θελω να χωρισω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Αγαπητή φίλη, από μόνη σου ξέρεις οτι πρέπει να χωρίσεις το φωνάζεις.... όταν κάποιος δε σε κάνει 24ώρες ευτυχισμένη τέλος! αυτή η δική μου γνώμη που την έπαθα πολλές φορές έτσι και δεν μου βγήκε σε καλό και εσύ είσαι και μικρούλα ακόμη έχεις να ζήσεις πολλά μην αναλώνεσαι.. η απόφαση δική σου πες του τι σε ενοχλεί όμως μέσα από διάλογο και πάρε τις αποφάσεις που πρέπει.

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι το αλλο παιδι δεν το ξερεις καλα απ οτι καταλαβα. Πως θα νιωσεις εμπιστοσυνη? Για μιλα λιγο περισσοτερο να τον δεις καλυτερα. Δηλ ειναι πολυ νωρις να σκεφτεσαι χωρισμους με το φιλο σου που ναι μεν μπορει να ναι κυκλοθυμικος αλλα σιγουρα θα εχει πολλα αλλα θετικα στοιχεια εφοσον σε καταφερε και συνεχιζεις ολο αυτο το διαστημα.

Quote Originally Posted by passion20 View Post
    ein polu kiklothimikos...dld ekei pou eimaste mia xara...agalitses filia k ola ta sinafi...ginete apomakros....k tou to xw pei n to stamatisei k de to kanei...gt ets ein o xaraktiras tou....ena allo ein oti mporei n pei kati g plaka mprosta se parea pou emena tha me peiraksei para polu...k afto tou to xw pei k mu exei pei pws de tha to ksanakanei alla de vlepw kamia diafora...allo ena ein pws otan sinantiomaste sthn sxoli kathe prwi ginete polu psixros mazi mu....k mena mu thn dinei afto...k afto to exume sizutisei k mu xei pei pws de ginete to prwi na eim mes sthn kali xara...k kathe mera....afta mporei n fenode mikra alla me enoxloun...
    Δεν το γράφεις και στα ελληνικά να μπορούμε να το διαβάσουμε;

Junior Member
    Πραγματικα νιωθω πολυ μπερδεμενη γιατι απο την μια θελω να το κανω και απο την αλλη οχι..γιατι φοβαμαι πως θα το μετανιωσω..ο αλλος απο την αλλη οταν ειναι στην σχολη καθημερινα κ τον βλεπω πως να τον ξεχασω; δεν γινεται..με νυχια κ με δοντια κρατιεμαι να μην του στειλω μυνημα..αλλα με κρατανε τα "πρεπει"

Banned
    με μπερδευεις τη μια ωρα λες οτι θες να τον χωρισεις κ την αλλη οτι ζοριζεσε να μη του στειλεις μυνημα μαθε τι θελεις αρχικα.

Junior Member
    χρηστη passion20
    για μενα κανε στο αγορι σου μια συζητηση και πες του ολα αυτα που σε ενοχλουν στη σχεση σας.αλλα αν την εχεις κανει και δεν βλεπεις αποτελεσμα,τοτε τι να πω..ισως θα πρεπει να μην περνατε τοσο χρονο μαζι ωστε να μην τσακωνεστε ή(πιο ακραια) να εχετε μια διακοποη στη σχεση σας..απο τη στιγμη ομως που λες οτι σκεφτεσαι συνεχεια το παιδι απο τη σχολη σου,περιπλεκονται τα πραγματα.. ενα θα σε ρωτησω; θες να αφησεις αυτο το "σκοτσεζικο ντουζ" το οποιο ειναι και ταυτοχρονα ο αανθρωπος σου και ειμαι σιγουρη οτι σε κανει να περνας καλα,ασχετα που ειναι υπερπροστατευτικο,για να ρισκαρεις ουσιαστικα το πώς θα εισαι με αυτο το ατομο της σχολης; δεν ξερω εγω πιστευω οτι ειναι απλα στο μυαλο σου ολα αυτα γιατι πολυ απλα νιωθεις οτι σου σπαει τα νευρα το αγορι σου..ξανασκεψου το και αν θες να με ρωτησεις κατι θα χαρω πολυ :)

Senior Member
    βρε μελος ....... το θεμα σου δεν ειναι η κυλοθυμια του αγοριου σου πιστευω... το θεμα σου ειναι πως δαγκωσες την λαμαρινα για αλλο παλικαρι ενω εισαι σε σχεση!
    παντως πρωτα πρεπει να χωρισεις, αν εχεις σκοπο να μιλησεις στο αλλο αγορι..
    περι αυτου δεν τιθεται θεμα!!
    μην τα θες κι ολα δικα σου! η τον εναν ή τον αλλον..
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Banned
    Πάντως αν τον σκοτώσεις τον άλλον, κάν'το να φανεί σαν ατύχημα!! Μην χάσεις και τον δεύτερο...:(

Senior Member
    Πως πανε τα πραγματα πασσιον?

Page 2 of 2 FirstFirst 12