Results 211 to 225 of 247
-
10-01-2008, 22:23 #211
Μπορεί όλη την αγάπη σου, την καρδιά σου, τη ψυχή σου όπως λες να μην τα ήθελε. Οι γυναίκες βεβαίως θέλουν να τις αγαπάμε αλλά επίσης ερωτεύονται τον άντρα. Αυτό που ΕΙΣΑΙ δηλαδή. Το ότι εσύ της τα δωσες όλα όπως λες, δεν σου προσφέρει κανενός είδους εγγύηση για παραμονή της. Αυτό ήταν το \"σφάλμα\" στο οποίο αναφερόμουν. Καμία δεν θέλει ένα \"σκυλάκι\" (εντάξει μερικές θέλουνε). Η μάνα της τι δουλειά είχε να της προτείνει να αραβωνιαστήτε? Κόμμα με τη μάνα της είχες κάνει;
Κόμμα κάνουμε με τον άνθρωπο μας, εμείς \"εναντίον\" όλων. (κάτι το οποίο έσπασε όπως καταλαβαίνεις κι εσύ με τα τηλεφωνήματα...)
Πάντως είναι καλό που αναγνωρίζεις ότι δεν σου φέρθηκε τόσο σκάρτα σε terminal level δηλαδή.
Την επόμενη φορά να αγαπάς αλλά και να υπολογίζεις περισσότερο τον εαυτό σου για να σε υπολογίζουν και οι άλλοι.
- 11-01-2008, 09:09 #212
Αλεξανδρε έτσι είναι ακριβώς. Με δυό λόγια για να συμπληρώσω, το χειρότερο λάθος σε μια σχέση είναι να αφήσεις να ελέγχει ο άλλος το μυαλό σου και τις κινήσεις σου.Δύο είναι τότε τα αποτελέσματα. Χάνεις εσύ τον εαυτό σου, χάνει ο άλλος το ενδιαφέρον του. Οταν ξυπνάς λοιπόν από το λήθαργο μετά από ένα ξαφνικό χωρισμό, συμβαίνει ό,τι ακριβώς περιέγραψε ο λεό στο θέμα αυτό.
υ.γ
μου άρεσε πολύ αυτό που είπες για \"κόμμα των δύο\" και με βρίσκει απολύτως σύμφωνη!!!
11-01-2008, 09:29 #213
καλημερα παιδια&καταρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας. με βοηθατε παρα πολυ στο να καταλαβω καποιες παραμετρους του προβληματος μου μιας&εγω δεν ειχα αντιμετωπισει ξανα παρομοια κατασταση γιαυτο&τωρα μου φαινονται ολα τοσο χάλια.
θελω να ρωτησω ακομα καποια πραγματα για να τα ξεκαθαρισω μεσα μου.
οταν ειχα την επικοινωνια με την αλλη ηταν λαθος γιατι πληγωνοταν..σωστο. μετα οταν της της απεδειξα οτι ημουν μονο δικος της& προσπαθησα να κανω οτι μπορουσα για να ειναι ευτυχισμενη μαζι μου&ηθελα να της προσφερω ασφαλεια παλι δεν ηθελε..συγνωμη αλλα τι επρεπε να κανω δηλαδη; να την αγαπαω με μετρο; αφου εδειχνε οτι περνουσε καλα μαζι μου&της αρεσε. δεν ημουν σκυλακι. μαζι αποφασιζαμε για το τι θα κανουμε απλα ηθελα να ειναι καλα μαζι μου.
απτη στιγμη που κατι την ενοχλουσε επρεπε να μου το πει.εγω λειτουργουσα με βαση αυτο που δεχομουν.που να ξερω οτι αυτη αλλα εκανα&αλλα σκεφτοταν. δεν μου ελεγε τιποτα παρα μονο τις τελευταιες μερες..
πχ.( γιναμε φιλοι, μαζι μεγαλωσαμε, πρεπει να γνωρισω&αλλες γυναικες κ.α. \"κουλά\") και μετα ολα καλα..δεν περιμενα οτι αυτες οι ανοητες κατα την γνωμη μου ενδειξεις θα μας οδηγουσαν μεχρι τον χωρισμο. εσεις δηλ. πως θα αντιδρουσατε; εγω παντως κοιμομουν τον υπνο του δικαιου αλλα δυστυχως δεν γεννηθηκα μαντης..απλα εμαθα να μιλαω για αυτα που με απασχολουν με τον ανθρωπο μου&οχι μετα απο τοσα χρονια σχεσης να τον παραταω σαν σκουπιδι..αυτο θα περιμενα&αυτο με πειραξε πολυ..
11-01-2008, 09:43 #214
Λεό, ζητάς απάντηση στο γιατί σε πέταξε σαν σκουπίδι όπως λες.Σημασία δεν έχει όμως αυτό αλλά το ότι ούτως η άλλως θα την έκανε.Τι λοιπόν σημαίνει για σένα ο τρόπος? αυτή έτσι γούσταρε να κάνει. Γιατί ζητάς να καταλάβεις τι λειτούργησε στο μυαλό του άλλου? γιατί ζητάς έλεγχο ακόμα μια φορά?Η απάντηση σε όλο σου τον πόνο είναι αυτή που δίνεις παραπάνω \"απλά ήθελα να είναι καλά μαζί μου\". Κάνε μια βαθιά και ειλικρινή ανάλυση του τι σήμαινε για σένα αυτή σου η φράση. Για τον εαυτό σου όχι για κείνη. Θα δεις οτι θα σε οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι καθόλου απλό δεν ήταν αυτό.Της παρέδωσες άνευ όρων τον εαυτό σου να τον διαχειριστεί όπως ήθελε. Νομίζοντας οτι το να περνάει απλά καλά θα σου εξασφάλιζε την παραμονή της όπως λέει κι ο αλέξανδρος. Διάβασε πάλι την απάντηση μου σ αυτόν και κάνε την αυτοκριτική σου. Τι ζητούσες εσύ να εξασφαλίσεις μέσα σου και ποιές ανασφάλειές σου κάλυψες μέσω του ανθρώπου που σου έφυγε.
11-01-2008, 10:07 #215
ο τροπος με πειραξε πολυ γιατι σημαινει οτι δεν υπολογισε καθολου το ποσο πονο θα μου προκαλεσει απο το \"ξαφνικο\" της αποφασης της. εαν ειχε ενδοιασμους για την σχεση μας οφειλε να μου τα αναφερει&οχι να παρουσιαζει τετοια αλλαγη συμπεριφορας μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα.
εγω ημουν καλα με τον εαυτο μου απο τη στιγμη που η κοπελα που αγαπουσα πολυ ηταν καλα μαζι μου, με αυτο που της προσφερα. ηθελα&τα εκανα. δεν εκανα τιποτα απο αναγκη. μπορει καποια πραγματα στην καθημερινοτητα να γινονταν απο συνηθεια μα σε τοσα χρονια σχεσης αυτο ειναι λογικο. αν&παντα προσπαθουσα να αλλαζουμε παραστασεις μεσα απο εκδρομες, εκπληξεις, δωρακια, παρεες κτλ. να αναννεωνουμε την σχεση μας. δεν ημουν ποτε βαρετος ανθρωπος.αυτη ηταν που ελεγε οτι παρολα τα τοσα χρονια παντα οταν βρισκομασταν ακομα&οι δυο μας βρισκαμε κατι να συζητησουμε. οτι της αρεσω γιατι εχω χιουμορ&γελαει πολυ μαζι μου κα. βλεπω ζευγαρια που ειναι οι δυο τους σε ενα καφε&καθεται ο ενας απεναντι απο τον αλλο αμιλητοι. δεν βγαινουν απο το σπιτι, δεν εχουν παρεες κτλ. εμεις δεν ειμασταν ετσι..καθολου βαρετα. και αυτο της αρεζε μεχρι που ξαφνικα αλλαξε γουστα.
μου ειπε αδιανοητα λογια οταν χωρισαμε. οτι θα βρει&αλλον να την πηγαινει εκδρομες, οτι δεν θα την φερω πισω με δωρα, οτι τωρα νοιωθει ενα κενο μαζι μου κ.α. μα εγω αυτα τα εκανα επειδη την αγαπουσα για να εκφρασω την αγαπη μου, για να μην βαριεται μαζι μου. μου ελεγε ολο το καλοκαιρι πως μαγαπουσε&με ηθελε&μετα μου ειπε νοιωθει κενο που με βλεπει..
σας κουραζω μα πρεπει να τα πω για να σχηματισετε ολη την εικονα. πως να μην μπερδευτω μετα απο ολα αυτα;εσας σας φαινονται λογικα;μηπως δεν ηξερε τι ηθελε&ψαχνοταν μεχρι που αποφασισε να χωρισουμε; εγω τι ημουν παιχνιδι μεχρι να καταλαβει τι θελει; δεν ειναι αδικο αυτο για εναν ανθρωπο που την αγαπησε&την πιστεψε&εκανε ονειρα;
11-01-2008, 10:14 #216
Λεό, η καλή σχέση είναι σαν το καλό κρασί. Οσα χρόνια κι αν περάσουν δεν χάνει το άρωμα και τη γεύση της.
Ησασταν αυτό το πράγμα?
Οχι.!
11-01-2008, 10:39 #217
εγω πιστευα πως ειμασταν..αυτο νομιζα πως πιστευε&αυτη.μου ειχε πει δεν θα χωριζαμε, δεν θα με αφηνε για βλακειες..χτες διαβαζα τα μηνυματα της, λογια που μου ειπε τωρα αυτο το καλοκαιρι. και παλι εμεινα μονος να ποναω&να αναρωτιεμαι τι ηταν αυτο που την εκανε να αλλαξει, να απομακρυνθει, να διακοψει καθε επικοινωνια..δεν πεθανε.δεν πεθανα.ειμαι εδω& ακομα δεν μπορω να συνελθω απο το ξαφνικο του γεγονοτος που μου συναιβει..ακομα αναρωτιεμαι..ακομα την αγαπαω&ζω, συνεχιζω&ελπιζω μεχρι αποδειξεως του αντιθετου.
αδιαφορω για φιλοσοφιες, αδιαφορω για το παρελθον&τις πραξεις του παροντος που ημαστε χωριστα..θελω να κανω αυτο που νοιωθω. ειμαι ικανος να κανω οτι πιο τρελλο περναει απο το νου μου προκειμενου να την κερδισω. δεν με αφησε πεεριθωριο να κανω οτιδηποτε. δεν προλαβα.ολα εγιναν τοσο γρηγορα.εφυγε σαν κυνηγημενη εκει που εδειχνε οτι ηταν καλα..ενταξει την πιεσε ο αραβωνας, η συγκατοικηση. ναι αλλα τετοια φυγη&κατευθειαν να παει στην αγκαλια του \"αλλου\", του συναδελφου της που τον σκεφτοταν απο καιρο&δεν το ελεγε..τι ηταν αναγκη για επιβεβαιωση οπως ειχα εγω τοτε; αψυχολογητησυμπεριφορα μα δεν με νοιαζει..
εγω πιστευω στην αγαπη μας, στα λογια που δεν ηταν ψεμματα απο μενα&ουτε εδειχνε πως ηταν&τα δικα της..πιστευω οτι καποτε θα μου δωθει η ευκαιρια να της δειξω ποσο την αγαπαω&θα την ενδιαφερει τοτε..ολα μπορει να ξαναχτιστουν απλα&ανυποπταετσι οπως γκρεμιστηκαν πριν απο 4μηνες..το καλο κρασι δεν χανει ποτε το αρωμα του στο τελος οτι&να γινει..συ ειπας..
ας ζησω την ουτοπια μου..ποτε δεν ξερεις αλλωστε τι σου ξημερωνει η ιδια η ζωη,αυτοτο εμαθα καλα πλεον..
11-01-2008, 11:19 #218
Μια πόλη κατακτημένη δεν μπορεί πλέον να αποτελεί στόχο. Αυτό να το θυμάσαι. Κι εσύ είσαι αυτή η πόλη.Νάσαι περήφανος.
11-01-2008, 12:35 #219
Originally posted by liberchild
Μια πόλη κατακτημένη δεν μπορεί πλέον να αποτελεί στόχο. Αυτό να το θυμάσαι. Κι εσύ είσαι αυτή η πόλη.Νάσαι περήφανος.
οσο θα πιστευω οτι την αγαπαω, τοσο θα πιστευω οτι μαγαπαει&αυτη και καποπτε ολα θα γινουν..θελει τροπο μαλλον&θα τον βρω..τροπο ζωης&ολα θα κυλησουν μονα τους..
14-01-2008, 09:07 #220
Originally posted by leo79
Originally posted by liberchild
οσο θα πιστευω οτι την αγαπαω, τοσο θα πιστευω οτι μαγαπαει&αυτη και καποπτε ολα θα γινουν..θελει τροπο μαλλον&θα τον βρω..τροπο ζωης&ολα θα κυλησουν μονα τους..
καθε φορα που κατακτουμε εναν ανθρωπο στηνουμε χορο γυρω απο τα λαφυρα μας&μετα τον πεταμε στην ακρη για να παμε για αλλες κατακτησεις;
κριμα γιατι εγω εχω διαφορετικη προσεγγιση στο θεμα του ερωτα&της αγαπης..οταν αγαπαω δεν εκμεταλλευομαι τα αισθηματα του αλλου. στη περιπτωση που τον βαρεθω ή νοιωθω να απομακρυνομαι απο αυτον τοτε του δινω να το καταλαβει, ειμαι ειλικρινης με το παραμικρο σημαδι που νοιωθω&δεν τον κοροιδευω, δεν παιζω με τα αισθηματα του μεχρι να βρω κατι αλλο&να πεταξω τοτε αυτο που εχω.δεν τον εμπαιζω μεχρι να ξεκαθαρισω οριστικα τι αποζηταω στη ζωη μου. ναι φιλοι μου αυτο συνειδητα ή ασυνειδητα ειναι ο ορισμος της κοροιδιας.
εγω δυστυχως εισεπραξα αυτη τη συμπεριφορα απο την πρωην κοπελα μου. επαιξε με τα αισθηματα μου&ξαφνικα με αφησε πισω να ζω στον ουτοπικο κοσμο που ειχαμε πλασει για να ζησουμε μαζι, αδιαφορωντας για τον πονο που μου προκαλεσε..και εγω σαν αφελης&απειρος στην γνωση της γυναικειας ψυχοσυνθεσης, πιστεψα σε οτι ελεγε.νομιζα πως ηταν ειλικρινης μαζι μου οπως&εγω. λειτουργουσα με βαση αυτα που επαιρνα απο αυτην. ποτε δεν περιμενα να μου φερθει τοσο σκαρτα. ποσο βλακας ημουν τελικα.
..λυπαμαι πολυ που στις μερες μας παιζουμε τοσο ευκολα με τοσο πολυπλοκες εννοιες&αισθηματα..
14-01-2008, 15:58 #221
Leo ... βλεπω το εξαντλησατε το θεμα... και ξερω οτι το να πεταγομε μετα απο τοση κουβεντα στη μεση ισως να ειναι λαθος... ομως... αχ αυτο το ομως... δεν μου φαινεσαι και πολυ ειλικρινης με τον εαυτο σου ... περισσοτερο κτητικοτητα μου ακουγεται ολο αυτο παρα αγαπη... και εξηγουμε... αφου ρε παιδι μου και εσυ την ενιωσες την βαρεμαρα.. αφου τα εκανες και εσυ τα ματσα μουτσου με την αλλη τηλσεξ κτλ... αφου το βλεπεις το αντικειμενο οτι ειχε μπουκωσει και δεν τραβαγε.. τι το βασανιζεις.. αραγε εσυ δεν την εβλεπες σαν αδελφη.. ακου να της πει οτι την απατουσε στα καλωδια... και σιγα που σε πιστεψε δλδ... τι κολλητος σου ηταν το κοριτσι;;; και εσυ την βαρεθηκες... και ισως αν εμενε να εφευγες εσυ.. αλλα το οτι εφυγε εκεινη πρωτη σε πειραζει... να σου πω ...αφου το εβλεπες οτι δεν τραβουσε τι το πιεσες και αλλο με τον αρραβωνα... μπας και ηθελες να το τελειωσει εκεινη και τωρα μας το παιζεις και παναγια κλαιουσα;; Μπας και γενικος τωρα που εμεινες μοναχουλης δεν ξερεις τι να την κανεις την ελευθερια και ειπες να χωθεις στο μπαουλο των αναμνησεων... οχι γιατι τα παθαμε και εμεις καποτε...βγες ρε παιδι μου κανε την ζωη σου ζησε ολα αυτα που αφησες να σε προσπερασουν προσποιουμενος τον ερωτευμενο στα βιβλια περιπτερων .. ακου να φαει ολη την νιοτη του σε μια σχεση.. και εσυ δλδ δεν ηθελες να δεις πως θα ηταν μια αλλη γυναικα ... ;; δεν θελεις;;; Εισαι σιγουρος οτι θα την δεχοσουν πισω ακομη και εαν ερχοταν.. που δεν θα ερθει.. το χουν αυτο οι γυναικες αμα τους τελειωσει κατι τους τελειωσε...τελοσπαντων παιξε ρε παιδι μου κανενα σεναριο στο μελλον δες τον εαυτο σου να μεγαλωνει μαζι της να μαρενεται.. να εισαστε δυο γεροι μια ζωη... και θα δεις που και εσυ δεν θα το θελεις... εχεις μια μοναδικη ευκαιρια.. γλιτωσες τα δεσμα απο καθαρη τυχη καλα θα κανεις να συνειδητοποιησεις ποσο τυχερος ησουν και να δεις την ζωη αλλιως.. σταματα να φοβασαι.. ζησε ... και οι αγκαλιες των γυναικων ειναι γεματες περιπετειες.. γεματες ηπειρους ανεξερευνητες και γαλαξιες αφταστους.. κακο δεν ειναι να γυριζεις συυνεχεια στα πεπραγμενα... γινε εξερευνητης.. πολλες ηπειροι εκει εξω περιμενουν ολες τον κολομβο του... αντε βουρια τα πανια και καλο αερα...
15-01-2008, 09:48 #222
[quote]Originally posted by mauroaspros
περισσοτερο κτητικοτητα μου ακουγεται ολο αυτο παρα αγαπη...
εαν ηταν κτητικοτητα δεν θα ενοιωθα ετσι τοσους μηνες μετα τον χωρισμο..
αφου ρε παιδι μου και εσυ την ενιωσες την βαρεμαρα.. αφου τα εκανες και εσυ τα ματσα μουτσου με την αλλη τηλσεξ κτλ... αφου το βλεπεις το αντικειμενο οτι ειχε μπουκωσει και δεν τραβαγε.. τι το βασανιζεις.. αραγε εσυ δεν την εβλεπες σαν αδελφη..
στα τοσα χρονια σχεσης δεν υπαρχει περιπτωση να νοιωσεις καποια στιγμη βαρεμαρα;
ακου να της πει οτι την απατουσε στα καλωδια... και σιγα που σε πιστεψε δλδ... τι κολλητος σου ηταν το κοριτσι;;
ναι ημουν τοσο αφελης&ειλικρινης μαζι της που της ελεγα τα παντα. δεν ηθελα να την κοροιδευω. εαν δεν με πιστευε θα με ειχε χωρισει πολυ καιρο πριν, οταν εγω \"επαιζα\" με την αλλη. τοτε ομως δεν εκανε κατι τετοιο.
σε μια σχεση πολυχρονη γινεσαι&φιλος με τον αλλο&αυτο ειναι το ομορφο.
και εσυ την βαρεθηκες... και ισως αν εμενε να εφευγες εσυ.. αλλα το οτι εφυγε εκεινη πρωτη σε πειραζει...
με πειραξε η ολη συμπεριφορα της.εμεινε μαζι μου μεχρι να ξεκαθαρισει τι ηθελε μεσα της. ποτε ομως δεν μου ειπε τι ενοιθε αλλα ηταν απολυτως φυσιολογικη&εκανε ονειρα μαζι μου. μου φανηκε σαν κοροιδια ολο αυτο, ενω εγω ποτε δεν της φερθηκα ετσι. την μια μου ελεγε σαγαπω&μετα απο μια βδομαδα νοιωθω κενο, σε αγαπω αδερφικα..
Εισαι σιγουρος οτι θα την δεχοσουν πισω ακομη και εαν ερχοταν.. που δεν θα ερθει.. το χουν αυτο οι γυναικες αμα τους τελειωσει κατι τους τελειωσε...
θα την δεχομουν γιατι την αγαπαω&την συγχωρω για ολα οπως ειχε κανει&αυτη. τελειωνει η αγαπη; δεν το ηξερα αυτο γιατι εμενα δεν μου τελειωσε ποτε.απλα με την ανοητη \"περιπετεια\" που ειχα καταλαβα ποσο κενα ειναι ολα εαν δεν υπαρχουν τα αισθηματα στη μεση. αλλα βεβαια στην εποχη του sex οπου ζουμε σημασια δεν εχουν τα αισθηματα αλλα οι στιγμιαιες απολαυσεις μεχρι τελικης πτωσεως..
τελικα αυτο που καταλαβα&με την βοηθεια καποιων \"φιλων\" εδω μεσα ειναι οτι χωρισαμε λογω της υπερβολικης αγαπης που της εδειξα. προσπαθησα να κανω οτι ηταν δυνατο για να μην βαριεται&να παιρναει καλα μαζι μου, να ειναι ευτυχισμενη. εγω δεχτηκα την αγαπη της&καταλαβα ποσο με θελει. αυτη ομως αντι να δεχτει την αγαπη που της εδειξα με εδιξε απο την ζωη της ετσι απλα..κριμα γιατι δεν θα την ξανααγαπησει ποτε κανεις οσο εγω..γιατι να χωριζουν τοσο ανοητα δυο ανθρωποι που αγαπησαν&αγαπηθηκαν τοσο; εμενα δεν μου τελειωσε τιποτα&ειχα να δωσω ακομα παρα πολλα.
15-01-2008, 10:32 #223
Originally posted by leo79
θα την δεχομουν γιατι την αγαπαω&την συγχωρω για ολα
μισο λεπτο, για πιο πραγμα την συγχωρεις ακριβως??
Εισαι σιγουρος οτι αμα της ελεγες κατι τετοιο σημερα δεν θα γελαγε μαζι σου μεχρι δακρυων????
Τι ακριβως εκανε η κοπελα για να την συγχωρησεις???
Συμφωνα με τις αφηγησεις σου εσυ εισαι αυτος που εκανε φαουλ και οχι αυτη.
Το οτι δεν σου ειπε εκεινη την στιγμη οτι ξερεις εχω στραβωσει με αυτο και αυτο, γιατι ειναι σφαλμα??
Πως μπορουμε να κατηγορησουμε καποιον γιατι θελει να δει τι γινεται μεσα του και μετα να πει οτι σκεφτεται???
Το μετα δεν εχει χρονικο προσδιορισμο εκτος αν ετσι μας βολευει.
Επισης πως εισαι σιγουρος στο πως θα αντιδρουσες εσυ αν ησουν στην θεση της???
Οχι βεβαια, δεν μπορεις γιατι δεν ηρθες.
Προτεινω λοιπον να μυριζουμε πρωτα τα δικα μας σκατα τι σοι βρωμα εχουν και μετα να ασχολουμαστε με των υπολοιπων, σωστα???
οπως ειχε κανει&αυτη.
δεν φαινεται να σε συγχωρεσε, τα πεπραγμενα αυτο δειχνουν.
Η μαλλον να το ξεπερασε τελειως.
τελειωνει η αγαπη;
προφανως και τελειωνει.
Οπως ολα αλλωστε....
δεν το ηξερα αυτο γιατι εμενα δεν μου τελειωσε ποτε.
θα σου τελειωσει θες δεν θες.
Οταν θα αφοσιωθεις στην επομενη γυναικα το ολο στορυ θα ειναι μια αναμνηση και τιποτα αλλο.
απλα με την ανοητη \"περιπετεια\" που ειχα καταλαβα ποσο κενα ειναι ολα εαν δεν υπαρχουν τα αισθηματα στη μεση.
ανοητη την λες τωρα γιατι υπαρχουν συνεπειες.
Την στιγμη που ετρεχε δεν νομιζω να ηταν ανοητη αλλα πολυ ενδιαφερουσα....
αλλα βεβαια στην εποχη του sex οπου ζουμε σημασια δεν εχουν τα αισθηματα αλλα οι στιγμιαιες απολαυσεις μεχρι τελικης πτωσεως..
αγαπητε μου στο σπτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
τελικα αυτο που καταλαβα&με την βοηθεια καποιων \"φιλων\" εδω μεσα ειναι οτι χωρισαμε λογω της υπερβολικης αγαπης που της εδειξα.
πως το καταλαβες αυτο???
θα σου πω πολυ απλα γιατι χωρισατε.
Ειχατε κανει μια κοινη συμφωνια και την εσπασες.
Το στορυ σας δεν προεβλεπε και πειραματα με αλλες γυναικες.
Απο την στιγμη που την εσπασες την συμφωνια ησουν με το ενα ποδι εκτος.
Αλλα βλεπω οτι θες να χρυσωσεις το χαπι και να βγεις και απο πανω.....
προσπαθησα να κανω οτι ηταν δυνατο για να μην βαριεται&να παιρναει καλα μαζι μου, να ειναι ευτυχισμενη.
το ιδιο σκεφτοσουν και οταν εκανες το πιτσι πιτσι με την αλλη στο τηλεφωνο??? οτι εκεινη την στιγμη περναει καλα μαζι σου??? και γιατι δεν την φωναζες την στιγμη που περνας εσυ καλα να περασει και αυτη καλα εξισου???
Η τελικα προσπαθουσες οντως να περναει καλα, αλλα μονο οποτε εσυ μπορουσες και ησουν διαθεσιμος???
εγω δεχτηκα την αγαπη της&καταλαβα ποσο με θελει. αυτη ομως αντι να δεχτει την αγαπη που της εδειξα με εδιξε απο την ζωη της ετσι απλα..
α οκ, αρα εσυ μπορεις να παιζεις με γυναικες μια χαρα και πρεπει να το δεχτει και αυτο σωστα??
γιατι η αγαπη που της ειχες περιλαμβανει και αυτο το πακετο ναι η οχι???
κριμα γιατι δεν θα την ξανααγαπησει ποτε κανεις οσο εγω..
οπα??? τι σεναριο ειναι αυτο???
πως το βγαζεις αυτο το συμπερασμα??
πως προεξοφλεις τον επομενο της???
Και τι θα πεις αν την δεις αυριο στο δρομο και δεις οτι ειναι ευτυχισμενη η αν το μαθεις απο φιλους???
Δεν σου κανει τρομερα εγωιστικο αυτο που λες??
Ξερεις στην ελλαδα εχει 5.000.000 αντρες, λες να εισαι εσυ ο μοναδικος αντρας για αυτην???
γιατι να χωριζουν τοσο ανοητα δυο ανθρωποι που αγαπησαν&αγαπηθηκαν τοσο;
καθολου ανοητα, οι περισσοτεροι ανθρωποι χωριζουν για τους ιδιους περιπου λογους που χωρισατε και εσεις.
εμενα δεν μου τελειωσε τιποτα&ειχα να δωσω ακομα παρα πολλα.
φανταζομαι οτι εννοεις και αλλες κοπελλες στο πακετο ετσι???
Αγαπητε δεν το θεωρω κακο αυτο που εκανες, θεωρω κακο το οτι την αφησες απο εξω στις σκεψεις και πραξεις που ειχες.
Στην ουσια εσυ την χωρισες και οχι αυτη εσενα.
Και ειναι παραδοξο που προσπαθεις να το παιξεις και αδικημενος.
Οσο εχεις αυτη την αντιληψη δεν θα απελευθερωθεις ποτε απο την λουμπα που εχεις πεσει
τελεια παυλα
15-01-2008, 12:13 #224
σε ευχαριστω για τις αποψεις σου αγαπητε krino μονο που ξεχασες να μου δωσεις&το σχοινι για να κρεμαστω μετα απο οσα γραφεις.
εγω δεν ειπα οτι δεν εκανα λαθη. ναι εγω την πληγωσα ηθελημενα ή οχι πρωτος. μα επαναλαμβανω οτι ολα ηταν εν γνωση της&δεν γινεται να κατηγορουμαι οτι την αφηνα εξω απο τις σκεψεις&τις πραξεις μου.
η συμπεριφορα μου απεναντι της δεν αλλαξε καθολου οσο διαστημα ειχα την \"περιπετεια \" μου με την αλλη. λειτουργουσε οπως μου εδινε να καταλαβω. ναι ημουν πολυ αφελης εως θρασυδειλος ισως αλλα&αυτη ανεχοταν οτι εκανα. συνηδητα ή ασυνηδητα μου εδινε να καταλαβω πως τελικα δεν πληγωνοταν τοσο πολυ&οτι της αρεζε αυτο το παιχνιδι γιατι το εβλεπε σαν εναν ανταγωνισμο μια διεκδικηση(ετσι μου ειχε πει)..
εγω δεν ειχα εμπειριες αναλογες&λειτουργουσα με βαση αυτο που δεχομουν..ναι ισως ημουν πολυ ανωριμος μεχρι βλακειας&δεν καταλαβαινα ποσο πληγωνεται. δεν επρεπε να μου το κανει κατανοητο με οποιοδηποτε τροπο; σιγουρα θα σταματουσα τα οποια ατοπηματα μου την επομενη κιολας στιγμη.
μα τελικα στις σχεσεις οπου υπαρχουν τετοια δυνατα αισθηματα δεν συγχωρουνται τα οποια λαθη; εκανα λαθος εκτιμηση, παρασυρθηκα στον βωμο του παθους&της επιβεβαιωσης..της αλλαγης. εν γνωση της, ομως, με ανοχη της στυλ \"εγω ειμαι κυρια οχι Κατινα, θα καταλαβεις μονος, αυτα ειναι βλακειες για να χωρισουμε\".. δεν ειχα στην τελικη σχεση. οτι εγινε τηλεφ/κα& οταν την ειδα της εδιωξα απο την ζωη μου..συγνωμη μα τριγυρω μου βλεπω καθε μερα τοσες ασχημες συμπεριφορες (απατη, κερατο, διπλες-τριπλες σχεσεις)&εγω στηνομαι στον τοιχο για μια τηλ.επικοινωνια χωρις κανενα βαθος..επειδη εκανα&εγω την μ...με μια αλλη για την οποια δεν ενοιωθα τιποτα αλλο παρα ερωτικη φανταστικη ελξη, επρεπε να χωρισω; εχω βαλει τον εαυτο μου στη θεση της. μακαρι να εκανε κατι τετοιο..αλλα εγω θα της το εκοβα απο την αρχη. δεν θα επαιζα τον ανετο, θα ελεγα δεν πειραζει&μετα οταν εβρισκα ευκαιρια(μια αλλη γκομενα) θα την χωριζα με συνοπτικες διαδικασιες...ετσι ειναι φιλε μου..συγνωμη μα αυτη πηγε με εναν αλλο, ναι μεν χωρισμενη, αλλα αυτον τον ηξερε.πραγμα που σημαινει οτι κατι παιζοταν εν αγνοια μου, γιαυτο τοση βιασυνη να χωρισουμε..εαν δεν ειναι αυτο κοροιδια τοτε τι ειναι;χωριζεις οταν νοιθεις απομακρυνση απο τον αλλο, οχι οταν βρισκεις αντικαταστατη..
δεν δικαιολογουμαι αλλα πρεπει να τα λεμε ολα.
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΟΝΟΣ. δεν εφυγε οταν υπηρχε απτος λογος. καταλαβα, αργησα ισως μα καταλαβα..δεν εφυγε.αυτο δεν δειχνει κατανοηση, συγχωρεση..νικησε η αγαπη της για μενα..περιμενε να καταλαβω ποσο μαγαπαει&οτι κανω λαθος. υπεμενε&με κερδισε..περασε τοσος καιρος μετα. εδειχνε ηρεμη, με αγαπουσε μου το εδειχνε, εισεπρατε την αγαπη που της εδειχνα με καθε τροπο&τωρα δεν υπηρχε τιπποτα να μας απασχολει εστω&σαν αφορμη.καναμε σχεδια, ονειρα. η σχεση μας ηταν στην καλυτερη φαση της&ημουν ετοιμος να της δωσω οτι μπορω περισοτερο..ετσι εδειχνε&αυτη. με ηθελε, μου το ελεγε..
και ξαφνικα κατι αρχισε να την απασχολει, μου το ειπε κατευθειαν&εσπευσε να απομακρυνθει πολυ γρηγορα..ηταν πολυ αποτομη η αλλαγη της..σαν να παιθανε ξαφνικα..
οσο για την συγχωρεση δεν καταλαβες μαλλον..εννοω οτι την αγαπαω τοσο ωστε εαν ηταν διατεθημενη να ξαναηταν μαζι μου, εμενα δεν με ενδιεφερε τι εκανε οσο ημασταν χωριστα&ας ξερω..
μια μου& μια της εξαλλου..την αγαπαω, την συγχωρω για τον πονο που μου προκαλεσε οπως εκανε&αυτη τοτε. εγω ομως την αγαπουσα&γυρισα σε αυτην εστω&για τις λιγες στιγμες που εφευγα πνευματικως.. εγω απεδειξα οτι τα λογια μου ηταν αληθινα&δεν πουλουσα ψευτικες αγαπες..εαν &αυτη εννοουσε ολα αυτα που ελεγε τοτε θα ξαναγυρισει..
εαν περασε η αγαπη της τοτε κριμα δεν ηταν τοσο δυνατη οσο η δικια μου..μη μου πεις τρα οτι της εφυγε γιατι την πληγωσα, γιατι&μενα με πληγωσε οσο δεν παει ετσι αποτομα που μου φερθηκε, ομως ειμαι εδω ακομα&ισως την θελω περισοτερο τωρα απο ποτε..
δεν βγαινω λαδι απλα σε μια σχεση παντα φταινε&οι δυο για τα παντα..αναγνωριζω τις ευθυνες μου αλλα μεχρι εκει που μου αναλογουν. δυστυχως ομως αυτη πανω στην πρεμουρα της να φυγει, πεταξε εναν ανθρωπο(με τα μειονεκτηματα του) αλλα που την πισετυε&την αγαπουσε οσο τιποτε αλλο, τοσο ευκολα..
ναι υπαρχουν πολλοι αντρες&πολλες γυναικες..η πρωτη αγαπη ομως ειναι ΠΑΝΤΑ διαφορετικη..ειμαι ρομαντικος&πιστευω σε αυτην.. η ιστορια θα δειξει ποιος τελικα εχει δικιο&ποιος αδικο..
συγνωμη αν κουρασα&ευχαριστω..
15-01-2008, 12:18 #225
Βρε συ λεό, αντι να κουράζουμε εδώ μέσα τα δάχτυλά μας, πιάσε στείλε της μ ένα μήνυμα τη διεύθυνση αυτού του φόρουμ να ησυχάσουμε.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία