χωρισμος μετα απο πολυχρονη σχεση-αραβωνα - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 247
    Banned
    απομονωνω αυτο το κομματι, γιατι στα υπολοιπα ειναι θεμιτο ο καθενας να εχει την δικη του γνωμη η οποια να εχει και 100% ισχυ.

Originally posted by Ksenitemenh

Ο καθενας εχει τη δικη του αληθεια αλλα ειναι λιγο απολυτο να θετεις κανονες του τυπου πρεπει να εχεις εμπειριες για να εισαι ευτυχισμενος σε μια σχεση.

- Ειναι αληθεια οτι ειναι απολυτο, αλλα σε μερικα πραγματα για τα οποια ειναι βεβαιος ειμαι απολυτος. Τουλαχιστον αυτο μου εχει δειξει η ιδια η ζωη. Αυτο ξερω αυτο λεω.

Αυτο ειναι το μοττο της εποχης και μεχρι πριν 6 χρονια πιθανον θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα οχι πια γιατι ειδα και την αλλη οψη και νιωθω τυχερη για αυτο.

- Αυτο ειναι το μοτο το δικο μου συνεχως τα τελευταια 20 χρονια μου. Εαν τυχει κατι και αναθεωρησω, θα το πω.
    Μεχρι στιγμης δεν σταματαω να συλλεγω εμπειριες οτι και να σημαινει αυτο.

Εξαλλου αγαπητε κρινο ελευθερια σημαινει αυτο που θα ερθει και ο ερωτας ειναι η κινητηρια δυναμη ολων των πραγματων.

- ποτε δεν πιστεψα οτι με το να εισαι απλα ερωτευμενος εχεις καθαρισει για τα υπολοιπα προβληματα μιας σχεσης.
    Κατ εμε εσυ εκφραζεις μια απολυτοτητα και προφανως οι δικες μου εμπειριες ειναι διαφορετικες.

Λεο,
    οσο γραφω σε αυτο το θρεντ, τοσο σχηματιζω την αποψη οτι αυτο το ατοπημα σου με το τηλεφωνικο νταλαβερι ηταν απλα η αφορμη και οχι η αιτια που το διαλυσατε.
    Πιστευω οτι επαιξε ελαχιστο ρολο (οχι μηδαμινο) στο να την κανει με ελαφρα πηδηματακια η νεαρα.
    Εαν της ειχε κατσει στραβα θα την ειχε κανει οταν εμφανιστηκε το προβλημα, τελικα φανηκε οτι δεν ηταν και τοσο μεγαλος σκοπελος οσο νομιζεις. Οι πραξεις αυτο δειχνουν τουλαχιστον.

Τι συνεβει λοιπον?
    Πολυ απλα βαρεθηκε, αλλαξαν τα θελω της, μεγαλωσε, μεγαλωσες και η ζωη συνεχιζεται.
    Σκεψου το και μην κανεις την τριχα τριχια.
    Ευτυχως που δεν κανατε κατι πιο επισημο γιατι θα εισασταν δυστυχισμενοι και οι δυο σας.
    Τωρα εισαστε και οι δυο ελευθεροι να κανετε αλλες επιλογες για μια νεα σχεση σε νεες βασεις, καλυτερη απο την προηγουμενη.
    Και ο λογος ειναι οτι μεγαλωσατε και γινατε ολοι σοφοτεροι απο ολα αυτα.

Senior Member
    O krino έχει εν μέρει δίκιο. Όντως νομίζω κι εγώ ότι ήταν η αφορμή όχι η αιτία. Και από δική μου εμπειρία: κάτι που είχα πει είχε βάλει εν αμφιβόλω την θελκτικότητα μίας κοπέλας μου σε σχέση με μία άλλη. Προσπεράστηκε αυτό το θέμα. Συνεχίσαμε. Μετά προέκυψαν άλλα θέματα. Όταν αυτά τα συγκεκριμένα θέματα έθεσαν τέλος στη σχέση η πρώην κοπελιά μου πήγε σαν έξυπνο τηλεκατευθυνόμενο πυραυλάκι στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μην χαλιέσαι. Έκανες ένα λάθος αλλά δεν ήταν αυτό που τέλειωσε τη σχέση. Απλά εκεί θέλησε να το δικαιολογήσει η πρώην σου. (θα έχεις πολλές άλλες πρώην)

Ο καθένας φίλε μου κοιτάζει τον εαυτό του. Κοίτα τον δικό σου. Από \'κει και πέρα μπορεί να είσαι και \"εύσπλαχνος\".

Αγάπη δεν υπάρχει ή εάν κάτι τέτοιο υπάρχει είναι εξαιρετικά σπάνιο και χρονοβόρο. Δεν έχει καμία σχέση μ\' αυτό που βίωσες.
    Από την άλλη εγωισμός υπάρχει πολύς. Ο κόσμος είναι γεμάτος. Αυτό σε πονάει.
    Κοίτα να ικανοποιείς τον εαυτό σου και να είσαι αληθινός σ\'αυτόν. Έτσι θα είσαι και σωστός στην κοπέλα σου. Την όποια κοπέλα σου έως ότου βρεις κάποια με την οποία κι οι δύο θα θέλετε να δοκιμάσετε να περάσετε τη ζωή σας μαζί. Μην παραμυθιάζεσε και μη βαυκαλίζεσε. Ζήσε, μάθε, κάνε το κέφι σου.
    Χτύπα αβέρτα όποια γουστάρεις. Δεν απολογήσε σε κανέναν και μην χάνεις το χρόνο σου.
    Έχω το τηλέφωνο μου και χτυπάει με 2-3 διαφορετικές κοπέλες κάθε μέρα. Δεν έχω πει ψέματα σε καμία. Δεν με νοιάζει καμία περισσότερο από τον εαυτό μου. Εάν κάποια μου αποδείξει ότι δεν θα πρέπει να σκέφτομαι έτσι θα αναθεωρήσω. Μέχρι τότε, πρώτος είναι ο Αλέξανδρος. Κάνε το ίδιο.

Member
    \"βαρεθηκε, μεγαλωσε, αλλαξαν τα θελω της\"
    οκ, αλλα εγω νομιζα&απο την συμπεριφορα της δεν μου ειχε δειξει οτι βαριοταν μαζι μου..

βαρεθηκε τι; που την φροντιζα, της προσεφερα ασφαλεια, την προσεχα σαν τα ματια μου, ηθελα να ζησουμε μαζι για να της δειξω οτι δεν θελω καμια αλλη&θελω να περασω την ζωη μου μαζι της, προσπαθουσα να την κανω να γελαει&να περναει καλα μαζι μου να μην βαριεται,την αγαπουσα..τι βαρεθηκε;οκ εκανα ενα λαθος ή πολλα λαθη στο ιδιο θεμα..αυτο ομως περασε εδω και καιρο..μετα δεν μου εδειξε ουτε μου ειπε τιποτα που να με κανει να πιστεψω οτι δεν περνουσε καλα μαζι μου..
    ενταξει καθημερινοτητα, λιγο βαρεμαρα καμια φορα, αυτα αλλαζουν..
    δηλαδη τι αλλο θελει μια γυναικα απο εναν αντρα για να ειναι ευτυχισμενη;
    οσο αναφορα εμενα δεν βαρεθηκα&δεν ηθελα να αλλαξω τροπο ζωης γιατι την αγαπουσα πραγματικα&ηθελα να περασω την υπολοιπη ζωη μου μαζι της..ναι μονο εγω ηθελα τελικα γιατι αυτη αλλα ελεγε μεχρι να χωρισουμε&τελικα αποδειχτηκε οτι αλλα σκεφτοταν..
    μπερδευτηκα παλι..δεν ξερω ισως απο γυναικες&αγαπησα πρωτη φορα, ισως φταιει αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ακομα την σταση της.

Senior Member
    Λέο μου έκανες ό, τι καλύτερο μπορούσες. Της έδωσες τα πάντα. Απλά εκείνη δεν άπλωσε το χέρι να τα πάρει...
    Μάκια...

Junior Member
    θα έλεγα πως όταν κάτι δεν πηγαίνει κατά πως θέλουμε, είναι καιρός να αλλάξουμε τα θέλω μας.
    Που ξέρεις? Κάτι καλύτερο μπορεί να βγεί

Senior Member
    Έχω την εντύπωση πως μπορεί να της έγινες λίγο φορτικός... και needy όπως λένε κι οι αγγλοσάξωνες.

Banned
    Leo,
    αρχιζω και αναπτυσω νεες αποψεις για τις σχεσεις....
    Αν η συντροφος σου θελει να το διαλυσετε, ανοιξε της, την πορτα διαπλατη και αστην να φυγει.
    Μονο θυμισε της να κλεισει την πορτα φευγωντας να μην σηκωνεσαι κιολας....
    Οτιδηποτε αλλο ειναι εγκλωβισμος και οι ανθρωποι ειναι αδυνατο να λειτουργουν κατω απο τετιους ορους.

Στο κατω κατω, η θα ειμαστε ελευθεροι ανθρωποι, η θα ειμαστε ενα τιποτα....
    Liberte Toujours!

Senior Member
    Η κοπέλα νομίζω ότι \"πνίγηκε\".

Member
    μου λετε μεγαλωσε&αλλαξαν τα θελω της.δηλαδη μεγαλωσε μαζι μου εγινε απο ενα ντροπαλο-φοβισμενο κοριτσακι, που ηταν οταν την γνωρισα μια ομορφη γυναικα&τωρα ανακαλυψε πως εγω δεν της εκανα; απο αποψη εμφανισης,κοινωνικης προβολης, οικονομικης εμβελειας;

και εαν ειχε τετοιες σκεψεις επρεπε να μου το ειχε πει νωριτερα..οχι να συρθουμε σε αραβωνες, να μπλεκουμε&τριτους στη σχεση μας, να μου συμπεριφερεται σαν ερωτευμενη& ξαφνικα να μου δηλωνει αδιαφορη&ερωτευμενη με εναν αλλο..ολα αυτα που σας γραφω εγιναν σε διαστημα ενος μηνα το πολυ..
    μεχρι τελη αυγουστου ημασταν μαζι αγαπημενοι, ολα εδειχναν καλα, αυτο εισεπραττα εγω απο λογια&εργα(δεν ημουν στο μυαλο της να ξερω τι σκεφτεται). σε ενα βραδυ το πρωτο του σεπτεμβρη μου ειπε να χωρισουμε για ενα διαστημα&οτι σκεφτοταν εναν αλλο για πρωτη φορα στη σχεση μας. μετα απο μια βδομαδα βρισκομαστε&μου λεεει πως πρεπει να χωρισουμε, πως μαγαπαει αλλα κουραστηκε&θελει να μεινει μονη τωρα..για μια εβδομαδα την κυνηγουσα&η σταση της γινοταν σκληροτερη&μου ελεγε πολυ ασχημα λογια.και στον μηνα πανω μαθαινω πως βγαινει&οχι μονο με εναν που γουσταρε απο την δουλεια της..

μιλαμε για εκπληκτικα αποτομη αλλαγη συμπεριφορας προς το αρνητικο..μαθαινω επισης οτι μου φορτωνει τα παντα για τον χωρισμο&αφηγειται με καθε λεπτομερεια οτι ειχα κανει&την πειραζε..επισης μου φορτωνει&ιστοριες που ουδεποτε εγιναν..και ολα αυτα ενω το καλοκαιρι ειμασταν διακοπες αγκαλιτσες&φιλακια&καν αμε κοινα σχεδια..

τα συμπερασματα δικα σας&συγνωμη αν επαναλαμβανομαι&κουραζω αλλα οταν τα σκεφτομαι δεν μπορω να δικαιολογησω γιατι να συμπεριφερθει τοσο ασχημα απεναντι μου..δεν επρεπε να με κατηγορησει ετσι ασχημα..αν ειχε τοσα πολλα προβληματα επρεπε να μου τα ειχε πει&οχι κατοπιν εορτης για αλλοθι των πραξεων της..
    ευχαριστω για την κατανοηση&τις επικρησεις σας ακομα..

Member
    Εμείς οι γυναίκες ομολογώ πως δεν είμαστε και τόσο σταθερές στα συναισθήματά μας. Δεν αξίζει να ασχολήσε τόσο πολύ με μια γυναίκα που δεν εκτιμά αυτά που μπορείς να της δώσεις. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Αν αλλάξεις την συμπεριφορά σου απέναντι στης γυναίκες θα βγεις πολύ κερδισμένος με τον εαυτό σου.

Krino συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Senior Member
    Αν το μυαλό σου είναι στην \"εκδίκηση\" (ένα όχι και τόσο καλό συναίσθημα αλλά δεν είναι και του πετάματος όπως λένε μερικοί) ο δρόμος είναι ο ίδιος ακόμα και να μην ήθελες να εκδικηθείς. Κοιτά τη ζωή σου. Μετουσίωσε όλο αυτό που νοιώθεις σε κίνητρο. Βρες μία θεογκόμενα (να έχει και λίγο μυαλουδάκι) και προσπάθησε να την κάνεις δική σου. Έτσι, σαν παιχνίδι. Μετά βγαίνε μαζί της και πέρνα καταπληκτικά.
    Νομίζω ότι σε πείραξε το ότι καπάκι τα έμπλεξε με άλλον.
    Εδώ είναι οι διαφορετικοί χαρακτήρες... δεν μου έχει συμβεί σε μένα αυτό αλλά αν μου συνέβενε είναι σίγουρο ότι δεν θα γύριζα να της ρίξω δεύτερη ματιά και δεν επρόκειτο να ασχολιόμουν ξανά. Θα ήμουν (πραγματικά) εντελώς αδιάφορος.
    Αλλά είπαμε, διαφορετικοί χαρακτήρες.
    Νομίζω ότι έχει σχέση κι ότι ήταν η πρώτη σου \"δυνατή\" αγάπη. Τώρα παίρνεις το \"βάπτισμα του πυρός\". Απλά κοίτα να μην καις παραπάνω φαιά ουσία από ότι χρειάζεται είναι η δική μου μικρή συμβουλή.

Senior Member
    Leo,

προβάλλοντας το πρόβλημά σου εδώ με τον τρόπο που το προβάλλεις και αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια παρά τις 9 σελίδες μπορώ να πάρω μία γεύση του πόσο καταπιέστηκε η κοπέλα σου και προσανατολίζομαι στο να πιστέψω ότι και σε προειδοποίησε με τον τρόπο της και οτι προσπάθησε να σου εξηγήσει και μάλλον εσύ δεν άκουγες.

Δεν θέλω να γίνω προσβλητική και ζητώ συγνώμη που μιλάω κάπως σκληρά αλλά το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου είναι πολύ φυσικό να χαθεί με τέτοια αντιμετώπιση, αιώνιους όρκους αγάπης \"προσπαθούσα\" το ένα για κείνη, ήταν η ζωή μου, τα μάτια μου κλπ.
    Ναι μάλλον βαρέθηκε να είναι σε σχέση που ο ένας δεν ζούσε για τον εαυτό του.

Member
    Originally posted by Reina
    Leo,

προβάλλοντας το πρόβλημά σου εδώ με τον τρόπο που το προβάλλεις και αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια παρά τις 9 σελίδες μπορώ να πάρω μία γεύση του πόσο καταπιέστηκε η κοπέλα σου και προσανατολίζομαι στο να πιστέψω ότι και σε προειδοποίησε με τον τρόπο της και οτι προσπάθησε να σου εξηγήσει και μάλλον εσύ δεν άκουγες.

Δεν θέλω να γίνω προσβλητική και ζητώ συγνώμη που μιλάω κάπως σκληρά αλλά το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου είναι πολύ φυσικό να χαθεί με τέτοια αντιμετώπιση, αιώνιους όρκους αγάπης \"προσπαθούσα\" το ένα για κείνη, ήταν η ζωή μου, τα μάτια μου κλπ.
    Ναι μάλλον βαρέθηκε να είναι σε σχέση που ο ένας δεν ζούσε για τον εαυτό του.

συγνωμη αλλα το να αγαπας καποιον πολυ πειραζει τελικα;
    οταν μιλουσα με μια αλλη γυναιακα εστω&τηλεφωνικα μου λετε την πειραζε πολυ(φυσιολογικο)..οταν της ελεγα ποσο την αγαπαω μου λετε οτι παλι την πειραζε..τελικα πως πρεπει να δειξει ενας αντρας σε μια γυναικα ποσο την θελει&την αγαπαει;
    το λιγο συναισθημα πειραζει, το πολυ πειραζει ποια ειναι τελικα η σωστη ΄δοση΄; δηλαδη οταν αγαπας καποιον ανθρωπο δινεις τα συναισθηματα σου με το μετρο;
    μπραβο σου αν μπορεις να το ελεγξεις αυτο, εγω δεν μπορω αποτι φανηκε..

ψαξτε τι θελετε μεσα σας οι γυναικες απο τους αντρες&μετα πειτε&εμας για να ξερουμε επιτελους..
    θελετε ενα καλο παιδι&οταν το βρισκετε το αφηνετε γιατι ξαφνικα ανακαλυπτετε οτι τελικα θελατε κατι αλλο..
    μηπως μας δουλευετε λιγο;;;

Senior Member
    Originally posted by leo79

θελετε ενα καλο παιδι&οταν το βρισκετε το αφηνετε γιατι ξαφνικα ανακαλυπτετε οτι τελικα θελατε κατι αλλο..
    μηπως μας δουλευετε λιγο;;;

Οι άνθρωποι ρε λεό είναι πολυγαμικά όντα.

Senior Member
    Leo,

ο καθε ανθρωπος αλλαζει πραγμα που σημαινει οτι έχει καθε δικαιωμα να αλλαζει κ το τί θέλει. Το να αγαπάς καποιον πολύ ποιον να πειράζει?και τί σημαινει αγαπώ πολυ? δεν αφήνω τον αλλο να αναπνεύσει? δεν του δίνω τον χώρο του?θέλω να μαι συνεχεια μαζί του? το ιδιο πραγμα \"αγαπώ πολυ\" μπορει να σημαινει εκατονταδες διαφορετικα πραγματα. Για σενα αλλο, για μενα κατι εντελως διαφορετικο. Οπως κ το \"καλο\" παιδι....οπως κ η \"σωστη\" σχέση. Γι αυτο κ ειναι σημαντικο το \"θέλω\" τα δικά σου να ταιριάζουν με τα \"θελω\" της κοπέλας σου.Οπως κ οι αντιλήψεις σας. π.χ. πως μπορεις να εισαι με μια κοπέλα που αντιλαμβανεται τον ορισμο της σωστής σχέσης με το να βρισκεστε οποτε θέλετε χωρις κανονες, οταν εσυ αυτο το θεωρεις απαράδεκτο? απλα δεν γίνεται...

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast