ονειρα και η εξηγηση τους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Χριστίνα πριν σου πω την γνώμη μου για τα όνειρα να σου πω πως είσαι ιδιαιτέρως "αρνητική" δεν ξέρω αν περνάς φάση ή αν έτσι είσαι στην ζωή σου γενικότερα

απ' ότι κατάλαβα βρήκες δούλεια, αντί να το βάλεις στα θετικά και μάλιστα στα πολυ θετικά μιας και ήταν αρκετά δύσκολο επιλέγεις να το κοιτάς με τρόπο που δεν υφίσταται πλέον για να το δεις αρνητικό και

Η γυναίκα δεν πεθαίνει από καρκίνο, έχει διαγνωστεί με καρκίνο, μια πολύ δύσκολη ασθένεια με μεγάλη θνησιμότητα και κάποια στιγμή ίσως πεθάνει απ' αυτό. Επίσης τα νέα που περιμένε ή δεν είναι κακά από τώρα ή δεν είναι νέα.

Η γνώμη μου για τα όνειρα είναι πως καταρχάς δεν εξηγούνται από ονειροκρίτες γιατί είναι πολύ προσωπικά, ενώ εγώ λατρεύω τις γάτες και με ηρεμούν εσένα μπορεί να σε αγχώνουν, κανείς δεν ξέρει καλύτερα από σένα πως να ερμηνεύσει τα στοιχεία του ονείρου. Και τις περισσότερες φορές τα όνειρα βγαίνουν σε δύο κατηγόριες ανθρώπων 1. σ' αυτούς που τα πιστεύουν και 2. στους πολυ διαισθητικούς ανθρώπους.
    Οσον αφορά την δεύτερη περίπτωση η εξήγηση μου είναι η εξής, όλοι οι άνθρωποι με τα στοιχεία που λαμβάνουμε μέσα στην μέρα μπορούμε να γνωρίζουμε το μέλλον μας ως λογική συνέχεια των πραγμάτων, το θέμα είναι πως στα περισσότερα απο αυτά τα στοιχεία δεν δίνουμε σημασία και τα θάβουμε μέσα μας, όταν κοιμόμαστε αυτά βρίσκουν την ευκαιρία από μέσα μας που είναι θαμένα να βγουν λίγο προς τα έξω.
    Για την πρώτη κατηγορία θα σου πω την αγαπήμενη μου παροιμία "είτε πιστεύεις πως θα γίνει το ένα είτε το άλλο αυτό θα γίνει". Επειδή το άκουσα κι αυτό η παροιμία αυτή δεν λέει να μην αγχώνεσαι άδικα γι αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις, αλλά, και για να την ερμηνεύσω με βάση την περίπτωση σου, πως τα νέα που θα πάρεις 99% θα είναι κακά γιατί έτσι θα επιλέξεις εσύ να τα ερμηνεύσεις, αλλά και να μην είναι θα βρεις ένα άλλο κακό νέο ώστε να το αντικαταστάσεις. Κι αυτό γιατί όλοι θέλουμε να έχουμε δίκιο.

ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΚΑΙ ΝΑΙ, ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ!

Α συγνώμη τότε αλλά έτσι κατάλαβα ενώ εσύ μάλλον έννοούσες πως σταμάτησες και να ψάχνεις. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει αυτό το "μαύρα τα βλέπω όλα" μιας κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα έχω, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κάνεις υπομονή γιατί θα αλλάξει κι αν το βοήθησεις κι εσύ θα αλλάξει γρηγορότερα. Αυτή η ανεργία μας έχει απ' αυτώσει τις ζωές, φαντάζομαι πως σε έχει επηρεάσει κι εσένα πολύ αυτο.. Πάντως έχε κατα νου πως δημιουργούμαι το μέλλον που προσδοκούμαι μπας και σε βοηθήσει να ρίχνεις και καμιά θετική σκέψη πιέζοντας τον εαυτό σου στην αρχή να το κάνει... και προσπάθησε να εστιάζεις στα χαζοκαθημερινά καλά, όσο χαζά κι αν είναι.
    Υπομονή αυτό έχω να σου και κουράγιο
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    Καθρέπτη όντως τα όνειρα βγαίνουν στους πολύ διαισθητικούς ανθρώπους .... ξέρω από πρώτο χέρι .... ελλεινά καλά ...αλλά όχι ότι είμαι και με τον ονειροκρίτη στο χέρι ..δεν βγαίνει πάντα ότι γράφει .. και καμιά φορά στα όνειρα μας έρχεται και η λύση ή η απάντηση σε ότι μας απασχολεί στη σκέψη και δεν μπορούμε να το λύσουμε ξύπνιοι ..
    Tα καλύτερα έρχονται από την Κίνα... με χελώνα κουτσή

Μονο και μόνο επείδη είσαι εσύ χελώνα θα σου πω πως ελεεινό καλό δεν υπάρχει, εκτος κι αν ήθελες να πεις κάτι άλλο. Όπως είπα πιστεύω στο ότι τα όνειρα βγαίνουν αλλά στον ονειροκρίτη δεν πιστεύω καθόλου. Δεν μπορεί ο ονειροκρίτης να ξέρει τι έχεις μέσα σου
    Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.

Senior Member
    χαχααχχαχαχααχαχααχ .....καθρέπτη τέλος πάντων το πιασες το αντίστροφο νόημα .. του συλλογισμού μου ..μην μπω στις εφιαλτικές λεπτομέρειες όμως... και σε προμηνύματα θανάτων ..γιατί θα σου σηκωθεί η τρίχα ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    χαχααχχαχαχααχαχααχ .....καθρέπτη τέλος πάντων το πιασες το αντίστροφο νόημα .. του συλλογισμού μου ..μην μπω στις εφιαλτικές λεπτομέρειες όμως... και σε προμηνύματα θανάτων ..γιατί θα σου σηκωθεί η τρίχα ..

Βγαίνουν τα ονειρα!!! Και χωρις να προσδοκω οτι θα συμβεί κατι καλο η κακο, καθε φορα που βλεπω στον υπνο μου κατι σημαδιακο!

Την ημερα που χασαμε την αδερφη της μητερας μου Έπειτα απο επεμβαση θυροειδους, ειχα δει το προηγούμενο βραδυ στον υπνο.μου οτι ο νεροχυτης στο σπιτι μας ηταν γεμάτος ωμα ψαρια. Συν ενα ταψι επισης με το ιδιο περιεχόμενο πανω σε μια καρεκλα στην.Κουζίνα.
    Παρολη την ανησυχία της μητερας μου για την εκβαση της επεμβασης κανεις δεν μπορουσε να φανταστει τι θα συνεβαινε. Ουτε σημασία στο όνειρο ειχα δωσει εκεινη την καταραμενη ημερα.

Ειναι γνωστο οτι ωμο ψαρι στο ονειρο σημαίνει στεναχωρια.

Senior Member
    Christine μου άντε με βάζεις να πω ... τώρα ...πριν δυο χρόνια περίπου έπρεπε να κάνω ένα επαγγελματικό ταξίδι ..
    Last edited by turtle; 14-10-2015 at 20:23.

Senior Member
    Quote Originally Posted by καθρεπτης View Post
    Α συγνώμη τότε αλλά έτσι κατάλαβα ενώ εσύ μάλλον έννοούσες πως σταμάτησες και να ψάχνεις. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει αυτό το "μαύρα τα βλέπω όλα" μιας κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα έχω, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να κάνεις υπομονή γιατί θα αλλάξει κι αν το βοήθησεις κι εσύ θα αλλάξει γρηγορότερα. Αυτή η ανεργία μας έχει απ' αυτώσει τις ζωές, φαντάζομαι πως σε έχει επηρεάσει κι εσένα πολύ αυτο.. Πάντως έχε κατα νου πως δημιουργούμαι το μέλλον που προσδοκούμαι μπας και σε βοηθήσει να ρίχνεις και καμιά θετική σκέψη πιέζοντας τον εαυτό σου στην αρχή να το κάνει... και προσπάθησε να εστιάζεις στα χαζοκαθημερινά καλά, όσο χαζά κι αν είναι.
    Υπομονή αυτό έχω να σου και κουράγιο
    Κανω κινησεις για ευρεση εργασιας...σήμερα τηλεφωνισα να ρωτησω εαν Είχαν λάβει το emai μου...
    Συνέχεια πορτες τρωω.....και σε δουλειες κ στις Σχέσεις με το αλλο φυλο.
    Νιωθω λες και μια αρνητικη ενέργεια εχει κατσει πανω μου...
    Προσπαθω να σκέφτομαι θετικα...αλλα αδυνατω να τα καταφερω....

Εχω αρχισει να τα παιρνω! Π.χ σε ενα πρατηριο φουρνου εδω στην περιοχη μας αποφασισα να μην.ξαναπατησω το.ποδι.μου! Δυο.φορες με απέρριψε αυτη οταν ζητησα δουλεια. Την πρωτη φορα μαλιστα επαιρνε κοπέλες δοκιμαστικα.
    Δεν με πηρε τοτε επειδη εδω στη γυρω περιοχη με γνωρίζουν χρονια κ.μερικα ατομα με το θαρρος μου λεγαν.μια παραπανω κουβεντα στη διάρκεια της δοκιμαστικης περιοδου μου. Βλεπετε οι προηγούμενες εργασιες μου στην ιδια περιοχη βρισκονταν.
    Παρολο που εχω καλο ονομα εδω λοιπον αυτη επελεξε να προσλαβει μια ξενη. Οχι απ το νησι.
    Συνεχισα να ψωνιζω απο κει και να της μιλαω σα να μη πειραξε ποτε αυτο. Τωρα που χρειαζόταν ξανα υπαλληλο τη ρωτησα.μια μερα...μαντεψτε...αλλες δοκίμαζει εκτος απο εμενα!!

Senior Member
    [QUOTE=turtle;56572

Απιστευτο!!

Εγω οταν ειχα παρευρεθει μαζι με τη θεία κ τις ξαδερφες μου στην εκταφη των γονιων κ του θείου της μανας μου, το.ιδιο βραδυ, ξερεις τι ειδα;;;;;;
    Χτυπαγε η πορτα κ οταν πηγα ν ανοιξω ηταν η γιαγια ολοζωντανη κ αγκαλιαστηκαμε!! Και εκλαιγα!!
    Ηρθε να μ ευχαριστησει.
    Last edited by Christine; 14-10-2015 at 23:16.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Απιστευτο!!

Εγω οταν ειχα παρευρεθει μαζι με τη θεία κ τις ξαδερφες μου στην εκταφη των γονιων κ του θείου της μανας μου, το.ιδιο βραδυ, ξερεις τι ειδα;;;;;;
    Χτυπαγε η πορτα κ οταν πηγα ν ανοιξω ηταν η γιαγια ολοζωντανη κ αγκαλιαστηκαμε!! Και εκλαιγα!!
    Ηρθε να μ ευχαριστησει.

(Αυτο με τη Γιαννουλα με ψιλοφρικαρε..)
    αυτά είναι τα σοκ !!! φίλες και φίλοι ... το χα ψάξει τότε και είχα πετύχει την εκπομπή του χαρχαβέλα "ανεξήγητο" αν τον προφέρω σωστά πάλι .. εκεί αυτά που άκουγα μου φαινόταν εξίσου απίστευτα .. αλλά και η δική μου και η δική σου περίπτωση .. σ αυτές συγκαταλλέγονται .. τι να πιστέψει τι να μην πιστέψει κανείς ..
    Last edited by turtle; 14-10-2015 at 21:35.

Senior Member
    Christine μου για λόγους ότι δεν μ αρέσει να μιλάω γι αυτό δημοσίως σβήνω το Post και αφήνω την αρχή.. Aν μπορείς κάνε ένα edit να σβήσεις το reply with quote κείμενο please ..
    Last edited by turtle; 14-10-2015 at 21:36.

Member
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Κριστιν , κανεις δεν μπορει να προβλεψει το μελλον , ποσο μαλλον ενας ονειροκριτης.
    Ισως καποιος ανθρωπος εξυπνος να μπορει να κανεις καποιες εκτιμησεις για την εκβαση μια καταστασης , αλλα αυτο δεν μπορει να θεωρηθει προβλεψη.
    Συμφωνω απολυτα.
    Δεν θα μπορουσες να δωσεις πιο ξεκαθαρη απαντηση απο αυτη .

Senior Member
    Quote Originally Posted by turtle View Post
    Christine μου για λόγους ότι δεν μ αρέσει να μιλάω γι αυτό δημοσίως σβήνω το Post και αφήνω την αρχή.. Aν μπορείς κάνε ένα edit να σβήσεις το reply with quote κείμενο please ..
    Ok το κανα!

Senior Member
    thanks !

Page 2 of 2 FirstFirst 12