Results 76 to 90 of 247
-
07-12-2007, 10:25 #76
για ποια ειλικρινια μιλαμε;
εγω ημουν μονο ειλικρινης,αυτη ποτε.
αραβωνιαστηκαμε,περασαμε ολο το καλοκαιρι μαζι ολα φυσιολογικα..
μου΄πε δεν καναμε φιλιομασταν,δεν ειχαμε σεξ/κες επαφες τον τελ.καιρο.
ψεματα
μεχρι τελους καναμε τα παντα&μαλιστα μου\'λεγε ποσο με θελει&της αρεσω!
μου΄πε οτι ολο το καλοκαιρι την πηγαινα στο εξοχικο με τους γονεις μου&δεν ηθελε πολυ.
ψεματα
εχω μηνυματα ακομα&λιγες μερες πριν χωρισουμε που μου λεει οτι ανυπομονει να ερθει το σαβ/κο να παμε στο εξοχικο&ποσο καλα περναει.
μου΄πε οτι θα βρει&αλλον να την πηγαινει εκδρομες κτλ.
δηλαδη εγω την ειχα μονο για παρεα;ηταν η ζωη μου.την φροντιζα,την προσεχα,ημουν τρυφερος,ερωτικος,εκανα τα παντα προκειμενου να νοιωθει καλα,ασφαλης&μοναδικη μαζι μου.τα εκανα γιατι την αγαπουσα&την ηθελα οσο τιποτα αλλο,δεν τα εκανα απλα για να περναω την ωρα μου..
αν με βαρεθηκε να μου το\'λεγε να εφευγε.δεν ειχε ομως δικαιωμα να παιζει με τα συναισθηματα μου,να με δεσει ετσι,να με αφησει να κανω ονειρα&να με πεταξει μετα σαν σκουπιδι..
μου\'πε εν\'τελει οτι απτην ανοιξη το σκεφτοταν(αρχισε να ξενερωνει)&οταν γυρνουσαμε απτις διακοπες ετρεμε να γυρισει πισω.γιατι δεν μου΄πε τιποτα;συμπεριφεροταν σαν να ηταν ολα καλα.μαλιστα καναμε&σχεδια για τον χειμωνα.εγω πως να καταλαβω,μαντης ειμαι;
ας μου΄λεγε κατι,οτι την απασχολουσε.ΤΙΠΟΤΑ!
και μολις μπηκε ο Σεπτεμβρης,ξαφνικα αρχισε να μου τα βγαζει.να χωρισουμε για λιγο,σκεφτεται εναν αλλον,δεν ξερει τι εχει,κουραστηκε κτλ.
και σε μια βδομαδα χωρισμος
και μετα κατηγοριες οτι εγω εφταιξα για ολα.
και σε εναν μηνα στο κρεβατι με εκεινον για τον οποιο μου ανεφερε ολο το καλοκαιρι.τοσο κρατησε η μοναξια της.τοσο κρατησε ο πονος της μετα απο μια τετοια σχεση.με ξεχασε τοσο γρηγορα.ας μου ελεγε οτι τον γουσταρε.την ειχα ρωτησει&μου αρνηθηκε.
την πιστεψα την εμπιστευτηκα,με αφησε να κανω ονειρα,με αφησε να την αγαπαω πιο πολυ απ΄την ζωη μου..
εγω ημουν παντα ειλικρινης,αυτη δεν ηταν.
με αφησε στην μοιρα μου,στην δυστυχια μου,στον πονο μου,να ζω με αναμνησειςα&ονειρα που αυτη με εκανε να εχω μεχρι τελευταια στιγμη.&ομωςμε πεταξε ετσι απλα&αβασανιστα
λετε δεν την καλυπτα,εχασε το ενδιαφερον της..τι αλλο να εκανα;τι αλλο αποζηταει μια καποιος σε μια σχεση.συντροφικοτητα,ειλικ ρινια,ποθο,ερωτα,σεβασμο,φρ οντισα,ασφαλεια,αγαπη..
της τα εδωσα ολα&το ηξερε..
ομως με πεταξε ετσι απλα..η γυναικα της ζωης μου αδιαφορει πια..εχω πεθανει γιαυτην τοσο γρηγορα.τοσο απλα.
..&ομως καθε μερα την ερωτευομαι περισσοτερο..την αγαπαω περισσοτερο..περιμενω οπως οι αρρωστοι το θαυμα..ισως γινει,ισως αξιζει αυτη η αγαπη ενα θαυμα,δεν νομιζετε;
ευχαριστω..
- 07-12-2007, 12:13 #77
leo, ωραία ας δεχτούμε ότι εσύ ήσουν ειλικρινής και εκείνη όχι. Εσένα λοιπόν τι σε κάνει να επιθυμείς τόσο πολύ ένα άτομο που θεωρείς ότι δεν ήταν ειλικρινές μαζί σου; Ένα άτομο που σε κατηγόρησε, που δεν ενδιαφέρθηκε κλπ; Τι ακριβώς ερωτεύεσαι καθημερινά περισότερο, ποιον άνθρωπο αγαπάς; Προσωπικά από όσα γράφεις καταλαβαίνω ότι αυτό που \'αγαπάς\' είναι κάποιες αναμνήσεις ωραίων στιγμών και αυτό που θα ήθελες να έχεις σε μια σχέση (που όμως δεν το είχες στη συγκεκριμένη σχέση).
Αν η κοπέλα αυτή επιστρέψει σε εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά όλα θα πάνε μια χαρά; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα αναπτυχθεί αυτόματα μεταξύ σας ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, σεβασμός και όλα τα συναφή; Θεωρείς ότι αν επιστρέψει θα είναι επειδή ξαφνικά σε εκτίμησε;
Δεν έχεις leo μου τη δύναμη να φέρεις τους ανθρώπους στα μέτρα σου, ούτε θαύματα γίνονται. Καταρχήν χρειάζεται κοινό ενδιαφέρον και κοινή επιθυμία και πολλά άλλα κοινά στην πορεία, αλλιώς εγκλωβίζεσαι και αναμασάς μια μονόπλευρη και ανυπόστατη \'αγάπη\'.
07-12-2007, 12:47 #78
ερωτευομαι&αγαπαω τον ανθρωπο που ηξερα μεχρι την στιγμη που χωρισαμε..αυτα που ζησαμε,τα ονειρα μας δεν ξερω μαλλον εχεις δικιο αλλα ετσι νοιωθω.
πιστευω οτι ο χωρισμος μας οφειλεται βασικα στην ελλειψη εμπειριων,στην φθορα της σχεσης&οχι στο οτι δεν υπηρχαν ολα εκεινα τα στοιχεια που ειναι απαραιτητα για μια υγιη σχεση.απλα με τον χρονο ξεθωριασαν.
γι\'αυτο πιστευω οτι αυτο θα γινοταν καποια στιγμη&ηρθε η ωρα.εαν δεν γνωρισεις το διαφορετικο,εαν δεν συγκρινεις(αναλαμβανοντας φυσικα ολες τις συνεπειες)ποτε δεν θα ξερεις&θα ζεις παντα με αυτην την ανασφαλεια&το απωθημενο. εγω το εκανα με τον δικο μου τροπο,αυτη διαλεξε να χωρισει&μετα να κανει ελευθερη οτι θελει.να ζησει την ζωη της.ας την ζησει&ας δει τι θελει στο τελος..
θελω να επιστρεψει οχι απο οικτο.θελω να επιστρεψει επιδη θα την κανω εγω να με ξαναερωτευτει..με την σταση μου,μετην υπομονη&δεν ξερω με τι αλλο.αν δεν το κανω τοτε αυτο σημαινει οτι&εγω θα εχω βρει εναν αλλο ανθρωπο με τον οποιο θα ειμαι καλα&δεν θα αγαπαω πια την πρωην κοπελα μου.
τελικα πιστευω στα θαυματα..ολα μπορει να γινουν αρκει να πιστεψουμε πραγματικα σε αυτο που θελουμε.εαν ολα αυτα που ζησαμε ηταν αληθινα&τα εννουσαμε θα ξαναειμαστε μαζι..καπου,καπως,καποτε, θα ξαναβρεθουμε,,ετσι ξαφνικα οπως χωρισαμε..
..δεν ξερω αν ειμαι τρελλος..απλα πιστευω στην αγαπη που μενει&οχι στον ερωτα που φευγει..εκτος&αν δεν αρκει,θα δειξει..
08-12-2007, 13:46 #79
Originally posted by leo79
..........
.........
τελικα πιστευω στα θαυματα..ολα μπορει να γινουν αρκει να πιστεψουμε πραγματικα σε αυτο που θελουμε.εαν ολα αυτα που ζησαμε ηταν αληθινα&τα εννουσαμε θα ξαναειμαστε μαζι..καπου,καπως,καποτε, θα ξαναβρεθουμε,,ετσι ξαφνικα οπως χωρισαμε..
.......
12-12-2007, 08:46 #80
εκει που προσπαθω να την ξεπερασω&λεω φτανει,τερμα,παλι μου ερχεται στο μυαλο.
χτες εμαθα οτι διεδωσε στους δικους της διαφορα ψεματα.οτι εγω ειχα κανει sex με την κοπελα που μιλουσα τηλεφωνικα&οτι την ειχα συναντησει στις καλοκαιρινες μας διακοπες!
στο μεταξυ εγω ειχα διακοψει καθε επικοινωνια με εκεινη πολυ καιρο πριν&ουδεποτε ειχα ερθει σε επαφη μαζι της&η κοπελα μου το ηξερε.
τωρα με κατηγορει&μου φορτωνει πραγματα που ποτε δεν εγιναν.
γιατι;
στεναχωρεθηκα περισσοτερο απο την σταση της μετα τον χωρισμο.
πως ενας ανθρωπος με τον οποιο μοιραστηκες μαζι του τοσα ονειρα,χαρες,λυπες,χρονια,σ τον οποιο εδωσες τοσα πολλα,τωρα να φερεται με αυτο το τροπο;
εγω την εκτιμαω&την σεβομαι.αυτη γιατι φερεται τοσο σκληρα,γιατι συνεχιζει να με πληγωνει;εκανα τα παντα για να περναει καλα,ξερει ποσο την αγαπουσα.τωρα γιατι φερεται ετσι σε μενα;οκ,χωρισαμε,ας εμενε εκει.θελει ενεν αλλον,κουραστηκε απο την σχεση μας,αλλα τωρα γιατι μου συμπεριφερεται λες&εγω δεν της προσφερα τιποτα 7χρονια;δεν καταλαβαινω..τοσο πολυ την αλλαξε ο νεος της ερωτας τελικα;
12-12-2007, 08:52 #81
leo μην το ψαχνεις ρε φιλε
δεν θελει αυτο που θελεις οσο κι αν ποναει οσο κι αν θλιβει ετσι ειναι
εμενα ειναι ακομα χειροτερο ...αλλα τι να γινει
πρεπει να το παρεις αποφαση εσυ καταστρεφεσε
η ζωη ετσι ειναι,εκει που λες την βρηκα ολα αλλλαζουν
δεν φταει ουτε εσυ ουτε αυτη ετσι ειναι
12-12-2007, 13:49 #82
εγω την εκτιμαω&την σεβομαι.
να σέβεσαι και τις αποφάσεις της.
12-12-2007, 15:47 #83
Originally posted by liberchild
εγω την εκτιμαω&την σεβομαι.
να σέβεσαι και τις αποφάσεις της.
οκ χωρισαμε, να σεβεται ομως εμενα που(οτι&να της εκανα στην τελικη) της προσφερα πολυ περισσοτερα τοσα χρονια.γι\'αυτο εξαλλου ηταν μαζι μου&ανεχοταν την ανωριμη συμπεριφορα μου εκεινο το διαστημα.
εγω εκτιμαω οσα εκανε για μενα,οντως παρα πολλα..μαγαπησε πολυ&την αγαπησα πολυ.ακομα την αγαπαω,οσο σκληρα&αδικα να μου φερεται..
απλα δεν καταλαβαινω αυτο το μενος της,αυτη την συμπεριφορα της..
..οποιος δεν σεβεται το παρελθον του,τοτε δεν εχει&μελλον..
ετσι ξερω..
12-12-2007, 16:05 #84
εμενα ποιος θα με σεβαστει
ο εαυτός σου, αυτός θα σε σεβαστεί αφού σταματήσεις να τον χτυπάς αλύπητα.
14-12-2007, 10:32 #85
εχουν περασει 3μηνες απο τον χωρισμο μου&ομως ακομα προσπαθω..
προσπαθω να γινω σκληρος οπως αυτη.δεν μπορω να χωνεψω ομως καποια πραγματα.δεν μπορω να ξεπερασω.φταιει ισως οτι εμεις οι αντρες ειμαστε τελικα πιο αδυναμοι απο τις γυναικες.
μεχρι την στιγμη του χωρισμου ειμασταν τοσο αγαπημενοι, ερωτευμενοι ετσι εδειχνε&αυτη..τοσα λογια&πραξεις αγαπης&τωρα δεν ενδιαφερεται αν ζω ή αν πεθανα.
δεν καταλαβαινω την αποτομη αλλαγη συμπεριφορας της.γιατι βγαζει τωρα τοσο θυμο&μενος εναντιον μου;με κατηγορει αδικα&μου φορτωνει πραγματα που ποτε δεν εκανα..
πως καταντησαμε ετσι..ολα αλλαξαν τοσο γρηγορα που δεν το χωραει ακομα ο νους μου.
τον ιουνιο αραβωνες, μετα το καλιτερο καλοκαιρι της ζωης μας συνεχεια μαζι ερωτευμενοι(ετσι εδειχνε&αυτη με λογια&πραξεις) και ξαφνικα με αφηνει σε μια στιγμη,μου λεει οτι κουραστηκε&πως τωρα θα εμενε μαζι μου μονο για ενα παιδι&τρεχει στην αγκαλια ενος αλλου.εκεινου που σκεφτοταν καιρο.πρωτη φορα σκεφτηκε εναν αλλο&δεν μπορεσε να αντισταθει.πεταξε εναν ανθρωπο που την αγαπουσε τοσο&το ηξερε ετσι απλα. αναθεωρησε την ζωη της&αποφασισε οτι εγω δεν χωραω σ\'αυτην!!
τελικα ειναι τοσο κακο που την αγαπησα πολυ&την αγαπαω ακομα;
γιατι ολα αυτα..γιατι;
14-12-2007, 10:40 #86
leo,
κοσμος σου απανταει αλλα τελικα δεν θες να ακουσεις.....
δειχνεις να προτιμας το μονολογο σου.
Δεν ξερω αν αυτο σε κανει να νιωθεις καλυτερα, σιγουρα ομως δεν σε παει μπροστα.
Θα βολοδερνεις στην ζωη σου οσο ακριβως το θελησεις εσυ,
μπορεις απο ενα δευτερολεπτο ακομα, μεχρι και την υπολοιπη ζωη σου.
Σε αυτο δεν θα σε κρινει κανεις, η ζωη ειναι δικη σου και εσυ ξερεις αν εχει νοημα να την σπαταλας ετσι.
14-12-2007, 12:14 #87
εχεις δικιο..θελω να το ξεπερασω.λεω οτι θα δειξω δυνατος,θα το παλεψω&θα νικησω..μα ερχονται στιγμες,αθελα μου, που μου ερχονται στο μυαλο αναμνησεις.παλιες&προσφα τες..
πλησιαζουν γιορτες.θυμαμαι τις ιδιες μερες περσι, ολοι τριγυρνανε χαρουμενοι με το ταιρι τους&εγω θασ βολοδερνω μονος στεναχωρημενος&πικραμεν� �ς..
και ολα αυτα για ποιο λογο;ακομα δεν καταλαβαινω..γιατι ερωτευτηκε εναν αλλο;αυτο με ποναει πιο πολυ απολα..
14-12-2007, 12:18 #88
Πολύ όμορφα στα είπε ο krino.
14-12-2007, 12:20 #89
και ολα αυτα για ποιο λογο;ακομα δεν καταλαβαινω..γιατι ερωτευτηκε εναν αλλο;αυτο με ποναει πιο πολυ απολα..Μάκια...
14-12-2007, 13:35 #90
Originally posted by Φοίβη
και ολα αυτα για ποιο λογο;ακομα δεν καταλαβαινω..γιατι ερωτευτηκε εναν αλλο;αυτο με ποναει πιο πολυ απολα..
καταλαβαινω οτι ερωτευτηκε προφανως εναν αλλον&αυτος ηταν ο βασικοτερος αν οχι ο μοναδικος λογος που χωρισαμε την δεδομενη χρονικη στιγμη.
δεν καταλαβαινω την τωρινη συμπεριφορα της.προσβολες, κατηγοριες ενανιον μου για πραγματα που ουδεποτε εκανα στο παρελθον.
αυτα ολα φανερωνουν ενα μισος/θυμο/μενος δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω.
γιατι; εγω εκανα τα παντα για να ειναι ευτυχισμενη,ειδικα ολο αυτο το χρονο φετος&ετσι εδειχνε να νοιωθει..
τωρα αλλαξε..δεν με σκεφτεται καθολου..ουτε στιγμη δεν της περναει απο το μυαλο η σκεψη μου..
αυτο ποναει περισσοτερο&απο τον χωρισμο..
..τριγυρνω στην πολη, ακουω τραγουδια, βγαινω εξω, προσπαθω μα ματαια ακομα..σκεφτομαι παντα εκεινη..οσα ζησαμε..ειμαι προφανως ερωτευμενος με εκεινη ακομα..και αυτη με καποιον αλλο περναει καλα..
:(:(:(
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση