Results 61 to 75 of 75
Thread: μεγαλο μπερδεμα
-
27-04-2015, 22:59 #61
- 28-04-2015, 04:16 #62
Ενδιαφερον υπαρχει σιγουρα, εγω λεω καλυτερα μη τον καλεις εσυ πρωτη, μη του στελνεις στο φβ κλπ. Ασε να σε παρει αυτος οταν ειναι. Θα σου προτεινω εγω τροπους να τον τρελανεις. Σκεφτομαι ομως εστω και αν φανταζει μακρινο, οτι αμα περασει καπου και παει μακρια απο εκει που μενετε οτι μετα θα υπαρχει προβλημα. Ας δουμε ομως πιο βραχυπροθεσμα τα πραγματα.
28-04-2015, 14:20 #63
καταρχας του στειλα μηνυμα χθες βραδυ! εβαλε και ενα ερωτικο κομματι στο φβ και δεν ξερω για ποια παει και τι σημαινει(γιατι το λεω αυτο θα μου πειτε! αμμ δεν ακουει ελληνικα τραγουδια και μου εκανε εντυπωση που εβαλε τετοιο κομματι*΄για να σε συναντησω του Λιδακη*τελος παντων ομως) στο χθεσινο μου μηνυμα που του ελεγα οτι θελω να ειναι καλα να μην αγχωνεται ακι γενικοτερα τον υποστηρι2α και τον ενθαρυνα μου απαντησε ενδιαφερθηκε να μαθει πως ειμαι και τι κανω και με ευχαριστησε για το ενδιαφερον!επισης θεμα με το να φυγει δεν θα υπαρχει θελουμε και οι δυο να περασουμε στην ιδια πολη εε και να μην περασουμε στην ιδια πολη δεν θα εχουμε θεμα με την αποσταση στο πηγαινε ελα εννοω! εξαλλου υπαρχει και ενα ολοκληρο καλοκαιρι μπροστα μας..γιατι να μην το περασουμε μα2ι?υπαρχουν τροποι για να τρελανω αυτον τον ανθρωπο? μαλλον αυτος θα με τρελανει!
03-05-2015, 20:51 #64
Κοπελια τι εγινε τελικα?
03-05-2015, 23:37 #65
04-05-2015, 02:16 #66
εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αυτο που εχει σημασια ειναι να ξερεις πως να αναδικνιεις τον εαυτο σου μεσα απο οσα λες τωρα αν θα ανταποκριθει καπιος η οχι ειναι σα να πονταρεις σε ενα νουμερο κ περιμενεις αν θα βγει η οχι
αν ειναι γραφτο να κολησει καπιος μαζι σου θα κολησει κ καθε εμποδιο που θα συναντησει οχι μονο δε θα τον ανακοψει της πορειας του αλλα θα γινει κ η αιτια που θα κολησει πιο πολυ μαζι σου αυτο θα πρεπει να το θυμασαι παντα.
εσυ το μονο που μπορεις να κανεις αν θες να κανεις ειναι να στολιζεσε οπως τα λουλουδια που ειναι ομορφα για να προσελκιουν τα εντομα οτι ειναι να
γινει θα γινει.
04-05-2015, 23:03 #67
αλεξανδρεε χωρις καν να διαβασω το μηνημα σου σημερα στολιστηκα και βγηκα και φυσικα τον ειδα..να με εχει γεμισει στις αγκαλιες να με κραταει και να τον κραταω στη μεση του δρομου να τον χαιδευω και να με ρωταει συνεχεια πως ειμαι και τι κανω και μολις με ειδε ποσοο χαρηκε! και παω να φυγω τον φιλαω στο μαγουλο και μου λεει εεε τι μονο ενα φιλακι και με ξαναφιλαει και αυτος!! και να με κοιταει μεσα στα ματια ...να μην εχει παρει τα ματια του απο τα δικα μου!
05-05-2015, 02:22 #68
το θεμα μυριζει απο χιλιομετρα! στο παιζει καμποσος μη χεσω! αλλα το οτι σου αφιερωνει τραγουδακια ειναι αρκετα γλυκαναλατο!κατσε τωρα λιγακι που δινεις πανελληνιες να εισαι συγκεντρωμενη και αφησε τα γκομενικα!με το που τελειωσεις χωσου για τα καλα! πιστευω οτι τοτε θα γινει κατι παραπανω!και το οτι σου ειπε οτι σε βλεπει φιλικα μην σε προβληματιζει! ειναι καλο γιατι σημαινει οτι νιωθει οικειος μαζι σου και θελει να μοιραζεται πραγματα μαζι σου!οποτε η συμβουλη μου ειναι αααραξε! και οταν ξαναβρεθειτε κανε εσυ κινηση!
05-05-2015, 12:11 #69
καλησπερα χριταφ :)
νομιζω οτι του αγοριου αυτου του αρεσεις , αλλα ισως ειναι απειρος, πιθανως και παρθενος και δεν προχωραει παραπερα γιατι φοβαται οτι θα εκτεθει..
05-05-2015, 14:38 #70
kateargi τι εννοεις μου το παι2ει καμποσος? οτι νιωθει καλα οταν μιλαμε η οταν βρισκομαστε μου το εχει πει η αληθεια ειναι! και εχει μοιραστει πολλες ιστοριες απο τη 2ωη του μα2ι μου...και μολις με βλεπει καθε φορα δεν θα περνει τα ματια του απο πανω μου και φυσικα θα με αγγαλια2ει και θα με φιλαει...και δεν μιλαμε για αγκαλιες τυπου δευτερολεπτα..μιλαμε για αγκαλιες ενα δυο λεπτα και αμα δεν το φιλησω (Στο μαγουλο) παντα μα παντα θα με τραβηξει και θα μου πει φιλα με και μη φευγεις ετσι....αλλα ενα μηνυμα δεν στελνειιιι ενα τηλεφωνο δεν περνειιι πλεον!!
05-05-2015, 14:39 #71
06-05-2015, 11:52 #72
ναι, το θεωρω πολυ πιθανο.
2 χρονια σχεση στα 16, δεν σημαινει παντα και σεξ. μπορει μαλιστα να μην ηταν ετοιμη η κοπελα κι ετσι να μην προχωρησε. πολλα μπορει..
η ωραια εμφανιση εχει να κανει μονο με τις κατακτησεις του. δεν σημαινει οτι ενα ωραιο αγορι δεν ειναι συνεσταλμενο επειδη εχει καλη εμφανιση.
μια αλλη πιθανοτητα μικροτερη απο αυτην, ειναι να εχει κατι αλλο που δεν ξερεις, καποιο αλλο φλερτ η και σχεση και να μην θελει να προχωρησει μαζι σου. παιζει, κολακευεται, αλλα μεχρι εκει.
06-05-2015, 13:32 #73
να υπενθυμισω εδω οτι δινουμε και οι δυο παννελληνιες και οτι μου ειχε πει πως δεν μπορει να κανει σχεση γιατι δεν θα ειναι συγκεντρωμενος και οταν θα κανει σχεση θελει μια μονιμη σχεση και με μια σοβαρη κοπελα..ναι εννοειται η ωραια του εμφανιση δεν εχει σχεση με το αν εχει προχωρησει η οχι..αλλωστε ειναι ειναι πολυ τρυφερος,συνεσταλμενος πολυ,ντροπαλος,μα2εμενο παιδι...ουτε πεφτουλας,ουτε κατι τετοιο...σε αυτο που ειπες για τη μικρη πιθανοτητα..να πω οτι χθες τον ειδα τυχαια..ηταν παλι αγκαλιες φιλια ενδιαφερον χαρα μολις με ειδε..και μετα απο μια ωρα τον ειδα να παει βολτα με μια κοπελα ..ξερω ομως οτι εχει παρα πολλες φιλες και μπορει να μην σημαινε κατι...και αν ομως ηταν κατι γιαυτον? εχω μπερδευτει τοοοοσοοο μα τοσοοοο πολυ......
07-05-2015, 18:29 #74
Χριτα τι νεοτερα εχεις? τι γινεται αυτες τις μερες?
07-05-2015, 20:25 #75
τα νεοτερα μου ειναι τα εξης...τον βλεπω καθε μερα τυχαια εξω..τον ειδα συγκεκριμενα τη δευτερα μου ηταν συνεχεια αγκαλιες φιλια δεν με αφηνε να φυγω με κρατουσε αγκαλια στη μεση του δρομου μπροστα σε παρα πολυ κοσμο και κουνιομασταν δεξια αριστερα..ενδιαφερθηκε να μαθει τι κανω πως ειμαι ...χαρηκε παρα πολυ οταν με ειδε και παω να φυγω τον φιλαω απο το ενα μαγουλο με τραβαει και μου λεει θελω κιαλλο...αυτα τη δευτερα...τη τριτη τον ξαναειδα ..ημασταν παλι αγκαλιες φιλια και τα σχετικα αλλα μετα απο μια ωρα τον ειδα να παει βολτα με μια κοπελα! εμμμ επισης τον ξανα ειδα χθες του μιλησα μου ειπε οτι το κανω επιτηδες ποου τον βλεπω καθε τεταρτη ιδια ωρα..ρωτησε να μαθει που καθομαι και με ποιους μαλιστα ηρθαν δυο φιλες του την ωρα που μιλουσαμε εκει και αυτος ηταν τερμα ψυχρος ενα γερο γεια τις ειπε και ουτε φιλια και αγκαλιες οπως κανει σε μενα! επισης τον ρωτησα ποτε θα βρεθουμε και μου ειπε μετα τις πανελλήνιες τωρα αλλα παντως θα βρεθουμε..και μεταα απο οοοοοολο αυτοο εφυγε ξαναγυρισε και μιλουσε πεντε μετρα μακρια απο τη καφετερια που καθομουν μιλουσε και ειχε καρφωθειιι σε μενα! αυτααααα εγιναν...........τωρα εγω πως να τα ερμηνευσω ολα αυτα? εε? εε?