Results 16 to 30 of 247
-
30-11-2007, 14:56 #16
σιγουρα μετρησε& η ελλειψη εμπειριων..εγω εζησα μια εμπειρια με καποια αλλη,εστω&τηλεφωνικη.αυτ� � ηταν εκει.μου εδωσε την αγαπη της&με υπομονη ξεπερασαμε αυτη τη κατασταση.δεν με χωρισε τοτε γιατι με αγαπουσε πολυ&δεν ηθελε να με χασει απο καποια αλλη γιατι ηξερε οτι αυτη ειναι καλιτερη&θα με κερδισει στο τελος οπως&εγινε.δεν ειχε ομως υπολογισει καλα τις δυναμεις τις.καπου αρχισε να ξενερωνει.μετα εγω ναι μεν τελειωσα αυτη τη κατασταση,αυτη ομως τοτε με θεωρησε δεδομενο.με κερδισε&ικανοποιησε τον εγωισμο της.ενοιωσε δυνατη,βρηκε δουλεια&εγινε ανεξαρτητη,βρηκε ενδιαφερον απο εναν αλλο&αν προσθεσουμε την πιεση του αραβωνα&της συγκατοικησης,αποφασισε να χωρισει.τωρα ηθελε να ζησει κατι αλλο&παντα ελεγε προβληματιζοταν για το που θα παει η σχεση μας.ελεγε οτι γνωριστικαμε μικροι,μεγαλωσαμε μαζι&καποτε ισως ερχοταν η στιγμη να κανει το \"μπαμ\"..τελικα το εκανε..με πληγωσε οσο δεν με εχει πληγωσει κανεισ ως τωρα..με εκανε να νοιωθω αχρηστος&προδωμενος.την αγαπαω ακομα αλλα δεν ξερω τι νακανω για να την διεκδικησω..αυτη με διεκδικησε πρωτα στην αρχη με σκοπο να τα φτιαξουμε&μετα οταν εγω ειχα επικοινωνια με την αλλη..εγω δεντην διεκδικησα ποτε.δεν ειναι αδικο αυτο.δεν μου εδωσε ποτε την ευκαιρια να την διεκδικησω.μου ειπε να μην την ενοχλω&εφυγε ετσι ξαφνικα.τωρα ειναι αλλου..εγω ομως εχω αναγκη να προσπαθησω να την κερδισω.μου ειπε οτι δεν θα την φερω πισω με δωρα..δεν με ενδιαφερει αν θα γυρισει&ξερω οτι τωρα δεν δινει δεκαρα για μενα.δεν με ενδιαφερει ποσο χαμηλα θα πεσω,αλλωστε εδω που φτασαμε δεν χωρανε αξιοπρεπειeς..δεν με νοιαζει τιποτα..θελω να προσπαθησω απλα για μια φορα στη ζωη μου να κανω κατι για να κερδισω ξανα την αγαπη της γυναικας της ζωης μου..ειτε με αγαπαει ειτε οχι..αυτη μποορει να γελασει μαζι μου..ολοι ομως θα δουν ποσο τελικα την αγαπησα..ισως να μην καταλαβε μεχρι που μπορω να φτασω για την αγαπη της..σκεφτηκα να φυγ μακρια.να κλεισω τηλεφωνα&να μην μαθω τι εγινε εδω.να μην ξερει κανεις που ειμαι..να κανω μια νεα αρχη εξω μονος μου.ολοι με λενε καλο παιδι,ησυχο κτλ.ε&που ειμαι τι καταλαβα;αποτι φαινεται στην εποχη μας επιβιωνουν οι μαγκες,με τις γκομενες,τα καλα αυτοκινητα&την μουρη!εγω αγαπησα μια κοπελα πιο πολυ απο την ζωη μου&αυτη με παρατησε για να παει να βρει εναν ο οποιος πιο μπροστα ειχε \"εμπειριες\",ενω εγω δεν ειχα&κατα την γνωμη της δεν ξερω τι θελω..ομως η αληθει αειναι οτι εγω ξερω πολυ καλα τι θελω.θελω μονο αυτη.οι φιλοι μου το ξερουν.η οικογενεια μου το ξερει.τωρα το ξερετε&εσεις.μονο αυτη δεν το ξερει&δεν την ενδιαφερει τωρα να το μαθει..θελω να δωσω τοση αγαπη,να κανω τα παντα για αυτη.ομως αυτη τωρα ειναι αλλου&δεν ξερω αν θα με σκεφτει ποτε ξανα.θελω να αφησω μονο ενα γραμμα που θα λεει ποσο την αγαπαω.ετσι για να μαθουν ολοι ποσο την αγαπαω.ωρεςωρες δεν αντεχω.με πιανει το παραπονο.σκεφτομαι οτι με αδικησε πολυ&δεν αξιζα τοση πικρα..δεν με ενδιαφερει η δουλεια μου,δεν βρισκω νοημα στη ζωη μου..ολα τα στηριζα πανω σε αυτην&τωρα νοιθω τοση μοναξια..αβασταχτη.υπερβολ� �ες;δεν ξερω εγω τωρα απλα νιωθω ετσι. τι να κανω ομως..τι μπορω να κανω;
- 30-11-2007, 15:23 #17
Originally posted by liberchild
Leo, πολυ καλά σου έκανε και έφυγε. Δεν είχες καμμία δουλειά να συνεχίζεις μια ηλίθια σχέση απο το τηλέφωνο. Φυσικά και σε βλέπει αδερφικά δεν το καταλαβαίνεις το γιατί? όταν της λες οτι η αλλη σε επιβεβαιώνει σαν άντρα δεν έπεται οτι αυτή δεν το κάνει?
Να έχεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις τα λάθη σου. Εσύ ο ίδιος τα πέταξες όλα, την πλήγωνες καθημερινά κι αυτή επειδή σε αγαπούσε τα δεχόταν αλλά ο άνθρωπος έχει όρια στο τι δέχεται.
Αν γούσταρες άλλες γυναίκες κι άλλες επιβεβαιώσεις, και εφ όσον είχες το ατού οτι είναι δεκτική, θα μπορούσατε να βρείτε μια φόρμουλα να αλλαξοκωλιάζεστε από κοινού.
Η διάθεση όμως ενός άντρα να θέλει ανά πάσα στιγμή να κατακτά γυναίκες είναι καταστροφικό για τη σχέση!!!!
Απιστευτο..Οτι πρεπει για να σου φτιαξει την ψυχολογια..
30-11-2007, 16:08 #18
Leo το αδιέξοδο εσύ το δημιουργείς.
Α Με τη σκέψη σου στροβιλίζοντας καταστάσεις.Και να φύγεις
η απάντηση είναι μέσα σου και όχι μακριά (στην Αυστραλία π.χ)
(Πίστεψε με έχω γυρίσει σχεδόν όλο το κόσμο)
Β Και ο πόνος του χωρισμού οπου θίγει το ΕΓΩ σου.
Η κοπέλα πλέον δεν έχει σχέση μαζί σου και εσύ επιμένεις να έχετε.
Αυτό ξέρεις ότι δεν γίνεται....χρειάζονται και οι δύο.
Το ότι επέλεξε cabrio και ψευτόμαγκες καλά έκανε αλλά αυτό σημαίνει παράλληλα ότι και αυτό θέλει πλέον και
δεν της \"αξίζει ας πούμε\" να είναι πλάι σου διότι εσύ άλλα μπορείς να της προσφέρεις.
(Αγάπη ζεστασιά και ό,τι βγάζεις σε κάθε γυναίκα αντίστοιχα)
Αυτό όμως είναι δική της επιλογή μεθαύριο θα κάνεις μια σχέση και θα μετρήσεις μετά απο αυτή την εμπειρία πόσο η κοπέλα δέχεται αυτά που δίνεις ΕΣΥ και όχι οι άλλοι.
Εάν θέλει καλώς εαν όχι \"Σε όσους αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε\"
Μη κατηγορείς τον εαυτό σου για τις επιλογές της.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ!!!!
Αυτή η κοπέλα ήταν ο κόσμος σου-Η ζωή σου.Αυτό δεν σημένει ότι δεν υπάρχουν καλύτερες για ΕΣΕΝΑ έξω!
Ρίξε τον εγωισμό σου και μην συγκρίνεσαι με τα cabrio αυτά καλά κάνουν και υπάρχουν και βοηθούν κάποιους να τονίσουν τον ανδρισμό τους.
Βάλε τα χαρίσματά σου και ότι άλλο διαθέτεις στη ΦΟΡΑ.Η γη συνεχίζει να γυρίζει και ας νιώθεις το αντίθετο.
30-11-2007, 16:17 #19
Leo αν θελεις να την διεκδικήσεις, να το κάνεις , αλλα σκεψου πρώτα το ρίσκο ......... μπορεί να πληγωθείς χειρότερα .............
Αν αποφασίσεις να το κάνεις , πρεπει να το σκεφτείς και οργανώσεις καλά , γιατί δεν θα μπορείς να γυρίσεις πίσω να διορθώσεις καποια κατάσταση .......... Οταν αργότερα το σκέφτεσαι , να είσαι σίγουρος οτι είπες αυτά που ήθελες να πεις, οτι εκφράστηκες (και έφυγε απο εσένα, πήγε σε εκείνη) και να ζητήσεις και απάντηση σε ευλογο διάστημα (για να μην τρώγεσαι ποτε θα σου απαντήσει)
Η απόφαση είναι δική σου .......... και το ρίσκο δικό σου .................... Πιστευεις οτι αυτά που θα της πεις , δεν τα ξέρει ? Εχεις κάποιο κρυμμένο χαρτί ? Γιατι αν τα ξέρει και αποφάσισε να φύγει , τοτε το πιθανότερο είναι να φάς τα μούτρα σου ..............
Βέβαια ακόμα και να τα ξέρει , αν το παίξεις σωστά και δεν φοβάσαι να εκθέσεις τα συναισθήματα σου ............ μπορεί να προσθέσεις στην εικόνα σου αλλο ενα συν (που θα θυμάται πάντα) και μπορεί εσυ να ελευθερωθείς απο αυτήν πιο ευκολα εξαντλώντας πλέον ολα τα περιθώρια ...........
Πάντως τα συναισθήματα που περιγράφεις τώρα είναι τελειως φυσιολογικά μετα απο μια τέτοια σχέση και χωρισμό ............. ο χρόνος μόνο μπορεί να σε γιατρέψει ................. και να ξαναφτιάξεις την ζωή σου ................
30-11-2007, 16:21 #20
και να θυμάσαι :
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
30-11-2007, 22:57 #21
...Τι άλλο να πω συμφωνώ με την Κλειώ...τα είπε απλά και λιανά.....
01-12-2007, 00:39 #22
Μην γράψεις γράμματα. Μην επικοινωνήσεις. \"Ανέβα\" ψυχολογικά και ψάξε γι\' άλλη.
Και μην κολλάς στα cabrio. Στη δουλειά έχουμε ένα τυπάκι με τη cabrio και δεν μπορεί να σταυρώσει γυναίκα. Δεν είναι το θέμα το αυτοκίνητο. Είναι όλα στο μυαλό. Αυτοπεποίθηση. Που πάντα θα βγαίνει από σένα.
Είχα μεγάλη κόντρα μ\' αυτού του είδους τους μ@ακες. Όταν εκείνοι το έπαιζαν κάπως μεταξύ τους εγώ έβγαινα με τις κοπέλες της δουλειάς. Κι από αμάξι το δικό μου είναι για τα μπάζα (εκ φιλοσοφίας). Μου τη σπάνε κι είμαι εμπαθής γιατί μου είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη αλλά όμως νηφάλια σου λέω να μην κολλάς σ\' αυτά τα πράγματα.
Αν είναι τ\' αμάξι που την τράβηξε αυτό δεν λέει κάτι;
Αν δεν είναι και πάλι δεν αλλάζει τίποτα για σένα.
Μπροστά.
Το \"χαμηλών τόνων\" δεν βοηθά. Στην αρχή τουλάχιστον. Μετά είναι πολύτιμο (εκεί την πατάω εγώ)
01-12-2007, 19:59 #23
Tα Cabrio ή ας τα ονομάσουμε καλύτερα τα δήθεν(Διότι άντε και ένα 10% οπου τα αγοράζει όχι για φιγούρα αλλά απο κ@υλα)..
Λοιπόν τα δήθεν τυπάκια όπως λέει και ο Αλέξανδρος την τράβηξαν.
Μεσοπρόθεσμα θα δεις ότι καλύτερα που έφυγε τώρα παρά αργότερα.Δεν είναι του γούστου σου αυτές η κοπέλες(για σχέση εννοώ)
Σκέψου μια μέρα να είχατε και παδί και να σου έλεγε πάλι ξαφνικά σε βλέπω αδερφικά-χωρίζουμε-διότι θέλω κάποιον \"δήθεν\".
Απλώς τώρα δεν στο είπε ότι θέλει κάποιον δήθεν αλλά είναι πασιφανές.
ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΤΕΡΙΑΖΕΤΕ!!!
ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΓΙΑΤΙ?
Ρίξε τον εγωισμό σου και ανέβασε την αυτοπεποίθηση.
Απο την ημέρα που σε χώρισε ούτε ασχήμηνες ούτε κόντινες ούτε στην ουσία άλλαξε κάτι πάνω σου....
Όπως είπε και η Κλειώ απο γυναίκες...σαν τα πορτοκάλια!
Βγες ΕΞΩ και ας είναι με το ζόρι.ΒΑΛΕ τα πιο καλά σου ρούχα(που εσύ γουστάρεις)
ΠΑΡΕ τον πιο καλό σου φίλο ή φίλη(ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ)
ΚΑΙ βγες και κάνε Ο,ΤΙ σας αρέσει.
Μην παρασυρθείς και συζητήσεις για αυτήν γιατί παρασύρεις και τους δικούς σου να σε υποστηρίζουν....ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ να σου φτιάξουν την διάθεση Ή βγες με παιδιά που συμπαθείς και γνώρισες τώρα και δεν ξέρουν για αυτά.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ.
ΜΗΝ ΧΑΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ....ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!
01-12-2007, 23:40 #24
Δεν ξερω αν η κοπέλα του ψάχνει κάποιον δήθεν ............
Θεωρώ απλά φυσιολογικό να ψάχνει .......... να ψάχνει , χωρίς να ξέρει τι .............
Δεν είχατε εμπειρίες ............. αυτό θεωρώ οτι έβαλε τους δαίμονες .............
Ηθελε και άλλο πάθος στη ζωή της και το δικό σας για εκείνη είχε τελειώσει ............
Δεν θεωρώ οτι επέλεξε εναν άλλον αντι για εσένα ............ επέλεξε απλά την αλλαγή .......... την γνώση της εμπειρίας ..................
Ετσι νομίζω ............. χωρίς να ξέρω .............
Αν όμως θέλεις να την ξεπεράσεις , δεν είναι κακό να θυμώσεις μαζί της ...........
Προσωρινός θυμός ............ θυμός απέναντι στο συναίσθημα σου ......... θυμός στις γλυκές εικόνες που κουβαλάς ............ θυμός που θα την διώξει ...............
Το τι θα κάνεις πρέπει να είναι δική σου απόφαση ............
Βρες το εσύ , και εμείς θα σου δώσουμε ιδέες προς αυτή την κατευθυνση ..............
Προσωπικά πάντα ακροβατώ ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα , τον ρεαλισμό και τον ρομαντισμό και οποιο και να κερδίσει , εχω το άλλο πληγωμένο στο κρεβάτι του πόνου ...............
Γιαυτο και δεν μπορώ να σου πω τι είναι καλύτερο .........
03-12-2007, 09:44 #25
ευχαριστω για τις απαντησεις σας.θελω να προσθεσω ομως κατι ακομα πουθ με πνιγει.
οκ ειπαμε αξιοπρεπεια αλλα μου την δινει που εφυγε ετσι&μου ειπε λογια που πονεσανε.λιγο πριν αραβωνιαστουμε η κοπελα μου εκανε 2απανωτες εγχειρησεις.εκεινες τις μερες ειχα τοσο αγχος για αυτην.αν παθαινε κατι δεν ξερω τι θα εκανα..σχολουσα απο την δουλεια&πηξαινα κατευθειαν στο νοσοκομειο.καθομουν με τις ωρες να της κραταω το χερι να νιωθει καλα..ηταν η ζωη μου.
απο την στιγμη που βρηκε την δουλεια της την στηριζα συνεχως.σε καποια φαση ηθελε να φυγει,νομιζε δεν θα τα καταφερει.εγω παλι εκει να την στηριζω,να της λεω να κανει υπομονη,να δουλευει&ολα θα πανε καλα.και ολα αυτα για να ερθει η στιγνη οταν χωρισαμε να μου πει οτι θα βρει &αλλον να την πηγαινει βολτες&εκδρομες!!!εγω την αγαπουσα δεν την ηθελα διπλα μου μονο για μια απλη παρεα!ποσο κυνικη εγινε δεν μπορω να το χωνεψω!με εδιωξε ετσι απλα σαν να ημουν ενας ξενος,λεγοντας μου τετοια λογια..&το χειροτερο ηταν οτι εγω δεν μπορουσα εκεινη την στιγμη να πω τιποτα γιατι ημουν χαμενος..απλα εκλαιγα!τωρα τα σκεφτομαιΖ&τρελαινομαι με αυτα που μου ειπε..θελω να της πω τοσα πολλα..αλλα ολοι μου λενε αξιοπρεπεια.αυτη που με πεταξε ετσι&με εκανε να πληγωθω τοσο πολυ,να νοιωσω σαν σκουπιδι,ειχε αξιοπρεπεια;
πανω στην βιασυνη της να φυγει δεν υπολογισε τιποτα&πληγωσε εναν ανθρωπο που την αγαπησε οσο τιποτε αλλο στην ζωη!
για ολα αυτα ειμαι πολυ στεναχωρημενος&θυμωμενο� �..νταξει να χωρισουμε αλλα οχι&ετσι.ουτε ενα ευχαριστω δεν ειπε αλλα μου την ειπε&απο πανω.τοσο πολυ ερωτευτηκε πια;&εγω δεν ειχα εμπειριες αλλα δεν εκανα ετσι.θα εφευγα αλλα με τροπο.δεν θα την πληγωνα με τετεοια λογια.νοιθω πολυ αδικημενος&θελω να κανω κατι που θα την κανει τουλαχιστον να νοιωσει ενοχες για αυτα που μου ειπε..με πνιγει αυτη η σιωπη&η αδικια..ποσο ακομα θα κανω τον \"βλακα\" λογω αξιοπρεπειας.αυτη επεσε πολυ χαμηλα εγω γιατι να μην το κανω.θα κερδισω τιποτα;θελω να της πω οσα δεν προλαβα&να τα θυμαται για παντα.δνε μπορει αυτη να κανει τη ζωη της&εγω να βασανιζομαι ετσι..δεν μπορει να βγηκε&απο πανω&να νομιζει οτι ειναι καποια.οτι&να της εκανα δεν αξιζα να μου φερθει τοσο αχαριστα&σκληρα.τις εδωσα τα συναισθηματα μου&τα πεταξε ετσι απλα.για τον αλλον μπορει να ειναι αλλη μια γκομενα,ομως για μενα ειναι η γυναικα της ζωης μου..ποτε θα το καταλαβει αυτο;δεν ξερω τι θα κανω αλλα ο χαρακτηρας μου δεν σηκωνει αλλη υπομονη..για ποσο ακομα θα πνιγομαι στην σιωπη μου&στον πονο που αυτη με τοση ευκολια μου προκαλεσε;
σκεφτηκα να τα παρατησω ολα&να φυγω.δεν ξερω για που.ελλαδα,εξωτερικο;οπου με βγαλει..θελω απλα να γραψω καποια λογια.ολα αυτα που με πονανε&σας γραφω.να μαθουν ολοιποσο την αγαπαω&ποσο αδικα&σκληρα μου φερθηκε.να μαθουν ολοι ποσο ευκολα&για ποιο λογο με πεταξε.ετσι για να ικανοποιησω τον εγωισμο μου.για να εχει ενοχες&να μαθει ποσο την αγαπουσα πραγματικα γιατι ισως το ξεχασε..
θα στειλω αυτα τα λογια που θα γραψω σε αυτην,στους δικους της,σε φιλους.θα της στειλω πισω ολα οσα μου χαρισε,λογια που μου εγραφε με τοση ευκολια&τα πεταξε ολα ετσι απλα..θα σηκωθω να φυγω κρυφα&δεν θα πω σε κανεναν που παω.θα κλεισω τηλεφωνα.τα παντα.δεν θελω να ξερω τι θα γινει πισω μου..απλα θελω να καταλαβει ποσο την αγαπαω.να μαθει οτι εκανε λαθος που με πληγωσε τοσο.να νοιωσει&αυτη ενοχες&να καταλαβει οτι εγω ειμαι πιο τρελλος απο αυτην..εκανε το \"μπαμ\" &τωρα νομιζει οτι ειναι καποια..πρεπει να μαθει ομως οτι εχω&εγω υπομονη&εαν εκραγω εγω θα κανω πιο μεγαλο θορυβο απο τον δικο της..αυτα εχω στο μυαλο μου.πειτε με τρελλο εωγ θα σας πω οτι απλα νοιωθω αδικημενος&δεν μπορω να περιμενω την \"θεια δικη\"..πρεπει να κανω κατι για να της δειξω ποσο την αγαπουσε ενας ανθρωπος που τοσο ευκιλα&γρηγορα εβγαλε απο την ζωη της..
03-12-2007, 13:16 #26
καταλαβαίνω πως νοιώθεις .......
κανε σε παρακαλώ οτι νομίζεις οτι θα κάνει εσένα καλά !!!!!!
Φρόντισε τον εαυτό σου !!! Βάλε προτεραιότητα τον εαυτό σου !!!!!!!!
Το να νοιώσει εκείνη ενοχές , θα σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα ???
Εχασες την μεγάλη σου αγάπη , εχασες την ζωή που ονειρευτηκες ......... ποιες ενοχές θα σου τα δώσουν αυτά πίσω ??
Καταλαβαίνω οτι θα υπάρχει περίοδος θρήνου (και θυμού)........ Μετα απο τον θρήνο , πρεπει να φτιαξεις πάλι την ζωή σου, να ξαναονειρευτείς απο την αρχή και να βρείς μια άλλη κοπέλα να μοιραστείτε τα όνειρα σας ! Μια που θα εκτιμήσει αυτα που της προσφέρεις ............
Η ζωή συνεχίζεται και είσαι πολύ νέος για να τα παρατήσεις !!!!!!!!!
Θέλω να κοιτάξεις τον εαυτό σου ! Σε παρακαλώ !
Εχεις την δύναμη !!! Βρες την !
03-12-2007, 14:22 #27
καθε μερα λεω οτι οκ σημερα θα προχωρησω μπροστα,θα ξεχασω..το σαβκο ημουν καλα..ειπα τερμα δεν θα ξανασκεφτω.&οταν σκεφτομαι τα παλια θα πρεπει να θυμαμαι τα σκληρα λογια της&το γεγονος οτι μολις χωρισαμε ετρεξε κατευθειαν στο κρεβατι ενος αλλου.
ομως σημερα παλι μου ερχεται στο μυαλο.[αλι σκεφτομαι γιατι δουλευω,γιατι κανω οτι κανω,δεν βρισκω νοημα σε τιποτα.οκ βγηκα με φιλους-φιλες,διασκεδασα αλλα παλι μοναξια..εχασα το νοημα που ειχα στη ζωη μου.τιποτα δεν με γεμιζει πια.καλα τα λογια ομως δεν ξερω αν θα ξαναβρω καπποια κοπελα να ξανααγαπησω.να ξανανιωσω αυτη τηνν αγαπη που ενοιωθα για εκεινη.για να γινω καλα&οχι απλα να ζω πρεπει να βρω μια κοπελα που να ειναι καλυτερη απο εκεινη&να με γεμιζει οπως εκεινη,να με κανει να νοιθω τοσο καλα&ηρεμα οπως εκεινη.να αποκτησω ξανα νοημα&θεληση για ζωη..θεληση&ορεξη για ζωη που ειχα τοση μεγαλη ειδικα τωρα.ημουν στην καλιτρερη φαση μου..και ετσι απλα τελειωσαν ολα.μου εσβησε η διψα για ζωη απτη μια στιγμη στην αλλη.τωρα νοιωθω οτι απλα ζω ζωρις νοημα.περναν οι μερες ετσι..ανουσια..δεν με γεμιζει τιποτα.θελω μονο εκεινη..την αγαπαω τοσο πολυ ακομα,αλλα εκιενη ειναι εντελως αλλου.
πως γινεται εγω να νοιωθω ετσι&αυτη να ειναι τοσο διαφορετικη..να μην νοιαζεται καθολου;ξεχασε τοσο γρηγορα τοσες στιγμες,τοσα ονειρα,τοσα χρονια,τοσα λογια,τοσο ερωτα,τοση αγαπη..δεν μπορω να το πιστεψω οτι αλλαξε τοσο πολυ..δεν το περιμενα ποτε απο αυτη..μακαρι να μην ζουσα για να το δω αυτο..ηθελα να την θυμαμαι ετσι οπως την γνωρισα&οχι ετσι οπως αλλαξε τωρα..
να περιμενω..και;θα αλλαξει κατι; θα θυμηθει ξανα οσα ζησαμε μαζι;οτι καναμε ονειρα για να μεινουμε μαζι για παντα,να κανουμε οικογενεια;θα θυμηθει ή ξεχασε για παντα;αλλαξε για παντα; εγω δεν αλλαξα ουτε θα αλλαξω..δεν μπορω..αυτη πως το εκανε;εγω την αγαπουσα πιο ολυ απο την ζωη μου..τοσο κακο ειναι αυτο;εκανα ενα λαθος οκ..αγαπαω ομως&δεν την δικαιολογω.μου φερθηκε πολυ αδικα&πρεπει να το καταλαβει..πρεπει να καταλαβει ποσο την αγαπαω.γιατι ξοδευεται σε αγκαλιες ευκαιριάκες..θελω να της προσφερω τα παντα..εναν ερωτα απο την αρχη.γιατι με πεταξε ετσι..γιατι να παθαινω κατι που δεν το αξιζω τελικα;;
03-12-2007, 14:35 #28
Λεό, θα γίνω πάλι κυνική. Λες γιατί να παθαίνεις κάτι που δεν αξίζεις τελικά. Δεν βλέπω στο όλο στόρυ μέχρι τώρα καμμιά αδικία από την πλευρά της. Αραδιάζεις το θυμό σου και δεν κάνεις αυτοκριτική.
03-12-2007, 17:35 #29
Leo πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο !!!
Δεν θα αλλάξουν τα πράγματα τόσο γρήγορα !
Θα πονέσεις , θα θυμώσεις , θα τα βλέπεις όλα μάταια για ενα διάστημα .........
Δώσε χρόνο , αλλα έχε του και εμπιστοσύνη !
Πες : Θα τα καταφέρω ! Θα ξαναφτιάξω την ζωή μου ! Θα ξαναονειρευτώ ! Τωρα δεν είμαι καλά , αλλα θα αλλάξει ! Εχω εμπιστοσύνη στην δύναμη μου και στην διάθεση μου για ζωή ! Θέλω να δω το αυριο ! Δεν τελειώνουν όλα εδώ !
Πιστεψε με : ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!!!
Θα σου πάρει όμως χρόνο ! Σε αυτό το χρόνο , βάλε τον εαυτό σου προτεραιότητα !
Κάνε οτι θα σου δώσει χαρά ........... Προσπάθησε να δεις τον κόσμο γύρω σου με άλλο μάτι ..... Εξερευνησε ! Πονάς ? Οκ , δεν πειράζει .......... οι ζωντανοί πονάνε μερικές φορές , αλλα το ξεπερνάνε ........... κανε οτι χρειαστεί για να το ξεπεράσεις ........... κατ\'εμένα ο θυμός και το κλάμα βοηθάνε .......... αλλα κράτα τα για εσένα , δεν είναι ανάγκη να της τα μεταφέρεις ...... (γνώμη μου !)
Τα πιστευεις αυτά που σου λέω ?
03-12-2007, 23:22 #30
Αγόρασε ένα σάκο του μποξ, στήσ\'τον στο δωμάτιο σου και άρχισε να βαράς. Πάρε τα βουνά και περπάτα σαν να μην υπάρχει αύριο. Πήγαινε στην παραλία κι άρχισε να κολυμπάς μέχρι να σε πιάσει κράμπα.
Βγες στο δρόμο κι άρχισε να τρέχεις μέχρι να μην μπορείς ν\' ανασάνεις.
Κάνε άλλη σχέση. Καπάκι.
Ό,τι και να κάνεις μη βγάλεις τίποτα εναντίον της. Ξέρεις γιατί; Εκείνη βρίσκεται τώρα κάτω από σένα. Ό,τι έχει πει. Αν εσύ απαντήσεις με το ίδιο νόμισμα, θα χάσεις. Θα σε πιάσουν ΕΣΕΝΑ οι τύψεις ενώ τώρα έχεις μόνο θυμό.
Οι συμβουλές που σου λέω μου της έχει πει ένας άνθρωπος με άπειρες \"επιτυχίες στο άλλο φύλο\". Μην βγάζεις το θυμό σου στην κοπέλα, στην οποιαδήποτε κοπέλα.
Τι σημαίνει \"κύριος\";
Αυτός που είναι \"κύριος\" των συναισθημάτων του. Αυτός ο οποίος δεν παραπονιέται σα μικρό παιδί (βρίζει, πολεμάει, χάνει το μυαλό του, αγανακτεί) όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλει.
Είναι κύριος, άρχοντας, ελεγκτής των συναισθημάτων του.
Βγάλε το θυμό σου αλλού. Όπου θεωρείς εσύ ότι σ\' εκφράζει. Ποτέ στις γυναίκες.
Όταν θα περάσει, όταν πια θα είσαι εντάξει να ξέρεις ότι εσύ θα είσαι υπεράνω και θα το χαίρεσαι για πάντα.
Άκου με.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια