χωρισμος μετα απο πολυχρονη σχεση-αραβωνα - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 247
    Member
    Originally posted by liberchild
    Βρε συ λεό, αντι να κουράζουμε εδώ μέσα τα δάχτυλά μας, πιάσε στείλε της μ ένα μήνυμα τη διεύθυνση αυτού του φόρουμ να ησυχάσουμε.

χεχε..πλακα εχεις..σ\'ευχαριστω..σας επρηξα ε;;μαλλον πρεπει να απεμπλακω&να ελευθερωσω&την σελιδα απο εμενα..ποσο ακομα;;ετσι επρηξα&τους φιλους..τωρα οχι αν&παντα κατι θα πω..μα ψαχνω αδικως απαντησεις γιατι αυτη που επρεπε να μου εξηγησει δεν το εκανε ποτε..εφυγε&τωρα ειμαστε δυο ξενοι στην ιδια πολη.ετσι απλα. μεγαλωσε πνευματικα, ποτε δεν περιμενα να φερθει με τοση σκληρη ψυχροτητα.εγω μαλλον εμεινα ετσι οπως με γνωρισε..μου ειναι πολυ ακατανοητα ολα αυτα&πολλες φορες μου φανταζουν τοσο ανοητα&επιφανειακ..οχι ειναι βλακωδες να χωριζουν ετσι δυο ανθρωποι που αγαπησαν τοσο πολυ..

Banned
    κοιτα σκεπτομουν να σου ξαναματαπαντησω και δεν με κουραζει αυτο.
    Αλλα τελικα εισαι ενα υπερφιαλος εγωιστης (εσυ και αλλοι 2-3 εκατ. ελληνες) ο οποιος αδυνατει να δει τι συμβαινει και ακομα και αν παρει μυρωδια τρεχει μακρια μηπως και καταλαβει (εστω απο λαθος) που ειναι το προβλημα.

Αδυνατεις να δεις που υπαρχει το θεμα και θες να τρεφεσαι απο αυτο.
    Μπορεις να το κανεις ομως και χωρις την βοηθεια μου αυτο,
    οτι ειχα να πω στο ειπα, οπερ και βολεψε τα οπως εσυ νομιζεις καλυτερα.

Αλλωστε για τις δικες σου σχεσεις μιλαμε οχι για τις δικες μου.

Member
    Originally posted by krino
    κοιτα σκεπτομουν να σου ξαναματαπαντησω και δεν με κουραζει αυτο.
    Αλλα τελικα εισαι ενα υπερφιαλος εγωιστης (εσυ και αλλοι 2-3 εκατ. ελληνες) ο οποιος αδυνατει να δει τι συμβαινει και ακομα και αν παρει μυρωδια τρεχει μακρια μηπως και καταλαβει (εστω απο λαθος) που ειναι το προβλημα.

Αδυνατεις να δεις που υπαρχει το θεμα και θες να τρεφεσαι απο αυτο.
    Μπορεις να το κανεις ομως και χωρις την βοηθεια μου αυτο,
    οτι ειχα να πω στο ειπα, οπερ και βολεψε τα οπως εσυ νομιζεις καλυτερα.

Αλλωστε για τις δικες σου σχεσεις μιλαμε οχι για τις δικες μου.

σε ευχαριστω για τους χαρακτηρισμους σου χωρις να με ξερεις..σε συγχαιρω που αυτοτοποθετησαι στους υπολοιπους Ελληνες που ειναι μια λαμπρη μειοψηφια μεσα στην παρακμη που εχει περιελθει η πλειοψηφια..φαινεται εσυ εχεις τις ιδανικες σχεσεις στην ζωη σου&καταλαβαινεις ως πανεξυπνος&ιδιοφυης καθοτι συμπεραινω πως εισαι την γυναικεια ψυχοσυνθεση ακομα&οταν αυτες δεν εκφραζονται..ισως να εχεις&μαντικες ικανοτητες!

δεν ξερω εαν εχεις πραγματικα αγαπησει, με τα λαθη, τα παθη&ολα τα αισθηματα&τις καταστασεις που απορρεεουν κατα την διαρκεια μιας σχεσης απολυτης αγαπης&ερωτα.
    εαν οπως λες ημουν εγωιστης δεν θα εγραφα τωρα σε αυτο το forum, αλλα θα αναθεματιζα την πρωην κοπελα μου με χαρακτηρισμους οπως \"ολες οι γυναικες ειναι π...\" και θα ειχα βρει οποιαδηποτε ευκαιριακη γκομενα του ενος βραδιου για να περναω την ωρα μου..εχω βρει αλλα δεν νοιωθω αισθηματα&κατα συνεπεια δεν λειτουργω εαν δεν υπαρχουν αυτα οπως κανουν οι υπολοιποι 2-3 εκ. Ελληνες οπως λες..δεν μπορω να κοροιδευω καποια ενω η καρδια μου ειναι καπου αλλου.. εαν ημουν εγωιστης θα κρατουσα κατι&για μενα&δεν θα της δινομουν ολοκληρωτικα μεχρι σημειου να βαρεθει να της δινω..
    οσο ζουμε θα κανουμε λαθη φιλε μου αρκει να τα αναγνωριζουμε, να εχουμε την δυναμη της κατανοησης αυτων(ειτε εγιναν ηθελημενα η ασυνειδητα), της αναληψης των ευθυνων μας στο μετρο που μας αναλογουν, της πραγματικης μεταμελοιας..εαν η αγαπη σιγοκαιει μεσα στην καρδια η σπιθα αυτη ειναι ικανη να γινει δυνατη φλογα&να καψει καθε βαριδιο που μας ακολουθει απο το παρελθον..οποιο&να ειναι αυτο..

γιατι οταν αγαπας περιμενεις την συγχωρεση&εχεις την δυναμη να συγχωρεις&εσυ, οτιδηποτε..οταν αγαπας..αυτα πιστευω, οπως&εσυ φυσικα μπορεις να πιστευεις οτι θελεις..

Ρε παιδια ηρεμα... ποση πικρα τελικα κουβαλαει ο καθενας μας... και εγω μαζι εννοω .. για να μην βγαζω την ουρα μου εξω... λεο δεν τα επιασες τα βασικα.. ή μαλλον δεν τα ειδες.. εισαι σε φαση που βλεπεις μονο οσα μπορουν να παιξουν στο σεναριο που εβαλες το μυαλο σου και το σφυροκοπας...
    Ναι κτητικοτητα ειναι... αγαπη θα ηταν αν μπορουσες να την αγαπας χωρις να θελεις να ειναι μαζι σου αν δεχοσουν το γεγονος οτι αν δεν ηταν ευτυχισμενη μαζι σου τοτε καλυτερα που εφυγε και μαγκια θα ηταν να ελεγες οτι ευχεσαι να μην ξαναγυρισει ποτε αν ειναι ευτυχισμενη... αγαπη θα ηταν να βγαλεις εξω τον εγωισμο σου και να την ευχαριστησεις μεσα σου για οσα περασατε μαζι .. για οσα σου εδωσε και οσα σου πηρε... αγαπη θα ηταν να χαιρεσε με οσες καλες αναμνησεις εχεις στο κεφαλι σου με εκεινην και να μην κολλας στις διαδικαδιες του χωρισμου και στα εγωιστικα παιχνιδια που επαιζες μαζι της για να την κρατησεις... οχι επειδη την αγαπουσες αλλα επειδη φοβοσουν να μεινεις μονος.. επειδη φοβοσουν οτι θα γινεις αυτο που εισαι σημμερα..
    Ναι στα τοσα χρονια σχεσης θα νιωσεις βαρεμαρα και στασιμοτητα .. το πιο πιθανο ναι.. και αφου την ενιωσες γιατι τωρα το τραβας ακομη.. γιατι τοση επιμονη στο ιδιο αντικειμενο που βλεπεις οτι δεν το ηελες τοσο πολυ ποια.. ειναι αραγε αυτο κτητικοτητα.. και μη μου αρχισεις τα κουραφεξαλλα για την πιθανοτητα να διορθωνοταν η σχεση... φτιαχνεις και προσπαθεις να φτιαξεις τετοιες σχεσης.. πανατα με αμφιβολο αποτελεσμα .. αν υπαρχουν στη μεση δεσμευσεις.. πραγματικες .. αν ειχατε ας πουμε τρια κουτσουβελλα και θα επρεπε να τυο ζορισετε ακομη λιγο για αυτα... μια σχεση ομως που μαραθηκε και δεν παει γιατι να την κρατησεις; Για να κανεις και κανα γαμο και κανενα κουτσουβελο και μετα να εισαι διαζευγμενος με παιδι;;;
    Δεν ησουν ειλικρινης εισαυν χειριστικοτατος και την βασανιζες... και ενιωθες μαλιστα και σημαντικος απο αυτο.. σου ελεγε αυτα που εσυ της προβαλες.. αμυντικος μηχανισμος ειναι αυτος αν τον ξερεις... την εβαζες να στα πει για να στο πω πιο λιανα...
    Και ναι εφυγε οταν μετα απο τοση ερημια και εγκλωβισμο σε μια σχεση που κανενας σας δεν ειχε τα αρχιδια να τελειωσει ενιωσε την καρδια της να χτυπα... να την αγαπας και να λες οτι εισαι ευτυχισμενος που η καρδια της χτυπησε ξανα...
    Δεν καταλαβες.. δεν θα ερθει ειπα χωνεψε το να τελειωνουμε...
    Οσο για τα χειριστικα του οτι σε πληγωνοπυμε και τα τιαυτα... δεν ειμαι γκομενα σου και υποχειριο σου και δεν μπορεις να με ποαιξεις με αυτα... και αυτη ειναι η συμπεριφορα που σκωτωνει και εγκλωβιζει τον αλλο ... αραγε την βγαζεις συχνα εξω.. αραγε και εκεινη ποσο καιρο προσπαθουσε να σου μιλησει και λογο μιας παρομοιας αντιδρασης σου το σταματουσε μεχρι που στο τελος ξεχυλισε το ποτηρι και επρεπε να φυγει;;;
    Τωρα μην ξαναπεις οτι δεν σε σεβομαστε .. σταματα να γινεσαι σημαντικος μεσα απο αυτη την διαδικασια.. γινε σημαντικος απο μονος σου.. για σενα .. αποδεξου τα πραγματα.. παρε τον εαυτο σου απο το πατωμα και ριξε το βλεμμα στο μελλον και οχι στο παρελθον... γινε μαγκας... γινε αυτο που η μελαγχολια σου σε προετοιμαζει για να γινεις .. μεγαλωσε απο αυτη την εμπειρια καταλαβε και αναλυσε την αντικειμενικα.. αν δεν το κανεις θα καταδικασεις τον εαυτο σου στην επαναληψη αυτου του σεναριου με ενα νεο αντικειμενο αυριο... Δεν λεω οτι και αυτη δεν ειχε τις ευθυνες της.. και ναι ειναι 50 τις εκατο.. μιλαμε ομως με εσενα.. οχι μαζι της...
    Αντε και ειπαμε..εχεις μια μοναδικη ευκαιρια.. γλιτωσες τα δεσμα απο καθαρη τυχη καλα θα κανεις να συνειδητοποιησεις ποσο τυχερος ησουν και να δεις την ζωη αλλιως.. σταματα να φοβασαι.. ζησε ... και οι αγκαλιες των γυναικων ειναι γεματες περιπετειες.. γεματες ηπειρους ανεξερευνητες και γαλαξιες αφταστους.. κακο δεν ειναι να γυριζεις συνεχεια στα πεπραγμενα;... γινε εξερευνητης.. πολλες ηπειροι εκει εξω περιμενουν ολες τον κολομβο τους... αντε βουρια τα πανια και καλο αερα...

Junior Member
    leo79 geia sou ki signwmi pou tha petaktw etsi sti sizitisi.... alla...

opoios kserei na agapaei kserei ki na xwrizei....

Member
    φιλε μαυροασπρε καταρχην ευχαριστω για οσα μου ειπες μα εχω καποιες ενστασεις&αν θες μπορουμε να το συζητησουμε για να καταλαβω.

να ξεκαθαρισω οτι φυσικα δεν την θελω πισω εαν ειναι πιο ευτυχισμενη με καποιον αλλο&την αγαπαω τοσο ωστε θελω παντα το καλο της, αλλωστε ποτε δεν την κατηγορησα οπως αυτη εσπευσε με ευκολια να κανει δικαιως ή αδικως.
    ολοι σε ενα βαθμο φοβομαστε να μεινουμε μονοι ομως εννοειται πως δεν πρεπει να σε κραταει δεσμιο αυτος ο φοβος σε μια σχεση εαν δεν υπαρχουν&τα αισθηματα. εγω αγαπουσα&αγαπαω πολυ την πρων κοπελα μου..εαν συνεβαινε το αντιθετο τωρα πιστευω πως θα ημουν ηδη με αλλη(που υπαρχει) &δεν θα καθομουν να διυλιζω τον κονοπα&να σας πρηζω.

δεν την βαρεθηκα&με καλυπτε σε ολα. βεβαια επεσα&εγω στην παγιδα του να κυνηγησω την επιβεβαιωση&με μια αλλη κοπελα..αυτο συναιβει λογω ελειψης εμπειριων, ανωριμοτητας. το ειδα ως παιχνιδι&τιποτα παραπανω. γιατι δεν ημουν ειλικρινης; δεν εκρυψα κατι απο εκεινη ουτε εκανα ποτε κατι κρυφα. ποτε δεν ενοιωσα να χτυπα η καρδια μου για καμια αλλη, οπως λες οτι τωρα ενοιωσε αυτη.

εαν την βασανιζα τοσο ειχε υποχρεωση να καθησει με οποιοδηποτε τροπο να μου πει τι νοιωθει. ποτε δεν της απαγορευσα να μου πει το οτιδηποτε, μακαρι να ηταν ειλικρινης μαζι μου οπως ημουν εγω.
    αντιθετως εδειχνε να ειναι εξισου καλα οπως ημουν εγω. βεβαια καταλαβα οτι καπου δεν ειχε καταληξει στο τι ηθελε σχετικα με συγκατοικηση αλλα μεχρι εκει. επιμενω οτι σε μια σχεση τοσων ετων πρεπει να υπαρχει αμοιβαια συνεννοηση&οταν καποιος νοιωθει να προβληματιζεται απο κατι πρεπει να το λεεει στον αλλο. πριν απο τον τερματισμο χτυπαει το καμπανακι. εγω δεν ακουσα καμια κρουση γιατι ποτε δεν εγινε. κατευθειαν φτασαμε στο τερμα.

και για να τελειωνω αυτο που πιστευω&θα το εχω οδηγο στην ζωη μου ειναι οτι οποιος ξερει να αγαπα, δεν ξερει μονο να χωριζει αλλα ξερει&να συγχωρει..ξερει να δινει ευκαιρια στον αλλο. υπαρχουν&παρεξηγησεις& δεν γινοναι ολα ηθελημενα. παρεξηγησεις λογω ελλειψης επικοινωνιας. εγω θα την συγχωρουσα για τα παντα εαν&εφοσον μου εδειχνε ποσο με αγαπαει&οτι μετανοιωσε. εαν αξιζει ο ανθρωπος που εχω απεναντι μου θα το εκανα γιατι ολοι κανουμε λαθη καποια στιγμη&ειδικα οταν ειμαστε στην πρωτη σχεση μας για τοσα χρονια. επερχεται μοιραια η αναζητηση της επιβεβαιωσης ειτε αγαπαμε ειτει οχι&αυτο μην μου το αρνηθει κανεις.

Senior Member
    Πολύ ωραία όλα αυτά που έγραψες maurosaspros αλλά το πήγες πολύ μακρυά με το θέμα \"αγάπη\" κατά την άποψη μου. Να αγαπήσουμε, πραγματικά, είναι δύσκολο. Σημαίνει ότι έχουμε διαπεράσει τον άλλον, τον γνωρίζουμε μέχρι τα φυλοκάρδια του και μας αρέσει αυτό που έχουμε δει.

Όμως πάντα θα υπάρχει και το θέμα του πως συμπεριφέρεται σε μας. Μπορεί να δεις τον ποιό καταπληκτικό άνθρωπο. Αν εκείνος/η δεν συμπεριφέρεται καλά σε σένα, πως να τον αγαπήσεις;

Δεν λέω ότι αγάπη δεν υπάρχει αλλά είμαστε κατά βάση εγωκεντρικά πλάσματα (και ορθώς είμαστε έτσι, έτσι επιβιώνουμε, η πραγματικά ανιδιοτελής αλληλοβοήθεια ακόμα και εις βάρος σου είναι σπάνιες στιγμές λαμπρότητας) και πρέπει να υπάρχει... reciprocality. Ανταποδοτικότητα.

Καταλαβαίνω ότι σε τσίγλισε ο λεο που μιλάει γι\' \"αγάπη\" έτσι ελεύθερα και καλώς έδωσες την απάντηση αυτή.

Αλλά μη ανταποδοτική αγάπη, πάει ενάντια στην ανθρώπινη φύση. Υπάρχει, φαντάζομαι, αλλά μόνο σε αγίους.

Καλα οτι τα παιρνω παντα ολα μακρια τα παιρνω... ισως πραγματι με ενοχλησε ο Λεο ισως να μου θυμισε λιγο τον εαυτο μου καποτε ... αλλα παλι... αχχ αυτο το αλλα... ( δεν μου λες εισαι ο αλεξις30;)... Δεν ειναι μονο στην αγαπη που πιστευω τοσο πολι ... η μαλλον οχι στην αγαπη ετσι οπως την εννοει ο περισσοτερος κοσμος... και μην νομιζεις οτι πρεπει να ξερεις εξολοκληρου τον αλλο για να τον αγαπας ανιδιοτελως.. φτανει θα ελεγα να αγαπας οπως πρεπει τον εαυτο σου και τον τροπο που ολο αυτο το χαοτικο συμπαν υπαρχει για να μπορεις να αγαπας και τους αλλους... εγω εμαθα και μαθαινω καθημερινα να αγαπω μεσα στον εαυτο το ολο .. τα λαθη μου.. τα παθη μου... την δειλια μου... την ξεφτιλα μου... την αισθηση της ανυπαρξιας μου... εμαθα και μαθαινω... ετσι αγαπω και τους αλλους... τωρα πια δλδ γιατι παλια ημουν και εγω αλλιως... Ξερεις στην σχεση μεταξυ δυο ανθρωπων δεν πρεπει να ψαχνεις χαρακτηριστικα του καθενος.. πρεπει να ψαχνεις χαρακτηριστικα της σχεσης... δεν λεσ δλδ ο ταδε ηταν πεισματαρης αλλα ηταν πεισματαρης με εκεινη την κοπελλα σε εκεινη την σχεση σε εκεινο το χωροχρονικο πλαισιο... και το αντιστροφο... Και ετσι προσδιοριζω και την εγωκεντρικοτητα... δλδ στο γεγονος οτι ποτε δεν προσδιοριζουμε καποιον η κατι αντικειμενικα αλλα σε σχεση με εμας... τελοσπαντων..
    λεο... δεν εχω σκοπο να σου εξγηγησω κατι και πιστεψε με ουτε εγω ουτε κανενας δεν εχει το μαγικο ραβδακι... σου ειπα καποια παραγματα αν σε βιοηθησουν καλως αν οχι παλι καλως.. φτανει που μπορεσες για λιγο να σπασεις το σεναριο σου και να προβληματιστεις... νομιζω οτι μολις καταφερες να τα σκεφτεις αυτα αρχισε και η πορεια σου προς την αποδοχη της καταστασης... οποταν το χειροτερο εχει περασει... νασε καλα... και καλες ανακαλυψεις....

Member
    ευχαριστω&παλι mauroaspros γιατις συμβουλες σου. εγω προφανως απο τα πεπραγμενα αποδυκνειεται πως δεν αγαπουσα τον εαυτο μου τοσο πολυ οσο επρεπε. μαλλον τον ειχα παραμελησει&αγαπουσα εκεινη πιο πολυ απο μενα..ναι εκανα λαθη που την πληγωσαν, την βασανιζαν οπως ειπες. θεωρησα την αγαπη της&την πιστη της δεδομενη, πιστεψα οτι δεν εκανα κατι το σημαντικο που να την πληγωνει τοσο πολυ.. λαθη δικα μου.

λαθος της οτι δεν μου εδειχνε με καθε τροπο ποσο την βαραινε ολη αυτη η κατασταση. λαθος της που δεν το εξεφραζε με καθε τροπο, που το κρατουσε μεσα της&μου εδινε λανθασμενη εικονα. λαθος της που αυτοεγκλωβιστηκε σε μια κατασταση χωρις να μου ξεκαθαριζει την σταση της..αλλα αφου&η ιδια το ειχε εκλαβει ως παιχνιδι ανταγωνισμου, με σκοπο να με κρατησει κοντα της. θα νικησω μου ελεγε&θα σε \"κερδισω\"..μα εγω δεν ειπα ποτε οτι δεν ημουν δικος της!

τελικα με \"κερδισε\", της τα εδωσα ολα, παραμελησα τον εαυτο μου&της εκανα ολα τα χατηρια. ηθελα να μεινω για παντα μαζι της&αυτη τι εκανε; προφανως κουραστηκε να υπομενει&να ανεχεται ολα αυτα. βρηκε αλλου ενδιαφερον τωρα. ενοιωσε δυνατη σε ολους τους τομεις ικανοποιηθηκε που με εκανε δικο της, αλλα πλεον ειχε χασει το ενδιαφερον της για μενα. ισως σκεφτηκε οτι επρεπε να χωριζα με πιο μπροστα&για μενα&για αυτην. να σκεφτουμε τι θελαμε εκτος σχεσης&μετα βλεπαμε..
    κανεις δεν εφυγε. εγω την αγαπουσα&ειχα&την αλλη για επιβεβαιωση. αυτη με αγαπουσε, δεν ειχε βρει&δεν ηθελε κατι αλλο, περνουσε καλα μαζι μου&ηξερε κατα βαθος πως ολα θα περνουσαν γιατι εγω ποτε δεν θα την απατουσα&δεν θα την χωριζα.

τελικο συμπερασμα; ενα ανοητο&ανουσιο κενο συναισθηματων παιχνιδι επιβεβαιωσης απο πλευρας μου, εγινε αλλοθι στο να τελειωσει αδοξα μια σχεση ετων η οποια ισως να τελειωνε ετσι&αλλιως. θα τελειωνε παλι λογω κουρασης, αναζητησης&αλλων εμπειριων&απο τους δυο. απλα δεν υπολογισε καλα μεχρι που μπορουσε να φτασει. δενν υπολογισε τον παραγοντα κουραση. επαιξε, κερδισε, παρεσυρε ο ενας τον αλλο σε αυτη τη κατασταση&οταν επηλθε η ηρεμια τοτε χαθηκε το νοημα απο την πλευρα της. ειχε ανοιξει πανια για αλλου.

Member
    ..δεν ψαχνω γιατι απο εγωισμο. θελω απλα να καταλαβω, για να συνεχισω να ελπιζω μεσα μου το απιθανο..

- 15μερες πριν τον χωρισμο: \"σ\'αγαπαω, σε θελω, περναω πολυ καλα μαζι σου σε ολα, εισαι φοβερος, ξερω πως μαγαπας πολυ..\"

- 10 μερες πριν: \"δεν ξερω τι εχω, να χωρισουμε για ενα διαστημα, σκεφτηκα καποιον αλλο για πρωτη φορα, δεν μπορω να ειμαι ετσι απεναντι σου αν&σαγαπαω..\"

- χωρισμος: \"κουραστηκα να ειμαι σε μια σχεση, σ΄αγαπαω αλλα θελω να μεινω τωρα μονη, μπορει να μου περασει αλλα να μην περιμενεις, δεν μπορω να δωσω ψευτικες ελπιδες..\"

- λιγες μερες μετα οταν την παρακαλουσα: \"νοιωθω ενα κενο οταν σε βλεπω, σε βλεπω αδερφικα, να μεινουμε φιλοι, θελω να κανω την ζωη μου, θα εμενα μαζι σου τωρα μονο για ενα παιδι, θα βρω αλλον να με πηγαινει βολτες&εκδρομες, μην με ενοχλεις, δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον..\"

στην αρχη ενοχλουσε κοινους φιλους για να βρεθουνε. τωρα μετα απο μια ανταλαγη κατηγοριων μεσω τριτων, απομακρυνθηκε απο ολο τον κυκλο. δεν εχω νεα της απο κανεναν κοινο γνωστο.

τελικα τι; τοσα χρονια, στιγμες, ονειρα για να μεινουμε στο τελος δυο ξενοι στην ιδια πολη..ετσι ξαφνικα, ανολοκληρωτα τελειωνουν οι σχεσεις; αγαπαμε καποιον, τα δινουμε&τα παιρνουμε ολα για να καταληξουμε στο τελος να μην μιλαμε; και μακαρι να καταλαβαινα&το γιατι. δεν εχει νοημα..τελικα Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ& Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Junior Member
    Αυτό που έγινε με την άλλη κοπέλα θα μπορούσε να μην έχει γίνει και πάλι σήμερα να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση. Είστε και οι δύο πολύ μικροί και η έλλειψη εμπειριών σας δημιουργεί την ανάγκη να γνωρίσετε νέους ανθρώπους αλλά και σας δυσκολεύει στο χειρισμό της σχέσης σας. Δυστυχώς έρχεται κάποια στιγμή για έναν από τους δύο που τα αισθήματα στερεύουν και ο έρωτας τελειώνει. Η κοπέλα σου δε σου έλεεγε ψέματα τόσο καιρό. Μάλλον σε αγαπάει ακόμη,αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κρατήσει μαζί δύο τόσο νέα παιδιά. Δε μ\' αρέσει να το παραδέχομαι, αλλά το timing στις σχέσεις είναι πολύ σημαντικό.

Member
    Originally posted by christinez
    Αυτό που έγινε με την άλλη κοπέλα θα μπορούσε να μην έχει γίνει και πάλι σήμερα να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση. Είστε και οι δύο πολύ μικροί και η έλλειψη εμπειριών σας δημιουργεί την ανάγκη να γνωρίσετε νέους ανθρώπους αλλά και σας δυσκολεύει στο χειρισμό της σχέσης σας. Δυστυχώς έρχεται κάποια στιγμή για έναν από τους δύο που τα αισθήματα στερεύουν και ο έρωτας τελειώνει. Η κοπέλα σου δε σου έλεεγε ψέματα τόσο καιρό. Μάλλον σε αγαπάει ακόμη,αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κρατήσει μαζί δύο τόσο νέα παιδιά. Δε μ\' αρέσει να το παραδέχομαι, αλλά το timing στις σχέσεις είναι πολύ σημαντικό.

συμφωνω με οσα λες&εχω την ιδια αποψη εν τελει..αλλα δεν καταλαβα κατι. γιατι η αγαπη να μην ειναι αρκετη για να μεινουν μαζι δυο ανθρωποι; αυτο το χιλιοτραγουδισμενο συναισθημα δεν ειναι ικανο(απο την στιγμη που ειναι αμοιβαιο) για να ενωσει για παντα δυο ανθρωπους&να τους κανει να ξεπερασουν ολα τα εμποδια που θα συναντησουν στη κοινη τους πορεια;συμφωνω οτι ο ερωτας ερχεται&φευγει, το παθος επισης, μα αν ηταν ετσι θα επρεπε να χωριζουμε καθε λιγο οταν αρχισουμε να βαριομαστε.
    ολα μπορουμε να τα αναθερμανουμε&να αναγενηθουν απο τις σταχτες αρκει να το πιστευουμε&να το θελουμε.

..εγω πιστευω οτι η αγαπη ολα τα συγχωρει&ειναι ικανη να κανει τα αδυνατα δυνατα..τωρα ή πολυ ρομαντικος&μαλακοπιτουρ� �ς ειμαι&ζω στον κοσμο μου ή εχω δικιο..η ιστορια θα δειξει, τουλαχιστον οσο αφορα στην ζωη μου. αυτο αλωστε διδασκει&η θρησκεια μας, ειτε πιστευουμε ειτε οχι. δεν ειμαι ουτε παριστανω τον αγιο αλλα ετσι εμαθα&ετσι αγομαι&φερομαι στην ζωη μου μεχρι σημερα..μενει να αποδειχτουν ολα αυτα στην πραξη..
    ιδωμεν..

Senior Member
    Ααααααααααααααααααααα, οχι αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Banned
    :cool:

http://clubs.pathfinder.gr/logo.php?club=filotelismos

Member
    sorry για το πρηξιμο εχετε δικιο μαλλον αλλα δεν απευθυνομουν σε σας, αλλωστε οποιος θελει απανταει&ασχολειται με το θεμα του καθενος εδω μεσα, ετσι δεν ειναι;

σας ευχαριστω παντως για την πολυτιμη βοηθεια σας εν γενει krino&liberchild.

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast