&μετα να χωριζεις δεν ξερω..δεν ξερω που θα καταληξει η ιστορια μας..δεν περιμενα ποτε ομως να χωριζαμε ετσι.τοσο απλα.τοσο γρηγορα.χωρις να μπορεσω να κανω κατι για να την διεκδικησω.ουτε να πω αυτα που θελω.
    ισως να ερθει καποτε αυτη η στιγμη με τον καιρο,τις συγκοιριες,ισως&ποτε.

αυτη παντως δειχνει αποφασισμενη να αλλαξει ζωη&ηδη το εκανε.
    γιατι να χωριζουνε ετσι δυο ανθρωποι που αγαπηθηκαν τοσο πολυ..εγω δεν βλεπω τον λογο..αυτη ομως δεν θα μαθω συντομα τι σκεφτηκε,τι ενοιωσε μεσα της&εφτασε ως εδω!γιατι με αντιμεωπισε με τοση αδιαφορια&σκληροτητα..ου� �ε ενα ευχαριστω για οσα ζησαμε..τιποτα..ολα πρεπει να ξεχαστουν.τοσα χρονια να ξεχαστουν σαν να μην ζησαμε.μεγαλωσαμε μαζι,περασαμε ωραια,μια εμπειρια&τωρα τελος.
    εγω ηθελα να μεινω μαζι της γιατι ειναι κακο;ας παιξει,ας ψαχτει&αυτη,μα ειναι κριμα να τελειωνει μια ιστορια αγαπης ετσι απλα.βαριομαστε λεμε..ναι γιατι βλεπουμε την επιφανεια,ζουμε για την προσκαιρη απολαυση&οχι για την πραγματικη ευτυχια της ζωης.
    καταληγουμε να παντρευομαστε ανθρωπους που δεν ειμαστε ευτυχισμενοι μαζι τους,ενω παλιοτερα εχουμε διωξει ανθρωπους που μας αγαπησαν πραγματικα.ετσι ειναι ο κανονας,αυτο πρεπει να κανουμε&εμεις.το καταλαβα&εγω τωρα που μου συνεβει.

μια αγαπη πραγματικα μεγαλη δεν τελειωνει ποτε&ξεπερναει ολα τα παθη της στιγμης,ειναι πανω απολα.αυτο πιστευω αλλα μαλλον ειμαι απο τους λιγους&θα καταληξω μονος μου στο τελος.αν ειναι αυτη η μοιρα μου ας γινει ετσι.πιστεψα σε αυτο το κοριτσι οτι ηταν διαφορετικο απο τα αλλα&ακομα δεν πιστευω οτι αλλαξε για παντα.αλλαξε οχι γιατι δεν ειναι μαζι μου,μα λογω της γενικοτερης συμπεριφορας της.ξυπνησε,νομιζει..λες&� �γω την ειχα φυλακισμενη.
    απλα ζουσαμε το ρομαντικο ονειρο μας σε εναν αλλο κοσμο ομορφο,καλο.αυτη ομως σαγινευτηκε απο τον σκληρο κοσμο μας,οπου κυριαρχει το ψεμα,το seχ, η απατη..

ισως ειμαι ρομαντικος,ευαισθητος,τρελ λος, μα δεν μπορω να πιστεψω το ποσο ευκολα χωριζουμε.ετσι απλα πεταμε ανθρωπους,συναισθηματα..ολ� � γινονται αρκει να ανακαλυψουμε την αγαπη που εχουμε μεσα μας.
    αν συμφωνει εστω&ενας μαζι μου τουλαχιστον θα πιστευω πως δεν ειμαι μονος,θα εχω κερδισεει κατι αφου δεν μπορω να κερδισω την γυναικα της ζωης μου.

στην υγεια της ψευτικης ζωης μας λοιπον..

ευχαριστω για τις συμβουλες σας.

Senior Member
    Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος (είπαμε και \'γω μαντάρα τα κάνω) καλό είναι ν\' ακούμε τι θέλει ο άλλος.

Αν σου λέει ότι θέλει ηρεμία και κάπου να γύρει, μάλλον αυτό είναι.
    Αν σου λέει ότι θέλει να ζήσει τη ζωή της, μάλλον αυτό είναι.

Ίσως και να έφευγε είχες δεν είχες κάνει αυτή την τηλεφωνική σχέση. Αυτό το σκέφτηκες; Απλά τώρα μπορεί να \"πατήσει\" εκεί για να σε κάνει να αισθανθείς εσύ ένοχος που έφυγε. Ενώ απλά εκείνη αυτό θα έκανε έτσι κι αλλιώς.

Τι τα ψάχνεις.... Μου έρχεται στο μυαλό μιά φράση του bukowski που πήγαινε κάπως έτσι: τι τα ψάχνεις φίλε, οι γυναίκες μπορούν από τη μία στιγμή στην άλλη να γυρίσουν τον διακόπτη κι ούτε να σε ξέρουν. Και δεν υπάρχει λόγος.

Νομίζω ότι τώρα το μόνο που έχεις να παλέψεις για να μη χάσεις είναι η αξιοπρέπεια σου. Δώσε δύναμη στον εαυτό σου και βάζε τον σε καταστάσεις που να μπορεί να ξεσκάει και να μην κολλάει στο συγκεκριμένο θέμα.
    Είμαι και \'γω άστα να πάνε.

Η συμβουλή που έδωσε ο κανένας κι η Σοφία στο δικό μου thread είναι κι η καλύτερη. Άσε να περάσει χρόνος. Μετά αν θες κάνε ένα τηλέφωνο να δεις τι παίζει. Αλλά να ζεις παράλληλα. Όχι το μυαλό κολλημένο εκεί.
    Το ότι την \"χρειάζεσαι\" είναι ό,τι πιο ξενερωτικό για \'κείνη.
    Προσωπική μου άποψη είναι ότι το θέμα έχει τελειώσει.

Μπορεί ίσως μετά από μήνες να σε πάρει εκείνη τηλέφωνο μετανοιωμένη. (Μη νομίζεις ότι οι διάφοροι ψευτόμαγκες don juan αφήνουν και τις καλύτερες εντυπώσεις στις γυναίκες. Σ\' αυτές που μας ενδιαφέρουν τουλάχιστον). Οπότε ψυχραιμία, καμία επαφή και κοίτα τη ζωή σου.

Προσωπική εκτίμηση και πάλι, θα πονέσεις αρκετά, όπως γίνεται τώρα, αν δεν επικοινωνήσεις θα έχεις κερδίσει μια ευκαιρεία να σε πάρει εκείνη τηλέφωνο σε κάποιο καιρό. (αν ήμουν στη θέση σου θα χαιρόμουνα που με πήρε αλλά δεν θα τα ξαναέφιαχνα).
    Πίστεψε με η αδιαφορία είναι το καλύτερο.

Αν από την άλλη θέλεις να επικοινωνήσεις, να είσαι προετοιμασμένος για το χειρότερο.

Αλλά γιατί να επικοινωνήσεις με κάποια η οποία σε διαβάλει;
    Με τον τρόπο σου και τη στάση ζωής σου, θα δώσεις τις καλύτερες απαντήσεις. Αυτός είναι κι ο καλύτερος κι ο πιο δύσκολος δρόμος.

Επίσης, τώρα που είναι με τον άλλο, συγνώμη που στο λέω έτσι ωμά, ούτε που θα σε σκέφτεται. Άσε να χαλάσει το σκηνικό και βλέπεις τι θα γίνει. Αν ακόμα το θες.

Senior Member
    leo καταλαβαίνω πως νοιώθεις ......... ολοι έχουμε μέσα μας μια εικόνα της ρομαντικής αγάπης , που έχεις και εσύ !!!

Αλλα παρόλαυτα πρέπει να προχωρήσεις ! Εκεινη τις αποφάσεις της τις έχει πάρει και δεν σε υπολόγισε ........ Πρέπει να κάνεις το ίδιο ...........

Παιζεται η ταινία \'\'Ο ερωτας στα χρόνια της χολέρας\'\' που διηγείται μια ρομαντική αγάπη (αν και δεν είναι καλή η μεταφορά απο το βιβλίο) ........
    Η ταινία έχει happy end , οπότε φοβάμαι οτι είναι ακατάλληλη για να ξεκολλήσεις ...........
    Το αφήνω σε εσένα ........

Member
    ευχαριστω κλειω..την ειδα την ταινία και καπου εκαι ειδα&τον εαυτο μου.οχι με τοσες γυναικες βεβαια!!απλα αισθανομαι οτι δεν θα ξανανοιωσω αυτο που νοιωθω ακομα&τωρα για την κοπελα που ημουν μαζι της τοσα χρονια.για να ξεκολλησω πρεπει να βρω καποια που θα με κανει να αισθανθω καλιτερα απο αυτην&δεν το βλεπω να συμβαινει τουλαχιστον συντομα!

ενα πραγμα δεν μπορω να κατανοησω ακομα..πως ειναι δυνατον να μου ελεγε&να εδειχνε οτι ηταν τοσο καλα μαζι μου&μετα να εφυγε τοσο γρηγορα,με τοση βιασυνη..λες&της στερησα την ελευθερια της,λες&την ειχα φυλακισμενη&ημουν ο τυραννος της.η συμπεριφορα της απεναντι μου αλλαξε πολυ γρηγορα.κατευθειαν πηγε στην αγκαλια ενος αλλου.εκανε σαν να τελειωνε η ζωη της&επρεπε να προλαβει να ζησει πραγματα που δεν εζησε.

οκ να χωρισουμε αλλα δεν μπορει να συμπεριφερεται σε εναν ανθρωπο που εωσε τοσα πολλα,τοσα χρονια ετσι σαν να μην της προσφερα τιποτα.ουτε ενα ευχαριστω.αντιθετως με κατηγορησε παντου..τι να πω δεν αξιζα οτι&να εκανα τετοια συμπεριφορα.γιατι εκανα πολλα γιαυτην οπως&αυτη για εμενα.εγω ομως ποτε δεν την κατηγορησα.αυτη γιατι μου φερθηκε τοσο σκληρα;
    αυτο με πληγωσε&με πονεσε πιο πολυ.

οταν φευγεις απο μια σχεση,μια φιλια,μια δουλεια,κρατας τα καλα,λες ευχαριστω&συνεχιζεις..δε� � κατηγορεις τους ανθρωπους που εζησες μαζι τους εστω&μια στιγμη ευτυχιας..αυτο ειναι αχαριστια,υποβαθμιζει την προσωπικοτητα την δικια σου&του αλλου.

..ολα ομως εδω πληρωνονται καποτε..οτι εδωσες θα παρεις..

Senior Member
    Υπάρχουν άνθρωποι (κι εδώ είμαστε πολλοιοιοιοοι!) οι οποίοι δεν λένε τι αισθάνονται. Μπορεί γιατί φοβόμαστε, γιατί γιατί δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι γίνεται.
    Και μετά εκραγόμαστε, έχοντας κρατήσει τα πάντα μέσα μας και στην συνέχεια κατηγορούμε και τον άλλο ότι δεν μας κατάλαβε.

Μια ιστοριούλα. Με την πρώην κοπέλα μου υπήρχε ένα θέμα στο σπίτι. Τέλος πάντων δεν χρειάζεται να προσδιορίζω αρκεί να πω ότι άπτονταν της καθαριότητας, όχι τίποτα το φοβερό, μια απλή χωροταξική διαρρύθμιση και διατήρηση.

Εγώ ερχόμουνα κουρασμένος από τη δουλειά. Κι είχα τα μοτίβα που έχω και στο σπίτι μου. Προσωπικά δεν με ενοχλούσαν αλλά δεν θα με ενοχλούσε και να τα άλλαζα. Αδιάφορο, να μη σου πω ότι σίγουρα θα τα άλλαζα αν έβλεπα ότι ήταν τόσο σημαντικά για την πρώην κοπελιά μου (φεμινίζουσα δη).

Όταν γύριζα λοιπόν όλο γλύκες, δεν ξεκολλάγαμε ο ένας από τον άλλο. Εγώ στη νιρβάνα μου.

Κάποια στιγμή γι\' αυτές τις οικιακές συνήθειες μου έγινα δέκτης λυσαλλέας φραστικής επίθεσης και μίας εν γένει απαξίωσης. Αλλά πραγματικά από το πουθενά.
    Όχι μόνο εκατηγορήθην σφοδρώς περί παραβιάσεως \"θέσφατων αξιωμάτων\" τα οποία ουδόλως γνώριζα εκ των προτέρων πόσο μάλλον ότι ήταν και θέσφατα αλλά μας την είπε κι όλας ότι έπρεπε να το είχαμε καταλάβει.
    Διπλά ένοχος!

Στις συγκρατημένες μου διαμαρτυρίες ότι δεν έχω συνηθίσει αυτό το στυλ αλλά αλλάζω αρκεί να μου δωθεί χρόνος κι εν πάση περιπτώσει είναι αδύνατον να τα καταλαβαίνω όλα εκ των προτέρων αν κάποιος δεν κάτσει να μου τα εξηγήσει δέχθηκα δεύτερη επίθεση ότι είμαι τόσο πολύ έξυπνος που μπορώ να τα καταλάβω όλα κι αφού δεν το κάνω είναι επειδή δεν θέλω να το κάνω!

Δεν θα ήταν απλούστερο να μου το\'λεγε; Θα με έχανε; Όχι βέβαια. Απλά θα έκανα την πλάκα μου και θα υπάκουα (δεν είχα πρόβλημα).

Senior Member
    Εμένα μ αρέσουν οι ακατάστατοι, τα φτιαχνουμε?:P

Senior Member
    Μέσα! :P

Senior Member
    :cool:

Senior Member
    Δικιο έχεις Αλεξανδρε ......

Τιποτα δεν είναι δεδομένο ........... πρέπει να λεχθεί ! Και έπειτα να συζητηθεί , αν υπάρχει διαφωνία ..............

Member
    καλημερα σε ολους.
    συμφωνω&εγω οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο&ολα πρεπει να συζητιουνται σε μια σχεση οταν υπαρχει καποιο προβλημα.

στην περιπτωση μου το οξυμωρο γεγονος ηταν το εξης:η κοπελα μου ειχε ενα προβλημα.ναι την πληγωσα πρωτος,εχασε ενα μερος της εμπιστοσυνης που μου ειχε.μου εδειξε αρχικα οτι την πειραζει&μετα τιποτα.συνεχιζε να ειναι μαζι μου,το παιζε αδιαφορη,υπερανω,κυρια.
    αφου την ενοχλουσε τοσο&εβλεπε οτι εγω δεν αλλαζω σταση,γιατι δεν εκανε κατι αλλο(πχ.να με χωριζε,να εφευγε).εγω θα καταλαβαινα αμεσως οτι την χανω&θα εκανα τα παντα για να την κρατησω.

αντιθετως με την συμπεριφορα της μου εδειχνε οτι δεν την πειραζει&τοσο.μου ελεγε οτι ειναι καλο να υπαρχει ενα τριτο προσωπο γαι να ζηλευει&να με διεκδικει.ηξερε ποσο την αγαπαω&οτι ολα θα τελειωναν αν μου το εδιχνε καπως αλλιως αφου δεν το καταλαβαινα ετσι.

δεν την κατηγορω,ομως τωρα δεν μπορει να κατηγορει μονο εμενα για μια κατασταση την οποια ηξερε&ανεχοταν&η ιδια.δεν ειχα εμπειρια απο γυναικες,η πρωτη μου σχεση ηταν,δεν ηξερα ποσο την πληγωνει.δικαιολογιες αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

αφου την ενοχλουσε τοσο επρεπε να μου το εδειχνε με το καλο ή με το κακο.αντιθετως εμεινε στην σχεση γιατι με αγαπουσε,δεν ηθελε να χωρισουμε.πληγωνοταν,κουρα στηκε απο αυτη τη κατασταση καπου ξενερωσε,αλλα δεν με χωρισε.ποιος ηταν ο στοχος της;προφανως ηξερε οτι θα το ξεπερασουμε&οτι δεν ηταν αυτος ο λογος που θα μας εκανε να χωρισουμε.

εντελει εγω τελειωσα αυτη την κατασταση.μετα της δωθηκα ολοκληρωτικα,ηξερα τι ηθελα.με κερδισε,πετυχε τον στοχο της.για ποιο λογο να με χωρισει μετα;δεν το εκανε τοσο καιρο,γιατι να το κανει μετα;
    απλα..ειδε οτι με κερδισε,ικανοποιησε τον εγωισμο της.την φλερταρε καποιος αλλος,εγω την πιεζα να κανει κατι για το οποιο δεν ηταν ετοιμη(συγκατοικηση),εχασε το παθος λογω της πολυχρονης σχεσης&της καθημερινοτητας,ηθελε να δοκιμασει&κατι αλλο..
    ετσι δικαιολογω την τοση βιασυνη της να φυγει.οταν ειμασταν διακοπες δεν τα σκεφτοταν αυτα.μου ελεγε πως μαγαπουσε,ποσο με ηθελε,καναμε ονειρα.ολα ηταν τοσο ομορφα.οταν επιστρεφαμε πισω αρχισε παλι να τα σκεφτεται.της ειχε γινει εμμονή&δεν μπορεσε να το ξεπερασει.
    εγω της τα εδωσα ολα μα δεν μποορεσα να την κρατησω.επρεπε να ζησει το διαφορετικο..τωρα αν αυτο θα ειναι μονιμο δεν ξερω.
    εγω ξερω οτι με κατηγορησε για κατι στο οποιο ειμασταν συμμετοχοι&οι δυο&μου επερειψε ολες τις ευθυνες.ειπε στους δικους της οτι χωρισαμε λογω της δικιας μου ιστοριας και μονο γιαυτο.αυτο ομως ειναι ενα μεγαλο ψεμα.ναι ηταν&αυτο,αλλα δεν θα χωριζαμε ποτε μονο γιαυτο.
    απλα της ειχε μπει απο καιρο στο μυαλο ενας αλλος γιατι προφανως της ειχε φυγει το παθος για μενα&επετρεψα&εγω με την σταση μου να γινει αυτο.θεωργησε σωστο να μην με κοροιδευει οσο&να μαγαπουσε,που μαγαπουσε.χωρισε για να ζησει αυτο που τωρα ηθελε πιο πολυ.
    εγω το εζησα μεσα στην σχεση.τηλεφωνικα μεν ομως ηταν μια εμπειρια απο την οποια καταλαβα ποσο πολυ αγαπαω την κοπελα μου&πως θελω να ζησω ολη την ζωη μου κοντα της.
    καποτε θα ερχοταν η ωρα να δοκιμασει&αυτη.βεβαια τωρα δεν ειναι κοντα μου&υπαρχει η περιπτωση να με ξεχασει&να συνηθισει με τον αλλον.
    πιστευω ομως στην δυναμη της αγαπης.αν με αγαπαει οσο ελεγε ολα θα ειναι περαστικα οπως ηταν&η δικια μου ιστορια με την αλλη.
    εγω δεν θα περιμενω,θα ζησω,θα της αποδειξω ποσο την αγαπαω&τι αξιζω.αν ειναι να ειμαστε μαζι θα συμβει ετσι ξαφνικα οπως&χωρισαμε.αλλιως ο καθενας θα κανει την ζωη του&θα βρει περισοτερη ευτυχια καπου αλλου.
    συγχωρεστε με που κουρασα&μακρυγορησα μα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας εχοντας γνωση του θεματος.

τελικα ειναι ολοι αυτοι λογοι για να σταθουν εμποδια για παντα μεταξυ μας;τι ειναι η αγαπη,πονοκεφαλος;μια ερχεται,μια φευγει;ο ερωτας ξαναγιενιεται αρκει να βρουμε την σωστη συνταγη..ναι κουρασε η πολυχρονη σχεση μα ολα αλλαζουν αν το θελουμε.αν χασεις αυτοι που ειχες,αν ζησεις εμπειριες νεες τοτε εκτιμας αυτο που ειχες,συγκρινεις&αποφασι ζεις.

το γυαλι ραγιζει&δεν ξανακολλαει..φιλοσοφιες&� �ογια..ολα ειναι πολυ λιγα για να σταθουν εμποδιο στην δυναμη της αγαπης.ξερω ανθρωπους που χωρισαν&μετα ξαναεσμιξαν ακομη πιο δυνατοι απο πριν..ολα γινονται αρκει να μην υπαρχει εγωισμος..
    ..ειμαι ρομαντικος;;απλα πιστευω στην αγαπη,στην συγχωρεση..

ΕΣΕΙΣ;;;

Banned
    Ειλικρινα, δεν καταλαβαινω γιατι ψαχνεις απαντησεις πολυ πιθανον εκει που δεν υπαρχουν.
    Αυτο το λεω γιατι η δοκιμασια που υποβαλεις τον εαυτο σου ειναι τεραστια.....

καλημερα σε ολους.
    συμφωνω&εγω οτι τιποτα δεν ειναι δεδομενο&ολα πρεπει να συζητιουνται σε μια σχεση οταν υπαρχει καποιο προβλημα.

Αυτα ειναι ευχολογια.
    Σπανια θα δεις ζευγαρι να εχει ξεπερασει τις συνηθεις ανθρωπινες αδυναμιες και να κανει αυτο που λες.
    Αυτο που θα δεις γυρω σου ειναι ζευγαρια που ζουν λεγωντας τα 2 σημεια και κρυβουν επιμελως αλλα 8.
    Το προβληματα που λες υπαρχουν και ο καθενας τα σερνει στην πλατη του, ισως και ισοβιως.

στην περιπτωση μου το οξυμωρο γεγονος ηταν το εξης:η κοπελα μου ειχε ενα προβλημα.ναι την πληγωσα πρωτος,

cucumber origane...

εχασε ενα μερος της εμπιστοσυνης που μου ειχε.μου εδειξε αρχικα οτι την πειραζει&μετα τιποτα.συνεχιζε να ειναι μαζι μου,το παιζε αδιαφορη,υπερανω,κυρια.

τιποτα δεν την πειραξε, μιας και το ψαχνεις απλα εχασε το ενδιαφερον της για σενα.
    Το πακετο \"phone sex\" ηταν μονο μια αφορμη.

αφου την ενοχλουσε τοσο&εβλεπε οτι εγω δεν αλλαζω σταση,γιατι δεν εκανε κατι αλλο(πχ.να με χωριζε,να εφευγε).

Να φυγει να παει που? τι εναλλακτικες ειχε τοτε??
    Οταν δημιουργηθηκαν, σε χαιρετησε κανονικα.
    Το λαθος σου ηταν που το αφησες να τσουλισει ετσι.
    Κατ΄εμε, επρεπε να γινει το εξης:
    Ειτε να χωρισετε επειδη εσυ κανεις τα δικα σου, ειτε να κανετε phone sex με οποιον κανει κεφι ο καθενας.

εγω θα καταλαβαινα αμεσως οτι την χανω&θα εκανα τα παντα για να την κρατησω.

Οταν η αλλη σηκωνει πανια, και αλυσιδα να βαλει δεν την κρατας με τιποτα.
    Ακομα και αν τα καταφερεις θα ειναι βασει ψυχαναγκασμου.

αντιθετως με την συμπεριφορα της μου εδειχνε οτι δεν την πειραζει&τοσο.μου ελεγε οτι ειναι καλο να υπαρχει ενα τριτο προσωπο γαι να ζηλευει&να με διεκδικει.ηξερε ποσο την αγαπαω&οτι ολα θα τελειωναν αν μου το εδιχνε καπως αλλιως αφου δεν το καταλαβαινα ετσι.

Δικαιο εχει αλλα ως ενα σημειο.
    Γιατι αυτα τα παιχνιδια πρεπει να ειναι ελεγχομενα.
    Αν θελεις να παιζεις ετσι, φροντισε να την κανεις μερος του παιχνιδιου και οχι απο εξω.
    Κανεις δεν θελει να ειναι θεατης μιας καταστασης.

δεν την κατηγορω,ομως τωρα δεν μπορει να κατηγορει μονο εμενα για μια κατασταση την οποια ηξερε&ανεχοταν&η ιδια.δεν ειχα εμπειρια απο γυναικες,η πρωτη μου σχεση ηταν,δεν ηξερα ποσο την πληγωνει.δικαιολογιες αλλα αυτη ειναι η αληθεια.

η αληθεια που υπαρχει ειναι μονο οτι πρεπει να μετρησεις τι ακριβως θες απο μια γυναικα.
    Τωρα μετα απο αυτο, εισαι σε θεση να εισαι ξεκαθαρος σε αυτο το ζητημα??
    Και στην επομενη που θα βρεις αλλα κυριως στον εαυτο σου??
    Αυτα ειναι τα ερωτηματα που πρεπει να απαντησεις και οχι τι εκανε η πρωην σου.

αφου την ενοχλουσε τοσο επρεπε να μου το εδειχνε με το καλο ή με το κακο.

Εχεις το δικαιο του πονεμενου αλλα μεχρι εκει.
    Φαντασου μια ιστορια που θα ησουν στη θεση της με τα δικα της μετρα και σταθμα ομως.

αντιθετως εμεινε στην σχεση γιατι με αγαπουσε,δεν ηθελε να χωρισουμε.πληγωνοταν,κουρα στηκε απο αυτη τη κατασταση καπου ξενερωσε,αλλα δεν με χωρισε.

λαθος της,
    επρεπε να το ξεκαθαρισει τοτε τι ακριβως συμβαινει.

ποιος ηταν ο στοχος της;προφανως ηξερε οτι θα το ξεπερασουμε&οτι δεν ηταν αυτος ο λογος που θα μας εκανε να χωρισουμε.

οντως ετσι ειναι.

εντελει εγω τελειωσα αυτη την κατασταση.μετα της δωθηκα ολοκληρωτικα,ηξερα τι ηθελα.

εισαι σιγουρος για αυτο?
    Αν ναι, τοτε θα επρεπε να της πεις,
    σε αγαπω, σε κανω, σε ρανω αλλα θελω και κανα εξτρα που και που.
    Πως δοθηκες ολοκληρωτικα οταν παιζεις και αλλου εστω και με αυτο το τροπο???

με κερδισε,πετυχε τον στοχο της.για ποιο λογο να με χωρισει μετα;

Ο στοχος ηταν καταρχην να σε \"δεσει\" 100% και σε αυτο απετυχε.
    Το μετα εχει να κανει οτι τοτε την βολεψε.

δεν το εκανε τοσο καιρο,γιατι να το κανει μετα;
    απλα..ειδε οτι με κερδισε,ικανοποιησε τον εγωισμο της.

δεν νομιζω....
    κερδισμενος σε ειχε ουτως η αλλως.
    Και αυτο φαινεται απο τα οσα γραφεις.

την φλερταρε καποιος αλλος,εγω την πιεζα να κανει κατι για το οποιο δεν ηταν ετοιμη(συγκατοικηση),εχασε το παθος λογω της πολυχρονης σχεσης&της καθημερινοτητας,ηθελε να δοκιμασει&κατι αλλο..

δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο.
    Γιατι περιμενες οτι θα παιρνατε συνταξη μαζι??
    Δεν ειναι υπερβολη αυτο και για τους δυο σας?
    Αλλωστε ηδη εσυ δοκιμασες κατι αλλο, γιατι οχι και αυτη??

βλεπεις το οξυμωρο??
    ενω εσυ επαιζες, αυτη καθοταν και καμαρωνε.....
    Η ανισομερεια στις σχεσεις φερνει χωρισμο, αυτο ειναι ντεφακτο.

ετσι δικαιολογω την τοση βιασυνη της να φυγει.

Δεν βλεπω καμια βιασυνη, αντιθετα νομιζω οτι υπολογισε πολυ καλα τι θελει να κανει.

οταν ειμασταν διακοπες δεν τα σκεφτοταν αυτα.μου ελεγε πως μαγαπουσε,ποσο με ηθελε,καναμε ονειρα.ολα ηταν τοσο ομορφα.οταν επιστρεφαμε πισω αρχισε παλι να τα σκεφτεται.της ειχε γινει εμμονή&δεν μπορεσε να το ξεπερασει.
    εγω της τα εδωσα ολα μα δεν μποορεσα να την κρατησω.επρεπε να ζησει το διαφορετικο..τωρα αν αυτο θα ειναι μονιμο δεν ξερω.

εγω ξερω οτι με κατηγορησε για κατι στο οποιο ειμασταν συμμετοχοι&οι δυο&μου επερειψε ολες τις ευθυνες.

βαστα βρε κολλητε και με ζμπαθειο....
    μαζι εισασταν στο τηλεφωνο με την αλλη??
    Ειχε σηκωσει το ντουμπλεξ και επαιζε ??
    Η ανοχη της σημαινει και συμμετοχη ???

ειπε στους δικους της οτι χωρισαμε λογω της δικιας μου ιστοριας και μονο γιαυτο.αυτο ομως ειναι ενα μεγαλο ψεμα.ναι ηταν&αυτο,αλλα δεν θα χωριζαμε ποτε μονο γιαυτο.
    απλα της ειχε μπει απο καιρο στο μυαλο ενας αλλος γιατι προφανως της ειχε φυγει το παθος για μενα&επετρεψα&εγω με την σταση μου να γινει αυτο.

βρες μου ενα λογο για να μην το κανει αυτο.

θεωργησε σωστο να μην με κοροιδευει οσο&να μαγαπουσε,που μαγαπουσε.χωρισε για να ζησει αυτο που τωρα ηθελε πιο πολυ.
    εγω το εζησα μεσα στην σχεση.τηλεφωνικα μεν ομως ηταν μια εμπειρια απο την οποια καταλαβα ποσο πολυ αγαπαω την κοπελα μου&πως θελω να ζησω ολη την ζωη μου κοντα της.

εχεις λαθος λογω της πιεσης που δεχθηκες.
    Εζησες ενα σορτ στορυ που σου αρεσε και αμεσως περασες στις ενοχες.
    Απενεχοποιησου και μαθε τι θελεις να κανεις αν θες να χαρεις την ζωη σου. Αλλιως θα εισαι εσαει, ερμαιο τετοιων συναισθηματων.

καποτε θα ερχοταν η ωρα να δοκιμασει&αυτη.βεβαια τωρα δεν ειναι κοντα μου&υπαρχει η περιπτωση να με ξεχασει&να συνηθισει με τον αλλον.

και εσυ με μια αλλη και παμε παλι απο την αρχη....

πιστευω ομως στην δυναμη της αγαπης.

αυτα ειναι για του Αγ. Βαλεντινου και τους λουλουδαδες.
    Δεν υπαρχει αγαπη, παρα μονο ικανοποιηση του εγω μας.

αν με αγαπαει οσο ελεγε ολα θα ειναι περαστικα οπως ηταν&η δικια μου ιστορια με την αλλη.
    εγω δεν θα περιμενω,θα ζησω,θα της αποδειξω ποσο την αγαπαω&τι αξιζω.

αρχινα να αποδυκνυεις στον εαυτο σου τι αξιζεις και ασε τα φαντασματα να πανε στο καλο.
    Βρες μια καινουρια σχεση, και οτι σου ερχεται να το συζητας μαζι της.
    Δουλευε την σχεση σου συνεχεια και μην την αφηνεις ετσι γιατι θα σε αφησει και αυτη.

αν ειναι να ειμαστε μαζι θα συμβει ετσι ξαφνικα οπως&χωρισαμε.

ακομα και να στην ξαναπεσει, κανε την καρεδια σου πετρα και κοψε λασπη.

αλλιως ο καθενας θα κανει την ζωη του&θα βρει περισοτερη ευτυχια καπου αλλου.

αυτο ειναι δεδομενο.

συγχωρεστε με που κουρασα&μακρυγορησα μα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας εχοντας γνωση του θεματος.

την γνωμη μου στη λεω, δεν ξερω να σου κανουν τετοιες αληθειες....

τελικα ειναι ολοι αυτοι λογοι για να σταθουν εμποδια για παντα μεταξυ μας;τι ειναι η αγαπη,πονοκεφαλος;

αστα να πανε, καλυτερα να μην μαθεις ποτε περι τι ακριβως προκειται.
    Αμα παντως βασιζεσαι μονο στην αγαπη για τις σχεση σου, την εχεις πατησει απο τωρα.

μια ερχεται,μια φευγει;ο ερωτας ξαναγιενιεται αρκει να βρουμε την σωστη συνταγη..ναι κουρασε η πολυχρονη σχεση μα ολα αλλαζουν αν το θελουμε.αν χασεις αυτοι που ειχες,αν ζησεις εμπειριες νεες τοτε εκτιμας αυτο που ειχες,συγκρινεις&αποφασι ζεις.

μαθε απο το καθετι να συλλεγεις την εμπειρια και να την χωνευεις μεσα σου.
    Προσπαθησε να καταλαβεις τι εγινε, γιατι νομιζω οτι δεν το εχεις κανει.

το γυαλι ραγιζει&δεν ξανακολλαει..φιλοσοφιες&� �ογια..ολα ειναι πολυ λιγα για να σταθουν εμποδιο στην δυναμη της αγαπης.ξερω ανθρωπους που χωρισαν&μετα ξαναεσμιξαν ακομη πιο δυνατοι απο πριν..ολα γινονται αρκει να μην υπαρχει εγωισμος..

δεν υπαρχει ανθρωπος χωρις εγωισμο.

..ειμαι ρομαντικος;;απλα πιστευω στην αγαπη,στην συγχωρεση..

προσπαθησε να πιστεψεις στην δυναμη του μυαλου σου και της συντροφου σου.
    Τα υπολοιπα ειναι για τους παπαδες.

ΕΣΕΙΣ;;;

ΕΓΩ???
    πιστευω στην αλληλεγγυη, στην συντροφικοτητα, στην εκτιμηση και στον σεβασμο απεναντι στο συντροφο μου.
    Θελω και εχω ακριβως τα ιδια.
    Τα τσιτατα που εισεσπρατα στο παρελθον, μωρο μου σε αγαπω κλπ, ηταν ενα πολυ καλο προσχημα για να μου αλλαξουν τα φωτα για να μην πω κατι χειροτερο.

Ολα αυτα σημαινουν, οτι αν το κορμι μου θελει ενα δευτερο γυναικειο, περαν του δικου της θα το κανω και αν θελει ας με χωρισει.
    Ομως δεν θα το κανω πισω απο την πλατης της αν με εννοεις.

Η ειλικρινια στην σχεσεις θα πρεπει να ξερεις οτι ειναι η βαση μιας υγιους σχεσης.
    Ολα τα υπολοιπα επονται και χτιζονται.....

Καλη σου τυχη και κοιτα μπροστα, ποτε πισω!

Page 5 of 17 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast