"Όχι στην απελπισία, η ζωή είναι ανυπόφορη μόνο για τους δυσσεβείς" - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 111 of 111
    Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    o Χριστιανισμος, παλια που δεν υπηρχαν τα ψυχοφαρμακα ειναι ενα συστημα για να καθαριζει - αγιαζει (καθαρος=αγιος) η ψυχη του ανθρωπου.

Οπως ο μυθος του Ηρακλη, δυο δρομοι υπαρχουν στη ζωη. Ο Δεξιος της αρετης και ο αριστερος της κακιας.

Με το χριστιανισμο ερχεται η καθαρση με ορισμενες πρακτικες οπως νηστεια,προσευχη κλπ. και αμα τηρεις τις εντολες του Χριστου.

Αυτο ειναι ολο.

Για να αντιμετωπισεις τους εσωτερικους δαιμονες σου δηλαδη..

Ο Χριστος μας εδειξε το δρομο και ειπε οποιος θελει μονο να με ακολουθησει.

Δεν επεβαλλε καμια θρησκεια, αυτα τα κανανε ρωμαιοι αυτοκρατορες..
    δεν θεραπευονται τραυματα γεννησης με πιστη και με νηστειες ουτε με εντολες μην κανεις εκεινο μην κανεις το αλλο ΟΙ ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ παντα επικρατουν της λογικης γιατι δημιουργηθηκαν πολυ πριν την αναπτυξη του ανωτερου τμηματος του εγκεφαλου που αργοτερα δημιουργει αμυνες καθε λογης και ιδεολογιες για να προστατευτει απο την ενεργεια του πονου της καταστολης .......Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑς ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ...ΒΛΕΠΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΡΓΑΜΙΚΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ... οταν λοιπον ο ανθρωπος φτασει στα βαθη του πονου του ελευθερωνεται απο αυτα ολα(ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ) που απλα κατεσκευαστηκαν για μια συνεχεια γιατι εκεινοι οι πονοι εχουν σχεση με τη ζωη και το θανατο οταν μπορει να εχουν δημιουργηθει ακομη και μεσα στην κοιλια της μητερας μας η απο τραγικη αδιαφορια και εγκαταλλειψη μετεπειτα.....η αναζητηση λοιπον εκτος.... εξω απο το δικο μας πλαισο με βαση απλα την πιστη σε ανωτερη δυναμη ειναι νευρωτικη και κυριαρχειτε απο τις τοτε εμπειριες τραυματα που ΠΑΝΤΑ κυριαρχουν στη λογικη και αργα η γρηγορα προκαλουν το συναισθηματικο και τελικα φυσικο θανατο μας

Senior Member
    primal εγω νομιζω οτι με τη νηστεια θεραπευονται συναισθηματικα τραυματα δικα σου ή που εχεις κληρονομησει και απο κακιες εμπειριες των γονεων σου.

ειναι ενα πολυ καλο τονωτικο της ψυχης.

οπως και με τη θεια κοινωνια.

δοκιμασε το πρωτα πριν το κατακρινεις.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Και με την χορτοφαγικη ωμοφαγια και την αλκαλικη διατροφη θεραπευεται ο καρκινος. Τι νηστειες και πρασινα αλογα...
    Πριν το πασχα ειναι καλο να κανουμε νηστεια να σωθουνε τα ζωακια, και μετα...ας τα ξεσκισουμε.
    Ωραια αποτοξινωθηκαμε για 40 μερες, ωρα να φορτωθουμε ξανα. Κοροιδευουμε τον εαυτο μας μου φαινεται. Δεν θελω να επεκταθω αλλο γιατι θα ξεφυγουμε απο το θεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    primal εγω νομιζω οτι με τη νηστεια θεραπευονται συναισθηματικα τραυματα δικα σου ή που εχεις κληρονομησει και απο κακιες εμπειριες των γονεων σου.

ειναι ενα πολυ καλο τονωτικο της ψυχης.

οπως και με τη θεια κοινωνια.

δοκιμασε το πρωτα πριν το κατακρινεις.
    Περα απο τη χριστιανικη πιστη , η διατροφη βοηθαει και υπαρχουν πολλες μελετες ... εχω διαβασει μερικες καθως και πολλα αλλα απιστευτα πραγματα που μπορουν να βοηθησουν σε ψυχολογικα προβληματα. Οχι δεν ειμαι θρησκος , αλλα μερικες ερευνες αξιζουν.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    http://www.health.harvard.edu/health...ain-connection

Να ενα μικρο αρθρο απο Harvard University για την σχεση μεταξυ στομαχιου εγκεφαλου....
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

το στομαχι θεωρειται 2ος εγκεφαλος

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678