χωρισμος μετα απο πολυχρονη σχεση-αραβωνα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 247
    Senior Member
    leo,

μακάρι να ήμασταν τόσο ειλικρινείς ώστε να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας, από - έως, χωρίς να καταλογίζουμε στους άλλους μερίδιο. Καμμιά φορά όμως βολεύει να βγάζουμε την ουρά μας απέξω για να μη χάσουμε όλο το ασφαλές οικοδόμημα που λέγεται οικογένεια ή φίλοι. Και προσπαθώντας να πάρουμε το δίκιο με το μέρος μας, επιστρατεύουμε και ψέμματα.
    Και εσύ το κάνεις με το να επαναλαμβάνεις πόσο αληθινός ήσουνα έχοντας προηγουμένως βάλει τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας και εκείνη κατόπιν εορτής με τα ψέμματα που σύμφωνα με εσένα λέει.

Που είσαι εσύ σε όλα αυτά?
    Πάρε την εξουσία του εαυτού σου στα χέρια σου.
    Προς το παρόν κοίτα που έκανες εσύ λάθος, παραδέξου το, και μπες στη θέση της.
    Και έπειτα, γύρνα σελίδα και πήγαινε να αγοράσεις καινούργιο καθρέφτη.

Senior Member
    Originally posted by leo79

τωρα αλλαξε..δεν με σκεφτεται καθολου..ουτε στιγμη δεν της περναει απο το μυαλο η σκεψη μου..
    αυτο ποναει περισσοτερο&απο τον χωρισμο..

..τριγυρνω στην πολη, ακουω τραγουδια, βγαινω εξω, προσπαθω μα ματαια ακομα..σκεφτομαι παντα εκεινη..οσα ζησαμε..ειμαι προφανως ερωτευμενος με εκεινη ακομα..και αυτη με καποιον αλλο περναει καλα..

:(:(:(
    Εσύ είσαι ακόμα μαζί της στη σκέψη, στην καθημερινότητά σου...εκείνη όμως δεν είναι πια εδω μαζί σου...Πρέπει να είναι πολύ μοναχικό αυτό που περνάς...
    Μάκια...

Member
    Originally posted by Reina
    leo,

μακάρι να ήμασταν τόσο ειλικρινείς ώστε να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας, από - έως, χωρίς να καταλογίζουμε στους άλλους μερίδιο. Καμμιά φορά όμως βολεύει να βγάζουμε την ουρά μας απέξω για να μη χάσουμε όλο το ασφαλές οικοδόμημα που λέγεται οικογένεια ή φίλοι. Και προσπαθώντας να πάρουμε το δίκιο με το μέρος μας, επιστρατεύουμε και ψέμματα.
    Και εσύ το κάνεις με το να επαναλαμβάνεις πόσο αληθινός ήσουνα έχοντας προηγουμένως βάλει τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας και εκείνη κατόπιν εορτής με τα ψέμματα που σύμφωνα με εσένα λέει.

Που είσαι εσύ σε όλα αυτά?
    Πάρε την εξουσία του εαυτού σου στα χέρια σου.
    Προς το παρόν κοίτα που έκανες εσύ λάθος, παραδέξου το, και μπες στη θέση της.
    Και έπειτα, γύρνα σελίδα και πήγαινε να αγοράσεις καινούργιο καθρέφτη.

εγω κοταξα απο καιρο που εκανα λαθος..το παραδεχτηκα, ζητησα συγνωμη, προσπαθησα να επανορθωσω..της εδειξα με πραξεις οτι ηταν η μοναδικη στη ζωη μου..ηθελα να μεινω μαζι της για να της αποδειξω οτι θελω να μοιραστω ολη την υπολοιπη ζωη μου μαζι της.εκεινη με συγχωρεσε, εμεινε μαζι μου μεχρι τελους, μεχρι να καταλαβω το λαθος μου&ποσο την πληγωνα. εδειξε οτι αυτο δεν θα εμπαινε εμποδιο αναμεσα μας, με ηθελε μαγαπουσε, εισεπραττε την αγαπη μου..
    και μετα ξενερωσε, κουραστηκε, σκεφτηκε αλλον, εφυγε.
    μου πε πως μαγαπαει αλλα δεν μπορει να με κοροιδευει, νιωθει ενα κενο για μενα, μορει να της περασει αλλα να μην περιμενω.
    τωρα με κατηγορει για ολα, κανει σαν να με μισει..που ειναι η αγαπη;;κενο

Member
    Originally posted by Φοίβη

τωρα αλλαξε..δεν με σκεφτεται καθολου..ουτε στιγμη δεν της περναει απο το μυαλο η σκεψη μου..
    αυτο ποναει περισσοτερο&απο τον χωρισμο..

..τριγυρνω στην πολη, ακουω τραγουδια, βγαινω εξω, προσπαθω μα ματαια ακομα..σκεφτομαι παντα εκεινη..οσα ζησαμε..ειμαι προφανως ερωτευμενος με εκεινη ακομα..και αυτη με καποιον αλλο περναει καλα..

:(:(:(
    Εσύ είσαι ακόμα μαζί της στη σκέψη, στην καθημερινότητά σου...εκείνη όμως δεν είναι πια εδω μαζί σου...Πρέπει να είναι πολύ μοναχικό αυτό που περνάς...
    ναι ειναι πολυ μοναχικο..εχω πολους φιλους-γνωστους, μου συμπαραστεκονται ολοι, βγαινω εξω προσπαθω να διασκεδασω να ξεχασω..ημουν πολυ ευθυμο ατομο&παντα στις παρεες μου εκανα τους αλλους να γελανε, να μην πληττουν μαζι μου..ετσι εκανα&με την κοπελα μου&μου ελεγε ποσο πολυ της αρεσω γιαυτο.
    τωρα δεν εχω ορεξη ουτε να γελασω.
    η οικογενεια μου&αυτη μου συμπαραστεκεται πανω απολους αλλα τι να κανουν&αυτοι;
    εχασα τον ανθρωπο που επι τοσα χρονια ηταν ο συντροφος μου.χαρες, λυπες, μια αγκαλια, ενα χαμογελο, μια κουβεντα, ενα απλο καληνυχτα το βραδυ, ενα καλημερα το πρωι..
    κοιμαμαι, ξυπναω&παντα την εχω στο μυαλο..τιποτα δεν ειναι ιδιο..δεν ξερω αν θα ξαναειναι ποτε πια..ολοι λενε υπομονη θα περασει καθε εμποδιο για καλο..
    περασαν 3 μηνεσ&εγω δεν βλεπω κανενα καλο..θα γνωρισω αλλη κοπελα..με πια ορεξη να φλερταρω, να γνωρισω μια αλλη..ξενερωσα με τα παντα&με την ιδια την ζωη.μου φαινεται τοσο αδεια, τοσο ματαιη&κενη..
    τοσο μοναξια δεν πιστευα οτι μπορει να υπαρχει&ομως..μοναξια στην καρδια,κρυο,κενο..
    ..θελω να δωσω την αγαπη μου, ναπροσφερω τοσα πολλα, εχω τοση ορεξη, αλλα δεν εχω εναν ανθρωπο για να του τα δωσω..και πολυ φοβαμαι οτι θα περιμενω για πολυ..

Senior Member
    ...κι εγώ αγαπάω τον πρώην μου μετά από 15 χρόνια σχέσης, αλλά μόνο στα χαρτιά leo.
    Το μεγαλύτερο κομμάτι των συναισθημάτων μου είναι δίψα για αδιαφορία, και απενοχοποιημένη ειλικρίνεια. Κι εγώ καμμιά φορά κάνω σαν να τον μισώ. Επειδή καθυστέρησα μαζί του, αναγκάστηκα να υπομένω καταστάσεις που δεν έπρεπε λόγω του \"αρραβώνα\", καταπιέστηκα πολύ εξαιτίας του μεγάλου διαστήματος που ήμασταν μαζί και άλλα πολλά.
    Τώρα με νοιάζει να βρω τον εαυτό μου όμως και ειλικρινά καρφί δεν μου καίγεται..
    Ακούγεται ίσως λίγο σκληρό στα αυτιά σου, αλλά
    Αγάπη που δεν είναι τώρα, δεν ήταν ποτέ.

Senior Member
    περασαν 3 μηνεσ&εγω δεν βλεπω κανενα καλο..θα γνωρισω αλλη κοπελα..με πια ορεξη να φλερταρω, να γνωρισω μια αλλη..ξενερωσα με τα παντα&με την ιδια την ζωη.μου φαινεται τοσο αδεια, τοσο ματαιη&κενη..
    τοσο μοναξια δεν πιστευα οτι μπορει να υπαρχει&ομως..μοναξια στην καρδια,κρυο,κενο..
    ..θελω να δωσω την αγαπη μου, ναπροσφερω τοσα πολλα, εχω τοση ορεξη, αλλα δεν εχω εναν ανθρωπο για να του τα δωσω..και πολυ φοβαμαι οτι θα περιμενω για πολυ..
    Πονάει πάρα πολύ αυτό... να πνίγεσαι από αγάπη και να μην υπάρχει κανείς για να την προσφέρεις...
    Μάκια...

Banned

και πολυ φοβαμαι οτι θα περιμενω για πολυ..

προσεξε με,
    επειδη οντως πρεπει να ανασκουμπωθεις και τριμηνη ταβανοθεραπεια ειναι αρκετη.....

Αν δεν ξεκολησεις και πεις αντε γεια (οπως σου ειπαν) δεν προκειται να βρεις αλλη κοπελα....

γιατι?? γιατι πολυ απλα η αυρα που βγαζεις ειναι τετοια που της διωχνει.
    Βγαζεις μια μυρωδια, αυτη του λουζερ και δεν κανεις δουλεια ετσι.

Βαλε μια γραμμη και ξεκινα την ζωη σου απο το μηδεν.
    Ξυπνα αυριο με αλλη διαθεση, κανε την βολτα σου και αρχισε να κοβεις υποψηφιες γυναικες.
    Την παλια θαψτην σαν μια καλη αναμνηση (δεν πειραζει που ελεγε ψεματα...) και σκεψου πως θες την επομενη.

Ακομα και αν δεν εχεις διαθεση εσυ καντο με το ζορι και σιγα σιγα θα στανιαρεις....
    Σκεψου οτι ειναι αδυνατο να καθεσαι μια ζωη να κλαις για την \"κακια\" που εφυγε.....

Member
    ...κι εγώ αγαπάω τον πρώην μου μετά από 15 χρόνια σχέσης, αλλά μόνο στα χαρτιά leo.
    Το μεγαλύτερο κομμάτι των συναισθημάτων μου είναι δίψα για αδιαφορία, και απενοχοποιημένη ειλικρίνεια. Κι εγώ καμμιά φορά κάνω σαν να τον μισώ. Επειδή καθυστέρησα μαζί του, αναγκάστηκα να υπομένω καταστάσεις που δεν έπρεπε λόγω του \"αρραβώνα\", καταπιέστηκα πολύ εξαιτίας του μεγάλου διαστήματος που ήμασταν μαζί και άλλα πολλά.
    Τώρα με νοιάζει να βρω τον εαυτό μου όμως και ειλικρινά καρφί δεν μου καίγεται..
    Ακούγεται ίσως λίγο σκληρό στα αυτιά σου, αλλά
    Αγάπη που δεν είναι τώρα, δεν ήταν ποτέ.
    συγνωμη αλλα οταν καποιος βρισκεται σε μια κατασταση καταπιεσης τοτε οφειλει να συζητησει με τον ανθρωπο του τους λογους που τον κανουν να νοιωθει ετσι..πρωτα συζητας ανοιχτα, οχι με σποντες&μισολογα, τι ακριβως σε ενοχλει.
    στην περιπτωση μου η κοπελα μου μονο μισολογα ηταν.εγω δεν εχω μαντικες ικανοτητες για να καταλαβω τι σκεφτεται, τη στιγμη που εδειχνε να ειναι μαζι μου καλα. η συμπεριφορα της δεν ειχε τιποτα το περιεργο.αντιθετως νομιζα οτι ηταν ερωτευμενη οσο ποτε οπως&εγω.οκ ειπαμε υπομονη αλλα αυτο ειναι υποκρισια..
    εμενα πως νομιζεις οτι μου φανηκε οταν μου ειπε να χωρισουμε στα ξαφνικα..
    γιαυτην δεν ηταν γιατι το σκεφτοταν,το ζυγισε&αποφασισε.εγω ομως πως να αντιδρασω;ουτε που σκεφτηκε ποσο θα πονεσω.
    ειχαμε μια σχεση τουλαχιστον ειλικρινης απο την πλευρα μου..παντα της ελεγα οτι με απασχολουσε,ακομα&οτι \"παιζω\" με μια αλλη..αυτο πληρωνω, την ειλικρινια μου..
    αυτη ηρθε διακοπες μαζι μου ημασταν στο ιδιο σπιτι,στο ιδιο κρεβατι ολο το καλοκαιρι& μολις εφτασε ο χειμωνας με παρατησε στην ψυχρα..
    δεν εχει λογικη να εισαι με τον ανθρωπο σου την μια στιγμη, να αγεσαι&να συμπεριφερεσαι σαν να ειναι ολα τελεια&την επομενη να λες δεν μου καιγεται καρφι γιαυτον..μα δεν μεσολαβησε κατι,δεν εκανα κατι στραβο..απλα αυτη στραβωσε&ξεφυγε..

