μεγαλο μπερδεμα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 75
    Senior Member
    kerasi: δεν μιλαμε καθε μερα..μια φορα την εβδομαδα και αν..λογω περιορισμενου χρονου και απο τις δυο πλευρες..η θα στειλει αυτος η θα στειλω εγω

Quote Originally Posted by xritaf View Post
    Αλαφροίσκιωτος: τι πρωτη κινηση ομως να κανω? οεο? δεν ξερω πως να του δειξω το ενδιαφερον μου...τον βλεπω και κομπλαρω πολυ ασχημα..ντρεπομαι μεχρι και να του μιλησω ορισμενες φορες..η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν μου την επεσε..μου ειχε μαλιστα οτι με βλεπει ΦΙΛΙΚΑ αλλα οι κινησεις του αλλα δειχνουν...ειναι λιγο αφυσικο να περνεις τηλεφωνο μια κοπελα μες την αγρια νυχτα και χωρις ιδιαιτερο λογο και να της λες να βγειτε δυο σας και απο κοντα να την παιρνεις αγκαλια,να την φιλας (μαγουλα),και να μην περνεις τα ματια σου απο πανω της..ετσι δεν ειναι?
    Και γω πιστευω ψεμματα λεει,απλως κολωνει να κανει το βημα να σε φιλησει.Απλα αρπαξε τον και φιλα τον εσυ,κατα 99% θα του αρεσει,μπιλιβ μι.

Senior Member
    Mεχρι τωρα δηλ ποσες φορες πηγατε βολτα?

Senior Member
    Αλαφροίσκιωτος : λες δηλαδη οτι ενδιαφερεται? πιστευω τον κομπλαρει ο χρονος με τις πανελλήνιες που ολο και μειωνεται και ειναι ήδη πολυ στρεσαρισμένος γιαυτο και δεν τολμαει..μαλιστα που ειχε πει πως θελει μια μονιμη σχεση με μια σοβαρη κοπελα αλλα οχι μεσα στη περιοδο εξετασεων μονο και μονο γιατι θα χασει το μυαλο του..αυτα ηταν τα λογια του..

Senior Member
    kerasi : 2 φορες και τις 2 αυτος μου το 2ητησε και αυτος το επιδιωξε δηλαδη εχει που δεν ειχε χρονο ξαφνικα οχι μονο βρηκε αλλα θελησε να τον αφιερωσει σε μενα

Banned
    αλεξανδρος_77 :αα να το τονισω και κατι ακόμα ειναι των σχεσεων..αλλα επειδη δινουμε φετος ειπε οτι προτιμαει τις φασεις..αμα ηθελε και μα2ι μου μονο μια φαση πιστευετε οτι δεν θα το ειχει κανει ηδη?
    εχεις σκεφτει ποτε οτι αυτο που κανεις να γραφεις το 2 αντι για το ζ οτι μπορει να μην ειναι κ τοσο τυχαιο? μηπως εχεις καπια κλιση προς τη τεχνη? (θα σου πω μετα τι σχεση εχει αυτο.)

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εχεις σκεφτει ποτε οτι αυτο που κανεις να γραφεις το 2 αντι για το ζ οτι μπορει να μην ειναι κ τοσο τυχαιο? μηπως εχεις καπια κλιση προς τη τεχνη? (θα σου πω μετα τι σχεση εχει αυτο.)
    χαχα εχω κλιση προς τη τεχνη..μαρεσει παρα πολυ το σχεδιο και πολλοι μου λενε οτι το εχω με αυτο!

Αλαφροίσκιωτος : λες δηλαδη οτι ενδιαφερεται? πιστευω τον κομπλαρει ο χρονος με τις πανελλήνιες που ολο και μειωνεται και ειναι ήδη πολυ στρεσαρισμένος γιαυτο και δεν τολμαει..μαλιστα που ειχε πει πως θελει μια μονιμη σχεση με μια σοβαρη κοπελα αλλα οχι μεσα στη περιοδο εξετασεων μονο και μονο γιατι θα χασει το μυαλο του..αυτα ηταν τα λογια του..
    Πιστευω δεν το εννοει,γιατι τοτε θα στην επεφτε εστω για φαση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Πιστευω δεν το εννοει,γιατι τοτε θα στην επεφτε εστω για φαση.
    τι εννοεις? δεν κανει φασεις.! και αν ηθελε φαση δεν θα το ειχε ηδη 2ητησει απο μενα? ψαχνει για κατι μονιμο αλλα ξερω οτι του ειναι δυσκολο να διαχειριστεί το διαβασμα και παραλληλα μια σχεση με καποιες αναλογες απαιτησεις..μηπως γιαυτο δεν τολμαει..πφφφφ..με εχει πελαγώσει αυτος ο ανθρωπος!

Ελα μωρε,στον οσιο Παχουμιο επεσες?Μια διαβαζει,την αλλη δεν κανει φασεις.Μουφες λεμεεε.

Senior Member
    Ελα μωρε,στον οσιο Παχουμιο επεσες?Μια διαβαζει,την αλλη δεν κανει φασεις.Μουφες λεμεεε.
    μηπως απλα δεν γουσταρει και τ2αμπα και βερεσε παιδεύομαι ?

Μπα δεν παιζει

Senior Member
    Μπα δεν παιζει
    και αφου δεν παι2ει εγω τι να κανω τωρα? να επιμεινω η να περιμενω ποτε θα παρει μπρος αυτος?

Banned
    χαχα εχω κλιση προς τη τεχνη..μαρεσει παρα πολυ το σχεδιο και πολλοι μου λενε οτι το εχω με αυτο!
    κ που να ηξερες πιος σου απαντα τοση ωρα...
    εμ ετσι εξηγιται τωρα γιατι κολησες με αυτον... κατι σε ελκει προς το μυστηριο..

Στο γραψα πριν

Απλα αρπαξε τον και φιλα τον εσυ,κατα 99% θα του αρεσει,μπιλιβ μι.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast