αγχος για νεα γνωριμια...πως να συμπεριφερθω για μην φανω οτι παω γυρευοντας;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

αγχος για νεα γνωριμια...πως να συμπεριφερθω για μην φανω οτι παω γυρευοντας;

Καλησπερα σε ολους σας.
    Επειτα απο μια δυσκολη σχεση με ασυνενοησια, γκρινια απ την μερια μου και πολλες υποψιες για ψεμματα και φλερτ με αλλες, προσπαθω να συνελθω με πολυ ζορι και να αφησω νεους ανθρωπους να μπουν στη ζωη μου.
    Θελω ομως να φαινομαι ανετη και οχι απελπισμενη και ουτε οτι κυνηγαω το ενδιαφερον των αλλων ειτε για φιλιαψ ειτε για την αρχη ισως μιας νεας περιπετειουλας.
    Π.χ εδω και καποιες εβδομαδες εχω κερδισει τη συμπαθεια ενοε ανθρωπου που ηρθε να εργαστει στην περιοχη μου σε μια ταβερνα. Μαλιστα μια φορα βγηκε εξω και με φωναξε να με κερασει. Ημουν στο φουρνο που εινσι ακριβως απέναντι. Δεν ηθελα να φανω αγενης και ετσι πηγα. Ημασταν μονοι μας και βρηκε την ευκαιρια να αποσπασει πληρ για μενα και μου πε και καποια πράγματα για τον εαυτο του. Πως εχει χασει και τους δυο του γονεις αλλα και τον αδερφο του και εχει μεινει μονος. Επισης θα θελε να γνωρισει καποια και αυτη τη φορα να μην κανει καποιο λαθος. Ειναι 41 και θελει πια να κανει οικογενεια.
    Επειδη μιλησε για τισ απώλειες του και επειδη βιωσαμε και μεις μια απωλεια προσφατα στην οικογενεια μας, αυτος ο ανθρωπος μου κεντρισε το ενδιαφερον. Προς το παρον σε φιλικο επιπεδο.
    Χτες παντως παρκαρα ακριβως απεναντι επειδη ηθελα κατι απ το φουρνο και μολις με ειδε μου χαμογελασε. Δεν ξερω ισως του αρεσω σαν ανθρωπος. Επειδη ομως μου χε πει οτι στο αλλο μαγαζι που εργαζοτανε πηγαινε μια και αγοραζε απο κει καθε μερα σχεδον μπασ και τον κανει να ενδιαφερθει εγω τι σταση πρεπει να κρατησω; η ταβερνα ειναι στο χωριο μου, γνωριζω τοης ιδιοκτητες και πδιν ερθει αυτος πηγαινα συχνα εκει. Πως πρεπει να συμπεριφερθω τωρα για να μη νομισει αυτος οτι μολις μου εδειξε ενδιαφερον ετρεξα;;; ειναι και σε κεντρικο σημειο το μαγαζι και αναγκαστικα απο κει περναω με το αμαξι για παω σπιτι. Ειναι και φουρνος μας που παντα εκει παω....με βλεπσι απο απεναντι. Να φωναζω καλημερα;;
    Θελω να μιλαω μαζι του αλλα να μην καρφωνομαι κιολας και φαινομαι καμμια ξεψυχισμενη!! Τι λετε;;

Senior Member
    Οπως σου ειχα πει και σε αλλο θεμα ειναι σιγουρο οτι ενδιαφερεται. Τωρα δεν ξερω εσενα κατα ποσο σ αρεσει, πρεπει να υπολογισεις πολλους παραγοντες. Δεν καταλαβα αν αυτος ειναι στην ταβερνα ή στο φουρνο, γιατι μου φαινεται παραξενο που λες οτι πας συχνα αν προκειται για την ταβερνα, φανταζομαι θα τρως σπιτι σου.

Banned
    γνωριμιες βασικα δε κανουμε για να αγχωνομαστε αλλα για να βελτιωσουμε τη ζωη μας προς το καλυτερο ετσι οπως το πας μου δινεις την εντυπωση οτι σε ενδιαφερει περισσοτερο τι θα φανει πως εισαι παρα τι εισαι..
    οι γνωριμιες που πετυχαινουν βασιζονται στην ηλικρινια την απλοτητα κ την αληθεια
    τιποτε παραπανω δε χρειαζετε εκτος απο αυτα τα 3.
    κ μακρυα απο *** τυπους που προτεινουν εκνομα πραγματα η βριζουν η διαδιδουν φημες.
    το τι εισαι αργα η γρηγορα θα φανει οτι κ αν κανεις αρα δεν εχει νοημα να παιζεις κρυφτο με τους αλλους.. οταν εισαι εσυ ξεκαθαρος ενθαρυνεις κ τους αλλους να κανουν το ιδιο.

Αν του αρεσεις σα γκομενα,και θελει ο ιδιος να κανει σχεση με καποια,τοτε δε θα τον νοιαξουν τα υπολοιπα.Οι αντρες δεν τα κοιτανε αυτα.
    Αν δεν του αρεσεις,ή ειναι τυπος που δε θελει κατι σοβαρο,κωλοτουμπες να κανεις,δε θα καταφερεις τιποτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Οπως σου ειχα πει και σε αλλο θεμα ειναι σιγουρο οτι ενδιαφερεται. Τωρα δεν ξερω εσενα κατα ποσο σ αρεσει, πρεπει να υπολογισεις πολλους παραγοντες. Δεν καταλαβα αν αυτος ειναι στην ταβερνα ή στο φουρνο, γιατι μου φαινεται παραξενο που λες οτι πας συχνα αν προκειται για την ταβερνα, φανταζομαι θα τρως σπιτι σου.

Φιλαρακι μου στο σπιτι μου τρωω....παντα. αυτος στην ταβερνα εργαζεται ψηστης. Επειδη κανουν και σουβλακια και πιτογυρο και κοτοπουλακια νοστιμα καμποσες φορεσ ειχα παει εκει πριν ερθει αυτος. Ειναι καινουργιος.
    Ο δρομοσ με βγαζει συχνα εκει γιατι πρωτον ο φουρνοσ ειναι ακριβως απεναντι και αυτοσ τωρα γνωριζει το αμαξι μου. Και δευτερον οποτε βγαινω εξω για δουλειες περναω απο αυτον το δρομο που ειναι ο κεντρικος δρομος καθοτι απεναντι εχει σταση κτελ. Με το αυτοκινητο παντα.

Senior Member
    καλημερα χριστινα :)
    αφενος, εχει δικιο ο αλαφροτετοιος , οποτε χαλαρωσε λιγο.

αφετερου, ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ, στην ζωη σου, στον τροπο που κινουσουν μεχρι τωρα.
    οποτε, ως προς το "καρφωμα", οσο πηγαινες στον φουρνο και στην ταβερνα, τοσο να πηγαινεις και τωρα.
    αλλωστε σε εχει ξαναδει, δεν πιστευω να σε φωναξε για καφε την πρωτη φορα που σε ειδε. αρα ξερει οτι πηγαινεις.
    αν πηγαινες στην ταβερνα 1 φορα τον μηνα και τωρα με το προσχημα οτι εσυ συχναζεις εκει, πηγαινεις καθε μερα και ψαχνεις να τον δεις, φυσικα και θα φανει. το ιδιο και με τον φουρνο, αν εκει που πηγαινες καθε πρωι και ουτε κοιτουσες απεναντι, πας πρωι- μεσημερι- βραδυ και κοιτας μηπως σε κοιταει, θα φανει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα χριστινα :)
    αφενος, εχει δικιο ο αλαφροτετοιος , οποτε χαλαρωσε λιγο.

αφετερου, ΑΠΛΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ, στην ζωη σου, στον τροπο που κινουσουν μεχρι τωρα.
    οποτε, ως προς το "καρφωμα", οσο πηγαινες στον φουρνο και στην ταβερνα, τοσο να πηγαινεις και τωρα.
    αλλωστε σε εχει ξαναδει, δεν πιστευω να σε φωναξε για καφε την πρωτη φορα που σε ειδε. αρα ξερει οτι πηγαινεις.7

αν πηγαινες στην ταβερνα 1 φορα τον μηνα και τωρα με το προσχημα οτι εσυ συχναζεις εκει, πηγαινεις καθε μερα και ψαχνεις να τον δεις, φυσικα και θα φανει. το ιδιο και με τον φουρνο, αν εκει που πηγαινες καθε πρωι και ουτε κοιτουσες απεναντι, πας πρωι- μεσημερι- βραδυ και κοιτας μηπως σε κοιταει, θα φανει...

Στο φουρνο πηγαινω καθε τρεις μερες. Την πρωτη φορα που με καλεσε, αυτος πρωτος με ειχε δει και πεταχτηκε εξω και μου φωναξε. Μαλιστα εκεινο το πρωι ειχαμε ξανασυναντηθει γιατι ημουν κατω παρκαρισμενη και περιμενα πρωι πρωι ενανμηχανικο να τον παω στο σπιτι. Ετυχε να ρθει εκεινη τη στιγμη να ανοιξει σε μια καθαριστρια και ουτε που τολμησα να μπωμες στο μαγαζι. Περιμενα εξω μες στο αμαξι τον μηχανικο. Το καλεσμα εγινε αργοτερα οταν ξανακατεβηκα να παρω ψωμι που ειχα ξεχασει.
    Δεν παω γυρευοντας....το να ριχνω μια ματια οπως περναω με το αμαξι δε λεει κατι....και πριν ερθει αυτος παντα κοιταζα να δω τι κοσμο εχει μεσα. Εξαλλου τις οιο πολλες φορες ειναι απασχολημενος και δεν παιρνδι χαμπαρι....εκτος και αν καθεται εξω και καπνιζει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Στο φουρνο πηγαινω καθε τρεις μερες. Την πρωτη φορα που με καλεσε, αυτος πρωτος με ειχε δει και πεταχτηκε εξω και μου φωναξε. Μαλιστα εκεινο το πρωι ειχαμε ξανασυναντηθει γιατι ημουν κατω παρκαρισμενη και περιμενα πρωι πρωι ενανμηχανικο να τον παω στο σπιτι. Ετυχε να ρθει εκεινη τη στιγμη να ανοιξει σε μια καθαριστρια και ουτε που τολμησα να μπωμες στο μαγαζι. Περιμενα εξω μες στο αμαξι τον μηχανικο. Το καλεσμα εγινε αργοτερα οταν ξανακατεβηκα να παρω ψωμι που ειχα ξεχασει.
    Δεν παω γυρευοντας....το να ριχνω μια ματια οπως περναω με το αμαξι δε λεει κατι....και πριν ερθει αυτος παντα κοιταζα να δω τι κοσμο εχει μεσα. Εξαλλου τις οιο πολλες φορες ειναι απασχολημενος και δεν παιρνδι χαμπαρι....εκτος και αν καθεται εξω και καπνιζει
    ε, μια χαρα..
    γιατι ανησυχεις? σε εναν φουρνο, παει καποιος τακτικα. οτι εκανες, θα κανεις.
    ουτε ειναι κακο να χαιρετας.
    το "φορτωμα" και η "απελπισια" που ελεγες, εχουν να κανουν με το αν καποιος φτασει να γινει φορτικος, η με το καλημερα αρχισει να μιλαει για τον γαμο και τα παιδια που θελει απ την επομενη γνωριμια του.

Senior Member
    ε, μια χαρα..
    γιατι ανησυχεις? σε εναν φουρνο, παει καποιος τακτικα. οτι εκανες, θα κανεις.
    ουτε ειναι κακο να χαιρετας.
    το "φορτωμα" και η "απελπισια" που ελεγες, εχουν να κανουν με το αν καποιος φτασει να γινει φορτικος, η με το καλημερα αρχισει να μιλαει για τον γαμο και τα παιδια που θελει απ την επομενη γνωριμια του.

Απα πα πα πα...σιγα μην τολμησω να πω οτι θα επιθυμουσα να κανω οικογενεια καποτε!! Ισα ισα που αυτος απο μονος του μου πε με το καλημερα σας οτι θελει να βρει μια κοπελια με σκοπο το γαμο. Του πα και εγω: κατι θα βρεθει!

Senior Member
    Απα πα πα πα...σιγα μην τολμησω να πω οτι θα επιθυμουσα να κανω οικογενεια καποτε!! Ισα ισα που αυτος απο μονος του μου πε με το καλημερα σας οτι θελει να βρει μια κοπελια με σκοπο το γαμο. Του πα και εγω: κατι θα βρεθει!
    καλα του απαντησες, και καλα εκανες και το σχολιασες, αυτο το σημειο να το προσεξεις.
    υπαρχουν πολλοι που σκοπευουν σε ξεπετα κι επειδη ειναι γνωστο οτι οι περισσοτερες κοπελες εχουν στο μυαλο τους τον γαμο, ξεκινανε με το καλημερα να λενε παπαριες περι γαμου που βεβαια δεν εννοουν. :rolleyes:
    οπως ειπε πολυ σωστα καποτε η αγαπητη μαριον:
    να ακους τι λενε/κανουν οι ανδρες ΜΕΤΑ το σεξ και οι γυναικες πριν...

Senior Member
    καλα του απαντησες, και καλα εκανες και το σχολιασες, αυτο το σημειο να το προσεξεις.
    υπαρχουν πολλοι που σκοπευουν σε ξεπετα κι επειδη ειναι γνωστο οτι οι περισσοτερες κοπελες εχουν στο μυαλο τους τον γαμο, ξεκινανε με το καλημερα να λενε παπαριες περι γαμου που βεβαια δεν εννοουν. :rolleyes:
    οπως ειπε πολυ σωστα καποτε η αγαπητη μαριον:
    να ακους τι λενε/κανουν οι ανδρες ΜΕΤΑ το σεξ και οι γυναικες πριν...

Κοιτα κακο δεν ειναι που ειπε ο ανθρωπος τι θελει να κανει στη ζωη του....
    Ολα εις γνωση μου ειναι. Εδω ο προηγουμενος ειχε φαει κολλημα με το γαμο. Τρεις προτασεις ειχε κανει για πολιτικο....και τωρα που εδω και λιγοι μηνες ειμαστε χωρια τολμησε και με καλεσε σπιτι του πριν μερες. Οταν του πα μετα πως θα μαστε; φιλοι μονο; γυρισε και ειπε οτι και οι φιλοι κανουν σεξ!!! Δηλ τωρα που με γνωρισε καλα καλα και ειδε οτι δεν ταιριαζουμε , σου λεει ας την εχω απο κοντα και που κσι που να πινουμε κανενα καφεδακι και να κανουμε κατιτις!!
    Ο καινουργιος τωρα δεν μπορει να ξερει πχ αν εγω λεω αληθεια οταν του πα οτι ειμαι μονη. Ισα ισα που μου ειπε οτι εχει κουραστει να κανει λαθη στις επιλογες του εως τωρα. Αρα; δεν ψαχνει κατι εφημερο. Τωρα αν του προκυψει κατι αλλο για μια νυχτα χαζος ειναι να μην παει;;;
    Αν θελει σκετο σεξ απο μενα θα φανει...οταν ποτε ζητησει τηλ θα με καλεσει αμεσως σπιτι του. Νοικιαζει εδω στην περιοχη μας. Παλια μου ειχε πει που μενει αλλα δεν το θεωρησα πονηρο. Απλα πληροφοριακα το ειπε.
    Εγω αν κανει καποια προταση τετοια θα τον βαλω στη θεση του. Εδω ειναι χωριο τι το περασε. Αυτον δεν τον νκιαζει η γνωμη του κοσμου εμενα ομως θα κατηγορουν αμα με παρουν χαμπαρι.

Senior Member
    Κοιτα κακο δεν ειναι που ειπε ο ανθρωπος τι θελει να κανει στη ζωη του....
    Ολα εις γνωση μου ειναι. Εδω ο προηγουμενος ειχε φαει κολλημα με το γαμο. Τρεις προτασεις ειχε κανει για πολιτικο....και τωρα που εδω και λιγοι μηνες ειμαστε χωρια τολμησε και με καλεσε σπιτι του πριν μερες. Οταν του πα μετα πως θα μαστε; φιλοι μονο; γυρισε και ειπε οτι και οι φιλοι κανουν σεξ!!! Δηλ τωρα που με γνωρισε καλα καλα και ειδε οτι δεν ταιριαζουμε , σου λεει ας την εχω απο κοντα και που κσι που να πινουμε κανενα καφεδακι και να κανουμε κατιτις!!
    Ο καινουργιος τωρα δεν μπορει να ξερει πχ αν εγω λεω αληθεια οταν του πα οτι ειμαι μονη. Ισα ισα που μου ειπε οτι εχει κουραστει να κανει λαθη στις επιλογες του εως τωρα. Αρα; δεν ψαχνει κατι εφημερο. Τωρα αν του προκυψει κατι αλλο για μια νυχτα χαζος ειναι να μην παει;;;
    Αν θελει σκετο σεξ απο μενα θα φανει...οταν ποτε ζητησει τηλ θα με καλεσει αμεσως σπιτι του. Νοικιαζει εδω στην περιοχη μας. Παλια μου ειχε πει που μενει αλλα δεν το θεωρησα πονηρο. Απλα πληροφοριακα το ειπε.
    Εγω αν κανει καποια προταση τετοια θα τον βαλω στη θεση του. Εδω ειναι χωριο τι το περασε. Αυτον δεν τον νκιαζει η γνωμη του κοσμου εμενα ομως θα κατηγορουν αμα με παρουν χαμπαρι.
    φυσικα, θα φανει.
    αλλα θα φανει, μετα το σεξ. αυτο λεω...

Senior Member
    φυσικα, θα φανει.
    αλλα θα φανει, μετα το σεξ. αυτο λεω...

Δηλαδη πρωτα σεξ και μετα οσο περνα ο καιρος καταλαβανουμε που αποσκοπει ο αλλος.......ετσι τωρα ειναι η ζωη.....το ξερω..

Senior Member
    Δηλαδη πρωτα σεξ και μετα οσο περνα ο καιρος καταλαβανουμε που αποσκοπει ο αλλος.......ετσι τωρα ειναι η ζωη.....το ξερω..
    κατα τη γνωμη μου, καποιος που σου μιλαει για γαμο με το καλημερα, πριν την σχεση καν, πριν το σεξ, πριν οτιδηποτε, η σε δουλευει για δικους του λογους (συνηθως για να σε ριξει), η εχει καποιο σοβαρο προβλημα και θελει να σε καπαρωσει στα γρηγορα πριν καταλαβεις το προβλημα του.
    ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ πιθανοτητες να ειναι ολα καλα.
    περα απο τα παραπανω ομως, και να σου μιλησει καποιος για γαμο και να το εννοει, πως θα προχωρησει αν δεν ταιριαζετε?
    δεν θα απομακρυνθει μολις δει οτι δεν του αρεσεις? το ιδιο κι εσυ. ειναι δυνατον να συνεχισει μια σχεση χωρις να τα πηγαινεις καλα με τον αλλο και συναισθηματικα και σεξουαλικα και παντου?
    ΑΡΑ?
    αρα, ακομα και ειλικρινης να ειναι ειναι απλα αναληθες αυτο που λεει. μια επιπολαιοτητα.
    δεν μπορεις να ξερεις τι θελεις απο καποιον ,αν δεν προχωρησει η γνωριμια σας.
    δεν μιλαω για το παλικαρι που γνωρισες. αυτος για τον εαυτο του σου μιλουσε, δεν ειπε οτι θελει να σε παντρευτει. μπορει και να μιλουσε απλα και ειλικρινα, μπορει και να ηταν ενας προλογος για να σε δουλεψει και να πηδηξει. θα φανει...

γι αυτο που ρωτας, ΟΧΙ, καθολου δεν σημαινει οτι κανεις σεξ με το καλημερα. σεξ κανεις οταν το θελεις πραγματικα, οχι για να μην διωξεις τον αλλον.

Senior Member
    κατα τη γνωμη μου, καποιος που σου μιλαει για γαμο με το καλημερα, πριν την σχεση καν, πριν το σεξ, πριν οτιδηποτε, η σε δουλευει για δικους του λογους (συνηθως για να σε ριξει), η εχει καποιο σοβαρο προβλημα και θελει να σε καπαρωσει στα γρηγορα πριν καταλαβεις το προβλημα του.
    ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ πιθανοτητες να ειναι ολα καλα.
    περα απο τα παραπανω ομως, και να σου μιλησει καποιος για γαμο και να το εννοει, πως θα προχωρησει αν δεν ταιριαζετε?
    δεν θα απομακρυνθει μολις δει οτι δεν του αρεσεις? το ιδιο κι εσυ. ειναι δυνατον να συνεχισει μια σχεση χωρις να τα πηγαινεις καλα με τον αλλο και συναισθηματικα και σεξουαλικα και παντου?
    ΑΡΑ?
    αρα, ακομα και ειλικρινης να ειναι ειναι απλα αναληθες αυτο που λεει. μια επιπολαιοτητα.
    δεν μπορεις να ξερεις τι θελεις απο καποιον ,αν δεν προχωρησει η γνωριμια σας.
    δεν μιλαω για το παλικαρι που γνωρισες. αυτος για τον εαυτο του σου μιλουσε, δεν ειπε οτι θελει να σε παντρευτει. μπορει και να μιλουσε απλα και ειλικρινα, μπορει και να ηταν ενας προλογος για να σε δουλεψει και να πηδηξει. θα φανει...

γι αυτο που ρωτας, ΟΧΙ, καθολου δεν σημαινει οτι κανεις σεξ με το καλημερα. σεξ κανεις οταν το θελεις πραγματικα, οχι για να μην διωξεις τον αλλον.
    βρε Remedy ο ανθρωπος αυτος ουτε καν εχει εκδηλωσει καποιο ενδιαφερον ερωτικο ακομα, ειπε απλα ότι θελει καποια στιγμη να παντρευτει αλλα και να μη βρει την καταλληλη αμεσα δεν τον πειραζει. Ο,τι θελει ο Θεος. Γιατι ναι και ντε θελει να δουλεψει εμενα για να με ριξει??Δε μου εχει ζητησει καν ραντεβού ουτε τιποτα. Απλα εχει πει πως εγω ξεχωρίζω από αρκετο κοσμο που μπαινοβγαινει στο μαγαζι και για αυτό μου μιλαει. Μπορει ο ανθρωπος απλα φιλικα να μου μιλαει.
    Μπορει όμως και πραγματι να θελει να παντρευτει επειδή εχει μεινει μονος όπως μου ειπε, εχει χασει και τους γονεις του και τον αδερφο του. Μπορει να σκέφτεται το γαμο ως λυση ανάγκης στο πρόβλημα της μοναξιας του...το μοναδικο πρόβλημα που βλεπω να χει είναι η μοναξια...
    και παλι κακο εινα να θελει να καπαρωσει καποια και να βολευτει???
    Ειδαμε και αυτους που πανε σιγα σιγα και δε βιαζονται και από πισω αλλα κανουν...ο αρραβωνιαστικος της φιλης μου μετα από 15 μηνες σχεσης τυης ειπε πολύ απλα ότι το μετανιωσε..και το πηγαινε και αργα απ την αρχη. Σοβαρα βεβαια σκεφτοταν για την κοπελα αλλα δεν τρελαινοταν να αποκατασταθεί οσο πιο γρηγορα γινοταν και ας ηταν 45!
    Δεν ξερεις από που θα σου ρθει! καποιος άλλος παλι μπορει να σε εχει μεχρι και 5 χρονια και ολο να το τρεναρει το θεμα γαμου και στο τελος να αποδειχτεί ότι υπαρχει και άλλη!
    Ο τυπος τωρα που γνωρισα..πιστευω ότι μπορει να βιαζεται να αποκατασταθεί γιατι κουραστηκε από τη μοναξια του...που είναι το κακο?¨το αλλοα που με απασχολει εμενα είναι να είμαι σιγουρη ότι απεχει από το αλκοολ και τις ουσιες...γιατι μου είναι ακομα παντελως αγνωστος και δεν ξερω τι μπορει να κρυβει.
    Τελοσπαντων ας κρατησω μια φιλια...για αρχη.

Page 1 of 2 12 LastLast