Φουσκωμαααα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

Φουσκωμαααα

Ειμαι 1.63 και 56 κιλα.
    Πρωτη φορα φτανω σε τετοιο βαρος..Συνηθως ημουν 47-48..
    Τελευταια επειδη δεν τρωω σπιτικο φαι και τρωω μονο πιτογυρα, πατατακια και τετοια νιωθω την κοιλια μου σαν πρησμενη.
    Δεν ξερω τι φταιει..αρχιζει να με ενοχλει και να νιωθω ασχημα. Με ολο το υπολοιπο σωμα δεν εχω κανενα θεμα αλλα η κοιλια μου πεταει..ειναι λες κ ειμαι 4 μηνων εγκυος.
    Εγω δοκιμασει να κανω γυμναστικη αλλα τιποτα..
    Φταιει που τρωω αηδιες? Τι να κανω?
    Επισης τουαλετα παω κανονικα..Οταν φοραω στενες μπλουζες πχ φαινεται καπως ασχημο..στα δικα μου ματια τουλαχιστον
    Αρχιζω να πεφτω ψυχολογικα..

Senior Member
    Δηλ εχεις κοιλια αλλα το υπολοιπο σωμα πως ειναι?

Junior Member
    Τα χερια μου, τα μπουτια μου, ο πισινος μου ειναι μια χαρα..κανονικα για το υψος μου..ουτε αδυνατα ουτε χοντρα..απλα η κοιλια μου πεταει, ειναι φουσκωμενη.
    Αν μπορουσα να την ξεφουσκωσω και να εμενα σε αυτα τα κοιλα θα το εκανα..μονο η κοιλια με ενοχλει

Junior Member
    σταματα να τρως τετοια και ξεκινα σαλατες και φρουτα! μου εχει συμβει και μενα και ειναι ο μονος τροπος που βοηθαει σε συνδυασμο με σπιτικο φαγητο π.χ μπιφτεκια,κοτοπουλο ψητο! και να ξεφουσκωνεις πινοντας σοδα ωστε να βγαζεις ηχους απο το στομα σου!

Senior Member
    Kαι πως να τα κοψει καταργι? δεν ειναι κ τοσο ευκολο.

Senior Member
    μπορεις να δοκιμασεις να κανεις και μια μερα αποτοξινωση και μετα να αρχισεις να τρως κανονικα !καμια φορα τ συστημα "μπλοκαρει " ας πουμε και θελει μια μινι επανεκκινηση φιλη μου!

Junior Member
    πανευκολο ειναι κερασι να τα κοψει αυτα,αρκει να βαλει στοχο να βγει στην παραλια!

Senior Member
    βρε μηπως δεν ντυνεσαι καλα και κρυωνεις και μετα πριζεσαι ?
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Quote Originally Posted by kateargi View Post
    πανευκολο ειναι κερασι να τα κοψει αυτα,αρκει να βαλει στοχο να βγει στην παραλια!
    το ψυγειο σε κοιταζει καθε μερα, ενω στην παραλια ποσες φορες θα βγεις 6-7 μερες? παραπανω? εκτος αν εχεις δικο σου εξοχικο, πραγμα σπανιο.
    εξαλλου υπαρχουν και οι απομωνομενες παραλιες :P
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Junior Member
    Quote Originally Posted by 66psy View Post
    το ψυγειο σε κοιταζει καθε μερα, ενω στην παραλια ποσες φορες θα βγεις 6-7 μερες? παραπανω? εκτος αν εχεις δικο σου εξοχικο, πραγμα σπανιο.
    εξαλλου υπαρχουν και οι απομωνομενες παραλιες :P
    χαχαχαχα και τι σημασια εχει ποσες φορες θα βγεις; εγω ενα παραδειγμα εδωσα! και να μην το ξεχασω εφοσον η αναστασια δεν αισθανεται καλα με τον εαυτο της,ειναι η μονη που μπορει να αλλαξει τη σωματικη της κατασταση! παντως εν τελει φαε σαλατες!

Senior Member
    τρως πιτογυρα, πατατακια και αλλου τετοιου ειδους σκατολοιδια και αναρωτιεσαι γιατι εκανες κοιλιτσα???
    κοψτα αυτα και ξεκινα να τρως πιο πρωτεινουχα γευματα, πολλα φρουτα, σαλατες και πολυ νερο. το πιθανοτερο να εχεις κανει κατακρατηση υγρων και γι αυτο εισαι πρησμενη, κοψε τα πιτογυρααααα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anastasia800 View Post
    Ειμαι 1.63 και 56 κιλα.
    Πρωτη φορα φτανω σε τετοιο βαρος..Συνηθως ημουν 47-48..
    Τελευταια επειδη δεν τρωω σπιτικο φαι και τρωω μονο πιτογυρα, πατατακια και τετοια νιωθω την κοιλια μου σαν πρησμενη.
    Δεν ξερω τι φταιει..αρχιζει να με ενοχλει και να νιωθω ασχημα. Με ολο το υπολοιπο σωμα δεν εχω κανενα θεμα αλλα η κοιλια μου πεταει..ειναι λες κ ειμαι 4 μηνων εγκυος.
    Εγω δοκιμασει να κανω γυμναστικη αλλα τιποτα..
    Φταιει που τρωω αηδιες? Τι να κανω?
    Επισης τουαλετα παω κανονικα..Οταν φοραω στενες μπλουζες πχ φαινεται καπως ασχημο..στα δικα μου ματια τουλαχιστον
    Αρχιζω να πεφτω ψυχολογικα..
    μονο με τρεξιμο φευγει η κοιλια,διαδρομο κλπ