Results 46 to 60 of 111
-
30-04-2015, 22:16 #46
Πω πω , favvel , μπερδεμα !!! αν και πιστος , καταδικαζω τα ταματα , διοτι τα θεωρω ενα ειδος εμπορικης συναλλαγης . ( κανε μου , να σου φερω !! ) . Ακυρα λοιπον τα ταματα .
Οσον αφορα την προσευχη , φυσικα και δεν θακανει εξαιρεση ο Θεος για σενα , δεν υποδεικνυεις ποτε στον Θεο τι να κανει , αλλοιμονο !!! αλλα η πιστη κινητοποιει δυναμεις , που εχεις σε λανθανουσα κατασταση μεσα σου , βεβαια δεν λες ' α , θα πιστεψω για να κινητοποιησω τις δυναμεις που εχω μεσα μου ' , πιστευεις , εγω τουλαχιστον , αλλα δεν μπορω να εξηγησω το γιατι , και αυτο μου δινει δυναμη .
Η πιστη δεν ειναι ψυχαναγκασμος , ουτε ο Θεος ειναι τιμωρος , αυτα ειναι κατασκευασματα της Εκκλησιας , που μονο κακο εχει κανει στην θρησκεια .
Ο θεος φυσικα ξερει τι σκεφτεσαι , οπως και τι θελεις , αλλα η προσευχη εσενα βοηθαει , αισθανεσαι οτι καποιος σε ακουει , αν πιστευεις βεβαια .
Τα θαυματα συμβαινουν , μικρα θαυματα σε καθημερινη βαση , δεν μιλαω για κατι θεαματικο , αλλα δεν μπορουμε να εξηγησουμε τα παντα σε αυτην την ζωη , ειμαστε πολυ ' μικροι ' . ουτε και θα μπορεσουμε ποτε . Παντα θα υπαρχουν ερωτηματα .
Τα τελετουργικα της εκκλησιας , μπορεις να τα ονομασεις οπως θελεις , η εκκλησια τα λεει Μυστηρια , εσυ λευκη μαγεια , και τι εγινε ? η ουσια μετραει , οχι η ονομασια . Βεβαια στην επομενη βαπτιση που θα πας , καλυτερα μην πεις αυτη την θεωρια , μπροστα στον παπα , μαλλον δεν θα ενθουσιαστει !!!!!!!
- 01-05-2015, 06:35 #47favvelGuest
χθες άκουσα στις ειδήσεις νομίζω,ότι ένας Έλληνας καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Cabridge της Αγγλίας είπε ότι ο εγκέφαλός μας γνωρίζει περισσότερα από'ό,τι εμείς γνωρίζουμε..
μ'άρεσε οπότε είπα να το γράψω κι εδώ..
01-05-2015, 08:08 #48
σαφεστατα ισχυει γτ κανουμε πολλα πραματα ενστικτωδως κ αυθορμητα
02-05-2015, 08:30 #49
πρωτον ο Ιησους το ειπε σε αυτο το σημειο για να διδαξει για την πιστη της Χαναναιας.
δευτερον, νομιζεις οτι εσυ εισαι "Ελληνας" !!! ΧΑΧΑ εδω γελαμε..
Ενας Ελληνοφωνος ή καλυτερα δημοτικοφωνος εισαι απλως.
Καμια σχεση οι σημερινοι Ελληνες γενετικα με τους αρχαιους.
Ενα μιγμα λαων της Ασιας, το πολυ πολυ Σλαβοι ειναι οι σημερινοι Ελληνες.
Οποτε ας τα περι "Ελληνων".
Και ολα αυτα που γραφεις και προβαλλεις τα λενε ή μασονοι που λατρευουν το διαβολο (αραγε αυτος γιατι υπαρχει) ή φασιστες.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
02-05-2015, 08:41 #50
@favvel
πρωτον δεν ειμαι παπας ουτε εχω κανενα συμφερον να σε πεισω απλως στα λεω απο ενδιαφερον.
μη μπερδευεις τις θιτσες με το Χριστιανισμο ή την Ορθοδοξια.
Ολα αυτα τα ταματα κλπ. ειναι περισσοτερο για να ασχολουνται με κατι οι θιτσες και να πλουτιζουν οι παπαδες.
Που να δειτε και αλλες θρησκειες παντως του τι κανανε..
Τωρα αυτο που ρωτησες για την προσευχη ισχυει οτι ο Χριστος θελει αγαπη και πιστη προς αυτον για να σε σωσει.
Ετσι λειτουργει το συστημα..
Ο Χριστος δινει χαρη για τις αμαρτιες μας.
Πιο χαριστικο δε γινεται..
Σε αλλες θρησκειες μετα θανατον οι πεθαμενοι παιρνανε βασανιστηρια κλπ. για τις αμαρτιες τους ενω ο Χριστος λεει "συγχωρεσε και θα συγχωρεθεις" και σου δινει αφεση δηλαδη
σβηνει τα χρεη σου.
Αυτο ειναι το μοναδικο και χαριστικο .. Αμα δεχτει τον Χριστο σαν σωτηρα απλως σου (μικρος φορτος για εσενα να το κανεις) δεν καταδικαζεσαι και βασανιζεσαι οπως στις αλλες θρησκειες αλλα παιρνεις αφεση αμαρτιων.
Γιατι ο Χριστος ειπε δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθεις να εισαι τελειος με καρμα κλπ. γιατι ολοι αμαρτανουμε. Για αυτο τονιζει τη σημασια της συγχωρεσης.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
02-05-2015, 09:46 #51
καταρχας ουτε μασόνος είμαι ουτε ακραιος πολιτικα.. καταδευτερον οι μασονοι δεν λατρευουν κανεναν διαβολο... μην πιστευεις ότι σου λενε οι παπαδες διαβασε λιγο..
και τωρα στο κυριος πιατο... εχει αποδειχτεί γενετικα ότι τουλάχιστον το 33% των σημερινων κατοικων του ελλαδικου χωρου που αποκαλλουντε ελληνες είναι αμεσα γενετικα συνεδεμενοι με τους ελληνες προ 2500 ετων.. δεν τους λεω αρχαιους γιατι δεν είναι και τοσο παλιοι.. εισαι αδιαβαστος για το θεμα η τουλάχιστον προπαγανδιστης...
Τωρα αν εσυ θελεις να λεγεσαι σλαβος η ασιατης μεγεια σου και χαρα σου... αν ακομα θες να λεγεσαι απόγονος του αβρααμ και του μωυση ε τοτε σε λυπάμαι... εγω θα λεω ότι είμαι απόγονος του δευκαλιων και της πυρρας μιας και εχουμε τον ονομα του γιου τους του ΕΛΛΗΝΑ...
αντε και ένα τραγουδακι αφιερωμενο στους εβραιολαγνους που αποκαλουντε χριστιανοι
https://www.youtube.com/watch?v=pUV7OfSiAbo
02-05-2015, 12:03 #52favvelGuestΑυτο ειναι το μοναδικο και χαριστικο .. Αμα δεχτει τον Χριστο σαν σωτηρα απλως σου (μικρος φορτος για εσενα να το κανεις) δεν καταδικαζεσαι και βασανιζεσαι οπως στις αλλες θρησκειες αλλα παιρνεις αφεση αμαρτιων.
δλδ άμα εγώ πιστεύω ότι μετά το θάνατο θα βασανίζομαι εσύ λες ότι επειδή το πιστεύω σε αυτή τη ζωή ότι έτσι θα γίνει κιόλας..
ενώ άμα πιστεύω τώρα ότι θα αναστηθώ σημαίνει πως πράγματι θα αναστηθώ..
κάτι τέτοιο δε μου φαίνεται και πολύ λογικό εε!
δλδ εγώ που τώρα θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να πετάξω οι νόμοι της φύσης δε μου το επιτρέπουνε..
εμείς απλά υπακούουμε στους νόμους της φύσης και όχι οι νόμοι της φύσης στη δικιά μας θέληση..
02-05-2015, 12:10 #53
Noumac, γεια σου, εγώ ήθελα να παραμερίσουμε για λίγο τη συζήτηση επί των Γραφών, αφού δεν τις αποδέχεσαι κιόλας ως ιερά κείμενα (παρεπιπτόντως πιστεύω πρέπει κανείς εις βάθος να τις μελετήσει για να μπορεί να δώσει σωστές και σαφείς ερμηνείες και απαντήσεις σε πολλά, οι θεολόγοι και ορισμένοι πνευματικοί είναι οι πιο ειδικοί),
αλλά αν θέλεις πες μου εσένα ποια ακριβώς είναι η πεποίθησή σου? Νομίζω δεν είσαι άθεος είπες, αλλά μίλησες για οντότητες ανώτερες. Πως εκφράζονται όλα αυτά στην ανθρώπινη φύση σου, στην πίστη, αν θέλεις εξήγησέ μου λίγο. Υπάρχει καλό και κακό, υπάρχει αγάπη, τι υπάρχει ακριβώς? Πως σε βοηθάει δηλαδή, πως σου δείχνει το δρόμο να πορεύεσαι με τον εαυτό σου και τους άλλους ανθρώπους? Τα ρωτάω αυτά χωρίς καμία δόση ειρωνείας ή αντιπαλότητας, οκ? Απλά για να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Και μια τελευταία ερώτηση, γιατί σε ενοχλεί αν κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν στον ορθόδοξο χριστιανισμό? Εσύ ας πούμε θα απέκλειες από τη ζωή σου ανθρώπους αν σου έλεγαν την θρησκεία στην οποία πιστεύουν?
Και να ξεκαθαρίσω και κάτι, το να λέει κανείς ότι είναι ορθόδοξος χριστιανός, δε λέει τίποτα, στην πράξη έχει σημασία αν είναι, δηλαδή για μένα η θρησκεία δεν πρέπει να είναι μια ακόμα ταμπελίτσα ασχέτως αν για πολλούς και στην Ελλάδα αυτό είναι και τίποτε άλλο. Η υποκρισία πάει σύννεφο και όλα αυτά τα κακά, εξουσία και εκκλησία, πχ πολλοί πολιτικοί παρουσιάζονται ως χριστιανοί ενώ είναι μασόνοι, διαστρέβλωση πολλών πραγμάτων, γι' αυτό και νομίζω κανείς πρέπει να δοκιμάσει από μόνος του, να μάθει, να κρίνει και να δει αν θέλει να ασπαστεί κάτι αληθινά, πριν αρχίσει να ακούει τον κάθε φαρισαίο, θείτσα, πολιτικό, γενικά τη γνώμη του οποιουδήποτε.
02-05-2015, 13:28 #54
Ξεκινώντας από το τελος λεω ότι ολες οι θρησκείες όπως και ο χριστιανισμος με τα εκατοντάδες δογματα του πατανε πανω στον εμφυτο φοβο του ανθρωπου για τον θανατο και γενικοτερα για τα υπαρξιακα ζητήματα που δεν εχουν δοθεί απαντησεις ακομα... είμαι εναντιον και πολεμιος κάθε είδους εξάρτησης από δογματα που προβατοποιουν τους ανθρώπους όπως κανουν κυριως οι εβραιογενεις θρησκείες.
Καποτε δηλωνα μαλλον αγνωστικιστης απλα δεν ξερω! και ελεγα ότι πιστευω μονο ότι ακουω και βλεπω! εξακολουθώ να πιστευω ότι ακουω και βλεπω, αν και για καποιο καιρο μετα τα δυο επεισοδια που ειχα που κρατησαν αρκετες μερες και τα δυο καπου αρχισα να αμφισβητω αν αυτά που βλεπω και ακουω είναι αληθινα... μελετώντας εμπειριες και βιωματα αλλων ανθρωπων κατεληξα στο συμπερασμα οτι εάν ηταν δικια μου φαντασια τοτε ειμαστε πολλοι που μοιραζόμαστε την ιδια ''τρελλα''.
Δεν πιστευω σε κανεναν θεο του στυλ δημιουργος, δικαστης και τιμωρος σε κανεναν επουρανιο μπαμπα ακομα και αν η ανθρωπινη φυση είναι προιον ευφιους παρέμβασης.. δηλ ακομα και αν ειμαστε δημιουργήματα από καποιον πολιτισμο ή ακομα και οντότητας δεν θα την λατρεψω σαν θεο αλλα σαν αυτό που πραγματικα είναι απλα μια εξελιγμενη ή ανωτερη οντότητας/ες.
Το καλο και το κακο η αγαπη και το μισος είναι εμφυτες εννοιες στο ανθρωπινο ειδος... η ηθικη του καθενος μπορει να οφειλετε σε πολλου παραγοντες και δεν είμαι ειδικος να το αναλυσω....
Εντελει βασισμένος σε αυτά που ειδα και ακουσα και μελετώντας γραπτα από αρχαια ελλαδα, βουδισμο, χριστινιανισμο και αλλα κατεληξα στο συμπερασμα οτι υπαρχει ενας ολόκληρος κοσμος παραλληλα με το δικο μας, αορατος από το τρισδιαστατο συμπαν στο οποιο ζουμε. ολοι συμφωνουν σε αυτό.. ολες οι θρησκείες και ταυτιζοντε με αυτά που ακουσα με τα αυτακια μου...
τωρα για πολιτικοκοινωνικούς λογους η κάθε θρησκεια εκανε αυτην την αληθεια βρακολαστιχο για να καταφερει να υπερισχυσει και αλλοιωσαν την αρχαια γνωση (γιατι αν καποιος μελετησει σε βαθος την αρχαια γραμματια ολων των λαων και ιδιαιτερα της ελληνικης θα βρει απίστευτες αληθειες) και γεμισαν τον κοσμο με μπουρδες και δηθεν ιερα βιβλια και περισσοτερο ισως τρομο από οτι αρχικα ειχαν μονο και μονο για να ελεγχουν το ποιμνιο τους.
Οποτε φιλη/ε Breath πιστευω οτι ζουμε σε ένα ΘΕΙΟ κοσμο... τωρα ο προορισμος του ανθρωπου είναι μια άλλη ιστορια που εχω και για αυτό αποψη.. ελπιζω να σε καλυψα :)
02-05-2015, 14:00 #55
Ωραίο το θέμα! Ειρήνη υμίν και Αγάπη, προτείνω για τη συνέχεια!
Η αλήθεια είναι ότι πάντα βγάζουν σπυράκια τέτοιου είδους αναφορές...
Γιατί άραγε όμως πάντα να τσιγκλάει τόσο όταν καταθέτει κάποιος πως τον βοηθάει το να πιστεύει π.χ. στο Χριστό,
περισσότερο από το ότι κάποιος άλλος γράφει ότι τον βοηθάει στα ψυχολογικά του η βαλεριάνα ή το φασκόμηλο?...
Ε όχι κι αιρετικοί! Αν μη τι άλλο, από άγνοια... παρέλειψες τα όσα αναφέρονται αρχικά στη Βίβλο και στη Γένεση.
Γεν. 1,29 καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ἰδοὺ δέδωκα ὑμῖν πάντα χόρτον σπόριμον σπεῖρον σπέρμα, ὅ ἐστιν ἐπάνω πάσης τῆς γῆς,
καὶ πᾶν ξύλον, ὃ ἔχει ἐν ἑαυτῷ καρπὸν σπέρματος σπορίμου, ὑμῖν ἔσται εἰς βρῶσιν·
Ερμηνεία:
Γεν. 1,29 Και εν συνεχεία είπεν ο Θεός· “ιδού έχω δώσει υπό την κυριότητά σας και εις εξυπηρέτησίν σας
όλα τα ειδη του χόρτου, τα οποία έχουν εν εαυτοίς σπέρματα και είναι απλωμένα εις ολόκληρον την γην,
και κάθε δένδρον, το οποίον φέρει καρπόν προς τροφήν σας και σπέρμα προς πολλαπλασιασμόν και διαιώνισίν του.
Ολα αυτά, χόρτα της γης και καρποί των δένδρων, θα είναι εις διατροφήν σας.
Γεν. 1,30 καὶ πᾶσι τοῖς θηρίοις τῆς γῆς καὶ πᾶσι τοῖς πετεινοῖς τοῦ οὐρανοῦ καὶ παντὶ ἑρπετῷ ἕρποντι ἐπὶ τῆς γῆς,
ὃ ἔχει ἐν ἑαυτῷ ψυχὴν ζωῆς, καὶ πάντα χόρτον χλωρὸν εἰς βρῶσιν. καὶ ἐγένετο οὕτως.
Γεν. 1,30 Σας δίδω επίσης κυριότητα επί όλων των θηρίων της γης, επί όλων των πτηνών του ουρανού και
επί όλων των ερπετών, που σύρονται εις την γην· εις όλας αυτάς τας ζώσας υπάρξεις δίδω επίσης ως τροφήν το χλωρόν χόρτον της γης”.
Ακόμα και για τα θηρία η διατροφή να είναι χορτάρι!
Μάλλον θα εννοούσε τα άλλα θηρία/ανθρώπους! :pΆσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις
02-05-2015, 14:29 #56
Ωραία συζήτηση αλλά που να διαβάσω όλα αυτά τα μνμτ τώρα... Τέσπα όπως και να έχει ο καθείς έχει το δικαίωμα να πιστεύει όπου θέλει και κανείς δεν έχει δικαίωμα να κατακρίνει ή να ενοχλεί τον πλησίον του για οτιδήποτε, το σημαντικό πιστεύω ανεξάρτητα από τι περνάει ο καθένας είναι να είναι σωστός προς τον εαυτό του και τους άλλουα, όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι με τον ίδιο τρόπο ερχόμαστε στη ζωή αυτό που μας διαχωρίζει είναι οι πράξεις μας ανεξαρτήτου κοινωνικής τάξεως και τα ζώα ίσα με μας και τα φυτά χωρίς αυτά απλά δεν υπάρχουμε.. όσο για αυτά που γράφουν οι γραφές και όσα ξέρουμε για τον Χριστό ή οποιονδήποτε άλλο θεό όλα όλα μα όλα είναι γρμμένα/ειπωμένα από ανθρώπους σαν όλους εμάς και πολλά πολλά χρόνια οπότε οι διαμάχες για αυτά δεν έχουν μεγάλη βάση. Ο καθένας στην ψυχή του ξέρει τι έχει η πίστη πολλούς τους δυναμώνει και η απελπισία έρχεται χάνοντας τη δύναμη γιάτι υπάρχουν προβλήματα και προβλήματα και άνθρωποι και άνθρωποι με διαφορετικά βιώματα ο καθένας. Ελπίζω όλοι να βρίσκουν τη δύναμη μέσα τους από όπου και αν την αντλούν, αυτό θα είναι χάρισμα μεγάλο. Ελπίζω να ήμουν κατανοητή..
02-05-2015, 15:07 #57
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου noumac! Φίλη είμαι. Μελέτησα και εγώ πολλά και διάφορα κατά καιρούς, ανήσυχο πνεύμα... και είχα διάφορες πεποιθήσεις καθώς και βρέθηκα πολύ κοντά και σε άλλες θρησκείες και με ανθρώπους άλλων θρησκειών. Κατέληξα συνειδητά στον ορθόδοξο χριστιανισμό με οικεία βούληση δηλαδή και αυτό βασικά θέλω να πω, νομίζω ότι κάτι που ενοχλεί πολλούς είναι ότι τους έχει επιβληθεί κάτι, χωρίς οι ίδιοι να το θέλουν ή να ξέρουν το γιατί και τι είναι η αλήθεια αυτής της θρησκείας. Πάντως αν θέλει να μελετήσει κανείς την ορθοδοξία αξίζουν πολύ τα πατερικά κείμενα, ή να δεις τις ζωές των πρώτων χριστιανών, των αγίων που μαρτύρησαν κλπ. Καθώς επίσης μοναχών, των ανθρώπων που όντας μακριά και από την εγκόσμια ζωή, μπορούσαν να μιλήσουν με μεγαλύτερη καθαρότητα πνευματική. Δεν είναι τυχαίο που πάμπολλοι πιστοί και μη πιστοί πηγαίναν στον Παϊσιο και σε άλλους μοναχούς για να κουβεντιάσουν απλά μαζί τους.
Τέλοσπάντων, θα σου πω και κάτι που μου έτυχε προσωπικά πριν κάποιους μήνες, μιλούσα με μια φίλη, όχι πολύ κοντινή μου, αλλά κάναμε κάποια παρέα και μου είπε τυχαία μετά από πολύ καιρό που την ξέρω ότι ανήκει σε ένα δόγμα χριστιανικό, διαφορετικό από την ορθοδοξία, δεν θα αναφέρω πιο, αλλά σίγουρα εγώ το βλέπω αρκετά αιρετικό το συγκεκριμένο. Καμία κατήχηση, τίποτε, απλά μου το ανέφερε, ούτε καν δηλαδή μπορούσες να το πάρεις και χαμπάρι. Μέσα μου λοιπόν σκέφτηκα ωχ? τι γίνεται τώρα... τώρα θα καθήσεις να κρίνεις τον άνθρωπο που έχεις μπροστά από το δόγμα που έχει? Πρέπει να τον δεις αλλιώς τώρα? Με έβαλε σε σκέψεις γενικά αυτό το συμβάν. Δεν άλλαξα απέναντί της και ούτε μιλάμε περί θρησκευτικών θεμάτων, απλά στο αναφέρω σαν παράδειγμα ότι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι και κυρίως να μην κρίνουμε έναν άνθρωπο εύκολα από το τι πιστεύει. Κυρίως η ελεύθερη βούληση είναι σημαντική και το να μην επιβάλλεσαι στον άλλο νομίζω.
Και θα σου καταλήξω σε δύο πράγματα που εμπεριέχουν πάρα πολλά κατά τη γνώμη μου.
Το ένα το είπε ο Χριστός "Αγαπάτε αλλήλους". Εκεί είναι όλη η ουσία του χριστιανισμού, άραγε πόσοι την ακολουθούν?...
Το άλλο το είπε ο Σωκράτης "Εν οίδα ότι ουδέν οίδα".
Από κει και πέρα η συζήτηση μπορεί να συνεχίζεται αιώνια γιατί οι άνθρωποι, θα είμαστε πάντα άνθρωποι και το μυαλό μας δεν θα τα καταλαβαίνει όλα! Όσο και αν προσπαθούμε.
Και συμφωνώ και με τη μαρκέλα, στο ειρήνη υμίν, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε ωραίες συζητήσεις.
02-05-2015, 15:58 #58
ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ όπως λετε και εσεις... μακαρι να το καναν αυτο και οι χριστιανοι όταν σφαζαν τους ελληνες και κατεστρεφαν ολον τον παλιο κοσμο...
https://www.youtube.com/watch?v=baPmYUhWvJ0
αν δεν βαριεστε μια σειρα από βιντεακια σαν ντοκυμαντερ του ντοκινς (Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ) που την προηγουμενη βδομαδα ηταν και στην ελλαδα
02-05-2015, 16:04 #59
NOYMAK ελπιζω κα εκλαβεις το μηνυμα αυτο οπως ειναι κ να μην το παρεξηγησεις.κ το λεω αυτο γιατι δεν ειναι ο σκοπος του μηνυματος να σε παει απλα κοντρα κ 2ον η πενα σου ειναι τετοια που ο συνομιλητης σου λαμβανει καποια μετρα ασφαλειας διοτι γραφεις εριστικα κ με ενα τονο που ελπιζω να μην αληθευει αλλα υποννοει ο τροπος γραψιματος σου μια ταση οτι μπορεις κ να βρισεις αν σε παει κοντρα πολυ ο αλλος.αλλα εγω οπως ειπα θα σου πω τι πιστευω για αυτα που εγραψες.1 μερικα εχουν δοση αληθειας 2 τα περισοοτερα ομως τα γραφεις με προσβλητικο τροπο για την θρησκεια του αλλου ειναι εριστικοτητες(δες πχ οτι θα με καψουν στην πυρα) κ εκτος αυτου φαινεται να νομιζεις (σαφως εσφαλμενα) οτι τα ξερεις ολα κ οτι αυτα που λες ειναι τα πιο εξυπνα πραματα ενω αυτο απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.τελος παρουσιαζεσαι με αυτοπεποιθηση που φαινεται οτι δεν θα επρεπε να εχεις.ξερω οτι θα αντιδρασεις αλλα τα γραφω αυτα φιλικα οσο μπορω στο βαθμο που πιστευω οτι δεν θα υβριολογησεις.
02-05-2015, 16:23 #60
Μην ανησυχεις δεν βριζω ποτε και για κανεναν λογο.. δεν τα ξερω όλα του εναντιον ξερω απελπιστικα λιγα σε σχεση με αυτά που υπαρχουν! ΑΛΛΑ η αληθεια να λεγεται αν ερευνήσεις πολύ στο τελος φτανεις κοντα της οσο αφορα τουλάχιστον σε αυτά που συνέβησαν και αν εχεις την λογικη και το IQ να τα εξετασεις αντικειμενικα...
ΠΧ σε αυτό που ειπαμε... ο χριστιανισμος λεει ότι ναι μεν τα ζωα εχουν ψυχη αλλα διαφορετικη από αυτή του ανθρωπου και δεν εχει μεταθανατια ισχυ... και ερχεται η λογικη και αναρωτιεται ποσο αφελια ακομα, ποσο δουλεμα ακομα?? ε?