και πιστευω οτι σε μια σχεση&δη μακροχρονια εχεις υποχρεωση να λες στον συντροφο σου οτι νοιωθεις γιατι ειναι μερος της ζωης σου..δεν μπορεις να σηκωνεις τα χερια&ξαφνικα να φευγεις χωρις να του αφηνεις κανενα περιθωριο..]
    απλα δεν καταλαβαινω την ευκολια με την οποια διαλυουμε σχεσεις στην εποχη μας..η κοπελα μου εκανε υπομονη για να μην χωρισουμε..και τι εγινε;ποιος ηταν ο σκοπος της;μολις με κερδισε& με εκανε δεδομενο με αφησε για εναν αλλο..τοσο απλα..

Member
    [quote]Originally posted by krino

και πολυ φοβαμαι οτι θα περιμενω για πολυ..

προσεξε με,
    επειδη οντως πρεπει να ανασκουμπωθεις και τριμηνη ταβανοθεραπεια ειναι αρκετη.....

Αν δεν ξεκολησεις και πεις αντε γεια (οπως σου ειπαν) δεν προκειται να βρεις αλλη κοπελα....

γιατι?? γιατι πολυ απλα η αυρα που βγαζεις ειναι τετοια που της διωχνει.
    Βγαζεις μια μυρωδια, αυτη του λουζερ και δεν κανεις δουλεια ετσι.

Βαλε μια γραμμη και ξεκινα την ζωη σου απο το μηδεν.
    Ξυπνα αυριο με αλλη διαθεση, κανε την βολτα σου και αρχισε να κοβεις υποψηφιες γυναικες.
    Την παλια θαψτην σαν μια καλη αναμνηση (δεν πειραζει που ελεγε ψεματα...) και σκεψου πως θες την επομενη.

Ακομα και αν δεν εχεις διαθεση εσυ καντο με το ζορι και σιγα σιγα θα στανιαρεις....
    Σκεψου οτι ειναι αδυνατο να καθεσαι μια ζωη να κλαις για την \"κακια\" που εφυγε..... [/quote

σε ευχαριστω πολυ..προσπαθω να το κανω..οκ σιγουρα δεν ειμαι οπως τον πρωτο καιρο(στους φιλους μου εκοψα τισ πολεες κλαψες,μονο καμια σποντα πεταω), εδω τα λεω&σας πρηζω γιατι με βοηθατε&γιατι μαρεσει που εκφραζομαι&μοιραζομαι τα αισθηματα μου.

προσπαθω αλλα ερχονται αναμνησεις.ειδικα οταν ειμαι μονος, βλεπω κατι, βλεπω ζευγαρια, θυμαμαι, νοιωθω μειονεκτικα ερχονται&γιορτες με ποιανει μελαγχολια..

μετα σκεφτομαι το μελλον.χριστουγεννα, πασχα, καλοκαιρι χωρις την κοπελα μου..το ξερω βλακειες αλλα..θα προσπαθησω να ακολουθησω τις συμβουλες σας γιατι δεν γινεται&αλλιως..σε αντιθετη περιπτωση με βλεπω με χαπια σε ψυχιατρειο..ετσι θα της δωσω&την ευχαριστηση να νομισει οτι δικαιωθηκε που με αφησε,γιατι ημουν αδυναμος&αχρηστος..

θα παλεψω&\"ελπιζω να αλλαξουν ολα γρηγορα\"
    αλλωστε αυτη την ευχη μου εγραψε στο τελευταιο μηνυμα της..ακομα δεν καταλαβα τι εννουσε..

Senior Member
    leo,

όσον αφορά εμένα, υπήρξα μόνο ειλικρινής απέναντί του- επειδή όμως είμαι αντιδραστικό άτομο και δεν μπορώ να μην τα λέω.
    Όμως, δεν μπορεί όλοι να συμπεριφέρονται έτσι. Δεν τολμούν ή ίσως να έχουν άλλους τρόπους να διαχειρίζονται την εικόνα τους, μπορεί και καλύτερο.

Το θέμα μας είναι οτι η σχέση έληξε, το γάλα χύθηκε και τα δεδομένα σου τώρα είναι εντελώς διαφορετικά. Και πρέπει να το δεχτείς αυτό. Είναι το μόνο σίγουρο..

Senior Member
    Leo μου καταλαβαίνω οτι έπεσες απ\' τα σύννεφα με την ξαφνική απόφαση της κοπελιάς σου. Ήσουν απόλυτα ειλικρινής μαζί της. Εκείνη ήξερε ανα πάσα στιγμή τι ένιωθες για κείνη και ήσουν σίγουρος οτι κι εκείνη έπραττε ανάλογα απέναντι σε σένα.
    Απ\' ότι φάνηκε όμως, δεν ήταν καθόλου έτσι. Εκείνη δεν σου έλεγε τι συνέβαινε μέσα της. Σε είχε κάπως στην απέξω, χωρίς να το ξέρεις. Και το μαθες με το χειρότερο τρόπο. Φαντάζομαι οτι αυτό θα σε σόκαρε πολύ.
    Έχει περάσει αρκετός καιρός, αλλά φαίνεται οτι εσύ χρειάζεσαι κι άλλο. Χαίρομαι που βρήκες τουλάχιστον ένα μέρος, αυτό το site, όπου μπορείς ελεύθερα να εκφράζεις αυτή σου την ανάγκη. Μέχρι να πάρει το χώρο της και την αγκαλιά της και να σιωπήσει.
    Συνέχισε να \"μας τα πρήζεις\", αφού αυτό σε βοηθάει.;)
    Μάκια...

Member
    leo,

όσον αφορά εμένα, υπήρξα μόνο ειλικρινής απέναντί του- επειδή όμως είμαι αντιδραστικό άτομο και δεν μπορώ να μην τα λέω.
    Όμως, δεν μπορεί όλοι να συμπεριφέρονται έτσι. Δεν τολμούν ή ίσως να έχουν άλλους τρόπους να διαχειρίζονται την εικόνα τους, μπορεί και καλύτερο.

Το θέμα μας είναι οτι η σχέση έληξε, το γάλα χύθηκε και τα δεδομένα σου τώρα είναι εντελώς διαφορετικά. Και πρέπει να το δεχτείς αυτό. Είναι το μόνο σίγουρο..
    να ρωτησω κατι τελευταιο;
    εγω δεν ειχα προηγουμενη σχεση&δεν μπορω να συγκρινω.γιαυτο θελω να ρωτησω το εξης απλο.
    τωρα τα δεδομενα ειναι αυτα οτι δηλ.δεν ενδιαφερεται καθολου για μενα..της ειμαι ενας ξενος, κατι που δεν θελει να θυμαται(δεν ξερω γιατι)..
    εγω συνεχιζω, ζω, ελπιζω σε μια νεα αγαπη, σε εναν νεο ερωτα..
    απο την εμπειρια σας μπορειτε να μου πειτε αν στην περιπτωση μου υπαρχει πιθανοτητα να με δει ξανα ερωτικα στο μελλον;ειναι δυνατον σε καποια φαση να τα φερει ετσι ετσι η ζωη που να ξαναβρεθουμε, να ξαναφουντωσει το παθος μεταξυ μας μετα απο ολα αυτα τα ασχημα που ειπωθηκαν ως τωρα;
    να ξαναφουντωσει ενας εωτας που τελειωσε τοσο απροσμενα&αδοξα, τουλαχιστον για μενα..

Member
    Originally posted by Φοίβη
    Leo μου καταλαβαίνω οτι έπεσες απ\' τα σύννεφα με την ξαφνική απόφαση της κοπελιάς σου. Ήσουν απόλυτα ειλικρινής μαζί της. Εκείνη ήξερε ανα πάσα στιγμή τι ένιωθες για κείνη και ήσουν σίγουρος οτι κι εκείνη έπραττε ανάλογα απέναντι σε σένα.
    Απ\' ότι φάνηκε όμως, δεν ήταν καθόλου έτσι. Εκείνη δεν σου έλεγε τι συνέβαινε μέσα της. Σε είχε κάπως στην απέξω, χωρίς να το ξέρεις. Και το μαθες με το χειρότερο τρόπο. Φαντάζομαι οτι αυτό θα σε σόκαρε πολύ.
    Έχει περάσει αρκετός καιρός, αλλά φαίνεται οτι εσύ χρειάζεσαι κι άλλο. Χαίρομαι που βρήκες τουλάχιστον ένα μέρος, αυτό το site, όπου μπορείς ελεύθερα να εκφράζεις αυτή σου την ανάγκη. Μέχρι να πάρει το χώρο της και την αγκαλιά της και να σιωπήσει.
    Συνέχισε να \"μας τα πρήζεις\", αφού αυτό σε βοηθάει.;)
    ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα..ετσι ακριβως ενιωσα..ναι μαλλον χρειαζεται καιρος και περισσοτερο η αποφαση&η θεληση να ξεπερασω, να συνεχισω..βεβαια με τρομαζει η νεα αρχη απο το μηδεν, ειδικα απο τη στιγμη που δεν ειχα κανεναν λογο για να χωρισω με την κοπελα μου..σας ευχαριστω για την κατανοηση&για τις συμβουλες..
    μαλλον θα επανελθω&ελπιζω να \"γιατρευτω\" μεσα απο αυτο το forum..
    μετα θα σας βγαλω στα μπουζουκια να το καψουμε \"σαλονικιοτικα\"..
    ;)

Senior Member
    ...ξαναγύριζα στον πρώην όταν είχα ανασφάλειες. Πολύ σύντομα έγινε κακή συνήθεια. Εκείνος δεν μου είχε εμπιστοσύνη κι εγώ απαιτούσα να μου έχει. Όλα ότι νάναι..και φυσικά δεν ξανακόλλησε.
    Όταν χωρίζεις θα πει υπάρχει κενό που δεν γεμίζει έτσι.. με αγάπη και ειλικρίνεια..Η σύντροφός σου προφανώς δεν καλυπτόταν στη σχέση σας. Μπορεί να μην ξέρει τι θέλει αλλά μάλλον ξέρει τι δεν θέλει. Αν ψάξει και δεν βρει το ιδανικό της μπορεί και να ξαναγυρίσει σε σένα. Δεν θα θυμάται τις κακές σας στιγμές στην αρχή..Σύντομα όμως θα διαπιστώσει ότι κι εσύ είσαι κάποιος άλλος.
    Εσύ πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι θα έχεις μπροστά σου το ίδιο άτομο? Δεν θεωρείς ότι ακόμα κι εσύ μέσα από όλα αυτά αλλάζεις?
    Και τέλος πάντων το συναίσθημα, ο έρωτας, δεν είναι αυτεξούσιο ρε παιδί μου. Χρειάζεται λογική και πράξη για να δημιουργηθεί.
    Και δεν τα έχεις αυτή τη στιγμή μαζί της. Οπότε.. έχει νόημα?

Senior Member
    leo ,
    διαβαζω εδώ και ώρα τις γνώμες για το θέμα σου.
    Άκου και μου που ίσως δε θα σου αρέσει.
    Εγώ τα πράγματα θα τα θέσω από την οπτική γωνία μάλλον της πρώην κοπέλας σου.
    Λειτούργησα και εγώ κάποτε όπως εκείνη σε μια μου σχέση. Και μένα μου είχε πει ψέματα ο τότε σύντροφός μου. Προσπάθησα για 2 χρόνια να το καταπιώ όμως με έτρωγε. Δεν ήταν βέβαια η πρώτη μου σχέση ούτε για κείνον. Πιστευώ ότι δείγματα αλλαγής συμπεριφοράς είχες έως τη στιγμή του χωρισμού σας. Ίσως η μεγάλη σου αγάπη δε σ΄΄αφηνε να τα δεις. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι τα ίδια αποθέματα ψυχής στην ειλικρίνεια. Και φυσικά δεν επικροτώ τη συμπεριφορά της (κάποτε μου). Καταλαβαίνω όμως λιγο τον τρόπο που λειτούργησε και λειτουργεί ενδεχομένως. Συμπεριλαμβάνει ενοχές, ντροπή, εγωισμο, απογοήτευση και πολλά συναισθήματα που ίσως να μην καταλάβεις γιατί έχεις διαφορετικό τρόπο σκέψης.Λίγες οι πιθανότητες κάποτε να είστε πάλι μαζί. Και εαν είστε τα εμπόδια κ των δυο τεράστια. Κράτα την εμπειρία αυτή μέσα σου, κράτα τις όμορφες στιγμές και όχι μονο το τέλος και προχώρα. Δώσε ότι ομορφο έχεις να δώσεις σε κάποια που θα το έχει ανάγκη. Μην αναλώνεσαι στο γιατί ίσως και η ίδια να μην γνωρίζει ακόμα το γιατί λόγω ανωριμότητάς της. Όπως και να \'χει νομίζω ότι θα τα πας μια χαρά

Page 7 of 17 FirstFirst ... 56789 ... LastLast