Results 136 to 150 of 247
-
24-12-2007, 14:07 #136
δεν διαφωνω με οσα λες Σοφια μου, μα το θεμα ειναι οτι η πρων κοπελα μου δεν μου μιλησε ποτε για τα θελω της..τουλαχιστο τον τελευταιο καιρο& αφου ειχε προηγηθει ενας αρραβωννας(γεγονος ισως οχι σημαντικο για εμας μα σημαντικο για τις οικογενειες μας) δεν οφειλε να συζητησει μαζι μου; να επαναπροσδιορισει τα θελω της, να μου εκφρασει με λογια την φοβερη αυτη πιεση-έλλειψη χωρου οπως μου ανεφερες, να μου δωσει εν τελει να καταλαβω τους προβληματισμους που την απασχολουν..
αντιθετως προτιμησε την σιωπη, απο τα λογια-πραξεις της, καταλαβαινα πως θελει ευτο που θελω&εγω,αν εξαιρεσουμε ισως το θεμα της συγκατοικησης..συγνωμη μα νομιζω πως αυτα δεν ειναι προβληματα αλυτα..ας τα συζητουσαμε&εαν δεν καταληγαμε καπου τοτε οκ, να χωρισουμε..δεν αλλαζεις ομως συμπεριφορα απεναντι στον συντροφο σου ετσι ξαφνικα..αυτη μπορει να τα σκεφτοταν πολυ καιρο πριν εγω δεν επρεπε να μαθω;;
εμεινα στην αγνοια μου, πιστεψα σε αυτα που εδειχνε&ελεγε&τελικα με προδωσε με τον χειροτερο τροπο..με ¨πεταξε¨σαν σκουπιδι με συνοπτικες διαδικασιες, χωρις να μου αφησει κανενα περιθωριο αντιδρασης&ετρεξε στην αγκαλια του \"φιλου\" της που ειχε ηδη γνωρισει απο καιρο..αυτο ηταν το προβλημα που την απασχολουσε..
μολις ξεκαθαρισε μεσα της τι θελει με αφησε χωρις να σκεφτει καθολου τι θα νοιωσω εγω..
- 24-12-2007, 14:38 #137
Λεο, δεν ξέρω ποια προβλήματα ειναι αλυτα κ ποια οχι.Κ τί σημασια έχει, απο τη στιγμη που η κοπέλα δεν θέλει να ειστε μαζι.
Εγω λοιπον σου λέω πως εχεις δίκιο, κ επρεπε να τα συζητήσει ολα μαζί σου...εσύ ήσουν ανοιχτος σε τέτοιου τύπου κουβέντα? διαφωνήσατε ποτε? μαλώσατε?
Τελος να πω οτι καπου διαβασα σε οσα γραφεις, οτι γρηγορα μπλεξατε μέσα κ γονεις...θεωρεις οτι αυτο δεν αφησατε να παιξει καποιο ρόλο?
24-12-2007, 14:44 #138
Originally posted by leo79
εμεινα στην αγνοια μου, πιστεψα σε αυτα που εδειχνε&ελεγε&τελικα με προδωσε με τον χειροτερο τροπο..με ¨πεταξε¨σαν σκουπιδι με συνοπτικες διαδικασιες, χωρις να μου αφησει κανενα περιθωριο αντιδρασης&ετρεξε στην αγκαλια του \"φιλου\" της που ειχε ηδη γνωρισει απο καιρο..αυτο ηταν το προβλημα που την απασχολουσε..
μολις ξεκαθαρισε μεσα της τι θελει με αφησε χωρις να σκεφτει καθολου τι θα νοιωσω εγω..
Εμένα από όσα έγραψες αυτό μου φαίνεται το πιο καυτό και το πιο αχώνευτο συναίσθημα.Μάκια...
24-12-2007, 15:40 #139
Originally posted by Φοίβη
και η αίσθηση οτι σε πέταξε σαν σκουπίδι και δε νοιάστηκε ούτε νοιάζεται για σένα ο άνθρωπος που αγαπάς.
Φοιβη απο ποτε ειναι υποχρεωτικο να σε αγαπαει καποιος?
Εγω γιατι νομιζα οτι η αγαπη ειναι μια εμπνευση που αν υπαρχει παει καλα, και αμα σβησει, σβηνουν τα παντα??
24-12-2007, 15:48 #140
Originally posted by krino
Originally posted by Φοίβη
και η αίσθηση οτι σε πέταξε σαν σκουπίδι και δε νοιάστηκε ούτε νοιάζεται για σένα ο άνθρωπος που αγαπάς.
Φοιβη απο ποτε ειναι υποχρεωτικο να σε αγαπαει καποιος?
Εγω γιατι νομιζα οτι η αγαπη ειναι μια εμπνευση που αν υπαρχει παει καλα, και αμα σβησει, σβηνουν τα παντα??
Εμένα προσωπικά αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τι νιώθει η πρώην κοπελιά του leo, ούτε γιατί τον άφησε. Δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν την έχω εδώ απέναντι να μου μιλάει. Ακόμα και να με ενδιέφερε, θα ήταν άτοπο να κάνω υποθέσεις για το τι ένιωσε ή γιατί τον άφησε. Αν δεν την έχω απέναντι να μου πει η ίδια, ό, τι και να σκεφτώ είναι πιθανώς εκτός θέματος.
Οπότε μένω με τον leo. Αυτόν έχω απέναντι, το δικό του προβληματισμό ακούω και αυτόν συμπονώ.
Δεν μιλάω για την αγάπη γενικά, ούτε πως θα έπρεπε να αγαπά κανείς, ούτε πως αγαπώ εγώ.Μάκια...
24-12-2007, 15:58 #141
Μιλωντας για συναισθηματα ανθρωπου προς ανθρωπο, δεν μπορει παρα να βασιζονται στον αυθορμητισμο και στον εθελοντισμο. Οταν αυτα παψουν να υπαρχουν η κουβεντα τελειωνει.
Και σε αυτο δεν χωραει κανενα γιατι και διοτι, απλα ετσι εγινε.
Προσωπικα δεν συμπονω κανενα, διαβαζω και ερμηνευω και μεχρι εκει μπορω να φτασω τουλαχιστον απο αυτη την οθονη που ειμαι αυτη την στιγμη.
24-12-2007, 16:00 #142
ναι νοιωθω προδοσια απο τον ανθρωπο που αγαπαω.οχι γιατι με χωρισε,αλλα για τον τροπο που με χωρισε..χωρις συζητηση, χωρις περιθωρια αντιδρασης..για το γεγονος οτι αλλαξε αποτομα&μετα τον χωρισμο αρχισε να με κατηγορει για τα παντα, πηγε πολυ γρηγορα στην αγκαλια ανος αλλου..
ναι ειναι δικαιωμα της ομως σε μια σχεση(μεγαλη ή μικρη δεν εχει τοσο σημασια ο χρονος οσο αυτα που εχεις πει αυτα που εχεις περασει με τον αλλο, το δεσιμο που εχεις μαζι του), οφειλουν & οι δυο να ειναι τουλαχιστον ειλικρινεις μεταξυ τους..το οφειλουν στη σχεση στον εαυτο τους στον αλλον..
απο τα γεγονοτα συμπεραινω οτι μονο εγω ημουν ειλικρινης απεναντι της(οσ&να την πονεσα εγω ημουν απολυτα ειλικρινης μεχρι μαλ***ς θα ελεγα)..αντιθετα αυτη με κοροιδεψε ηθελημενα ή αθελα ακομα οπως πιστευω.ομως το αποτελεσμα εχει σημασια
και για να κλεινω οχι δεν ειναι δικαιωμα του αλλου να φευγει απο μια τετοια σχεση, ετσι επειδη του καπνισε χωρις να εξηγηθει..δεν μπορει να συμπεριφερεται σαν ερωτευμενος μεχρι την δευτερα, την τριτη να λεει στον αλλο ξαφνικα να χωρισουνε(χωρις εμφανη λογο-αφορμη)ωριο αντιδρασης χωρις καμια προειδοποιηση, την τεταρτη να τον κατηγορει&την πεμπτη να ειναι με καποιον αλλο στο κρεβατι..
εαν αυτη ειναι λογικη αντιδραση ενος ατομου 26ετων που θελει να χαρακτηριζεται ωριμο τοτε οκ..κανω εγω λαθος..
νομιζω ομως οτι δεν ειναι ετσι..δεν μπορει να σκεφτομαι τοσο λαθος μονο εγω.δεν ειναι εγωισμος , ειναι πικρα&απογοητευση. με ειχε αφησει να κανω σχεδια μαζι της γαι την κοινη μας ζωη, με εδεσε συναισθηματικα&ετσι ξαφνικα με πεταξε..
..οχι αυτο δεν ηταν δικαιωμα της..δεν ηταν χωρισμος για εμενα ηταν ξαφνικος θανατος..και δεν υπερβαλλω..
δεν ξερω ποτε θα το κατανοησω ολο αυτο το συμβαν αλλα μαλλον θα περασει πολυς καιρος..ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι αλλαξε τοσο πολυ, τοσο γρηγορα..
ευχομαι να γινει το θαυμα των χριστουγεννων στην ψυχη της..αστειο αλλα δεν ξερω τι αλλο να πιστεψω..ειναι ολα απλα απιστευτα..
24-12-2007, 16:03 #143
Προσωπικα δεν συμπονω κανενα, διαβαζω και ερμηνευω και μεχρι εκει μπορω να φτασω τουλαχιστον απο αυτη την οθονη που ειμαι αυτη την στιγμη.Μάκια...
24-12-2007, 16:05 #144
Φοιβη ειναι φανερο οτι λειτουργουμε εντελως αναποδα,
χαπι χμας
:)
24-12-2007, 16:12 #145
Φοιβη ειναι φανερο οτι λειτουργουμε εντελως αναποδα,
χαπι χμας
:)
Ανταποδίδω τις ευχές!Μάκια...
24-12-2007, 16:24 #146
..οχι αυτο δεν ηταν δικαιωμα της..δεν ηταν χωρισμος για εμενα ηταν ξαφνικος θανατος..και δεν υπερβαλλω..
δεν ξερω ποτε θα το κατανοησω ολο αυτο το συμβαν αλλα μαλλον θα περασει πολυς καιρος..ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι αλλαξε τοσο πολυ, τοσο γρηγορα..
ευχομαι να γινει το θαυμα των χριστουγεννων στην ψυχη της..αστειο αλλα δεν ξερω τι αλλο να πιστεψω..ειναι ολα απλα απιστευτα..Μάκια...
24-12-2007, 23:45 #147
και για να κλεινω οχι δεν ειναι δικαιωμα του αλλου να φευγει απο μια τετοια σχεση, ετσι επειδη του καπνισε χωρις να εξηγηθει..δεν μπορει να συμπεριφερεται σαν ερωτευμενος μεχρι την δευτερα, την τριτη να λεει στον αλλο ξαφνικα να χωρισουνε(χωρις εμφανη λογο-αφορμη)ωριο αντιδρασης χωρις καμια προειδοποιηση, την τεταρτη να τον κατηγορει&την πεμπτη να ειναι με καποιον αλλο στο κρεβατι..
εαν αυτη ειναι λογικη αντιδραση ενος ατομου 26ετων που θελει να χαρακτηριζεται ωριμο τοτε οκ..κανω εγω λαθος..
νομιζω ομως οτι δεν ειναι ετσι..δεν μπορει να σκεφτομαι τοσο λαθος μονο εγω.δεν ειναι εγωισμος , ειναι πικρα&απογοητευση. με ειχε αφησει να κανω σχεδια μαζι της γαι την κοινη μας ζωη, με εδεσε συναισθηματικα&ετσι ξαφνικα με πεταξε..
Πάρ\'την τηλέφωνο και πες της τα. Πήγαινε και δες την μπροστά και στον άλλο, δεν πειράζει, και πες της τα αυτοπροσώπως ακόμα καλύτερα.
Η νέα σου κοπέλα ας περιμένει στην εξώπορτα ;-)
Αλλά να τα λες συνέχεια και συνέχεια δεν αλλάζει τίποτα, για σένα.
Από δική μου εμπειρία όταν καπάκι έκανα μία σχέση μετά από μία άλλη, την πρώην μου δεν την σκέφτηκα ούτε λεπτό. Φοβάμαι ότι το ίδιο ισχύει και για την πρώην κοπελιά σου. Εσύ υποφέρεις, εκείνη διασκεδάζει.
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο θέμα για σένα τώρα και είναι φυσικό να θέλεις να εκτονωθείς. Απλά μην χάνεις πολύ χρόνο στην απραξία. Get back in the game!
Όταν διαλύθηκε η σχέση που είχα, το πήρα πατριωτικά να κυνηγήσω την πιο όμορφη κοπέλα που ήξερα εκείνη τη στιγμή (κι ας ήμουν απαράδεκτα καθυστερημένος). Όλη μου την πίκρα την έβγαλα στο κυνήγι, την μετουσίωσα σε ο,τιδήποτε θα μπορούσε να τραβήξει εκείνη τη κοπέλα κοντά μου. Θα μπορούσα να κλαίω για 1 μήνα ή να κυνηγήσω για ένα μήνα. Τελικά την κέρδισα και πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ μαζί της.
Τα άσχημα προσπαθώ να τα δω σαν εφαλτήρια, σαν καταπέλτες που τα χρησιμοποιώ για κάτι καλό για μένα. Διοχέτευσε αυτή σου την ενέργεια σε κάτι άλλο. Σίγουρα υπάρχει τριγύρω σου μια κοπέλα που θέλεις πολύ. ΒΟΥΡ!
26-12-2007, 11:26 #148
Leo, είχα περάσει και εγώ από αυτό τον πόνο, ξέρω πως νιώθεις.
Καλά έκανες και εκφράστηκες εδώ, και εμένα με είχαν βοηθήσει πολύ τότε τα παιδιά από το forum, και ας μην καταλάβαινα τότε από τον πόνο μου ακριβώς τι μου έλεγαν.
Να σημειώσω ότι η κοπέλα γύρισε και είμαστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι πια, περάσαμε και αυτή τη δοκιμασία, τα θυμόμαστε, γελάμε και αγκαλιαζόμαστε.
Άσε να περάσει ο χρόνος, βρες τον εαυτό σου, άκουσε τι σου λένε τα παιδιά εδώ (εμένα με βοήθησαν πολύ), και προπαντώς σεβάσου τις επιλογές της κοπέλας σου.
Η δική μου ιστορία ήταν στο http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=1738&page=1
Καλή δύναμη, βρες τον εαυτό σου!!!!
(ευχαριστώ και πάλι τις/τους dead_can_dance, Helena, Sofia, Aphelia, husband, jo_82, lbp, gramle)
26-12-2007, 23:45 #149
Λεό, θέλω να σου πω οτι όσες σελίδες κι αν ανοίξουν για πάρτη σου, εσύ δεν θα καταλάβεις κάτι απλό. 7 χρόνια μαζί και δεν μπόρεσες να αφουγκραστείς το αντίο της? πόσο χωμένος ήσουν στα δικά σου συναισθήματα ώστε να ασχολείσαι μόνο με αυτά? η κοπέλα σου καθόλου ξαφνικά δεν την έκανε. εσύ ήσουν αλλού. τι τα ψάχνεις?
27-12-2007, 08:18 #150
Originally posted by liberchild
Λεό, θέλω να σου πω οτι όσες σελίδες κι αν ανοίξουν για πάρτη σου, εσύ δεν θα καταλάβεις κάτι απλό. 7 χρόνια μαζί και δεν μπόρεσες να αφουγκραστείς το αντίο της? πόσο χωμένος ήσουν στα δικά σου συναισθήματα ώστε να ασχολείσαι μόνο με αυτά? η κοπέλα σου καθόλου ξαφνικά δεν την έκανε. εσύ ήσουν αλλού. τι τα ψάχνεις?
καλημερα&χρονια πολλα σε ολους!
θα ηθελα αν μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ετσι οπως εσυ αντιλαμβανεσαι 2-3 σημαδια απο τα οποια θα μπορουσα να καταλαβω την σκεψη φυγης της πρωην κοπελας μου. εγω προφανως δεν τα αντιληφθηκα.ποια ηταν αυτα κατα την αποψη σου απο αυτα που διαβασες;
ευχαριστω
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία