χωρισμος μετα απο πολυχρονη σχεση-αραβωνα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 247
    Member
    Originally posted by Reina
    ...ξαναγύριζα στον πρώην όταν είχα ανασφάλειες. Πολύ σύντομα έγινε κακή συνήθεια. Εκείνος δεν μου είχε εμπιστοσύνη κι εγώ απαιτούσα να μου έχει. Όλα ότι νάναι..και φυσικά δεν ξανακόλλησε.
    Όταν χωρίζεις θα πει υπάρχει κενό που δεν γεμίζει έτσι.. με αγάπη και ειλικρίνεια..Η σύντροφός σου προφανώς δεν καλυπτόταν στη σχέση σας.

δεν καλυπτοταν; μα εγω εκανα τα παντα ολο αυτο το διαστημα που ειμασταν αραβωνιασμενοι για να ειναι χαρουμενη&ευτυχισμενη μαζι μου..και απο οσα μου ελεγε&εδειχνε εισεπρατε αυτη την αγαπη που της προσφερα μεσα απο τις πραξεις μου. ηξερε ποσο την αγαπαω.πως με \"πεταξε\" μετα σαν σκουπιδι&δεν ενδιαφερθηκε ποσο πολυ θα πονεσω; απλα τωρα ηθελε εναν αλλο&για μενα δεν ενοιωθε αυτο που ενιωθα εγω γι\'αυτην.

Μπορεί να μην ξέρει τι θέλει αλλά μάλλον ξέρει τι δεν θέλει. Αν ψάξει και δεν βρει το ιδανικό της μπορεί και να ξαναγυρίσει σε σένα. Δεν θα θυμάται τις κακές σας στιγμές στην αρχή..Σύντομα όμως θα διαπιστώσει ότι κι εσύ είσαι κάποιος άλλος.
    Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι θα έχεις μπροστά σου το ίδιο άτομο? Δεν θεωρείς ότι ακόμα κι εσύ μέσα από όλα αυτά αλλάζεις?

δεν ξερω τι θα συμβει στο μελλον, αυτο που ξερω ειναι οτι εαν την αγαπαω ακομα θα την συγχωρεσω σιγουρα.δεν με νοιαζει τι εκανε το διαστημα του χωρισμου μας. απλα εαν θελει να γυρισει πραγματικα&μαγαπαει οσο εγω ολα μπορουν να γινουν οπως πρωτα&καλλιτερα..

Και τέλος πάντων το συναίσθημα, ο έρωτας, δεν είναι αυτεξούσιο ρε παιδί μου. Χρειάζεται λογική και πράξη για να δημιουργηθεί.
    Και δεν τα έχεις αυτή τη στιγμή μαζί της. Οπότε.. έχει νόημα?
    οχι δεν τα εχω μαζι της..αυτη ειναι με καποιον αλλο&εγω ειμαι εδω&εκει&ψαχνομαι..την θελω ομως ακομα&την αγαπαω πολυ..και ας με πληγωνει καθε μερα&περισσοτερο..:(

Senior Member
    ..εμένα με πλήγωνε ο φόβος της άνετης απεξάρτησης από εκείνον. Για σκέψου..

Member
    Originally posted by Reina
    ..εμένα με πλήγωνε ο φόβος της άνετης απεξάρτησης από εκείνον. Για σκέψου..

αν ειναι ετσι τοτε ποτε δεν με αγαπησε οπως εγω&ολα αυτα που μου λεγε μεχρι προσφατα ηταν ψεματα ή λογια της στιγμης.εγω παντως τα εννουσα.
    οποιος αγαπαει εχει την δυναμη να συγχωρει&να ξαναερωτευεται, να ξαναποθει..ολα γινονται αρκει να το πιστεψουμε. να το θελησουμε..

εσυ προφανως δεν ηθελες να μεινεις με τον συντροφο σου..
    εγω ηθελα&πιστεψα τα λογια της κοπελας μου πως ηθελε&αυτη να ειμαστε μαζι..στη πορεια ερωτευτηκε εναν αλλον;δεν ξερω τι ειναι παντως αν με ξεχασε τοσο γρηγορα τοτε δεν ηταν ειλικρινης μαζι μου..δεν γινεται να αγαπας, να ποθεις την μια στιγμη&την αλλη να ξεχνας τοσο γρηγορα..ή λες ψεμματα ή εχεις \"προβλημα\"..η αγαπη δεν ειναι πονοκεφαλος για να ερχεται&να φευγει..ο ερωτας ομως ερχεται&περναει εαν απουσιαζουν τα υπολοιπα συναισθηματα για να τον υποστηριξουν.

..αν αγαπας περιμενεις, υπομενεις, ελπιζεις, μεχρι να καταλαβεις οτι δεν αγαπουσες τοσο πολυ οσο πιστευες..

Senior Member
    Originally posted by leo79
    ..αν αγαπας περιμενεις, υπομενεις, ελπιζεις, μεχρι να καταλαβεις οτι δεν αγαπουσες τοσο πολυ οσο πιστευες..
    Η μέχρι να καταλάβεις οτι όσο και αν αγαπάς, όσο και αν θέλεις, δεν περνάει από το χέρι σου να επιστρέψει ο άλλος...ή να σε αγαπήσει κι αυτός.Μιλάω για δική μου εμπειρία.
    Μάκια...

Banned

εγω παντως τα εννουσα.
    οποιος αγαπαει εχει την δυναμη να συγχωρει&να ξαναερωτευεται, να ξαναποθει..ολα γινονται αρκει να το πιστεψουμε. να το θελησουμε..

Θα ειχε πολυ ενδιαφερον αν μπορουσαμε να μπουμε στη μηχανη του χρονου και το ολο στορυ να μην ειχε γινει ετσι,
    αλλα εσυ να ησουν καθολα ενταξει, τυπος και υπογραμος.

Αντιθετα ενω εσυ θα ησουν οκ, να εμπαινες στο σπιτι που μενατε μαζι και να την επιανες στο κρεβατι με εναν αλλο.....
    Τι διαφορετικο στορυ θα εγραφες??
    Μαλλον οτι σε πληγωσε με αυτο που εκανε, οτι οσα σου ελεγε ηταν ψεματα κλπ κλπ....

Δεν τα βρισκεις υπερβολικα ολα αυτα???
    Δηλαδη η τυπισα θα ειναι και κλαμενη και δαρμενη??
    Οπως και να εχει, οτι και να κανει το εχει χαμενο το παιχνιδι???
    Ειτε κανεις ενα παιχνιδι εσυ με μια αλλη φταιει, ειτε κανει αυτη παλι φταιει????

Μπορεις να μου πεις μια εκδοχη κατ εσε που η κοπελα δεν φταιει?? η δεν παιζει αυτο το ενδεχομενο???

Junior Member
    leo δεν νομιζω οτι το θεμα εχει επιστροφη και νομιζω οτι καλα κανει κα δεν εχει. Εγω πιστευω στη μονογαμια γιατι το εχω ζησει και το ζω. Ολα θεμα οπτικης γωνιας και φιλοσοφιας ειναι. Τωρα αν η εποχη θελει να μας πεισει οτι ντε και καλα πρεπει ολοι να εχουμε πολλες ερωτικες εμπειριες για να ειμαστε πληρεις και ευτυχισμενοι σστη σχεση που τελικα θα καταληξουμε, αυτο ειναι αλλο. Οταν αγαπας τον αλλο, πολυ παρεξηγημενη λεξη, δεν χρειαζεται τιποτα αλλο. Η αγαπη ειναι μαγικο πραγμα αλλα η μαγεια της θελει δουλεια απο ολες τις αποψεις. Επισης δεν καταλαβαινω καποιες απαντησεις που σου δοθηκαν περι ομαλης ροης της σχεσης. Μου θυμιζει κατι απο εταιρεια αναπτυξης....
    Νομιζω οτι εχετε παρει διαφορετικους δρομους εσυ και αυτη, και δεν νομιζω οτι εχασες την γη κατω απο τα ποδια σου γιατι δεν μπορεις να ζησεις χωρις αυτη, απλα νομιζω οτι εχασες την σταθερη σου επιβεβαιωση. Ολα θα αλλαξουν με τον καιρο. Δωσε χρονο και στον εαυτο σου και σε εκεινη. Μαθε να κουβαλας τον εαυτο σου και μετα σκεψου αν δεν μπορεις να ζησεις χωρις εκεινη.

Banned
    Originally posted by Ksenitemenh

Οταν αγαπας τον αλλο, πολυ παρεξηγημενη λεξη, δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.

διαφωνω καθετα αλλα δεν ειναι και πολυ της παρουσης.

Οι σχεσεις για να ειναι σε σωστες βασεις στηριζονται χοντρα χοντρα σε δυο κρισιμα σημεια.
    α. Στην ειλικρινεια
    β. Στους κοινους στοχους.

Οταν ενα απο τα δυο στοιχεια (η και τα δυο) κλυδωνιζονται σε μια σχεση, τοτε η σχεση ειτε τεινει προς καταρευση ειτε συνεχιζει να υπαρχει για αλλους λογους.
    Η αγαπη παιζει τριτο η και τεταρτο ρολο για να παραμεινει ισχυρη.
    Δεν πιστευω ποτε οτι τα ζευγαρια που χωριζουν, οταν το κανουν σταματουν να αγαπουν τον συντροφο τους ετσι αυτοματα, αντιθετα πονανε πολυ μπορει να πει κανεις.

Μια σχεση μπορει να καταρευσει ευκολα οταν τα δυο αυτα στοιχεια δεν υπαρχουν ως προυποθεσεις ειτε ειναι μονογαμικα ειτε πολυγαμικα.

Στο συγκεκριμενο θεμα αυτο που την τσακισε ηταν το δευτερο σημειο, δηλαδη τροποποιηθηκαν οι κοινοι στοχοι μονομερως.
    Ειναι φυσικο επομενο το ενα μελος απο το ζευγαρι να αποφασισει μολις ζυγισει το τι ακριβως θελει να αλλαξει πορεια.

Επιπλεον μιλαμε για ζευγαρι το οποιο ειναι σε μικρη σχετικα ηλικια, αρα μολις εχουν αρχισει να σχηματιζονται τα θελω του καθενος χωρις να εχουν παρει την καθολικη τους μορφη.
    Οι ανθρωποι στην ηλικια των 20-30 συνηθως δεν εχουν απολυτα ξεκαθαρισει τι ακριβως θελουν στη ζωη τους και σε ποια μορφη.
    Ανα πασα στιγμη αυτο που εκαναν χθες την επομενη μερα τους φαινεται βαρετο.
    Ειναι η εποχη που ετοιμαζονται να δουν προς τα που θελουν να οριοθετηθει η ζωη τους, σε επαγγελματικο επιπεδο, σε επιπεδο συντροφου για την υπολοιπη ζωη τους.

Θεωρω ωριμη την αποφαση της κοπελας να δει μια νεα πλευρα της ζωη της σε μια νεα σχεση.
    Θα ηταν καταστροφικο να υποθεσει κανεις οτι γνωριζεις ενα ανθρωπο οταν εισαι πχ 20 χρ. και με αυτον θα τερματισεις την ζωη σου.
    Το θεωρω επιβεβλημενο να κανεις διαφορες σχεσεις, να δοκιμασεις τον εαυτο σου με διαφορους τυπους πριν τελικα να αποφασισεις που ακριβως θελεις να κατασταλαξεις. Και δεν ειναι θεμα ακριβως να βρεις τον ανθρωπο που ταιριαζεις, το ζητημα ειναι εντελως αλλου. Ακομα και αυτο τον ανθρωπο αν το γνωρισεις στα 20 σου, θα ειναι λαθος να μεινεις μαζι του για την υπολοιπη ζωη σου. Ειναι προτιμοτερο να χωρισεις, και να κανεις 3 σχεσεις πχ και να επανελθεις παλι μαζι τους εχωντας σαν υποθηκη τις 3 αυτες σχεσεις.

Γενικα μιλωντας, η εμπειρια ειναι αυτη που μας κανεις σοφοτερους εφοσον βεβαια μπορουμε να διδαχτουμε απο αυτη και κραταμε ματια - αυτια ανοικτα.

Τελος οσον αφορα το διπολο μονογαμικοτητα vs πολυγαμικοτητα το θεωρω πλαστο.
    Ολα εχουν να κανουν με το τι συμφωνια εχει κανει εξαρχης το ζευγαρι αναμεταξυ του.
    Εγω ειμαι υπερ της πολυγαμικοτητας αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα το επιβαλω κιολας. Θα κανω την συζητηση μου και αν αυτη κρινεται ως ανεπιτρεπτο ειτε να τροποποιησω τις αποψεις μου ειτε να μεινω σε αυτες.
    Στις μονογαμικες σχεσεις μου ποτε μα ποτε δεν διανοηθηκα να κοιταξω αλλη γυναικα και αυτο γιατι ηταν μερος της ατυπης συμφωνιας που ειχα κανει. Αγαπουσα τις γυναικες που ημουν και δεν θα ηθελα να της πληγωσω κανοντας μια πραξη που θα τις εφερνε σε μια κατασταση που δεν την αντεχαν.

Επειδη ομως ειμαι πολυγαμικος οι σχεσεις αυτες με καταπιεζαν ασχετα αν εκανα αυτο που ειχαμε συζητησει.
    Πλεον εχω πολυγαμικη σχεση, ειναι αυτο που ηθελα παντα, αυτο που μου ταιριαζει. Και αν θελετε, εχω φτασει στον υπερτατο βαθμο που μπορω να αγαπησω ανθρωπο.
    Με δεχτηκε και με αγαπησε για αυτο που ειμαι, οπως και εγω φυσικα και εγω το ιδιο.
    Τι αλλο θα μπορουσε να ζητησει ενα ανθρωπος περα του να εχει μια σχεση οπως την εχει φανταστει και να μην καταπιεζεται σε αυτην???
    Για αυτο και μονο το λογο, η λατρεια που της εχω δεν θα μπορουσε να εκφραστει ακομα και να εγραφα για αυτο ολη την υπολοιπη ζωη μου, ποσο μαλλον να προσπαθησω να περιγραψω ποσο την εχω αγαπησει....
    Εχω την αποψη, οτι αγαπαμε ανθρωπους οχι μονο γιατι νιωθουμε κατι, αλλα γιατι στην πραξη μας κανουν καλυτερους και πιο ελευθερους ανθρωπους. Και για μενα ετσι οπως το εχω νιωσει αυτο ακριβως εχει συμβει και ειναι παρα πολυ σημαντικο σαν κατακτηση οπως το εχω ζησει.
    Δυστυχως ακομα και ετσι την εχω πικρανει (και αυτη φυσικα) αλλα αυτα που δινουμε ο ενας στον αλλο δειχνουν οτι μπορουν και απορροφουν αυτους τους κραδασμους.
    Μακαρι να μπορουσα να αποφυγω και αυτο ακομα, αλλα εδω θα ηταν σωστο να πω οτι ναι, και εγω ειμαι ανθρωπος, εχω αδυναμιες, κανω λαθη, δεν ειμαι υπερανθρωπος.
    Πολλες φορες η καθημερινοτητα, ο τροπος που εχουμε μεγαλωσει, μας φερνει σε τετοιο σημειο να πραβλεπουμε την κινηση αυτη που το μικρο και ασημαντο για μας ειναι το μεγαλο και σημαντικο για τον αλλον....

Υγ.... Συγνωμη μωρο μου που σε εχω πικρανει, οποτε και οπως.

ΥΓ2 σκατα, μια απαντηση ηθελα να γραψω (αλλα μου βγηκαν και ηθελα να τα γραψω) και το γυρισα σε προσωπικη εξομολογηση.... δευτερη συγνωμη για την καταχρηση του χωρου απο το θεμα του Leo.

Member
    1. εγω δεν πηγα ποτε στο κρεβατι με καποια αλλη ολα τα χρονια της σχεσης μου, ουτε επροκειτο να παω γιατι αγαπουσα πολυ την κοπελα μου&με ικανοποιουσε απολυτα..απλα μου ετυχε&μενα μια επιβεβαιωση&αναλογα με την ανοχη της κοπελας μου το τραβηξα λιγο παραπανω το ολο θεμα.λαθος μεγαλο, φυσικα, αλλα ολα σταματουσαν στην τηλεφωνικη&μονο επικοινωνια.

2. εαν εκανε τα ιδια σε μενα θα την συγχωρουσα απο τηστιγμη που μου εδινε να καταλαβω οτι το μετανοιωσε,ηταν ενα παιχνιδι της στιγμης&οτι θελει&αγαπαει μονο εμενα.

3. ειλικρινεια προφανως υπηρχε μονο απο μενα, καθοτι οπως προανεφερα ειμασταν μαζι συνεχεια&η συμπεριφορα της απεναντι μου ηταν τελειως φυσιολογικη. μονο μια βδομαδα πριν χωρισουμε&χωρις καμια αφορμη ουτε καβγα(ολα ηταν τοσο ομορφα ολο το καλοκαιρι) μου ειπε οτι σκεφεται καποιον αλλο&κουραστηκε απο τη σχεση μας.
    4. εαν δεν ειχε κοινους στοχους με μενα τοτε δεν επρεπε να αραβωνιαστουμε, ουτε να δεχτει να συγκατοικησει μαζι μου..αυτη τα εκανε ολα αυτα απλα στη πορεια&οσο τελειωνε το καλοκαιρι&ερχοταν ο χειμωνας&μαζιτου η συγκατοικηση, τοσο αρχιζε να αναθεωρει τα θελω της.

το συμπερασμα ειναι οτι επρεπε να μου πει απο την αρχη καθε σκεψη της.επρεπε να ξερω ολη την αληθεια οσο&να με πειραζε.θα ηξερα, θα ηταν πιο ευκολο να αποδεχτω.αντιθετως μου εδειχνε οτι ολα αυτα που ηθελα εγω τα ηθελε&αυτη&νομιζα οτι ηταν ευτυχισμενη διπλα μου..μεχρι που ολα γκρεμιστηκαν σε λιγες μερες..η αλλαγη της απεναντι μου ηταν πολυ αποτομη. με μισολογα δεν λυνονται τα προβληματα μονο με συζητηση, αλλα οπως φαινεται μονο εγω συζητουσα σε αυτη τη σχεση.αυτη παντα εκφραζοταν με σποντες, γραμματα&mail..

συμφωνω να κανουμε διαλειματα στη ζωη μας ισως ειναι επιβεβλημενα πολλες φορες..και μαλλον για την κοπελα μου ηταν επιβεβλημενο..ειναι ομως ενα απλο διαλειμα;μια αναζητηση;μια εξωτερικευση της ανασφαλειας της; ή μηπως ειναι απλα ενα μεγαλο, δυκολο. αλλα επιβεβλημενο γιαυτην ΤΕΛΟΣ;
    τελειωσαν για μενα τα συναισθηματα της για παντα, ετσι ξαφνικα; το καλοκαιρι μαγαπουσε με ηθελε.τοσα λογια&λιγο μετα να μου συμπεριφερεται λες&ειμαι ενας ξενος , λες&την κακομεταχειριζομουνα;
    αυτο δεν το καταλαβα ακομα.
    εγω απλα ξερω οτι την αγαπαω οσο τιποτε αλλο&δεν με νοιαζει το τι κανει τωρα, απλα την θελω ακομα πολυ..

Banned
    leo,
    δεξου οτι πολυ πιθανον να μην εχεις κανει μονο εσυ λαθη αλλα και η κοπελα σου.
    Μια σχεση ομως που στοιβαζει λαθη, δεν ειναι δυνατον να κρατηθει....

Οσο για το συμβαν που αναφερεις, θα σου πω οτι στομυαλο μιας γυναικας δεν παιζει το αν θα καταλήξεις στο κρεβατι η οχι. Και το παιχνιδι που εκανες μερικες φορες φτανει και περισευει....

Ειμαι σιγουρος οτι θα την αγαπας ισως και μεχρι τα γεραματα σου, αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι δεν θα βρεις μια εξισου καλη κοπελα, σωστα??

Member
    Originally posted by krino
    leo,
    δεξου οτι πολυ πιθανον να μην εχεις κανει μονο εσυ λαθη αλλα και η κοπελα σου.
    Μια σχεση ομως που στοιβαζει λαθη, δεν ειναι δυνατον να κρατηθει....

Οσο για το συμβαν που αναφερεις, θα σου πω οτι στομυαλο μιας γυναικας δεν παιζει το αν θα καταλήξεις στο κρεβατι η οχι. Και το παιχνιδι που εκανες μερικες φορες φτανει και περισευει....

Ειμαι σιγουρος οτι θα την αγαπας ισως και μεχρι τα γεραματα σου, αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι δεν θα βρεις μια εξισου καλη κοπελα, σωστα??

μακαρι να εκανε&αυτη το ιδιο παιχνιδι που εκανα εγω..το μονο σιγουρο ηταν οτι εαν μετα το μετανιωνε&το εδειχνε εμπρακτα οπως εγω εκανα, θα την συγχωρουσα&θα την αγαπουσα ακομα περισσοτερο..μα τι συζηταμε δεν ηταν αυτος ο λογος χωρισμου.ο χωρισμος ηταν αναποφευκτο γεγονος απτη στιγμη που ηθελε να δοκιμασει κατι αλλο&της μπηκε στο μυαλο τοσο εντονα..

θα βρω μια εξισου καλη κοπελα..πολυ πιθανον..θα την αγαπησω,θα μαγαπησει.. υποθετικα ναι, αλλα αυτο τωρα δεν μπορω να το κατανοησω&να το διανοηθω ακομα..δεν ξερω ποσο θα μου παρει..

Junior Member
    Krino, σε πολλα θα ηθελα να σου απαντησω αλλα θα καταχραστω κι εγω το χωρο για το θεμα του Leo και δεν πρεπει. Απλα νομιζω οτι δεν καταλαβες τι ειπα. Οταν αγαπας (με την εννοια οτι ο αλλος ειναι το αλλο σου μισο, οτι θελεις να ειναι ευτυχισμενος και πληρης και οτι θα εδινες τα παντα για αυτο) εισαι ειλικρινης a priori, η αγαπη σε κατευθυνει ωστε να εισαι γιατι ντρεπεσαι να κανεις αλλιως. Οσο αφορα τους κοινους στοχους, οταν αγαπας, αρχικα εχεις αναπτυξει αυτο το αθναισθημα γιατι με τον αλλο εχεις ενα κοινο ονειρο. Αν σην πορεια προκυπτουν διαφορετικοι στοχοι η αναγκες η οπως θες πες το, τοτε το κανεις ετσι ωστε να συγκλινουν αλλιως δεν αγαπας. Επισης το θεμα ειναι ο αλλος να ειναι η ελευθερια σου. Ξερω ανθρψπους που εκαναν το κυκλο που περιγραφεις με τις σχεσεις - υποθηκη και αλλωτε τους βγηκε αλλοτε οχι. Ξερω επισης ανθρωπους που ειναι μαζι απο τα 20 και εχουν φτασει 50 και ειναι ακομα ερωτευμενοι και αλλοι που ξηπνησαν στα 40 τους και ετρεχαν να ζησουν τη ζωη τους.
    Ο καθενας εχει τη δικη του αληθεια αλλα ειναι λιγο απολυτο να θετεις κανονες του τυπου πρεπει να εχεις εμπειριες για να εισαι ευτυχισμενος σε μια σχεση. Αυτο ειναι το μοττο της εποχης και μεχρι πριν 6 χρονια πιθανον θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα οχι πια γιατι ειδα και την αλλη οψη και νιωθω τυχερη για αυτο.
    Εξαλλου αγαπητε κρινο ελευθερια σημαινει αυτο που θα ερθει και ο ερωτας ειναι η κινητηρια δυναμη ολων των πραγματων. Δεν ειναι τυχαιο που ειχαμε τον ερωτα να πεταει πανω απο ολα στη τελετη εναρξης των ολυμπιακων στην Αθηνα.
    Αυτα. Ευτυχως που δεν καταχραστηκα το χωρο¨)

Senior Member
    θα βρω μια εξισου καλη κοπελα..πολυ πιθανον..θα την αγαπησω,θα μαγαπησει.. υποθετικα ναι, αλλα αυτο τωρα δεν μπορω να το κατανοησω&να το διανοηθω ακομα..δεν ξερω ποσο θα μου παρει..
    Νομίζω οτι δεν γίνεται να υπάρξει μια νέα αρχή, αν δεν έχει προηγηθεί ένα τέλος. Και φαίνεται πως στην καρδιά σου το τέλος δεν έχει ακόμα έρθει. Δεν μιλάω για τέλος στην αγάπη αλλά στην σχέση.
    Πιστεύω οτι εσύ αυτή τη στιγμή την τιμάς τη σχέση σου με το να παίρνεις τον χρόνο σου. Με το να μην αντικαθιστάς αμέσως την παλιά κοπέλα με μια καινούρια.Με το να αναγνωρίζεις οτι αυτή η κοπέλα είναι τόσο μοναδική στην καρδιά σου όσο θα υπάρξει και η επόμενη.
    Μάκια...

Senior Member
    Ανά πάσα στιγμή leo πρέπει να νοιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μόνοι μας. Είτε μίας εβδομάδας σχέση έχουμε, είτε χρόνων. Κανείς δεν μας χρωστάει τίποτα ώστε να του αρέσουμε για μια ζωή. Και το ίδιο για μας βέβαια. Όσο πιο πολύ φοβάσε να εκφράσεις αυτά που νοιώθεις μήπως και φύγει ο άλλος τόσο καταπιέζεσε κι εν τέλει, αν φύγει, θα τσαντιστείς τόσο πολύ όχι γιατί έφυγε αλλά για τις \"θυσίες\" που έκανες για κείνον/η.

Πρέπει να είμαστε αληθινοί με τον εαυτό μας. Μ\' αυτόν γεννηθήκαμε, μ\' αυτόν θα πεθάνουμε, μ\' αυτόν μένουμε μόνοι μας τις περισσότερες φορές στη ζωή μας.

Τώρα είσαι πικραμένος και λες πες ότι ερωτέύομαι ξανά. Που ξέρω ότι δεν θα συμβεί το ίδιο;
    Λοιπόν η ωμή αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. Μπορεί κάλλιστα. Και λοιπόν; Η φλόγα που έχεις μέσα σου δεν σβήνει όσα κεριά και ν\' ανάψεις. Γιατί είναι δικιά σου. Ή θα πρέπει να είναι.

Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι φιαγμένοι για όλους. Κι επίσης πολλές φορές ακόμα κι αν δύο άνθρωποι ταιριάζουν, οι στόχοι τους, εκείνη τη στιγμή μπορεί να είναι διαφορετικοί και ασυμβίβαστοι.

Υπάρχουν χίλιοι δυό λόγοι. Σ\' αυτόν τον κυκεώνα των ευκαιριών, συγκρούσεων, ερωτοχτυπημάτων, σχεδίων, ονείρων το μόνο που \"ζητήται\" από σένα να κάνεις είναι να είσαι σωστός. Όταν είσαι, τότε ό,τι και να γίνει ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ.

Δεν ήσουν σωστός, κατά τη δική μου κρίση, στο να υποβάλεις την ΠΡΩΗΝ (εμπέδωσε το) κοπέλα σου σ\' αυτά τα συναισθήματα απαξίας.

Δεν ήταν σωστή που τα δέχθηκε μ\' αυτή τη δικαιολογία που μόνο κλαυσίγελο φέρνει ότι \"της άρεσε που υπήρχε ανταγωνισμός\".

Δεν ήταν σωστή που δεν σου μίλαγε.

Τώρα όμως δεν τη νοιάζει.
    Και δεν είσαι ψυχίατρος κανενός (μόνο του εαυτού σου).

Μην προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματα κανενός σε μία σχέση και γενικά.

Πέσε ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ στην επόμενη. Πάψε να ασχολήσε με την πρώην και να φθείρεις τη ψυχολογία σου. Μάζεψε δυνάμεις, ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΑΣ στην πρώην, και όρμα όχι μόνο στην επόμενη αλλά στις επόμενες. Παίξε και εν τέλει διάλεξε.

Member
    1. ημασταν συνεχως μαζι ακομα&το καλοκαιρι που λογικα σκεφτοταν να χωρισουμε&ομως δεν μου ειπε τιποτα για τους στοχους της..εγω νομιζα κρινοντας απο την συμπεριφορα της πως οι στοχοι της ηταν ιδιοι με τους δικους μου(γιατι αραβωνιαστηκαμε&ειπαμε να μεινουμε μαζι);
    2. ναι δεν ημουν σωστος εν μερει. απτην αλλη ομως ημουν ειλικρινης, ηξερε παντα τι εκανα&τι ενοιωθα&επραττε αναλογως. θεωρησε οτι με την υπομονη θα με ειχε δικο της αποκλειστικα&η ιστορια με την \"αλλη\" θα παρεμενε ενα τηλεφωνικο παιχνιδι(χαζο&ανοητο)..τε� �ικα ετσι&εγινε..
    εν τελει αυτο δεν μπορουσε να σταθει τοσο ισχυρος λογος απο μονος του για να με χωρισει τουλαχιστον την δεδομενη στιγμη(μηνες μετα αφου ειχα ο ιδιος μετανοιωσει&ξεκοψει αυτη την ιστορια)

της εδωσα πολλα περισσοτερα&ειχα να της δωσω ακομα απο οσα εκανα&την πληγωσα..τουλαχιστον ετσι εδειχνε οτι πιστευει&αυτη..
    τωρα αν στη πορεια αναθεωρησε τις αποψεις της επειδη ετυχε στον δρομο της ενας αλλος που της κινησε για πρωτη φορα το ερωτικο ενδιαφερον αυτο ειναι αλλο θεμα..

οκ, εγω \"επαιξα\" και καταλαβα τι θελω..ας καταλαβει&αυτη..η ιδια η ζωη θα δειξει μεσα απο τα γεγονοτα&τις συγκειριες ποιο ηταν τελικα το μονοπατι της ευτυχιας&για τους δυο μας..ελπιζω να μας το αποκαλυψει αργα ή γρηγορα!

Senior Member
    Θα \'θελες να σε δικαιώσει η ζωή, έ?
    Μάκια...

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast