Ξύλο στη σχέση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Ξύλο στη σχέση

Στην μία (και μοναδική δηλαδή) σχέση που είχα στην ζωή μου υπήρξαν κάποιες φορές που έπεφτε και ξύλο. Μην φανταστείτε δηλαδή τίποτα τραγικά πράγματα. Μια φορά το χρόνο (και πολύ λέω) αρχίζαμε με τίποτα σπρωξίδια και μετά πέφτανε και μερικές ψιλές (χαστούκια, φάπες, μαλλιοτραβήγματα). Σημειωτέον ότι είμασταν και ο δύο άντρες της ιδίας σωματικής διάπλασης.

Το θεωρείτε τραγικό αυτό;

Ρωτάω γιατί μου το "χτύπησε" όταν μου είπε ότι χωρίζουμε (μόνο να μου πει ότι είχε βρει άλλον ξέχασε να μου πει εκείνη την ημέρα το @ρχδ).
    Θεωρώ ότι σε σχεδόν όλα τα ζευγάρια παίζει αυτό, απλά όταν υπάρχει διαφορά στη σωματική διάπλαση ο δυνατός θα κρατηθεί και δεν θα συνεχίσει πέραν από μια αρχική επίθεση που μπορεί να κάνει. Κάνω λάθος;
    Θέλω απλά να ελπίζω σε κάτι...

Η αληθεια ειναι οτι η βια μεσα στα ζευγαρια εχει αλλη δυναμικη οταν μιλαμε για 2 αντρες.
    Μπορειτε να το λυσετε με τους κλασικους αντρικους τροπους

-Πηγαινετε μετα για καμια μπυρα σαν να μη συνεβη τιποτα

-Πες στην παρεα σου να σκασει με τα παπακια για να του την πεσετε ομαδικα

-Μετα το ξυλο φωναζε του ''Θα σου δειξω εγω ρε,δε ξερεις με ποιον εχεις μπλεξει'' και για μια βδομαδα κρατα την αναπνοη σου ως αντιποινα.

Banned
    παξτε .............. στον υπολογιστη για να δουμε πιος απο τους δυο θα παρει το πρωταθλημα. εγω τουλαχιστον ετσι κανω καθε φορα που εχω νευρα
    Last edited by αλεξανδρος_77; 25-04-2015 at 13:25.

Senior Member
    Το ξύλο ποιος το άρχιζε; Εσύ ή αυτός;

Banned
    μαλον χρειαζεστε κ οι δυο ενα σακο του μποξ ειχατε σιγουρα κρυφο ποθο να ασχοληθητε με το μποξ. κ ειρηνη ειμην τεκνα μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by xart View Post
    Στην μία (και μοναδική δηλαδή) σχέση που είχα στην ζωή μου υπήρξαν κάποιες φορές που έπεφτε και ξύλο. Μην φανταστείτε δηλαδή τίποτα τραγικά πράγματα. Μια φορά το χρόνο (και πολύ λέω) αρχίζαμε με τίποτα σπρωξίδια και μετά πέφτανε και μερικές ψιλές (χαστούκια, φάπες, μαλλιοτραβήγματα). Σημειωτέον ότι είμασταν και ο δύο άντρες της ιδίας σωματικής διάπλασης.

Το θεωρείτε τραγικό αυτό;

Ρωτάω γιατί μου το "χτύπησε" όταν μου είπε ότι χωρίζουμε (μόνο να μου πει ότι είχε βρει άλλον ξέχασε να μου πει εκείνη την ημέρα το @ρχδ).
    Θεωρώ ότι σε σχεδόν όλα τα ζευγάρια παίζει αυτό, απλά όταν υπάρχει διαφορά στη σωματική διάπλαση ο δυνατός θα κρατηθεί και δεν θα συνεχίσει πέραν από μια αρχική επίθεση που μπορεί να κάνει. Κάνω λάθος;
    Αν θεωρείς ότι όλα τα ζευγάρια παίζουν ξύλο μεταξύ τους, φυσικά και κάνεις λάθος.
    Εγώ προσωπικά το θεωρώ τραγικό.
    Και δεν είμαι η μόνη.
    Η βία και τα μπουνίδια δεν είναι τρόπος για να λύνουμε τις διαφορές μας σε καμία περίπτωση.
    Πόσο μάλλον, με τον άνθρωπό μας!
    Μάλλον θα πρέπει να ψάξεις λίγο τι σημαίνει βία και κακοποίηση στις σχέσεις.